Fudo387 wrote:Super.Evdin90 wrote:Spreman sam za gay paradu u Sarajevu
Fino se provedi.
Et vidis tipican primjer da su nosioci evropskih vrijednosti.
Fudo387 wrote:Super.Evdin90 wrote:Spreman sam za gay paradu u Sarajevu
Fino se provedi.
...ma malo je to, ako bog da bosnjaci ce obnovit i sulejmanovo carstvo...a Zeljkoglu novi vezir za jugo istocnu Hevropu.smijesni_ste wrote:Ma Bošnjaci će zavladati cijelom BiH, daće AllahStreptokok wrote: Ovdje psihijatrija ne pomaze. Kakav hitler i ss kako bi se ova gamad ponasala da su kojim slucajem u vecini. Sreca pa su u fazi nestajanja.
nek ponese vazelina.....sarajlije su grubeFudo387 wrote:Super.Evdin90 wrote:Spreman sam za gay paradu u Sarajevu
Fino se provedi.
Ništa nije skrivio, problem je što mu ne mogu argumentima ništa onda ga je najlakše banovati. Ali ništa čudno...kakvi pacijenti ovdje pišu i što pišu nikad nikoga nebi trebalo banovati...[/quote]kakavdanakneiskustvu wrote:Kolinda wrote:Ovdje psihijatrija ne pomaze. Kakav hitler i ss kako bi se ova gamad ponasala da su kojim slucajem u vecini. Sreca pa su u fazi nestajanja.Streptokok wrote:Ako je ovaj Evdin90 predstavnik onih anamo forumska elita, onda je jasno zašto glasaju za mrakače iz HDZ evo već 20 godina. Kakva razmišljanja sunce ti žeravo.
Zanimljivo kako se smjenjuju, kozojebac hafis u banovicima, baza odmah salje zamjenu, jal tranvestita kolindu jal ovog sizofrenicara.
šta je skrivio @hafisaga?
Ništa nije skrivio, problem je što mu ne mogu argumentima ništa onda ga je najlakše banovati. Ali ništa čudno...kakvi pacijenti ovdje pišu i što pišu nikad nikoga nebi trebalo banovati...[/quote]Kolinda wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Ovdje psihijatrija ne pomaze. Kakav hitler i ss kako bi se ova gamad ponasala da su kojim slucajem u vecini. Sreca pa su u fazi nestajanja.Streptokok wrote:Ako je ovaj Evdin90 predstavnik onih anamo forumska elita, onda je jasno zašto glasaju za mrakače iz HDZ evo već 20 godina. Kakva razmišljanja sunce ti žeravo.
Zanimljivo kako se smjenjuju, kozojebac hafis u banovicima, baza odmah salje zamjenu, jal tranvestita kolindu jal ovog sizofrenicara.
šta je skrivio @hafisaga?
Jok eto vi cete sa 6,25%udjela i jos k tomu niste u stanju oploditi ni vlastite zene pa mi moramo.smijesni_ste wrote:Ma Bošnjaci će zavladati cijelom BiH, daće AllahStreptokok wrote: Ovdje psihijatrija ne pomaze. Kakav hitler i ss kako bi se ova gamad ponasala da su kojim slucajem u vecini. Sreca pa su u fazi nestajanja.
Ne. Inace banovanje i vrijeđanje je dogovoreno u dzamijama a sve u skladu sa planom o majorizaciji.kakavdanakneiskustvu wrote:[
a ti nisu banovani,ti koji su ga vrijedjali?
Većina ne, par kokošara da ali ovi koji imaju dozvolu za vrijeđanje ne.kakavdanakneiskustvu wrote:
Pa upri prstom ili cunom ako ti je nisu fiknuli,Kolinda wrote:Većina ne, par kokošara da ali ovi koji imaju dozvolu za vrijeđanje ne.kakavdanakneiskustvu wrote:
Banned user for reason “komentarisanje moderacije”Kolinda wrote: Ništa nije skrivio, problem je što mu ne mogu argumentima ništa onda ga je najlakše banovati. Ali ništa čudno...kakvi pacijenti ovdje pišu i što pišu nikad nikoga nebi trebalo banovati...
