Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post Reply

Novi gradonacelnik Tuzle

Jasmin Imamovic
41
60%
Bahrudin Hadziefendic
15
22%
Alen Gadzo
6
9%
Zlatko Berbic
2
3%
Adnan Burina
1
1%
Amira Malkocevic
1
1%
Nedim Causevic
1
1%
Elmir Mujkanovic
1
1%

Total votes: 68

GeeTnT

#926 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by GeeTnT »

Alfons Kauders wrote:Ja ovdje 10 godina jebem znanje Imamovicu i prozivam ga na svakom koraku... Na izborima nisam ni glasao, jer mi se zgadio koliko i SDA, SBB itd.

Ali kad vidim ko ga napada i iz kojih razloga, samo mogu reci - zivio moj voljeni gradonacelnik za kojeg ne glasam i kojeg ne podnosim :D

Bagra minderaska iz sarajevskih kabineta i trezora ne moze skontat sta je bosanski inat i kako izbore u Tuzli nikad nece dobiti... Toliko su se "odrodili" i udaljili od naroda da jednostavno ne mogu skontat zasto se inatimo. Glupani.

Na pobjedjuje Imamovic u Tuzli zato sto ga volimo - vec zato sto jos vise mrzimo alternativu. S razlogom. :D
:thumbup:
GeeTnT wrote:Da se mene pita najvise bi volio da na svakom pedlju BiH vidim Tuzlu....pa makar bila i u smogu. Hoce li biti crvena ili u duginim bojama je nedostizno za bilo koji grad, opcinu i selo u cijeloj BiH..
KB9

#927 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by KB9 »

sta se iduce planira gradit u tuzli onako za dobro svih, ima li kakvih informacija?
Nadzorna_ploca

#928 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Nadzorna_ploca »

Ko god prica protiv Jasmina on je iz Banovica. :lol:
Joj paranoje od price.
GeeTnT

#929 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by GeeTnT »

Nadzorna_ploca wrote:Ko god prica protiv Jasmina on je iz Banovica. :lol:
Joj paranoje od price.
..paa ako se sjecas ko god je sta rekao protiv Lagumdzije proglasen je esdeaovcem...
howdy

#930 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by howdy »

Crvena tvrdjava nikad nece pozelenit :lol: mozete se na glavu nasadit :D
Nadzorna_ploca

#931 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Nadzorna_ploca »

U vecini mjesta je to tako, svi zudimo za nekim ko radi svoj posao posteno i ispravno bez obzira na ime, boju i vjeru.
Isticati Tuzlu po tome ili kao neki posebni bastion multikulture je meni malo smijesno. Ima Tuzla puno drugih kvaliteta, tupiti stalno po jednom te istom je proljev.
SSemir

#932 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by SSemir »

volim sto sam tuzlak pa me kolege iz sarajeva nazovu i pitaju jel mi smeta sto je sef hrvat, a ja nemam pojma koje je nacionalnosti. volim kad me kolegica iz mostara nazvala pa pita jel istina da vas u tuzlu uopce ne zanima ko je koje nacionalnosti. srce mi bilo ogromno kad sam doveo prijatelja iz novog sada pa mi on poslije par dana kaze "izvini brate sto sam se bojao kako ce me u tuzli primiti, niko me nije ni pitao odakle mi ekavica".
eh zato ti nisi nikakav tuzlak, jer da jesi znao bi da tuzlaci nisu dali najvise glasova dali srbcetu Aleksandru, vec covjeku Aleksandru :thumbup:

da je bogdo citava bosna kao sto je tuzla..
Rugafet

#933 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Rugafet »

SkyLimit wrote:A možda stvarno jeste čovjek iz Tuzle. Uvažena je predrasuda da su Tuzlaci ljevičari, liberali, multi - kulti...ima i toga, ali ima i Tuzlaka sedma generacija a nacionalisti malo je reći :D
Moguce je. Mislim da je jedno vrijeme zivio u plavoj zgradi sa desne strane na ulazu u Tuzlu. Sad je mislim preselio u Solinu.
General War

