To su Peđa Kojović i Boriša Falatar pod maskama.šatirana_ljubičica wrote:a oni na koljenima što glume paščad su ispred djece?

To su Peđa Kojović i Boriša Falatar pod maskama.šatirana_ljubičica wrote:a oni na koljenima što glume paščad su ispred djece?

hahahah pa nudiš se da te provociram, koliko je tebi godina, šta je ovo, jel niko kafu popio nije osim mene il šta jeTomahawk11 wrote: Šta se, bona, nudim?![]()
Dobro, kako ti kažeš.
hvala na komplimentušatirana_ljubičica wrote:u čemu si ti majstor broj 1muha_sa wrote: vidim--šupljiranje
Ja, za vrijeme tite nosila tvoja nana, je li bio problem što je nosila?mO k3 wrote: cek cek , za vrijeme tite nosila moja nana dok joj cerke nisu nosile ni danas dan ne nose nego ove nove generacije pocele ponovo
Osim toga pokazi mu mjesto u Kuranu gdje stoji da zena mora da nosi maramu ??
Ako ti je uljepšalo dan, ondašatirana_ljubičica wrote:hahahah pa nudiš se da te provociram, koliko je tebi godina, šta je ovo, jel niko kafu popio nije osim mene il šta jeTomahawk11 wrote: Šta se, bona, nudim?![]()
Dobro, kako ti kažeš.
nešto se kao ne kontamo
ima ali im se sve svede na to.Tomahawk11 wrote:Hoćeš reći, niko od homo populacije nema života osim seksa?šatirana_ljubičica wrote: da, bar. onda bi im i povjerovala![]()
sve ali SVE im se svodi na seks. kad će, koga će, kako će, koliko će.
može što se mene tiče, ja sam uvijek za konstruktivnu diskusijuTomahawk11 wrote:Ako ti je uljepšalo dan, ondašatirana_ljubičica wrote:hahahah pa nudiš se da te provociram, koliko je tebi godina, šta je ovo, jel niko kafu popio nije osim mene il šta jeTomahawk11 wrote: Šta se, bona, nudim?![]()
Dobro, kako ti kažeš.
nešto se kao ne kontamo![]()
![]()
Dovoljno, ovo za godine![]()
Pa eto, pokušavam diskutovati na temu![]()
Ako se ne kontamo, hajde da se skontamo, tj. da vidimo gdje zapelo.
nema na čemu, zaslužio si ti tomuha_sa wrote:
hvala na komplimentu![]()
Iskreno, ne znam. Ako je tako, onda je jasno s pretjerivanjem na paradama.šatirana_ljubičica wrote:ima ali im se sve svede na to.Tomahawk11 wrote:Hoćeš reći, niko od homo populacije nema života osim seksa?šatirana_ljubičica wrote: da, bar. onda bi im i povjerovala![]()
sve ali SVE im se svodi na seks. kad će, koga će, kako će, koliko će.
opterećeni su previše svojim seksualnim životima, fetišima i čime sve ne.
A sta ima sekularna drzava sa tim sto je zena pokrivenamO k3 wrote: Ne zelim ni ja onu SDA halapcu pokrivenu da vidim u Parlamentu iz razloga jer zelim sekularnu drzavu , ali sta je tu je necu se buniti protiv njene marame , ali cu se buniti protiv njenog stava prema manjini
nije bio nikakv problem , ali ponovo kazem ova SDA halapca treba da stane na stranu manjina a ne da se oglasi putem FB kako je zgrozena . Cemu je to zgrozena , sto manjine traze svoja prava ??Tomahawk11 wrote:Ja, za vrijeme tite nosila tvoja nana, je li bio problem što je nosila?mO k3 wrote: cek cek , za vrijeme tite nosila moja nana dok joj cerke nisu nosile ni danas dan ne nose nego ove nove generacije pocele ponovo
Osim toga pokazi mu mjesto u Kuranu gdje stoji da zena mora da nosi maramu ??
Šta ima veze što danas neka djevojka nosi?
Zagovaraju se nekakve slobode, al hajmo prigovoriti djevojci što je stavila maramu.
Licemjerno.
šatirana_ljubičica wrote:nema na čemu, zaslužio si ti tomuha_sa wrote:

muslimanska posla_Scarlett_ wrote:U nas nije nimalo kontroverzno reci za homoseksualce "ne volim ih vidjeti na ulici, neka rade ono sto hoce u svoja 4 zida". To se cak smatra benignim stavom, s obzirom kakvih ima o homoseksualcima kod nas.
A ako kazes isto za pokrivene zene, odmah si proglasen fasistom.
hajd nema nista ... googlaj sekularna drzavamaliq53 wrote:A sta ima sekularna drzava sa tim sto je zena pokrivenamO k3 wrote: Ne zelim ni ja onu SDA halapcu pokrivenu da vidim u Parlamentu iz razloga jer zelim sekularnu drzavu , ali sta je tu je necu se buniti protiv njene marame , ali cu se buniti protiv njenog stava prema manjini
i džentlmen broj 1 na forumu, i tu titulu zaslužuješmuha_sa wrote:šatirana_ljubičica wrote:nema na čemu, zaslužio si ti tomuha_sa wrote:
Nema to veze nikakve sa islamofobijom nego o tome kako neko nesto dozivljava i kome se sta namece.Tomahawk11 wrote:Čuj to...za one nindže mogu razumjeti, ali da ti smeta što je neka žena pod maramom, to je već islamofobni stav.elcaliente wrote:Ja ne zelim gledati vehabije i pokrivene zene po ulicama pa mi opet to namecu, sta da radim sada? Da ih kamenujem?
Moze zabraniti obnasanje posla sluzbenika ako istice bilo koji simbol religije.maliq53 wrote:A sta ima sekularna drzava sa tim sto je zena pokrivenamO k3 wrote: Ne zelim ni ja onu SDA halapcu pokrivenu da vidim u Parlamentu iz razloga jer zelim sekularnu drzavu , ali sta je tu je necu se buniti protiv njene marame , ali cu se buniti protiv njenog stava prema manjini
zato jer je seksualno opredjeljenje jedno a religija drugoelcaliente wrote: I zasto npr sada homoseksualnost treba biti privatna i prkaticirana u cetiri zida a religija ne ?
šatirana_ljubičica wrote:zato jer je seksualno opredjeljenje jedno a religija drugoelcaliente wrote: I zasto npr sada homoseksualnost treba biti privatna i prkaticirana u cetiri zida a religija ne ?
zato sto se BH drustvo u oba entiteta u zadnjih 25 godina zasniva na religijielcaliente wrote: I zasto npr sada homoseksualnost treba biti privatna i prkaticirana u cetiri zida a religija ne ?

jesmi se kad ne kontaš folharač wrote:šatirana_ljubičica wrote:zato jer je seksualno opredjeljenje jedno a religija drugoelcaliente wrote: I zasto npr sada homoseksualnost treba biti privatna i prkaticirana u cetiri zida a religija ne ?