Šale na račun feministkinja i ljevičara

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
broj dva

#926 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by broj dva »

AleksoMKD wrote:
Connaisseur Karlin wrote:
AleksoMKD wrote:https://nypost.com/2018/02/25/transgend ... cond-time/

Transgender boy wins klix’ state wrestling title for second time

Image

:lol: :-)
sto je tebi konkretno smijesno ?
Muskarci su u proseku fizicki jaci od zena, u velikoj vecini slucajeva ce trans zena (ex muskarac) pobediti zene. Nije fer, nema logike. Doduse ovaj t.j. ova devokja je trazila da se takmici sa muskarcima ali je odbijen/a.

Slican slucaj je http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -comp.html

Outrage over transgender female weightlifter who destroyed her rivals by hoisting 19kg more than the runner-up - and now she's a contender for the Commonwealth Games

Laurel Hubbard made her international debut in Melbourne on Sunday
Ms Hubbard, who transitioned in her 30s, won her weight division by 19kg
It led to outrage from some Aussies who claimed the playing field wasn't even
But others defended Ms Hubbard, who has passed the IOC's criteria

Smesno mi je sto po PC logici ja mogu za izjavim da sam zena, zabobljena u muskom telu ali se osecam komotno u istom telu i ne zelim "tranzicionirati" no posto sam lezbejka spavam samo sa zenama.

I to je 100% halal. Cak mogu prozivati lezbejke da su homofobne ako kazu da nisam u pravu.

Kakve god hormone ovo dvoje primalo oni su rodjeni kao muskarci i njihovi misici su jaci od zenskih slicne kategorije.

Ovo je perverzija.
--
I sama sam ti taka, lezbejka zarobljena u muškom tjelu
Connaisseur Karlin

#927 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by Connaisseur Karlin »

AleksoMKD wrote:
AleksoMKD wrote:https://nypost.com/2018/02/25/transgend ... cond-time/

Transgender boy wins klix’ state wrestling title for second time

Image

:lol: :-)
sto je tebi konkretno smijesno ?
Muskarci su u proseku fizicki jaci od zena, u velikoj vecini slucajeva ce trans zena (ex muskarac) pobediti zene. Nije fer, nema logike. Doduse ovaj t.j. ova devokja je trazila da se takmici sa muskarcima ali je odbijen/a.

Slican slucaj je http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -comp.html

Outrage over transgender female weightlifter who destroyed her rivals by hoisting 19kg more than the runner-up - and now she's a contender for the Commonwealth Games

Laurel Hubbard made her international debut in Melbourne on Sunday
Ms Hubbard, who transitioned in her 30s, won her weight division by 19kg
It led to outrage from some Aussies who claimed the playing field wasn't even
But others defended Ms Hubbard, who has passed the IOC's criteria

Smesno mi je sto po PC logici ja mogu za izjavim da sam zena, zabobljena u muskom telu ali se osecam komotno u istom telu i ne zelim "tranzicionirati" no posto sam lezbejka spavam samo sa zenama.

I to je 100% halal. Cak mogu prozivati lezbejke da su homofobne ako kazu da nisam u pravu.

Kakve god hormone ovo dvoje primalo oni su rodjeni kao muskarci i njihovi misici su jaci od zenskih slicne kategorije.

Ovo je perverzija.
nekad su i homoseksulace tako oslovljavali , da su perverzni :)
supercali

#928 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by supercali »

Nije perverzija al je itekako prica relevantna kad se prica o ovome
Ova ima misice i strukturu tijela kao muskarac i automatski je superiornija prema djevojkama koje su rodjene tako
triconja

#929 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by triconja »

Kakve to ima veze sa ocitom nepravdom?
Connaisseur Karlin

#930 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

supercali wrote:Nije perverzija al je itekako prica relevantna kad se prica o ovome
Ova ima misice i strukturu tijela kao muskarac i automatski je superiornija prema djevojkama koje su rodjene tako
pa pitao /la je da se bori u muskoj ekipi, ali je odbijen/a :D
AleksoMKD

#931 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by AleksoMKD »

Draga koleginice, nisam rekao (ni mislio) da su ove osobe perverzne, nego da je perverzno sto se takmice protiv slabijih od sebe.