#934 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by General War »

Rugafet wrote:
SkyLimit wrote:A možda stvarno jeste čovjek iz Tuzle. Uvažena je predrasuda da su Tuzlaci ljevičari, liberali, multi - kulti...ima i toga, ali ima i Tuzlaka sedma generacija a nacionalisti malo je reći :D
Moguce je. Mislim da je jedno vrijeme zivio u plavoj zgradi sa desne strane na ulazu u Tuzlu. Sad je mislim preselio u Solinu.
:lol:
SkyLimit

#935 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by SkyLimit »

Rugafet wrote:
Znači putuje 7 - micom a onda pješke do nekadašnje kasarne :D
Last edited by SkyLimit on 11/11/2016 11:56, edited 1 time in total.
O'zone
Globalni moderator

#936 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by O'zone »

Banned user
» markantan

Trajni
costacurta

#937 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

:lol:
znači plačem :lol:
Alfons Kauders

#938 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Alfons Kauders »

costacurta wrote::lol:
Tuzlak ba. Rodjeni. Prezime ovo ono... :lol:
Tyke

#939 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Tyke »

Rugafet wrote:
:lol: :lol:

Ja tipujem da tipka sa Zapada i srce ga boli za lipom Tuzlom. A moguce i da su dozvolili wifi u Solini, tamo preko mosta pa desno. :lol:

EDIT: Nisam ni citao do kraja pa ga prijavi, a lik vec banovan. Sad valja u Solini po suti bauljat, a misiju na forumu nije zavrsio.
Last edited by Tyke on 11/11/2016 13:16, edited 1 time in total.
aratet

#940 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by aratet »

Ako je istina da ovaj nije SDA onda je velika steta, ima sve predispozicije da bude premijer u narednim godinama.
Tyke

#941 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Tyke »

Al sinoc Faraon nahvali Senada, ja onako se ocu nisam u dupe uvlacio kad mi je kao klincu trebala kinta i dopust da se vratim kuci prekosutra.
costacurta

#942 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

Alfons Kauders wrote:
Ja sam bio kritičar i navijao da Đasmin ode u peMziju, al ovom liku ne mogu ni papuča okrenut :mrgreen: nakloon!
Tyke wrote:Al sinoc Faraon nahvali Senada, ja onako se ocu nisam u dupe uvlacio kad mi je kao klincu trebala kinta i dopust da se vratim kuci prekosutra.
Jedva skontah kojeg Senada, rekoh da nije ovog poduzetnika iz Odbora al nema smisla kad mi proradi, Senad The Bingo! Nije mi samo jasno kako će ovaj tržni uposliti 1000 ljudi?! :shock: mozebit sa svim ovim izvođačima radova al da će u BCCu raditi milja, nema teorije. 200-300 uposlenih je plafon!
i da,
ako je neko planirao u "zapadni" dio grada bolje nemojte kod BKCa tj BCCa mrtva glava maroda.
aratet

#943 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by aratet »

costacurta wrote:
Alfons Kauders wrote:
Ja sam bio kritičar i navijao da Đasmin ode u peMziju, al ovom liku ne mogu ni papuča okrenut :mrgreen: nakloon!
Tyke wrote:Al sinoc Faraon nahvali Senada, ja onako se ocu nisam u dupe uvlacio kad mi je kao klincu trebala kinta i dopust da se vratim kuci prekosutra.
Jedva skontah kojeg Senada, rekoh da nije ovog poduzetnika iz Odbora al nema smisla kad mi proradi, Senad The Bingo! Nije mi samo jasno kako će ovaj tržni uposliti 1000 ljudi?! :shock: mozebit sa svim ovim izvođačima radova al da će u BCCu raditi milja, nema teorije. 200-300 uposlenih je plafon!
i da,
ako je neko planirao u "zapadni" dio grada bolje nemojte kod BKCa tj BCCa mrtva glava maroda.
Zavisi, kako ce to biti prihvaceno kod kupaca, ja cu licno tu rijetko kad dolaziti.
costacurta

