Rat u BiH zbog referenduma?

Locked
Point.

#926 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Point. »

arzuhal wrote:E ovo poštujem, jasno i glasno, i navakat :thumbup:

Abdić: Kladušani uz R. Srpsku i Dodika

Predratni privrednik i političar iz Velike Kladuše Fikret Abdić izjavio je da u slučaju novih sukoba u BiH, predsjednik RS Milorad Dodik i narod Srpske imaju veliku podršku i pomoć 20.000 Kladušana.

http://www.frontal.ba/novost/84908/-abd ... u-i-dodika
U slucaju novih sukoba treba ovu Kladusu sravniti sa zemljom a pristalice ovog izdajnika raseliti po Papua Novoj Gvineji, jer razumom su tu negdje sa tamosnjim kanibalskim plemenima. Majku da im jebem svima odreda.
geoxx

#927 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by geoxx »

A nije li tesko odvojiti pola minute svog vremena i procesljati internet da vidis da li je vijest tacna ili ne? Evo, meni je trebalo 15 sekundi da vidim da ta izjava uopste nije tacna odnosno da Abdic nije dao nikakvu izjavu.
Nije bas rijetkost da ovdje forumasi postavljaju vijesti sa portala koji prenose kako Ronaldo dolazi u Potocare i slicno. :-)
costacurta

#929 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by costacurta »

animals wrote:Jedan bi Bosnu Dzeneralsku a drugi bi serijatsku..
Baketu možemo prisiti da voli lovu, zlato, nekretnine ali ga stavljati u istu rečenicu sa djeneralima i ustašam je apsurd. Znaš ti to vrlo dobro ustvari VI to znate al hoćete da sve strpate u isti koš, kao svi smo isti pa to ti je.
More to proći jedino u kamenjaru ili na Romaniji aderwajz ne jebe vas niko ni stručno po tom pitanju.
Uh uh, zaboravih umal,
Ima i medju nama, na ovom forumu koji misle tako i vele da smo bogdom ostali u SFRJ ne bi izginuo sav onaj svijet, Alija je kriv za rat jer nije imo zlatne kašike i to i oni bi sutra da zapuca zbičili negdje vani. Nije to problem vec to što i svoju djecu uče tome da treba bježati odavdje. Tuga. Ono fol zajebancija al ustvari zaista tako razmisljaju.
Last edited by costacurta on 01/09/2016 16:09, edited 1 time in total.
sema911s

#930 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by sema911s »

Koliko ti ova starka, valjal staa
enko 1964
Grijem se na: južnu interkonekciju

#931 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by enko 1964 »

Jebote, al' Pičkoustog handre hemoroidi a Grobar se namjestio da prne. Da proste oni koji čitaju. :lol:
rodjeni_95

#932 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by rodjeni_95 »

Predsjednik i premijer Srbije Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić nisu danas pružili podršku referendumu u RS-u, ali ni na koji način nisu željeli da utječu na promjenu političkih stavova legitimno izabranih političara u Republici Srpskoj.
Sastanak je prvi napustio Aleksandar Vučić ali nije želio davati nikakve izjave.

Kako prenosi Blic.rs Nikolić i Vučić nisu dali podršku političkim predstavnicima u RS-u za održavanje referenduma, ali je poručeno da će i dalje pružati svaku podršku tom entitetu.

Lideri Srbije sa predstavnicima RS-a razgovarali su nešto više od sat vremena, a prema prvim informacijama Milorad Dodik i ostali političari iz RS-a nisu dobili podršku za održavanje referenduma o danu tog entiteta.

Sastanak je organiziran nakon odluke Vijeća za implementaciju mira u BiH, koje je pozvalo vlasti u RS-u da ne održe zakazani referendum za 25. septembar.

Uskoro više informacija...

:D
insomnia78

#933 Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by insomnia78 »

dobojlija81 wrote:http://www.fokus.ba/vijesti/bih/poceo-s ... 08825_web/

fotos nelaže [emoji38]
Čak bih dodao da ni ne ume da laze
insomnia78

#934 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by insomnia78 »

Nego sta mislite da li bi izdurali makar deset dana a da se uz cetnike, babine cetnike i ekipu iz UZP jos ne popucamo i sa vehabijama?
insomnia78

#935 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by insomnia78 »

Jok kad braca krenu osnivati brigade od deset ljudi. Liva ulaz 5c, Liva Kakanj. Liva Al Osenik
Bradafilozof

#936 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Bradafilozof »

Cetnicka propaganda navire sa svih strana.
BarbaDue

#937 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by BarbaDue »

Point. wrote:
arzuhal wrote:E ovo poštujem, jasno i glasno, i navakat :thumbup:

Abdić: Kladušani uz R. Srpsku i Dodika

Predratni privrednik i političar iz Velike Kladuše Fikret Abdić izjavio je da u slučaju novih sukoba u BiH, predsjednik RS Milorad Dodik i narod Srpske imaju veliku podršku i pomoć 20.000 Kladušana.

http://www.frontal.ba/novost/84908/-abd ... u-i-dodika
U slucaju novih sukoba treba ovu Kladusu sravniti sa zemljom a pristalice ovog izdajnika raseliti po Papua Novoj Gvineji, jer razumom su tu negdje sa tamosnjim kanibalskim plemenima. Majku da im jebem svima odreda.
Slažem se sa tvojom izjavom i prijedlogo, ja bi čak bio i radikalniji ali nešto ne vjerujem da je ovo istinita izjava.
insomnia78

#938 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by insomnia78 »

A vi mislite da se nesto kod njih promjenilo? Skontali da su se zajebali?
PeppermintSA

#939 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by PeppermintSA »

Najlakše je nama koji nismo patriote.

