Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nlt wrote:Kupio sam huawei p9 lite neki dan
Mob dobar sve super. Ali...
Baterija
Je li normalno da onoliko trosi bateriju. Jucer na poslu sa 50 pade na 20 otprilike. A pipno mobitel nisam. Jutros se ugasio. Ispraznio se
Da nosim ovo na servis? Nije mi logicno nikako
Ili to treba tako?
Ja imam slican problem, ali kod mene nije huawei. :mrgreen:
Za nekih 7-8 sati pojeo 23%, sve zivo ugaseno?!
Baterija
Je li normalno da onoliko trosi bateriju. Jucer na poslu sa 50 pade na 20 otprilike. A pipno mobitel nisam. Jutros se ugasio. Ispraznio se
Ili to treba tako?
Malo mi to brzo. Supruga ima i ne zali mi se. Isfura joj dan komotno. Ukoliko ga hrnda fb, viber, instagram.... onda vec navece mora se puniti.
A inace moja opaska za nju i telefon: "draga za tebe telefon jos uvijek nije napravljen, pa necu ni da se trudim i trazim neki koji ce zadovoljiti tvoje potrebe za istim".
Baterija
Ili to treba tako?
Vrati ga na fabericke postavke, nek se dohaviza malo, nešto je pokupio garant
Sve slike su rađene u autopostavkama iz ruke. S tim što ovaj pro počinje već koristiti AI znači pri slikanju prepoznaje sceni i sam izračunava i izbacuje način slikanja i to radi munjevito.. haman tek sad postaju telefoni zaista pametni
jarobot wrote:
Sve slike su rađene u autopostavkama iz ruke. S tim što ovaj pro počinje već koristiti AI znači pri slikanju prepoznaje sceni i sam izračunava i izbacuje način slikanja i to radi munjevito.. haman tek sad postaju telefoni zaista pametni
Sto ne volim kad mi stroj pocne "pametovati".
Pusti bolan mene, ja cu. Ako mi zatrebas, ukljucicu tu opciju.
jarobot wrote:
Sto ne volim kad mi stroj pocne "pametovati".
Pusti bolan mene, ja cu. Ako mi zatrebas, ukljucicu tu opciju.
On samo predloži a ti ako nećeš ugasiš ne moraš koristiti
Baterija
Ili to treba tako?
Nesto ti u pozadini jede bateriju. Imam isti tel i baterija komotno drzi 24 sata...
Ja sam zaljubljen u njega. Probaj monochrome na kameri, perfekcija.
vjeruj da trenutno ne znam o cemu se radi, polako
Teufik wrote:
KB9 wrote:kupljen honor 9, koja masina ljudi moji
Cestitam. Kad ga malo ocejfis, baci koji utisak. Zivo me zanima. Znam da je stroj ali info iz prve ruke je neprocjenjiv.
Gdje kupi?
narucio u telekomu, imam taj obicaj da kod njih cekam da neki mobitel izadje relativno jeftino spram trzista (znamo da su im vecinom daleko iznad trzista cijene) i cim naidje kupim, placam na rate, garancija svo vrijeme, sve sto mi treba stimam ga jos da bude po mom, mogu ti samo rec za pocetak da sve ide perfektno glatko, ima memorije dosta da mi pokrije muziku, kamera je odlicna (uz milon nekih postavki koje jos nisam stigao isprobat), zvucnik i mikrofon ne moze bolje i otisak prsta radi haman pa cim spustis prst
Ja sam zaljubljen u njega. Probaj monochrome na kameri, perfekcija.
vjeruj da trenutno ne znam o cemu se radi, polako
Teufik wrote:
KB9 wrote:kupljen honor 9, koja masina ljudi moji
Cestitam. Kad ga malo ocejfis, baci koji utisak. Zivo me zanima. Znam da je stroj ali info iz prve ruke je neprocjenjiv.
Gdje kupi?
narucio u telekomu, imam taj obicaj da kod njih cekam da neki mobitel izadje relativno jeftino spram trzista (znamo da su im vecinom daleko iznad trzista cijene) i cim naidje kupim, placam na rate, garancija svo vrijeme, sve sto mi treba stimam ga jos da bude po mom, mogu ti samo rec za pocetak da sve ide perfektno glatko, ima memorije dosta da mi pokrije muziku, kamera je odlicna (uz milon nekih postavki koje jos nisam stigao isprobat), zvucnik i mikrofon ne moze bolje i otisak prsta radi haman pa cim spustis prst
KB9 wrote: