Boriša Falatar - predsjednik?
- kmirsad
#926 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Zamezi malo... onih lijepih francuskih sireva i koju usoljenu srdelu...
Martel je zajeban... uvijek te zajebe,kaže haj ti... stići ću ja tebe...
Martel je zajeban... uvijek te zajebe,kaže haj ti... stići ću ja tebe...
- kmirsad
#927 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Pogrešna procjena. Glasam za NS od njenog osnivanja 2008.-e. Ništa se još nije dogodilo, da bih promjenio mišljenje.SSemir wrote:Ma neces ti göasat za NS uopce ti to nije opcija nikad ni bila. Sve dok je komsica zivog
A Komšića volim... raja je... nije samo zbog Zlatnog ljiljana i 84-ke...
Ali bi se morao parkirati sa strane... da propusti Falatara da kraj njega projuri.
Last edited by kmirsad on 11/05/2018 18:18, edited 1 time in total.
-
SSemir
#928 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Mislio sam na putokaza ne na tebe
- kmirsad
#929 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Joj izvini...SSemir wrote:Mislio sam na putokaza ne na tebe
On će za Denisa Bečirevića ako ga SDP kandiduje...
-
putokaz1
#930 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Neznam vala
Najbolju priču imaju
Hadžikadić i Falatar mogul za obojicu
A ko ima najveće šanse za pobjedu,to ćemo znat kasnije kad liste izađu i krenu ozbiljne ankete(ne ove moje)
Najbolju priču imaju
Hadžikadić i Falatar mogul za obojicu
A ko ima najveće šanse za pobjedu,to ćemo znat kasnije kad liste izađu i krenu ozbiljne ankete(ne ove moje)
-
high_volume
#931 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Fakat si ti jedna teška seljačina koja se iz bosanske vukojebine domogla civilizacije i sad proljeva sav svoj primitivizam gdje stigneinsomnia78 wrote:Jesi mogo istrpiti do kuce da izdrkas il si ga otreso u wc-u
- insomnia78
#932 Re: Boriša Falatar - predsjednik
E, momak. Dzevad ozišo mogul ti ja sta pomoći?
- insomnia78
#933 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Zaboravio si reci kako trebam dici spomenik Karadzicu i Mladicu. Nije zar da opet imamo neke svete krave politike? Tako se birvaktile banovalo zbog SDP-a i Zlatka
- kmirsad
#934 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Insomnija bnb... koliko to vas ima tamo u tom internet klubu... mislim da bi ipak morao malo povesti računa koga puštaš na svoj profil da pod tvojim imenom foruma dok si ti za šankom... vidim ima tamo i finog svijeta, kulturnog i pametnog... al ima vala i najprizemnije prostačke bagre...
Ne daj im bnb.. pasvorda... navuči će ti kakvu neviđenu bijedu na vrat... počet će tebe, ni kriva ni dužna, narod stavljat na ignore listu, tražit ban...
Ja umalo nisam, juče...
Ne znam jesi li vidio... da je jedan od tih tamo tvojih likova, ničim izazvan,mene jučer pitao jesam li na Pedju i Borišu izdrkao kuči ili u WC-u
Ne daj im bnb.. pasvorda... navuči će ti kakvu neviđenu bijedu na vrat... počet će tebe, ni kriva ni dužna, narod stavljat na ignore listu, tražit ban...
Ja umalo nisam, juče...
Ne znam jesi li vidio... da je jedan od tih tamo tvojih likova, ničim izazvan,mene jučer pitao jesam li na Pedju i Borišu izdrkao kuči ili u WC-u
Last edited by kmirsad on 12/05/2018 08:17, edited 1 time in total.
-
putokaz1
#935 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Zamislite na kladionici kvota na Edina Delića 1,05
Šta ima nova u NS,oko Falatara,Konkurencije i pobjede,Kako reaguje Čović,Komšić,Lijanović...
Šta ima nova u NS,oko Falatara,Konkurencije i pobjede,Kako reaguje Čović,Komšić,Lijanović...
- kmirsad
#936 Re: Boriša Falatar - predsjednik
To oko tih kvota i kladionica ti se ja ništa ne razumijem, u životu nisam ušao u kladionicu...putokaz1 wrote:Zamislite na kladionici kvota na Edina Delića 1,05
A i ovo drugo... isto ko i prvo... u životu nisam ušao u kancelariju stranke, da slušam najnovije tračeve, pratim, snimam i šlepam se...
Poučio me arzo, zamislio i zabrinuo...bil ja mogo odoljet iskušenju...
arzuhal wrote:
Čitao sam o životu poznatog islamskog učenjaka Saida Nursija iz Turske (1877-1960) koji je izvršio ogroman uticaj kako na turske muslimane tako i na one okolo Turske...Živio je u prelomnom dobu, raspadu Osmanskog carstva i rađanju sekularne Turske, poznavao je vrlo dobro Ataturka s kojim je dolazio u polemike...U jednom periodu svog života se uključio u politiku, u neku stranku, iz najbolje i najplemenitije namjere...Iza toga se odmaknuo od politike i rekao:"Odsad učim e'uzu billahi mine-š-šejtani ve-s-sijaseti (utječem se Allahu od šejtana i politike)...Vidio sam kako dobri ljudi, samo zbog političke partije i koncepcije kojoj pripadaju moraju, u ime partije, napadati druge dobre ljude samo zato što su iz različitih partija, a hvaliti licemjere iz svoje partije...Tu ja ne mogu biti..."
-
harry825
#937 Re: Boriša Falatar - predsjednik
odjednom se pojavi neki lik s neba i kao mi treba da vjerujemo da je to spas, ko je čovjek, prvo ako ima takvu karijeru zašto se vratio ovdje nešto mi nema logike, ako je bio sve ovo što piše ta mjesta su plaćena hiljade i hiljade dolara što sigurno neće zaraditi ovdje, dakle zašto se vraća i kandiduje ovdje, veliko je pitanje?
PS ovi iz Naše stranke nemaju dodira sa realnošću, svi su veliki ljevičari a vamo imaju privatne firme i poslove i mute gdje stignu, ne plaćaju radnike, a jaki su na priči i rade samo za svoj džep kao i ostali
PS ovi iz Naše stranke nemaju dodira sa realnošću, svi su veliki ljevičari a vamo imaju privatne firme i poslove i mute gdje stignu, ne plaćaju radnike, a jaki su na priči i rade samo za svoj džep kao i ostali
- Pandakonda
#938 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Ko je rekao da je NS ljevo orjentisana stranka ? U samom planu rada im stoji da su neoliberalna stranka koja podržava privatno vlasništvo, manje poreze, smanjenje regulacija itd.harry825 wrote:odjednom se pojavi neki lik s neba i kao mi treba da vjerujemo da je to spas, ko je čovjek, prvo ako ima takvu karijeru zašto se vratio ovdje nešto mi nema logike, ako je bio sve ovo što piše ta mjesta su plaćena hiljade i hiljade dolara što sigurno neće zaraditi ovdje, dakle zašto se vraća i kandiduje ovdje, veliko je pitanje?
- kmirsad
#939 Re: Boriša Falatar - predsjednik
harry825 wrote:odjednom se pojavi neki lik s neba i kao mi treba da vjerujemo da je to spas, ko je čovjek, prvo ako ima takvu karijeru zašto se vratio ovdje nešto mi nema logike, ako je bio sve ovo što piše ta mjesta su plaćena hiljade i hiljade dolara što sigurno neće zaraditi ovdje, dakle zašto se vraća i kandiduje ovdje, veliko je pitanje?
harry825
Ko što gledam i ti si jedan od ovih novih...e pa... jebo te... ova SDA, i od ove silne nezaposlene, školovane omladine... ni botove ne može da nađe kako treba... sposobne, promišljene,... baš sve mora preko amiđa, dajđi, tetki i sečija...ONLINE MOBILIZACIJA
SDA osniva brigadu botova za "internet rat" uoči izbora, najboljima obećali uhljebljenje
Klix.ba
27.4.2018. u 21:48
SDA osniva brigadu botova za "internet rat" uoči izbora, najboljima obećali uhljebljenje
Asocijacija mladih Stranke demokratske akcije ozbiljno je pristupila zadatku internet mobilizacije članstva s ciljem kreiranja javnog mnijenja i radu na društvenim mrežama u predizbornoj kampanji, a tome svjedoči dopis koji je upućen Općinskim odborima.
