Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked

Kandidati za mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Poll ended at 05/10/2018 23:32

Jerko Ivanković - Lijanović - (Narodna stranka Radom za boljitak)
5
2%
Dragan Čović - (HDZ BiH)
32
10%
Boriša Falatar - (Naša straka)
86
28%
Diana Zelenika - (HDZ 1990)
8
3%
Željko Komšić - (DF)
177
57%

Total votes: 308

mO k3

#926 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by mO k3 »

Komsic samo 55% ... :mrgreen: :mrgreen:
mogo je on to i bolje .....

gdje su kmecavci??
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#927 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by mali_milojica »

Nisu ljudi glasali za Komsica, nego protiv Covica
cLo

#928 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by cLo »

A sta ti radis dok drugi trce tamo i trce 'vamo? Pametujes, prozivas, a ne nudis ni pricu iza koje stojis, ni rjesenje. Ae Čao idem spavat, nisi fer, budi fer, pises protiv ok ljudi, prozivaj na drugim adresama!

I cuj nacionalni interesi :lol: De ba bloo uvukli su te u te bezvezarije kojima manipuliraju ovim neukim nanama i dedama
Bloo
Globalna šefica

#929 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Bloo »

mO k3 wrote:Komsic samo 55% ... :mrgreen: :mrgreen:

gdje su kmecavci??
Čekaju rezultate za ostale nivoe :mrgreen:
mO k3

#930 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by mO k3 »

Bloo wrote:
mO k3 wrote:Komsic samo 55% ... :mrgreen: :mrgreen:

gdje su kmecavci??
Čekaju rezultate za ostale nivoe :mrgreen:
sace presica cik-a---
Bloo
Globalna šefica

#931 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Bloo »

cLo wrote:A sta ti radis dok drugi trce tamo i trce 'vamo? Pametujes, prozivas, a ne nudis ni pricu iza koje stojis, ni rjesenje. Ae Čao idem spavat, nisi fer, budi fer, pises protiv ok ljudi, prozivaj na drugim adresama!

I cuj nacionalni interesi :lol: De ba bloo uvukli su te u te bezvezarije kojima manipuliraju ovim neukim nanama i dedama
Laku noć :-D kao i obično, vidjet ćemo šta iduća godina donosi...nešto novo, nešto divlje...ili pak isto sranje drugo pakovanje :D tipujem na ovo drugo
mO k3

#932 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by mO k3 »

Bošnjaci su odlučili da nam još jednom nametnu predstavnika. Osobno mislim kako je vrijeme da razvrgnemo ovaj loš brak i pokrenemo brakorazvodnu parnicu. - rekao je Karamatić.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#933 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by kakavdanakneiskustvu »

mali_milojica wrote:Nisu ljudi glasali za Komsica, nego protiv Covica

da,a istovremeno i za sda za parlament
Altsa

#934 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Altsa »

mali_milojica wrote:Nisu ljudi glasali za Komsica, nego protiv Covica
tacno. i nek hrvatski narod ispostavi racun Covicu.
choxnox

#935 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by choxnox »

Ima li novosti sa poskoka :D
BHCluster

#936 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by BHCluster »

choxnox wrote:Ima li novosti sa poskoka :D
Kolektivna histerija. Zamisli Covic imao iza sebe Kolindu, Plenkovica, Hrvatski generalski zbor, ratni stožer HVO-a i ratne zapovjednike, Vucica, SDA, Reis-ul-ulema, DF, zive i mrtve glasace te one 100-godisnjake i jopet chorak.
Zavatoni

#937 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Zavatoni »

Idealan scenario za Čovića i HDZ...vlast na FBiH i BiH se sigurno neće dugo napraviti...naročito jer je i Dodik u kombinaciji na državnom nivou. U naredne dvije godine slijedi taj njihov famozni plan B i rasplet u BiH...
Hafis

#938 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Hafis »

Energetika2 wrote: Treba njima u Mostar vojsku slati. Komsic je komandant sada Hrvatske komponente OSBIH. Malo oklopnjake na ulice Mostara ako bude opasnosti od nekog kurcenja dole.
A jel'? Bilo bi te lijepo vidjeti na čelu te kolone :)
BHCluster

#939 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by BHCluster »

Zavatoni wrote:Idealan scenario za Čovića i HDZ...vlast na FBiH i BiH se sigurno neće dugo napraviti...naročito jer je i Dodik u kombinaciji na državnom nivou. U naredne dvije godine slijedi taj njihov famozni plan B i rasplet u BiH...
Mora Čović prvo da sebe stabilizuje u HDZ-u, nakon ovog debakla na izborima jer mu se stolica tamo klima.
BHCluster

