mogo je on to i bolje .....
gdje su kmecavci??
Čekaju rezultate za ostale nivoemO k3 wrote:Komsic samo 55% ...![]()
![]()
gdje su kmecavci??
sace presica cik-a---Bloo wrote:Čekaju rezultate za ostale nivoemO k3 wrote:Komsic samo 55% ...![]()
![]()
gdje su kmecavci??
Laku noćcLo wrote:A sta ti radis dok drugi trce tamo i trce 'vamo? Pametujes, prozivas, a ne nudis ni pricu iza koje stojis, ni rjesenje. Ae Čao idem spavat, nisi fer, budi fer, pises protiv ok ljudi, prozivaj na drugim adresama!
I cuj nacionalni interesiDe ba bloo uvukli su te u te bezvezarije kojima manipuliraju ovim neukim nanama i dedama
Bošnjaci su odlučili da nam još jednom nametnu predstavnika. Osobno mislim kako je vrijeme da razvrgnemo ovaj loš brak i pokrenemo brakorazvodnu parnicu. - rekao je Karamatić.
mali_milojica wrote:Nisu ljudi glasali za Komsica, nego protiv Covica
tacno. i nek hrvatski narod ispostavi racun Covicu.mali_milojica wrote:Nisu ljudi glasali za Komsica, nego protiv Covica
Kolektivna histerija. Zamisli Covic imao iza sebe Kolindu, Plenkovica, Hrvatski generalski zbor, ratni stožer HVO-a i ratne zapovjednike, Vucica, SDA, Reis-ul-ulema, DF, zive i mrtve glasace te one 100-godisnjake i jopet chorak.choxnox wrote:Ima li novosti sa poskoka
A jel'? Bilo bi te lijepo vidjeti na čelu te koloneEnergetika2 wrote: Treba njima u Mostar vojsku slati. Komsic je komandant sada Hrvatske komponente OSBIH. Malo oklopnjake na ulice Mostara ako bude opasnosti od nekog kurcenja dole.
Mora Čović prvo da sebe stabilizuje u HDZ-u, nakon ovog debakla na izborima jer mu se stolica tamo klima.Zavatoni wrote:Idealan scenario za Čovića i HDZ...vlast na FBiH i BiH se sigurno neće dugo napraviti...naročito jer je i Dodik u kombinaciji na državnom nivou. U naredne dvije godine slijedi taj njihov famozni plan B i rasplet u BiH...
I kenjac se oglasio, srce moje drago. Jel krenuo певушити onu njihovu staru Спрем'те Се, Спрем'те...mO k3 wrote:Bošnjaci su odlučili da nam još jednom nametnu predstavnika. Osobno mislim kako je vrijeme da razvrgnemo ovaj loš brak i pokrenemo brakorazvodnu parnicu. - rekao je Karamatić.
![]()
![]()
Kad je pehBHCluster wrote:Kolektivna histerija. Zamisli Covic imao iza sebe Kolindu, Plenkovica, Hrvatski generalski zbor, ratni stožer HVO-a i ratne zapovjednike, Vucica, SDA, Reis-ul-ulema, DF, zive i mrtve glasace te one 100-godisnjake i jopet chorak.choxnox wrote:Ima li novosti sa poskoka
Samo da ti se nasmijem u lice i ideš ponovo na ignoreHafis wrote:A jel'? Bilo bi te lijepo vidjeti na čelu te koloneEnergetika2 wrote: Treba njima u Mostar vojsku slati. Komsic je komandant sada Hrvatske komponente OSBIH. Malo oklopnjake na ulice Mostara ako bude opasnosti od nekog kurcenja dole.
Gade jedan.mO k3 wrote: Samo da ti se nasmijem u lice i ideš ponovo na ignore![]()
A to. Ja mislio ti nešto prijetiš.Energetika2 wrote:Na celu kolone je valjda Komsic. On je vrhovni komandant Hrvatskog puka sada.Hafis wrote:A jel'? Bilo bi te lijepo vidjeti na čelu te koloneEnergetika2 wrote: Treba njima u Mostar vojsku slati. Komsic je komandant sada Hrvatske komponente OSBIH. Malo oklopnjake na ulice Mostara ako bude opasnosti od nekog kurcenja dole.
Zavatoni wrote:Idealan scenario za Čovića i HDZ...vlast na FBiH i BiH se sigurno neće dugo napraviti...naročito jer je i Dodik u kombinaciji na državnom nivou. U naredne dvije godine slijedi taj njihov famozni plan B i rasplet u BiH...
Eto vidiš.Energetika2 wrote:Najjace mi je bilo kada je Komso jucer na pressici. Pita ga ona sa HRT-a oovo ono ugrozeni. Kad on njoj kaze ja sam bio u Mostaru bezbroj puta postrojavao vojskuHafis wrote: A to. Ja mislio ti nešto prijetiš.
A inače, hoće hoće Komšo. K'o i svake godine njegov tradicionalni ulazak u Mostar na čelu kolone. Već smo se i navikli na te parade.
De ba Hafise, jebali ste sebe jebali i nas.Hafis wrote:Kako gdje.
Podcjenio sam opću razinu šovinizma u ovoj državi.
Ako ništa, skupo smo prodali kožu. Zato ćete gledati u slijedeće 4 godine Šefku u beskonačnim posjetima do babe Erde i zurik. A možda povede i Želju koji put.
Energetika2 wrote:Najjace mi je bilo kada je Komso jucer na pressici. Pita ga ona sa HRT-a oovo ono ugrozeni. Kad on njoj kaze ja sam bio u Mostaru bezbroj puta postrojavao vojskuHafis wrote: A to. Ja mislio ti nešto prijetiš.
A inače, hoće hoće Komšo. K'o i svake godine njegov tradicionalni ulazak u Mostar na čelu kolone. Već smo se i navikli na te parade.