"Potrebno da je svaki Općinski odbor delegira od jedne do tri osobe u skladu sa stvarnim mogućnostima u njihovoj bazi i da dostavi osnovne podatke o njima: ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, e-mail, opštinski odbor iz kojeg dolazi i zanimanje", navodi se na početku instrukcije.
U nastavku pisma koje je adresirano OO Asocijacije mladih SDA, traže se osobe koje će biti "na punom raspolaganju u online prostoru" te da razumiju i prate aktuelni politički i javni diskurs.
"Molimo da posebno uzmete u obzir kako je neophodno da delegirane osobe zaista budu oni koji su spremni posvetiti se online platformi koju kreiramo i oni koji su se već do sada dokazali u spremnosti na iznošenje svojih stavova na društvenim mrežama."
Predsjedništvo AM SDA će nakon što dobije imena osoba koje će raditi na kreiranju javnog mnijenja na društvenim mrežama i portalima u BiH, formirati specijalni tim kojem će planirane aktivnosti biti prezentovane u mjesecu maju kada će početi predizborna kampanja, ali i mjesec u kojem će biti zvanično poznat kandidat SDA za člana Predsjedništva BiH.
U pismu kojeg potpisuje predsjednik AM SDA Salko Zildžić naglašava se da se SDA trenutno nalazi pod "medijsko-obavještajnom okupacijom".
"Naš narod već ozbiljno postaje žrtva specijalnog rata koji se vodi protiv njega. Iz tog razloga apelujemo na sve vas da ovom zadatku odabira osoba pristupite krajnje odgovorno."
Za eventualane nedostatke u radu delegiranih osoba u navedenom timu, odgovarat će oni opštinski i kantonalni/regionalni odbori koji su ih delegirali, poruka je rukovodstva SDA mladeži.
Ipak, ističu, da oni koji pokažu aktivan angažman i doprinos u opisanom zadatku, rukovodstvo stranke će znati prepoznati.
Na kraju pisma stoji citat nekadašnjeg komadanta i heroja Izeta Nanića: "I poslije rata je rat".
"Nemojmo dozvoliti da nas specijalnim ratom i subverzivnim sredstvima u miru poraze oni kojima to nije pošlo za rukom otvorenim ratom i agresijom.|
Nemaš više s kim normalnim diskutovati...tuga božija
Momak...Jel na prijemnom bilo glavno i najteže pitanje predsjednika komisije za izbor...Momak... čiji si ti.... Aaaaaaaa... Mehin.... pozdravi babu... reci mu da će za tebe sve biti u redu kako sam imu juće i obečo... sve je dogovoreno...samo nek on meni sutra doveze onaj šleper šljunka ,na Nišiće...i 5 t cementa... i reci mu, i koju onu armarturnu mrežu, zafalilo...zaboravio sam reć prošli put...a ti junačino... sutra na Klix, zdrobi ih, pometi...počni od onih pedera iz NS-a, a onda gazi oastale, nemilosrdno i bez sažaljenja... sve pred sobom...
Smješan si hari.. bježi odavde, ne sramoti se...
Ne možeš ti zaraditi tih 10 000 km i otiči na ljetovanje , kako si napiso u svom prvom postu napisanom na KlIx-u...
Last edited by kmirsad on 14/05/2018 05:56, edited 3 times in total.
-
putokaz1
#940 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Zar je moguće nijedno selo SDA nije dobila
Jutro Mirsad
Jutro Mirsad
- kmirsad
#941 Re: Boriša Falatar - predsjednik
putokaz1 wrote:Zar je moguće nijedno selo SDA nije dobila
Jutro Mirsad
Reko sam ti... dokurčilo i njima svima...
Seljak je najpameniji čovjek na svijetu.
Možeš zavržiti sto fakulteta.
Bukov ne možeš.
S njim se rodiš.
Možda ipak sjede kraj lapotpa, android telefona i kompova... vi fi signal sada imaš i na njivi, pašnjaku, u traktoru...
Ćestitam Putokazu...
Vjeruješ li sada da bi ova anketa mogla biti realna...