#940 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by BHCluster »

mO k3 wrote:
Bošnjaci su odlučili da nam još jednom nametnu predstavnika. Osobno mislim kako je vrijeme da razvrgnemo ovaj loš brak i pokrenemo brakorazvodnu parnicu. - rekao je Karamatić.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I kenjac se oglasio, srce moje drago. Jel krenuo певушити onu njihovu staru Спрем'те Се, Спрем'те...
condy

#941 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by condy »

BHCluster wrote:
choxnox wrote:Ima li novosti sa poskoka :D
Kolektivna histerija. Zamisli Covic imao iza sebe Kolindu, Plenkovica, Hrvatski generalski zbor, ratni stožer HVO-a i ratne zapovjednike, Vucica, SDA, Reis-ul-ulema, DF, zive i mrtve glasace te one 100-godisnjake i jopet chorak.
Kad je peh :D :D

Imao reis-ul-ulemu na svojoj strani, a odbio mu je Čović da potpiše sporazum države sa Islamskom zajednicom. Eto ti koliko je Reis učen i uman čovjek!
mO k3

#942 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by mO k3 »

Hafis wrote:
Energetika2 wrote: Treba njima u Mostar vojsku slati. Komsic je komandant sada Hrvatske komponente OSBIH. Malo oklopnjake na ulice Mostara ako bude opasnosti od nekog kurcenja dole.
Samo da ti se nasmijem u lice i ideš ponovo na ignore :mrgreen: :lol:
SaraFina

#943 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by SaraFina »

Hdz - ovci plačel' vam se danas? :D
BHCluster

#944 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by BHCluster »

mO k3 wrote: Samo da ti se nasmijem u lice i ideš ponovo na ignore :mrgreen: :lol:
Gade jedan. :lol:
Hafis

#945 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Hafis »

Energetika2 wrote:
Hafis wrote:
Na celu kolone je valjda Komsic. On je vrhovni komandant Hrvatskog puka sada. :D
A to. Ja mislio ti nešto prijetiš.
A inače, hoće hoće Komšo. K'o i svake godine njegov tradicionalni ulazak u Mostar na čelu kolone. Već smo se i navikli na te parade.
kakavdanakneiskustvu

#946 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Zavatoni wrote:Idealan scenario za Čovića i HDZ...vlast na FBiH i BiH se sigurno neće dugo napraviti...naročito jer je i Dodik u kombinaciji na državnom nivou. U naredne dvije godine slijedi taj njihov famozni plan B i rasplet u BiH...

evo po rezultatima za federalni parlament hdz je drugi,a u vladi mora biti i hrvata,ne znam s kim ce sda prije u kolaliciju nego sa hdz-om
Hafis

#947 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Hafis »

Energetika2 wrote:
Hafis wrote: A to. Ja mislio ti nešto prijetiš.
A inače, hoće hoće Komšo. K'o i svake godine njegov tradicionalni ulazak u Mostar na čelu kolone. Već smo se i navikli na te parade.
Najjace mi je bilo kada je Komso jucer na pressici. Pita ga ona sa HRT-a oovo ono ugrozeni. Kad on njoj kaze ja sam bio u Mostaru bezbroj puta postrojavao vojsku :D
Eto vidiš.
Hafis

#948 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Hafis »

Kako gdje.
Podcjenio sam opću razinu šovinizma u ovoj državi.
Ako ništa, skupo smo prodali kožu. Zato ćete gledati u slijedeće 4 godine Šefku u beskonačnim posjetima do babe Erde i zurik. A možda povede i Želju koji put.
General War

#949 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by General War »

Hafis wrote:Kako gdje.
Podcjenio sam opću razinu šovinizma u ovoj državi.
Ako ništa, skupo smo prodali kožu. Zato ćete gledati u slijedeće 4 godine Šefku u beskonačnim posjetima do babe Erde i zurik. A možda povede i Želju koji put.
De ba Hafise, jebali ste sebe jebali i nas.
Tebi valja gledat komsica a ja i komsica i sve ostale.
kakavdanakneiskustvu

#950 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Energetika2 wrote:
Hafis wrote: A to. Ja mislio ti nešto prijetiš.
Najjace mi je bilo kada je Komso jucer na pressici. Pita ga ona sa HRT-a oovo ono ugrozeni. Kad on njoj kaze ja sam bio u Mostaru bezbroj puta postrojavao vojsku :D

bas i nije spomenula rijec ugrozeni
Locked