Imas Jaxx wallet_Reds_ wrote:Koristi li neko blockchain novčanin??
Da li je on siguran.
Ima li neko novačnim da malo više valuta moze, ja koristim ovaj blockchain ali na njemu moze ETH i BTC.
https://jaxx.io/
Moderator: anex
Imas Jaxx wallet_Reds_ wrote:Koristi li neko blockchain novčanin??
Da li je on siguran.
Ima li neko novačnim da malo više valuta moze, ja koristim ovaj blockchain ali na njemu moze ETH i BTC.
Fakat moze, evo ija nesto uplatio.Dozer wrote:Pa - krasno
Na iqoption.com mozemo trgovati bez ikakvih problema, s nasim karticama
Za probu kupih ETC-a za 90$, i fercera
Mogu prebacaivati valute iz jednog novacanika u drugi bez provizija??firebird wrote:Imas Jaxx wallet_Reds_ wrote:Koristi li neko blockchain novčanin??
Da li je on siguran.
Uvijek moras da platis nesto malo za transakciju ( transaction fee). Ima i nacina da se to izbjegne ali nije preporucljivo._Reds_ wrote:Fakat moze, evo ija nesto uplatio.Dozer wrote:Pa - krasno
Na iqoption.com mozemo trgovati bez ikakvih problema, s nasim karticama
Za probu kupih ETC-a za 90$, i fercera
Samo je ogromna provizija za kupovinu. 10%.
Mogu prebacaivati valute iz jednog novacanika u drugi bez provizija??firebird wrote:Imas Jaxx wallet_Reds_ wrote:Koristi li neko blockchain novčanin??
Da li je on siguran.
Jesi li naišao na još stranica gdje se može izvšiti kupovina preko naših kartica?_Reds_ wrote:iqoption.com
Malo pogledah ovaj,
pitah support moze se povuci samo BTC.
Ne moze se trgovati kriptovalutama izmedju sebe, nego u BTC u dolare, pa u drugu valutu, helem nesje dobar interfejs, velike provizije, malo opcija.
Trenutno sve drzim u waletu kod njih.drndalo wrote:Jel to sve sa IQO kupujes i u njihovom walletu drzis, ili...? Mozda je nekome glupo, ali ja jos pokusavam shvatiti tu silu informacija... ko, sta, kako, gdje, cime, kada...?Dozer wrote:Otvorio account na IQO, i dobio njihov wallet.
Uzeh i 137 XRP-a
Nek' se kisele
Ili si te XRP kupio sa BTC, a ne parama?
Na kojoj stranici kupio==Dozer wrote:Trenutno sve drzim u waletu kod njih.drndalo wrote:Jel to sve sa IQO kupujes i u njihovom walletu drzis, ili...? Mozda je nekome glupo, ali ja jos pokusavam shvatiti tu silu informacija... ko, sta, kako, gdje, cime, kada...?Dozer wrote:Otvorio account na IQO, i dobio njihov wallet.
Uzeh i 137 XRP-a
Nek' se kisele
Ili si te XRP kupio sa BTC, a ne parama?
I XRP i ETC sam kupio parama, nasom karticom (RZB Visa electron).
I nista nije glupo. Znas kako kazu - nema glupih pitanja, samo glupih odgovora.
Zapravo, i koliko sam ja upratio, ovo je na neki nacin unikatna platforma jer nudi direktno trgovanje za pravu lovu. I konverziju u pravu lovu._Reds_ wrote:iqoption.com
Malo pogledah ovaj,
pitah support moze se povuci samo BTC.
Ne moze se trgovati kriptovalutama izmedju sebe, nego u BTC u dolare, pa u drugu valutu, helem nesje dobar interfejs, velike provizije, malo opcija.
Ne razumijem.... Kako mislis "ne mogu se povuci te valute"...?_Reds_ wrote: Na kojoj stranici kupio==
Sa voe gore se ne mogu povuci te valute.
Ne mogu ce povuci kriptovalute osim BTC na e-wallete.Dozer wrote:Ne razumijem.... Kako mislis "ne mogu se povuci te valute"...?_Reds_ wrote: Na kojoj stranici kupio==
Prodas, u wallet legnu pare ($, EUR..), i povuces pare na karticu...
TAFKAP wrote:Nije valuta hakirana, nego firma, koja nudi servis mininga i berze... A ovo nije ni prvi a sigurno neće biti ni zadnji put da ćese ovo desiti.pirmin wrote:I onda kae sigurna kripto-valuta.TAFKAP wrote:Slovenski mining servis i marketplace NiceHash hakiran, nestali preko 4300 bitcoina u vrijednosti od 63 Mio. €
Ma jasta je.
Gdje god je mogućnost da se u kratkom roku zaradi velik novac, tu i kriminal nije daleko. Masovno se koriste botnetovi za mining, čak postoje javascript codovi, koji kada se aktiviraju otvaranjem web stranice na kojoj je code, koriste procesor host računara za mining...
To da. Mada, cilj i jeste da se crypto moze pretvoriti u kes, i povuci. Meni ovo savrseno odgovara._Reds_ wrote:Ne mogu ce povuci kriptovalute osim BTC na e-wallete.Dozer wrote:Ne razumijem.... Kako mislis "ne mogu se povuci te valute"...?_Reds_ wrote: Na kojoj stranici kupio==
EVO BTC inache naglo pada.
Izvini jbg. Nije mi bila namjera diskutovati.victom wrote:diskvalifikao si se iz daljnje disksuije.pirmin wrote:I onda kae sigurna kripto-valuta.TAFKAP wrote:Slovenski mining servis i marketplace NiceHash hakiran, nestali preko 4300 bitcoina u vrijednosti od 63 Mio. €
Ma jasta je.
U ovih nekoliko dana je bilo ovih naglih padova. Sinoć je bilo na 17 000 dolara._Reds_ wrote:
EVO BTC inache naglo pada.
Mozda nisu ni hackovani - mozda su skontali da im je najpametnije reci da su hackovani i zadrzati bitcoin za sebeTAFKAP wrote:Slovenski mining servis i marketplace NiceHash hakiran, nestali preko 4300 bitcoina u vrijednosti od 63 Mio. €
Ako planiras IOTA-u, prati je onda naredna 2-3h. Sad je krenula lagano dole, i mogla bi ubrzo sici ispod 3. Ispod 2,5-1,8 nece ici sigurno, i mislim da je 3 - 3,20 OK cijena. I onda neka se kiseli narednu godinu.gidra wrote:IQ Option preskup za trgovanje pored 10% za transakciju imaju i kupovnu i prodajnu cijenu coina.
Npr. uzet cu IOTA-u gdje je trenutna vrijednost 4,107$ a kupovna 4,585$ prodajna 3,628$.. baš deru![]()
Ili Bitcoin, vrijednost 15170$ trenutno a kupovna cca 15500$, prodajna 14800$
Nesto sam citao, ima jedno mjesto gdje pise da se ne moze povuci u isplatu vise od onoga sto je uplaceno, ali sam citao na brzaka na poslu, pa nisam najbolje moga da se udubim u semanticke folove....?Dozer wrote:Ne razumijem.... Kako mislis "ne mogu se povuci te valute"...?_Reds_ wrote: Na kojoj stranici kupio==
Jos jedna dobra stvar kod IQO-a jeste limit povlacenja - 1.000.000,00, bez obzira da li je dnevno ili godisnje.
Ckeaj malo, zar to nije stranic za samo copy trading?Dozer wrote:eToro nije neprovjerena stranica...