-
putokaz1
#942 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Grad Sarajavo,Grad Gračanica DA tu NS dobiva
A za ostalo treba čekati službene liste,imena,koalicije
Selim je čudan lik,može osvojiti mnogo...ko zna
- kmirsad
#943 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Osnovni problem je što ostale opštine nemaju Selima... ovi moji iz Tuzle... zajahali na Selimoviva leđia i čekaju da im Selim vlast s kruške ubere... ne vjerujem im ništa...debelguze i zgubidani... kancelarijiski moljci... izgrist .će najbolji kaput koji imaju u ormaru... Čast svakome... ima to odličnih ljudi... Sekunda na primjer... taj se nikoga ne boji i ne uvlači nikome... ima ih još...al malo...putokaz1 wrote:Grad Sarajavo,Grad Gračanica DA tu NS dobiva
Žeo mi je što iz rukovodsva NS u Sarajevu to ne vide...
Hoču da se uključim u rad kakvog drugog odbora, ovi me neče... ima li mjesta kod tvojih u Lukacu...neču na liste, kao što već ranije rekoh... hoču da radim...
Poverio sam im sudbinu svoje porodoce,... imamosječasj da sam piliče povjerio lijama da ih čuvaju...
Ovdje mi Beerlinski zid prvisok, pokušao, nedaju mi da ga praskočim... puca se iz dubine tamnih soba snajperima...
-
harry825
#944 Re: Boriša Falatar - predsjednik
hahaha pa prije bih rekao da si ti bot Naše stranke, očito i ne znaš čitat baš najbolje, rekao sam da su isti kao i ostali, što znači kao i SDA, SBB i ostala govna, ali ti si poglup pa nisi shvatio vjerovatno, i koliko reće da te plaća Peđa?kmirsad wrote:harry825 wrote:odjednom se pojavi neki lik s neba i kao mi treba da vjerujemo da je to spas, ko je čovjek, prvo ako ima takvu karijeru zašto se vratio ovdje nešto mi nema logike, ako je bio sve ovo što piše ta mjesta su plaćena hiljade i hiljade dolara što sigurno neće zaraditi ovdje, dakle zašto se vraća i kandiduje ovdje, veliko je pitanje?
PS ovi iz Naše stranke nemaju dodira sa realnošću, svi su veliki ljevičari a vamo imaju privatne firme i poslove i mute gdje stignu, ne plaćaju radnike, a jaki su na priči i rade samo za svoj džep kao i ostaliharry825
Contact: Contact harry825Ko što gledam i ti si jedan od ovih novih...e pa... jebo te... ova SDA, i od ove silne nezaposlene, školovane omladine... ni botove ne može da nađe kako treba... sposobne, promišljene,... baš sve mora preko amiđa, dajđi, tetki i sečija...ONLINE MOBILIZACIJA
Klix.ba
27.4.2018. u 21:48
Asocijacija mladih Stranke demokratske akcije ozbiljno je pristupila zadatku internet mobilizacije članstva s ciljem kreiranja javnog mnijenja i radu na društvenim mrežama u predizbornoj kampanji, a tome svjedoči dopis koji je upućen Općinskim odborima.
"Potrebno da je svaki Općinski odbor delegira od jedne do tri osobe u skladu sa stvarnim mogućnostima u njihovoj bazi i da dostavi osnovne podatke o njima: ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, e-mail, opštinski odbor iz kojeg dolazi i zanimanje", navodi se na početku instrukcije.
U nastavku pisma koje je adresirano OO Asocijacije mladih SDA, traže se osobe koje će biti "na punom raspolaganju u online prostoru" te da razumiju i prate aktuelni politički i javni diskurs.
"Molimo da posebno uzmete u obzir kako je neophodno da delegirane osobe zaista budu oni koji su spremni posvetiti se online platformi koju kreiramo i oni koji su se već do sada dokazali u spremnosti na iznošenje svojih stavova na društvenim mrežama."
Predsjedništvo AM SDA će nakon što dobije imena osoba koje će raditi na kreiranju javnog mnijenja na društvenim mrežama i portalima u BiH, formirati specijalni tim kojem će planirane aktivnosti biti prezentovane u mjesecu maju kada će početi predizborna kampanja, ali i mjesec u kojem će biti zvanično poznat kandidat SDA za člana Predsjedništva BiH.
