Opa, jos jedan citat.madner wrote:Jesi nasao posao?mirsek wrote:Madner je nekoga citirao, mislim da mozemo da otvorimo sampanjac.
Kancelarijski ne al ne zalim se.
Znam da je zeznuto jer nisam master ETF-a
Opa, jos jedan citat.madner wrote:Jesi nasao posao?mirsek wrote:Madner je nekoga citirao, mislim da mozemo da otvorimo sampanjac.
Onda jul i novembar, kad je dernek nek i hala gorianimals wrote:upola manje..detroit-mercy wrote:a ostalih 10 mjesecianimals wrote:Ma jebo 4k eura..
ja dobijem i vise u julu i novembru..
a nikakav programer nisam..
Nije. Al gledo je na YT kako ljudi rademadner wrote:Jesi nasao posao?mirsek wrote:Madner je nekoga citirao, mislim da mozemo da otvorimo sampanjac.
Tako zakonom predvidjeno u socijalnim drzavama..Fudo387 wrote:Kakve veze matere ti jul i novembar imaju, sto bas tada duplo?
Bonusi i firmi pred godisnji? Tzv trinesta i cetrnesta plata i ja tad izadjem osjetno boljeFudo387 wrote:Kakve veze matere ti jul i novembar imaju, sto bas tada duplo?
Vidi sto ste zajebani,insomnia78 wrote:Bonusi i firmi pred godisnji? Tzv trinesta i cetrnesta plata i ja tad izadjem osjetno boljeFudo387 wrote:Kakve veze matere ti jul i novembar imaju, sto bas tada duplo?
Tako je tekice..insomnia78 wrote:Nije. Al gledo je na YT kako ljudi rademadner wrote:Jesi nasao posao?mirsek wrote:Madner je nekoga citirao, mislim da mozemo da otvorimo sampanjac.
Urlaubnem li vam ga merkelovci,animals wrote:Urlaubs i Weihnachts geld..
godisnji i bozicnica..
Mora, zakonom predvidjeno..Fudo387 wrote:Vidi sto ste zajebani,insomnia78 wrote:Bonusi i firmi pred godisnji? Tzv trinesta i cetrnesta plata i ja tad izadjem osjetno boljeFudo387 wrote:Kakve veze matere ti jul i novembar imaju, sto bas tada duplo?
A jel to tako zakon da mora, ili firma od sebe, ako da da, ako neda nikom nista?
Dizem ti samopouzdanje, da ne bude da si odustao zbog mene i zavrsio u magacinu.mirsek wrote:Opa, jos jedan citat.madner wrote:Jesi nasao posao?mirsek wrote:Madner je nekoga citirao, mislim da mozemo da otvorimo sampanjac.
Kancelarijski ne al ne zalim se.
Znam da je zeznuto jer nisam master ETF-a, realan sam .
U Austriji ti ko isplate extra platu u ta dva mjesece, tradicijaFudo387 wrote:Kakve veze matere ti jul i novembar imaju, sto bas tada duplo?
ma jebo ti tvoje sto si clan mense, eno animals zavrce sarafe i usije te...madner wrote:Dizem ti samopouzdanje, da ne bude da si odustao zbog mene i zavrsio u magacinu
bas si vadio kontoauszuganimals wrote:Ja i zena za 15 dana preko 8k eura na konto
Od inoksamk ultra wrote:skupi šarafi
Ma imamo i mi, al' nije pod moranje zakonom, vec kako smo zaradili.detroit-mercy wrote:U Austriji ti ko isplate extra platu u ta dva mjesece, tradicijaFudo387 wrote:Kakve veze matere ti jul i novembar imaju, sto bas tada duplo?. Ustvari, od ovih 10 ti otkine i prevali u ta dva mjeseca
.
Ma ja sam vise troskali od zene..detroit-mercy wrote:bas si vadio kontoauszuganimals wrote:Ja i zena za 15 dana preko 8k eura na konto, sad ce rasprodaje raspuhat ce to hanuma dok dlan o dlan
Ne smijem se hvaliti zbog PU, no recu samo grohotom se smijem.Fudo387 wrote:ma jebo ti tvoje sto si clan mense, eno animals zavrce sarafe i usije te...madner wrote:Dizem ti samopouzdanje, da ne bude da si odustao zbog mene i zavrsio u magacinu
Ne zavrcem sarafe..Fudo387 wrote:ma jebo ti tvoje sto si clan mense, eno animals zavrce sarafe i usije te...madner wrote:Dizem ti samopouzdanje, da ne bude da si odustao zbog mene i zavrsio u magacinu