Zasto?animus wrote:Ako ovo dobro prodje i clintonka dobije izbore onog sefa fbi-a treba u zatvor strpati.
Covek je obecao kongresu da ce produziti istragu ako dozna nesto novo.
Zasto?animus wrote:Ako ovo dobro prodje i clintonka dobije izbore onog sefa fbi-a treba u zatvor strpati.
Ali su zato prosjecni Bosanci pametni i obrazovani, sto ironicno, tvoj post najzornije pokazuje.commendatore wrote:prosjecan amer i jest glup i limitiran - o brejnvošu da ne pricam.... to sto amerika ima elitne univerzitete i rasadnik znanja ne znaci da svih 280 000 000 ljudi osim bogate elite koja iznosi koji procenat je obrazovano i studiralo na harvardu....studiorum_tuzlaensis wrote:Priča "Ameri glupi" mi je najsmješnija od rata na ovamo. Ma najgluplji narod na svijetu.
Ako ti je to prihvatljiva percepcija, ne bih te u suprotno ubjeđivao.Point. wrote: Da ste ostavili Albance na miru, Amerika nebi tukla po nevinim srbskim civilima, jelde.
tacno tako - ti si ocit primjer, jer da nisi limitiran ko što jesi - u ostatku posta vidio bi da sam mislio na veliku vecinu amerikanaca osim jako obrazovane i bogate elite..... znam ja vrlo dobro koliko USA ima stanovnika..... sto recimo prosjecan amer ne zna za recimo Rusiju ili ne daj boze BIHjeza u ledja wrote:Ali su zato prosjecni Bosanci pametni i obrazovani, sto ironicno, tvoj post najzornije pokazuje.commendatore wrote:prosjecan amer i jest glup i limitiran - o brejnvošu da ne pricam.... to sto amerika ima elitne univerzitete i rasadnik znanja ne znaci da svih 280 000 000 ljudi osim bogate elite koja iznosi koji procenat je obrazovano i studiralo na harvardu....studiorum_tuzlaensis wrote:Priča "Ameri glupi" mi je najsmješnija od rata na ovamo. Ma najgluplji narod na svijetu.
Gledaj ga kako je strucno izrezo onaj dio o demokratskom referendumu o nezavisnosti BiH.ze kalanga wrote:Ako ti je to prihvatljiva percepcija, ne bih te u suprotno ubjeđivao.Point. wrote: Da ste ostavili Albance na miru, Amerika nebi tukla po nevinim srbskim civilima, jelde.
Znaš kako kažu, blago onima kojima je Amerika prijatelj, ali samo dok je prijatelj. Veoma često, okreću list. Vidjećemo šta će biti. Oteti nečiju teritoriju je prvi korak ka stvaranju nečega. Drugi je da se taj neko odrekne tog teritorija.
Ostavimo budućnosti kako će završiti.
Suština priče, to sam već rekao, apropo ovih njihovih izbora, apsolutno nikada slabiji kandidati. A nije da sam tužan zbog toga, što slabiji predsjednik AMerike, to Amerika slabija. Iako, slažem se sa onim mišljenjima koja kažu da je predsjednik obična figura u rukama....
Jel' ti ovdje pričaš o Bosni ili o Kosovu?ze kalanga wrote:Ako ti je to prihvatljiva percepcija, ne bih te u suprotno ubjeđivao.Point. wrote: Da ste ostavili Albance na miru, Amerika nebi tukla po nevinim srbskim civilima, jelde.
Znaš kako kažu, blago onima kojima je Amerika prijatelj, ali samo dok je prijatelj. Veoma često, okreću list. Vidjećemo šta će biti. Oteti nečiju teritoriju je prvi korak ka stvaranju nečega. Drugi je da se taj neko odrekne tog teritorija.
Suština priče, to sam već rekao, apropo ovih njihovih izbora, apsolutno nikada slabiji kandidati. A nije da sam tužan zbog toga, što slabiji predsjednik AMerike, to Amerika slabija. Iako, slažem se sa onim mišljenjima koja kažu da je predsjednik obična figura u rukama....
De bolan ne vadi se. Priznaj da si lupio. Nisi uopste to napisao ni pod razno. Veze nemas o cemu pricas, ne znas ni napisati smislenu recenicu, ali ti pametujes o inteligenciji ljudi u zemlji koja je lider u svijetu po mnogo cemu, ukljucujuci i dizajniranje naprave koju upravo koristis.commendatore wrote:
tacno tako - ti si ocit primjer, jer da nisi limitiran ko što jesi - u ostatku posta vidio bi da sam mislio na veliku vecinu amerikanaca osim jako obrazovane i bogate elite..... znam ja vrlo dobro koliko USA ima stanovnika..... sto recimo prosjecan amer ne zna za recimo Rusiju ili ne daj boze BIH
moja poenta je ta - da takvi limitirani biraju najmocnijeg covjeka na svijetu od kojih redom svi zare i pale i gdje god mogu ucine da trava vise ne raste...... eto toliko... rekao bih ti pametnjakovicu - al ovako ispade jadan - jadan.....
e da - znam ja vrlo dobro kakav smo mi kurton i od drzave i od naroda.....pogotovo kad odu u dijasporu pa otkriju svijet
O južnoj srpskoj pokrajini, trenutno oduzetoj, Kosovu i Metohiji.Laertes wrote:Jel' ti ovdje pričaš o Bosni ili o Kosovu?ze kalanga wrote:Ako ti je to prihvatljiva percepcija, ne bih te u suprotno ubjeđivao.Point. wrote: Da ste ostavili Albance na miru, Amerika nebi tukla po nevinim srbskim civilima, jelde.