U pismu kojeg potpisuje predsjednik AM SDA Salko Zildžić naglašava se da se SDA trenutno nalazi pod "medijsko-obavještajnom okupacijom".
"Naš narod već ozbiljno postaje žrtva specijalnog rata koji se vodi protiv njega. Iz tog razloga apelujemo na sve vas da ovom zadatku odabira osoba pristupite krajnje odgovorno."
Za eventualane nedostatke u radu delegiranih osoba u navedenom timu, odgovarat će oni opštinski i kantonalni/regionalni odbori koji su ih delegirali, poruka je rukovodstva SDA mladeži.
Ipak, ističu, da oni koji pokažu aktivan angažman i doprinos u opisanom zadatku, rukovodstvo stranke će znati prepoznati.
Na kraju pisma stoji citat nekadašnjeg komadanta i heroja Izeta Nanića: "I poslije rata je rat".
"Nemojmo dozvoliti da nas specijalnim ratom i subverzivnim sredstvima u miru poraze oni kojima to nije pošlo za rukom otvorenim ratom i agresijom.|![]()
Nemaš više s kim normalnim diskutovati...tuga božija
Momak...Jel na prijemnom bilo glavno i najteže pitanje predsjednika komisije za izbor...Momak... čiji si ti.... Aaaaaaaa... Mehin.... pozdravi babu... reci mu da će za tebe sve biti u redu kako sam imu juće i obečo... sve je dogovoreno...samo nek on meni sutra doveze onaj šleper šljunka ,na Nišiće...i 5 t cementa... i reci mu, i koju onu armarturnu mrežu, zafalilo...zaboravio sam reć prošli put...a ti junačino... sutra na Klix, zdrobi ih, pometi...počni od onih pedera iz NS-a, a onda gazi oastale, nemilosrdno i bez sažaljenja... sve pred sobom...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Smješan si hari.. bježi odavde, ne sramoti se...
Ne možeš ti zaraditi tih 10 000 km i otiči na ljetovanje , kako si napiso u svom prvom postu napisanom na KlIx-u...
-
harry825
#945 Re: Boriša Falatar - predsjednik
jesi ti pročitao šta sam napisao, NISU ONI NIKAKVA STRANKA, nego skup karijerista koji bi preko politike da dođu do para i privatnih biznisa, znam ih nekoliko i ne možeš mi pričat o njihovim uvjerenjima jer ih nemaju, imaju svoje firme, ne plaćaju ljude koji rade, ne plaćaju poreze, a vamo se kunu u neku demokratiju, a koliko znam osnivači stranke Danis i Dino su veliki jugonostalgičari, pa eto kad skontaju jesu li ljevica ili centar nek nam javePandakonda wrote:Ko je rekao da je NS ljevo orjentisana stranka ? U samom planu rada im stoji da su neoliberalna stranka koja podržava privatno vlasništvo, manje poreze, smanjenje regulacija itd.harry825 wrote:odjednom se pojavi neki lik s neba i kao mi treba da vjerujemo da je to spas, ko je čovjek, prvo ako ima takvu karijeru zašto se vratio ovdje nešto mi nema logike, ako je bio sve ovo što piše ta mjesta su plaćena hiljade i hiljade dolara što sigurno neće zaraditi ovdje, dakle zašto se vraća i kandiduje ovdje, veliko je pitanje?
- kmirsad
#946 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Jesam, pročitao sam... tvoju gomilu neargumentovanih optužbi... koje se inače zove etiketiranje i ljaganje, a ima svoj naziv u Zakonima... u zaisnosti od težine djela, posljedica i vrijednosti načinjene štete...nekad ga zovu prekršaj, nekad krivično dijelo... ja ovakve postove nazivam pluvačkim...harry825 wrote:e]
jesi ti pročitao šta sam napisao, NISU ONI NIKAKVA STRANKA, nego skup karijerista koji bi preko politike da dođu do para i privatnih biznisa, znam ih nekoliko i ne možeš mi pričat o njihovim uvjerenjima jer ih nemaju, imaju svoje firme, ne plaćaju ljude koji rade, ne plaćaju poreze, a vamo se kunu u neku demokratiju, a koliko znam osnivači stranke Danis i Dino su veliki jugonostalgičari, pa eto kad skontaju jesu li ljevica ili centar nek nam jave
Znaš ih nekoliko, a govoriš o cijeloj stranci... da su skup karijerista koji bi da preko politike došu do para i biznisa, što automatski uključuje i mene. dakle optužuješ i mene.