Doslovno mi se jebe za sve tri strane.
insomnia78

#940 Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by insomnia78 »

PeppermintSA wrote:Najlakše je nama koji nismo patriote.

Podhitno kod notara i ovjeri. Kad četo dodje da te kolje ti samo trzni tu potvrdu i moRes za Njemacku
PeppermintSA

#941 Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by PeppermintSA »

insomnia78 wrote:

Podhitno kod notara i ovjeri. Kad četo dodje da te kolje ti samo trzni tu potvrdu i moRes za Njemacku
Jes', samo čekam da se Četo s tandažarom ušunja na Marjin dvor.

Koja paranoja vas puca...
insomnia78

#942 Re: RE: Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by insomnia78 »

PeppermintSA wrote:
insomnia78 wrote:

Jes', samo čekam da se Četo s tandažarom ušunja na Marjin dvor.

Koja paranoja vas puca...
A to ona furka nije ovo moj rat pa sa zenama u podrum. Samo ne zaboravi da te moze i granata ubiti
Osim toga ako se nadje dovoljno tih nepatriota usetace se ceto i na taj dvor.
PeppermintSA

#943 Re: RE: Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by PeppermintSA »

insomnia78 wrote: A to ona furka nije ovo moj rat pa sa zenama u podrum. Samo ne zaboravi da te moze i granata ubiti
Moj rat sigurno ne bi bio jer, kao što rekoh, zaboli me za ovdašnje narode i nijhove fantazije i želje.
dezurni_ucenik

#944 Re: RE: Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by dezurni_ucenik »

PeppermintSA wrote:
insomnia78 wrote: A to ona furka nije ovo moj rat pa sa zenama u podrum. Samo ne zaboravi da te moze i granata ubiti
Moj rat sigurno ne bi bio jer, kao što rekoh, zaboli me za ovdašnje narode i nijhove fantazije i želje.

Dusa draga, nije ovo njegov rat. U slucaju rata (kojeg btw nece sigurno biti) moras imati na umu jednu stvar - poziv za vojsku dolazi mnogo brze nego ausvajze za dojcland. Pa ti tamo kad dobijes kalas u ruke, prije napada cetonja, odrzi jedan motivacioni govor o besmislenosti vodjenja ratova, obavezno naglasi da to nije tvoj rat. Pa lagano sto kaze insomnia sa zenama u podrum. :thumbup:
PeppermintSA

#945 Re: RE: Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by PeppermintSA »

dezurni_ucenik wrote:
PeppermintSA wrote:

Dusa draga, nije ovo njegov rat. U slucaju rata (kojeg btw nece sigurno biti) moras imati na umu jednu stvar - poziv za vojsku dolazi mnogo brze nego ausvajze sa dojcland. Pa ti tamo kad dobijes kalas u ruke, prije napada cetonja, odrzi jedan motivacioni govor o besmislenosti vodjenja ratova, obavezno naglasi da to nije tvoj rat. Pa lagano sto kaze insomnia sa zenama u podrum. :thumbup:
Ratovao sam već jednom i gubio, doslovno, dijelove svoga tijela za odbranu Sarajeva.

Popušio sam poveću kurčinu, u životu se ispatio da nego što bi mogao vjerovati, a sada sam primoran čitati raznorazne nacionaliste i šoviniste koji se kriju iza velepatriJotskog onanisanja i pričama o četaljskim babarogama koji jedva čekaju da se ušetaju u grad, dok se uporedo formirala jedna zasebna kasta prijeratnih šprdala koji su opljačkali sve što se moglo opljačkati i od grada pokušavaju napraviti tajkunski Dijarbakir.

Ja za te ciljeve neću opet ratovati. Po treći put, boli me kurac za sve tri strane, sva tri politička establišmenta, i sva tri fašistoidna naroda.
dezurni_ucenik

#946 Re: RE: Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by dezurni_ucenik »

PeppermintSA wrote:
Ratovao sam već jednom i gubio, doslovno, dijelove svoga tijela za odbranu Sarajeva.

Popušio sam poveću kurčinu, u životu se ispatio da nego što bi mogao vjerovati, a sada sam primoran čitati raznorazne nacionaliste i šoviniste koji se kriju iza velepatriJotskog onanisanja i pričama o četaljskim babarogama koji jedva čekaju da se ušetaju u grad, dok se uporedo formirala jedna zasebna kasta prijeratnih šprdala koji su opljačkali sve što se moglo opljačkati i od grada pokušavaju napraviti tajkunski Dijarbakir.

Ja za te ciljeve neću opet ratovati. Po treći put, boli me kurac za sve tri strane, sva tri politička establišmenta, i sva tri fašistoidna naroda.

Pa jbga nista onda, sa zenama u podrum.
Last edited by dezurni_ucenik on 01/09/2016 18:10, edited 1 time in total.
BarbaDue

#947 Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by BarbaDue »

insomnia78 wrote:

:lol: :thumbup:
GeeTnT

#948 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by GeeTnT »

Image
jbt...koje izoblicenje od zene...a dodo ko lego kocka..
bdzs

#949 Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by bdzs »

BarbaDue wrote:
insomnia78 wrote:

:lol: :thumbup:
Nešto kontam, pa i mene bi bolila kita za ovo leglo korupcije, lopovluka i nepotizma.
GeeTnT

#950 Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by GeeTnT »

insomnia78 wrote:

Hinweise: CD Henda
Locked