#944 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

aratet wrote:
costacurta wrote:
i da,
Zavisi, kako ce to biti prihvaceno kod kupaca, ja cu licno tu rijetko kad dolaziti.
Ne izgleda loše. Ima fin kafić na spratu, gleda na ulicu ono na fazon Ušća u BG, dosta toga je copy/paste iz Bg.
Mislim da će biti baš posjećen objekat jer Tuzli je nesto ovako trebalo. Ok tu je Tuzlanka/omega, ali davno prevaziđeno.
Korzo pusto osta :sad:
Alfons Kauders

#945 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Alfons Kauders »

costacurta wrote:
aratet wrote:
costacurta wrote:
i da,
Ne izgleda loše. Ima fin kafić na spratu, gleda na ulicu ono na fazon Ušća u BG, dosta toga je copy/paste iz Bg.
Mislim da će biti baš posjećen objekat jer Tuzli je nesto ovako trebalo. Ok tu je Tuzlanka/omega, ali davno prevaziđeno.
zlatarsku i trgovacku bi mogao zazidati i niko ne bi primjetio... :(
aratet

#946 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by aratet »

costacurta wrote:
aratet wrote:
costacurta wrote:
i da,
Korzo je uzas, koliko je pusto, da li je to zato sto nema Tuzla tu kulturu setanja ili zbog neceg drugog ali bas izgleda prazno navece.

Lokacija mi ne odgovara, ja bi tu vecinom isao usput, ali ovako s obzirom na lokaciju tu mogu samo maksuz otici.

Omega, ti kafici u blizini omege, fakulteti, u tom dijelu se bas osjeti zivot.
babanovac

#947 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Iskren da budem, drago mi je pravo sto se ovo izgradi. Narocito zbog multipleksa. Ja sam pristalica avanturistickog sopinga, tako da povrce, sir, jaja i dr. najvise volim kupovat na pijaci, ne moze to supermarket nikad zamijenit, a ni Hametova mi nije mrska.
costacurta

#948 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

Alfons Kauders wrote:
zlatarsku i trgovacku bi mogao zazidati i niko ne bi primjetio... :(
Neš vjerovat al to sam isto konto neki dan, idem sa jaranom i komentarišemo kako su te dvije ulice uvijek bile interesantne zbog toga, al danas je svejedno i da su sa druge strane nije ništa bolje po pitanju biznisa.
Haman

#949 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Haman »

Jedan komentator rece " Tuzla nikad pozelenit nece". Tacno receno jer u dimu malo sta raste. Cudno je to koliko nekima dim ne smeta. Ja ukazujem na dim i zagadjenost grada, a ljubitelji dima odmah me etiketiraju kao zelenog. SDA-aovac nisam ali pristalica zelenila u nasim gradovima jesam.

Kometatoru koji pominje Jasenovac mogu samo reci sledece. Sramota koja jos nije rasciscena, jer jos uvijek ne znamo pravu istinu. Jos uvijek nam pricaju propagandne price ali tako da neki uvecavaju a drugi umanjuju broj zrtava. Istina ma kakva bila treba izaci na vidjelo, ne zbog drugih nego zbog nas samih.

Citam u Tuzli otvoren Bingo-trzni centar. I gle cuda Jasmin Imamovic to nekako odmah pripisa kao svoj uspjeh a ne uspjeh vlasnika Binga. Znam da ce zaljubljenici u smog povjerovati njegovim pricama. Bilo ko da uradi nesto dobro za grad, Jasmin to pripise sebi.

Image
GeeTnT

#950 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by GeeTnT »

babanovac wrote:Iskren da budem, drago mi je pravo sto se ovo izgradi. Narocito zbog multipleksa. Ja sam pristalica avanturistickog sopinga, tako da povrce, sir, jaja i dr. najvise volim kupovat na pijaci, ne moze to supermarket nikad zamijenit, a ni Hametova mi nije mrska.
...bilo sta...samo da ne gledam vise rusevine germare..
Post Reply