A ja nisam karijerista, nisam lopov, ne kradem od države poreze...
Ako znaš tih nekoliko koji ne plačaju radnike, ne plačaju poreze... tj odgovorni su za krađu i utaju poreza, nabroj im ovdje imena, anoniman si, niko ne znas ko se krije iza tvog nika...a onda, kao moralan, principjelan,... i častan čovjek, patriota...idi u Upravu prihoda i Upravu za indirekto oporezivanje i prijavi ih, stoku lopovsku... nek im pošalju krdo inspektora da im izvrše inspekcijski nadzor i provjere tvoje tvrdnje.
A u SDA otiđi u SDA da ih prijaviš za jugonostalgičarenje, da im pošalju... batinaše.
Ili se pokrij krpom preko glave i šuti.
Jesmo stranka... i to kakva... i pobijediti ćemo na izborima...
- kmirsad
#947 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Ja jesam ponosni bot Naše Stranke. I ne krijem to. To kriju samo oni što se stide svog baliluka... ups... botiluka...harry825 wrote:
hahaha pa prije bih rekao da si ti bot Naše stranke, očito i ne znaš čitat baš najbolje, rekao sam da su isti kao i ostali, što znači kao i SDA, SBB i ostala govna, ali ti si poglup pa nisi shvatio vjerovatno, i koliko reće da te plaća Peđa?
Možda sam poglup, ali znam čitati...
Nisam rekao koliko me plača Pedja, možda ti se pričinilo...
Mnogo... ne smijem izgovoriti...
ps
ovo nije tema o Našoj Stranci... ovo je teme o Falataru... pa je tvoj komentar off topic... ako znaš šta je to...
da ti pomognem, pošto si od prekjuče ovdje pa se baš i ne snalaziš...
Možeš se obratiti tim optužbama direktno pedji, onje otvorio temu, pa ti možda odgovori...
nasa-stranka-sve-sto-ste-zeljeli-da-pit ... 30250.html
-
harry825
#948 Re: Boriša Falatar - predsjednik
opa pa ti si i član stranke, hahaha, nisi relevantan za raspravu onda uopšte, haha recimo ja nisam član nijedne stranke pa otvoreno govorim bez ustezanja, a obično su članovi NS iskompleksirane balije koje se stide svog porijekla pa misle da su cool i "svjetski" ako su u NS, sve znaju, u sve se razumiju a sve sami šupljoglavci i blebetala, nemate pojma koliko ste jadnikmirsad wrote:Jesam, pročitao sam... tvoju gomilu neargumentovanih optužbi... koje se inače zove etiketiranje i ljaganje, a ima svoj naziv u Zakonima... u zaisnosti od težine djela, posljedica i vrijednosti načinjene štete...nekad ga zovu prekršaj, nekad krivično dijelo... ja ovakve postove nazivam pluvačkim...harry825 wrote:e]
jesi ti pročitao šta sam napisao, NISU ONI NIKAKVA STRANKA, nego skup karijerista koji bi preko politike da dođu do para i privatnih biznisa, znam ih nekoliko i ne možeš mi pričat o njihovim uvjerenjima jer ih nemaju, imaju svoje firme, ne plaćaju ljude koji rade, ne plaćaju poreze, a vamo se kunu u neku demokratiju, a koliko znam osnivači stranke Danis i Dino su veliki jugonostalgičari, pa eto kad skontaju jesu li ljevica ili centar nek nam jave
Znaš ih nekoliko, a govoriš o cijeloj stranci... da su skup karijerista koji bi da preko politike došu do para i biznisa, što automatski uključuje i mene. dakle optužuješ i mene.
A ja nisam karijerista, nisam lopov, ne kradem od države poreze...
Ako znaš tih nekoliko koji ne plačaju radnike, ne plačaju poreze... tj odgovorni su za krađu i utaju poreza, nabroj im ovdje imena, anoniman si, niko ne znas ko se krije iza tvog nika...a onda, kao moralan, principjelan,... i častan čovjek, patriota...idi u Upravu prihoda i Upravu za indirekto oporezivanje i prijavi ih, stoku lopovsku... nek im pošalju krdo inspektora da im izvrše inspekcijski nadzor i provjere tvoje tvrdnje.