Dobro nisi napisao "KosMet".ze kalanga wrote: O južnoj srpskoj pokrajini, trenutno oduzetoj, Kosovu i Metohiji.
Proci ce ti zivot u tom cekanju da se zadnji nasmijes.ze kalanga wrote:Ko se zadnji smije, najslađe se smije.
imas ti veze - eto koliko si plitak i povrsan - nisi ni skonto sta sam reko nit si shvatio.... koliko si trivijalan govori i tvoja tvrdnja da su ameri napravili kompjuter.... jasta - bravo - kec iz istorijejeza u ledja wrote:De bolan ne vadi se. Priznaj da si lupio. Nisi uopste to napisao ni pod razno. Veze nemas o cemu pricas, ne znas ni napisati smislenu recenicu, ali ti pametujes o inteligenciji ljudi u zemlji koja je lider u svijetu po mnogo cemu, ukljucujuci i dizajniranje naprave koju upravo koristis.commendatore wrote:
tacno tako - ti si ocit primjer, jer da nisi limitiran ko što jesi - u ostatku posta vidio bi da sam mislio na veliku vecinu amerikanaca osim jako obrazovane i bogate elite..... znam ja vrlo dobro koliko USA ima stanovnika..... sto recimo prosjecan amer ne zna za recimo Rusiju ili ne daj boze BIH
moja poenta je ta - da takvi limitirani biraju najmocnijeg covjeka na svijetu od kojih redom svi zare i pale i gdje god mogu ucine da trava vise ne raste...... eto toliko... rekao bih ti pametnjakovicu - al ovako ispade jadan - jadan.....
e da - znam ja vrlo dobro kakav smo mi kurton i od drzave i od naroda.....pogotovo kad odu u dijasporu pa otkriju svijet
Nisu u stanju ni Wikipediju otvorit prije nego sto lupis broj.
I onda kaze brejnvos....e pameti moja.
Uvijek su mi bili simpaticni ovi koji kritikuju amerikance jer ne znaju koji je glavni grad Somalije, a prije 50 godina ljudi isli na mjesecjeza u ledja wrote:De bolan ne vadi se. Priznaj da si lupio. Nisi uopste to napisao ni pod razno. Veze nemas o cemu pricas, ne znas ni napisati smislenu recenicu, ali ti pametujes o inteligenciji ljudi u zemlji koja je lider u svijetu po mnogo cemu, ukljucujuci i dizajniranje naprave koju upravo koristis.commendatore wrote:
Nisu u stanju ni Wikipediju otvorit prije nego sto lupis broj.
I onda kaze brejnvos....e pameti moja.
Nisu oni nikom oteli nikakvu teritoriju, oni su samo pomogli ljudima koji taj prostor nastanjuju od pamtivijeka da prezive tebe i tebi slicne zlikovce.ze kalanga wrote:Ako ti je to prihvatljiva percepcija, ne bih te u suprotno ubjeđivao.Point. wrote: Da ste ostavili Albance na miru, Amerika nebi tukla po nevinim srbskim civilima, jelde.
Fudo387 wrote:Nisu oni nikom oteli nikakvu teritoriju, oni su samo pomogli ljudima koji taj prostor nastanjuju od pamtivijeka da prezive tebe i tebi slicne zlikovce.ze kalanga wrote:Ako ti je to prihvatljiva percepcija, ne bih te u suprotno ubjeđivao.Point. wrote: Da ste ostavili Albance na miru, Amerika nebi tukla po nevinim srbskim civilima, jelde.
Digla ti se kita na komsijinu zenu, kucu, golf, nije te stvorilo ni za sta drugo do da pozdarije pravis, i kad ti je glavni baja razbio picku onda si udario u plac k'o posljednja pizda.
koliko to amera ode na Mjesec i koliko ih je otislo?MyTao wrote:
Uvijek su mi bili simpaticni ovi koji kritikuju amerikance jer ne znaju koji je glavni grad Somalije, a prije 50 godina ljudi isli na mjesec![]()
Jebo to sve, poznavati geografiju je puno vaznije od svega ostalog
Na tvom mjestu ozbiljan covjek bi se zamislio, preispitao svoje postupke, a ne sanjao nove predbitke i bitke.ze kalanga wrote:Ko se zadnji smije, najslađe se smije.
ma kakvo smijanje ovo je prijetnja,ko vidces beco kad tad, opetFudo387 wrote:Na tvom mjestu ozbiljan covjek bi se zamislio, preispitao svoje postupke, a ne sanjao nove predbitke i bitke.ze kalanga wrote:Ko se zadnji smije, najslađe se smije.
Tim prije sto nemas vise budala u komsiluku da im preko noci na foru maznes sves sto ste skupa stvarali, i onda krenes u klanje. Prop'o si k'o kauc, nemas ni za kifle, napravio budalu od sebe, sav civilizovan svijet te dozivljava kao divljaka.
I tebi je do smijanja?
Da je njihovo ne bi ga otimali.sumirprimus wrote:mislim kosovo je drzava,gotovo pisi propalo,kako sijali tako poznjeli.
nema tu tramp klinton. putin.,sloba.aleksa picic.
zato vas i handri klintonovca,zbog onoe ulice i trga klintona u pristini...zarad pomoci pri sticanju neovisnosti ..hehehehe![]()
kaka ba geopolitika, kaki tramp kina rusija asad...