Kolinda wrote:Većina ne, par kokošara da ali ovi koji imaju dozvolu za vrijeđanje ne.kakavdanakneiskustvu wrote:
Pusti ga bolan, laže frajer.kakavdanakneiskustvu wrote:Kolinda wrote:Većina ne, par kokošara da ali ovi koji imaju dozvolu za vrijeđanje ne.kakavdanakneiskustvu wrote:
cuj imaju dozvolu za vrijedjanje,zar ima i takvih na forumu?
e ja svojim pitanjima otjerah ženu u banoviće
cemu vrijedjanje?Streptokok wrote:Jok eto vi cete sa 6,25%udjela i jos k tomu niste u stanju oploditi ni vlastite zene pa mi moramo.smijesni_ste wrote:Ma Bošnjaci će zavladati cijelom BiH, daće AllahStreptokok wrote: Ovdje psihijatrija ne pomaze. Kakav hitler i ss kako bi se ova gamad ponasala da su kojim slucajem u vecini. Sreca pa su u fazi nestajanja.
Meni je to jasno.kakavdanakneiskustvu wrote:ABH017 wrote:Prema Ivanu Frani Jukiću, u Bosni i Hercegovini ne žive nikakvi Hrvati i Srbi, pa ni Muslimani, nego samo Bošnjaci.Evdin90 wrote: Pa po popisu iz 1991 Muslimani su konstutivni u BiH ali dobro nećemo cjepidlačiti, prvi je napisao "bosanski katolici" pa sam mu odgovorio u njegovom stilu
... Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti; dajte pehar, te carpite iz studenca pomnje mudrost, i nauk; nastojte da najpred naša serca očistimo od predsudah, fatajmo za knjige i časopise, vidimo što su drugi uradili, te i mi ista sredstva poprimimo, da naš narod prosti iz tminah neznanstva na svitlost isitne izvedmo...
I Ilija Garašanin u Načertaniju podvlači da u Bosni žive Bošnjaci pravoslavne, katoličke i Muhamedanske vjere.
Šta ćemo sad?
po važećem ustavu ove države ovde zive tri naroda,srbi,bosnjaci i hrvati,kraj price
Jbga, kako drugacije odgovoriti ovim gmazovima a da razumiju?kakavdanakneiskustvu wrote:cemu vrijedjanje?Streptokok wrote:Jok eto vi cete sa 6,25%udjela i jos k tomu niste u stanju oploditi ni vlastite zene pa mi moramo.smijesni_ste wrote:[
Ma Bošnjaci će zavladati cijelom BiH, daće Allah
Jbga, kako drugacije odgovoriti ovim gmazovima a da razumiju?[/quote]Streptokok wrote:cemu vrijedjanje?kakavdanakneiskustvu wrote:Jok eto vi cete sa 6,25%udjela i jos k tomu niste u stanju oploditi ni vlastite zene pa mi moramo.smijesni_ste wrote:[
Ma Bošnjaci će zavladati cijelom BiH, daće Allah
Kako je krenulo @chmoljo ce im reisa postaviti za kardinala.General War wrote:Ode i kolinda
Evo i @ cmoljo dobio naredbu od islamke zajednice za cistku na forumu, kud ces veci dokaz![]()
Sve mi izgleda da je Cmoljo ustvari Komsic ( prijasnji avatar sa crvenom zvijezdom, pije, fura gradjansko ...)
Kad vec moram crtati, doticni kojem odgovaram i co.kakavdanakneiskustvu wrote:[
a gmazovi su ko?
Nemoj tako o sebi pričati...Streptokok wrote: Jbga, kako drugacije odgovoriti ovim gmazovima a da razumiju?
Eto vidissmijesni_ste wrote:Nemoj tako o sebi pričati...Streptokok wrote: Jbga, kako drugacije odgovoriti ovim gmazovima a da razumiju?
Streptokok wrote:Kad vec moram crtati, doticni kojem odgovaram i co.kakavdanakneiskustvu wrote:[
a gmazovi su ko?