A u SDA otiđi u SDA da ih prijaviš za jugonostalgičarenje, da im pošalju... batinaše.
Ili se pokrij krpom preko glave i šuti.
Jesmo stranka... i to kakva... i pobijediti ćemo na izborima...
- kmirsad
#949 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Sigurno je da i u NS, kao i u svakoj drugoj, ima takvih ljudi kakve si opisao... čak i ja znam neke koji odgovaraju tvom opisu... tebe na sreču ne poznajem, iako mi po svemu što si napisao, potpuno odgovaraš briljantnom opisu..harry825 wrote: opa pa ti si i član stranke, hahaha, nisi relevantan za raspravu onda uopšte, haha recimo ja nisam član nijedne stranke pa otvoreno govorim bez ustezanja, a obično su članovi NS iskompleksirane balije koje se stide svog porijekla pa misle da su cool i "svjetski" ako su u NS, sve znaju, u sve se razumiju a sve sami šupljoglavci i blebetala, nemate pojma koliko ste jadni
Niko ti, kao članu ni jedne stranke, ne uskračuje pravo da govoriš otvoreno i bez ustezanja.... ali trebaš naučiti da pravo na otvoren govor bez ustezanja... ne podrazumjeva pravo na neargumentovano vrijeđanje, pljuvanje, etiketiranje, podmetanje, prosipanje svog jeda i gnoja...generalno po svim članovima NS-a... vidljivog u tvom postu ... a kojeg veoma ambiciozno nazivaš... raspravom...
Neko je tebi, gadno povrijedio sujetu.
U pravu si... kao umišljeni "cool i svjetski" član Naše Stranke... iskompleksirani balija... koji se stidi svog porijekla...šupljoglavac...blebetalo... jadnik... zaista nisam dostojan da nastavim takvu visiko intelektualnu i civilizovanu "raspravu" s tobom.
Moraš ovdje pronači nekoga sebi ravnog...
ps
Nastaviš li ovako neargumentovano, ničim izazazvan vrijeđati i etiketirati ljude, vjerovatno samo praviš posla Čmolji.
-
harry825
#950 Re: Boriša Falatar - predsjednik
sa nekim ko kaže "sreČu" definitivno nema svrhe raspravljatikmirsad wrote:Sigurno je da i u NS, kao i u svakoj drugoj, ima takvih ljudi kakve si opisao... čak i ja znam neke koji odgovaraju tvom opisu... tebe na sreču ne poznajem, iako mi po svemu što si napisao, potpuno odgovaraš briljantnom opisu..harry825 wrote: opa pa ti si i član stranke, hahaha, nisi relevantan za raspravu onda uopšte, haha recimo ja nisam član nijedne stranke pa otvoreno govorim bez ustezanja, a obično su članovi NS iskompleksirane balije koje se stide svog porijekla pa misle da su cool i "svjetski" ako su u NS, sve znaju, u sve se razumiju a sve sami šupljoglavci i blebetala, nemate pojma koliko ste jadni
Niko ti, kao članu ni jedne stranke, ne uskračuje pravo da govoriš otvoreno i bez ustezanja.... ali trebaš naučiti da pravo na otvoren govor bez ustezanja... ne podrazumjeva pravo na neargumentovano vrijeđanje, pljuvanje, etiketiranje, podmetanje, prosipanje svog jeda i gnoja...generalno po svim članovima NS-a... vidljivog u tvom postu ... a kojeg veoma ambiciozno nazivaš... raspravom...
Neko je tebi, gadno povrijedio sujetu.
U pravu si... kao umišljeni "cool i svjetski" član Naše Stranke... iskompleksirani balija... koji se stidi svog porijekla...šupljoglavac...blebetalo... jadnik... zaista nisam dostojan da nastavim takvu visiko intelektualnu i civilizovanu "raspravu" s tobom.
Moraš ovdje pronači nekoga sebi ravnog...
ps
Nastaviš li ovako neargumentovano, ničim izazazvan vrijeđati i etiketirati ljude, vjerovatno samo praviš posla Čmolji.