a lažeš
Nisam ti nista amptuirao, ali znam ljudima kojima su amputirani udovi u tim incidentima... Zato ponavljam pitanje na koje si nemusto odgovorio:ze kalanga wrote:Amputirati drugome neizgovorene stvari je baš razočaravajuće.Alfons Kauders wrote:Bojim se da covjek koji je juce ustvrdio kako smo se sami granatirali bas i nije mjerodavan kada je racionalnost u pitanju.ze kalanga wrote:Ja sam prvi rekao da je Bakirova neracionalnost apsolutno sjajno došla Miloradu.
Nadam se da neće postati univerzalan metod ispoljavanja animoziteta. Ne bi trebalo, jer po prirodi nisam od onih koji necivilizovanim sredstvima učestvuju u diskusiji.
Stojim iza izrečenog o Bakirovom političkom koraku zvanom 9. januar.
Znači 03.10., pripremit ću kokice i pivce,KatarinaKosaca wrote:da se ne odazove 03.10. Ne mogu unaprijed djelovatiLincoln-Burrows wrote:Šta SIPA čeka?
Fali mooda ili nešto drugo...
Lincoln-Burrows wrote:Znači 03.10., pripremit ću kokice i pivce,KatarinaKosaca wrote:da se ne odazove 03.10. Ne mogu unaprijed djelovatiLincoln-Burrows wrote:Šta SIPA čeka?
nadam se da neće čekati kasno popodne,
znat će se izjutra hoće li se odazvati ili ne.
Nit se radi o Teheranu, nit o građanima Srbije.Velkoski wrote:Nema srbijanskog okupljanja u Teheranu!ze kalanga wrote:Prebrzo kuckanje uzima maha. Na svu sreću ne bavim se novinarstvom, ali ni brojanjem baba bošnjakinja kao što neki ovdje pokušaše provući.![]()
Čekajte, policija KS-a odbila zahtjev za okupljanje građana?!
Bez žurbe, molim. Nek i on malo nosa periku i štikle. Ko Rašo i Ratko.Lincoln-Burrows wrote:Šta SIPA čeka?
nece!Streptokok wrote:Podvit ce rep i doci u zakazano vrijeme.

Alfons Kauders wrote:
Nisam ti nista amptuirao, ali znam ljudima kojima su amputirani udovi u tim incidentima... Zato ponavljam pitanje na koje si nemusto odgovorio:
Da li ti vjerujes da smo se mi ovdje sami granatirali ili ne? Jednostavno pitanje, nema potrebe da pises neki sastav. Da ili ne je sasvim dovoljno.
Vidis, ako ne mozes odgovoriti direktno, onda je manje-vise jasno koji je tvoj stav - nije potrebno nista imputirati, sasvim je jasno.
Mi iz Šehera se rodimo s faxomultima_palabra wrote:Treba li i tebi srediti? U Sarajevu sam zavrsio, ali znam ljude tamo... ili ces u Rakovicu, birajSaraFina wrote:Kao da novinaru @Ultima sredjivao diplomu u Travniku
Velkoski wrote:
a lažeš![]()
gde se ovo dobija da potpišem... neče muslimani sudit prdCenikuVelkoski wrote:
a lažeš![]()
Ne amputiraj čovjekudezurni_ucenik wrote:Vi i dalje se raspravljate sa zvornickim zurnalistom.
ne zezaj SaroSaraFina wrote:Ne amputiraj čovjekudezurni_ucenik wrote:Vi i dalje se raspravljate sa zvornickim zurnalistom.
Kladim se u sto ojra da mu ono nije bila greška u tipkanju.
SaraFina wrote:Ne amputiraj čovjekudezurni_ucenik wrote:Vi i dalje se raspravljate sa zvornickim zurnalistom.
Kladim se u sto ojra da mu ono nije bila greška u tipkanju.
Ahamuha_sa wrote:ne zezaj SaroSaraFina wrote:Ne amputiraj čovjekudezurni_ucenik wrote:Vi i dalje se raspravljate sa zvornickim zurnalistom.
Kladim se u sto ojra da mu ono nije bila greška u tipkanju.A i I su slovo do slova a cojk ima bagave prste pa mu se omaklo
SaraFina wrote:Ahamuha_sa wrote:ne zezaj SaroSaraFina wrote: Ne amputiraj čovjeku
Kladim se u sto ojra da mu ono nije bila greška u tipkanju.A i I su slovo do slova a cojk ima bagave prste pa mu se omaklo
Gazda, hodi da te " jednoč" :*
Ovo mora biti natipkano na takozvanom bosanskom i latinicomSaraFina wrote:Velkoski wrote:
a lažeš![]()
![]()
![]()
Ma vidim ja to nesto tanko ide, pa rekoh da pripomognem... nije ni Bec za svakogaSaraFina wrote:Mi iz Šehera se rodimo s faxomultima_palabra wrote:Treba li i tebi srediti? U Sarajevu sam zavrsio, ali znam ljude tamo... ili ces u Rakovicu, birajSaraFina wrote:Kao da novinaru @Ultima sredjivao diplomu u Travnikua kad idemo po drugu diplomu, provincija ne dolazi u obzir. Beč, Berlin, London su izbori.
Iz Travnika se sir nabavlja i idemo vikendom na Vlašić
Za sir ću ti javiti još
S'tatom u pratnji.Streptokok wrote:Podvit ce rep i doci u zakazano vrijeme.