Ili kao MMA borac/kinja koji bukvalno unakazuje svoje zenske protivnike. Ili je tebi ovo OK?

https://www.lifesitenews.com/news/trans ... her-eye-so

On Saturday, Fox defeated Tamikka Brents by TKO at 2:17 of the first round of their match. In addition to the damaged orbital bone that required seven staples, Brents received a concussion. In a post-fight interview this week, she told Whoa TV that "I've never felt so overpowered ever in my life."

“I’ve fought a lot of women and have never felt the strength that I felt in a fight as I did that night. I can’t answer whether it’s because [he] was born a man or not, because I’m not a doctor,” she stated. “I can only say, I’ve never felt so overpowered ever in my life, and I am an abnormally strong female in my own right. ”

His “grip was different,” she added. “I could usually move around in the clinch against...females but couldn’t move at all in Fox’s clinch.”

Muskarci imaju vecu misicnu masu u proseku kao i jace kosti.
U svim natjecanjima gde ulogu igra snaga bivsi muskarci imaju ogromnu prednost nad zenama iz svoje kategorije.

To je fakt.

I meni je perverzno da im se dopusta natjecanje sa zenama.

Ili mislis da bi bokserka slicne visine i tezine mogla sa Tajsonom u ring?

Evo jedne borbe trans MMA borca/kinje protiv zene
https://www.youtube.com/watch?v=4U4KGz72SEg
Last edited by AleksoMKD on 26/02/2018 16:57, edited 1 time in total.
Connaisseur Karlin

#932 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

AleksoMKD wrote:
Draga koleginice, nisam rekao (ni mislio) da su ove osobe perverzne, nego da je perverzno sto se takmice protiv slabijih od sebe.

Ili kao MMA borac/kinja koji bukvalno unakazuje svoje zenske protivnike. Ili je tebi ovo OK?

https://www.lifesitenews.com/news/trans ... her-eye-so

On Saturday, Fox defeated Tamikka Brents by TKO at 2:17 of the first round of their match. In addition to the damaged orbital bone that required seven staples, Brents received a concussion. In a post-fight interview this week, she told Whoa TV that "I've never felt so overpowered ever in my life."

“I’ve fought a lot of women and have never felt the strength that I felt in a fight as I did that night. I can’t answer whether it’s because [he] was born a man or not, because I’m not a doctor,” she stated. “I can only say, I’ve never felt so overpowered ever in my life, and I am an abnormally strong female in my own right. ”

His “grip was different,” she added. “I could usually move around in the clinch against...females but couldn’t move at all in Fox’s clinch.”

Muskarci imaju vecu misicnu masu u proseku kao i jace kosti.
U svim natjecanjima gde ulogu igra snaga bivsi muskarci imaju ogromnu prednost nad zenama iz svoje kategorije.

To je fakt.

I meni je perverzno da im se dopusta natjecanje sa zenama.

Ili mislis da bi bokserka slicne visine i tezine mogla sa Tajsonom u ring?
a zasto je odbijen od sudjelovanja u muskoj ekipi :D
AleksoMKD

#933 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by AleksoMKD »

a zasto je odbijen od sudjelovanja u muskoj ekipi :D
I meni je cudno, navodno je zakon takav da se mora natjecati u grupi kakav mu je "navedeni pol" sto ne menja fakt da ima ne-fer prednost.

A onaj dizac tegova moze da se natjece sa muskarcima ali je izabrao zensku ekipu. Jel to fer?
supercali

#934 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by supercali »

Zato jer je zensko u definiciji a ne zbog razloga kakva je fizionomija misica
AleksoMKD

#935 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by AleksoMKD »

supercali wrote:Zato jer je zensko u definiciji a ne zbog razloga kakva je fizionomija misica
Otprilike to je to.

Ako ga stave sa muskarcima to bi bilo protiv zena jer je ona sada zensko. Ipak su se ljudi borili za pravo da budu zene t.j muskarci.
Connaisseur Karlin

#936 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

AleksoMKD wrote:
supercali wrote:Zato jer je zensko u definiciji a ne zbog razloga kakva je fizionomija misica
Otprilike to je to.

Ako ga stave sa muskarcima to bi bilo protiv zena jer je ona sada zensko. Ipak su se ljudi borili za pravo da budu zene t.j muskarci.
ali to njemu nije smetalo , on bi igrao u obje ekipe :D inace bi on odbio da igra u muskom timu :D
supercali

#937 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by supercali »

Nece ni meni smetati ako se prijavim da budem predsjednik amerike iako to ne mogu biti
Vjerovatno je znao za to pa se za musku prijavio cisto zbog takvih kao ti da misle vidis pokusao je al mu dusmani ne dadose
seln

#938 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by seln »

supercali wrote:al mu dusmani ne dadose
..aman, amaaaan...

Image
AleksoMKD

#939 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by AleksoMKD »

AleksoMKD wrote:
Otprilike to je to.

ali to njemu nije smetalo , on bi igrao u obje ekipe :D inace bi on odbio da igra u muskom timu :D
Tu se slazem sa tobom.

Nego sta kazes za druga 2 primera? Dizac tegova i MMA borac?

A za ove primere definitivno treba dobro razmisliti:
https://www.theguardian.com/society/201 ... ger-strike
https://www.them.us/story/the-dire-real ... ens-prison

Ja bi se odma ubio da sam trans zena u muskom zatvoru.
Connaisseur Karlin

#940 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

AleksoMKD wrote:
AleksoMKD wrote: Otprilike to je to.

Tu se slazem sa tobom.

Nego sta kazes za druga 2 primera? Dizac tegova i MMA borac?

A za ove primere definitivno treba dobro razmisliti:
https://www.theguardian.com/society/201 ... ger-strike
https://www.them.us/story/the-dire-real ... ens-prison

Ja bi se odma ubio da sam trans zena u muskom zatvoru.
ja mislim da je trangender grupa kompletno zubnjena, a zbunjeni smo i mi sa njima

ovo je problem novijeg datuma, i sad se jednsotvano naucno analizria i ekspreminetira njihovo izalzenje iz ormara kao i reakcije drustva

postoje tri kategorije trans osoba: jedne ne mjenjijau tijelo, osim identieta, drugi uzimaju terpaije a, treci se kompletno transformiraju

u sutitni , problem trans grupe se primarno analizria od strane psihologa, a nekad ce se morati postici koncezus i izmejdu razlicith kategorija trans grupa
irac300

#941 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by irac300 »

Pa ovaj bi polomio svakog prosječnog muškarca, a kamoli ženu.
https://www.tportal.hr/sport/clanak/igr ... a-20180214
[youtube]http://www.youtube.com/watch?time_conti ... 3L4qo03hTs[/youtube]

Zajebi tu priču o pravima, ovo jednostavno ne pije vodu.
Connaisseur Karlin

#942 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

ma bezveze se nervirate, svake godine imate u sportovima najmestene pobjede , pa nisam primjetila da se nesto posebno sekirate :lol:
AleksoMKD

#943 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by AleksoMKD »

ja mislim da je trangender grupa kompletno zubnjena, a zbunjeni smo i mi sa njima

ovo je problem novijeg datuma, i sad se jednsotvano naucno analizria i ekspreminetira njihovo izalzenje iz ormara kao i reakcije drustva

postoje tri kategorije trans osoba: jedne ne mjenjijau tijelo, osim identieta, drugi uzimaju terpaije a, treci se kompletno transformiraju

u sutitni , problem trans grupe se primarno analizria od strane psihologa, a nekad ce se morati postici koncezus i izmejdu razlicith kategorija trans grupa
E sad si transfobicna. :)

Zezam se ali momentalno je stanje u trans nazovimo je zajednici, takvo da svako dovodjenje u pitanje njihove opredeljenosti se prikazuje kao negativno a svako spominjanje psihologa maltene poistovecuje onoga ko pita sa barem Hitlerom.

Cak je pod pritiskom ukinuto naucno istrazivanje trans ljudi koji tranzicioniraju nazad u prvobitni pol jer je navodno "transfobicno" iako ih nije malo.

Ja se slazem sa tobom da treba dobro naucno istrazivanje ovog fenomena sto znaci da sam (zajedno sa tobom) nacista i transfob.
Post Reply