Referendum(i) u RS-u
-
geoxx
#926 Re: Referendum(i) u RS-u
Cekaj, vama je nepostivanje jedne odluke Ustavnog suda izlazak iz okvira Dejstonskog sporazuma i ratno stanje? Koliko ono odluka nije ispostovano i koliko smo onda puta izasli iz okvira Dejtona?
- Bradafilozof
#927 Re: Referendum(i) u RS-u
Da, siguran sam da te jedva cekaju dole.General War wrote:Baske Vode- BreleBradafilozof wrote:Moze, a gdje ces ti, cetnici il ustase?General War wrote:[
Ti ces na celo neke udarne brigade pretpostavljam, samo pozuri ode mi godisnji, ko ce slusat kuknjavu.
- General War
#928 Re: Referendum(i) u RS-u
...pa vidis da pisem u mnozini.prog321 wrote:Po popisu imaš puno vise neprijatelja od prijatelja.
- Point.
#929 Re: Referendum(i) u RS-u
Sa 0,3% ne nadaj se previse. Dobro pa priznas da smo neprijatelji, nadam se da @Ripicipi sada shvata moje pitanje gore.General War wrote:Ja bih volio da u licnoj pise ko je ko na osnovu popisa...a sto da vam smetamo? Stara izreka kaze kad neprijatelj(i) prave greske nemoj im stajati na putuPoint. wrote: Mogu li pitati na koju bi se stranu stavili bosanci u eventualnom sukobu?
- General War
#930 Re: Referendum(i) u RS-u
S parama sam, sve okBradafilozof wrote:Da, siguran sam da te jedva cekaju dole.General War wrote: Baske Vode- Brele, samo pozuri ode mi godisnji, ko ce slusat kuknjavu.
- General War
#931 Re: Referendum(i) u RS-u
Ma ne nadam se ja da cete vi ista uraditi ako mojima opet ne dosadi dreka i kuknjava.Point. wrote:Sa 0,3% ne nadaj se previse. Dobro pa priznas da smo neprijatelji, nadam se da @Ripicipi sada shvata moje pitanje gore.General War wrote:Ja bih volio da u licnoj pise ko je ko na osnovu popisa...a sto da vam smetamo? Stara izreka kaze kad neprijatelj(i) prave greske nemoj im stajati na putuPoint. wrote: Mogu li pitati na koju bi se stranu stavili bosanci u eventualnom sukobu?
-
Ripicipi
#932 Re: Referendum(i) u RS-u
Bosancima je ova zemlja na prvom mjestu, ne tor, ne religija ili pizda materina.Point. wrote:Sjecam, zasto pitas?Ripicipi wrote:Kakvo maliciozno i podlo pitanje.Point. wrote: Mogu li pitati na koju bi se stranu stavili bosanci u eventualnom sukobu?
Sjecas li se ti iceg prije '93 godine?
Sasvim razumno pitanje, s obzirom na alergicnost bosanaca na bosnjake poslije objave popisa, posebice ovog gore forumasa.
Ako neko religiju stavlja ispred zemlje, onda apsolutno nemam povjerenja u te ljude da ce sutra ovu zemlju braniti od npr. "najezde turaka", kao sto nisu ni onda, cak se okupator sopstvene zemlje slavi gotovo samo zbog religije.
Kad shvatis da se Bosanci vezu SAMO za zemlju, onda ti se odgovor sam namece.
Kao sto bi hipoteticki da se sutra zamjene uloge, tako da su Bosnjaci za otcjepljenje, a Srbi za cjelovitu BiH, ja bi bio na strani Srba.
Mnogi su dali zivote za ovu zemlju iskljucivo kao Bosanci, tako da ti je pitanje... da ne kazem bezobrazno.
Totalno je off topic, ali pitanje ti je bilo kriminalno
Last edited by Ripicipi on 15/08/2016 22:36, edited 5 times in total.
-
junior3
#933 Re: Referendum(i) u RS-u
Sunce ti, ovdje rat već počeo. 
- General War
#934 Re: Referendum(i) u RS-u
Ripicipi wrote:
Bosancima je ova zemlja na prvom mjestu, ne tor, ne religija ili pizda materina.
Ako neko religiju stavlja ispred zemlje, onda apsolutno nemam povjerenja u te ljude da ce sutra ovu zemlju braniti od npr. "najezde turaka", kao sto nisu ni onda, cak se okupator sopstvene zemlje slavi gotovo SAMO zbog religije.
Bosanci naucili lekciju
- General War
#935 Re: Referendum(i) u RS-u
Wizz air, ubacio tri dodatna aviona zbog priliva dobrovoljaca iz Berlina i Vupertalajunior3 wrote:Sunce ti, ovdje rat već počeo.
-
junior3
#936 Re: Referendum(i) u RS-u
Znači još malo i eto forumaša u BiH.General War wrote:dobrovoljaca iz Berlina i Vupertala
- General War
#937 Re: Referendum(i) u RS-u
Pa i red je da situaciju konacno prate iz prve ruke.junior3 wrote:Znači još malo i eto forumaša u BiH.General War wrote:dobrovoljaca iz Berlina i Vupertala
- GeeTnT
#938 Re: Referendum(i) u RS-u
Da je Djogo ziv imao bi jaku konkurenciju....
- Skijaš
#939 Re: Referendum(i) u RS-u
Ovo i ne treba shvatiti kao sukob plemena, tebe kao Bošnjaka i tamo nekog Srbina. Ovo je prvenstveno sukob dobra i zla. A da ima onih i da će ih uvijek biti koje boli briga za bilo šta osim u se, na se i poda se, nije neko otkrovenje. Htio sam napisati da je to nivo životinje, ali bih pogriješio jer i životinje znaju pokazati solidarnost.elcaliente wrote:Uostalom sta mene kao Bosnjaka iz Ze tangira dali je dan Rs 9 ili 18. Januar alo vec Bosnjake porojeklom iz sadasnjeg Rs to neintersuje.
I ja mislim da je Bake povukao los potez stavljajuci to pred ustavni sud.
- Point.
#940 Re: Referendum(i) u RS-u
I Bosnjacima je ova zemlja na prvom i jedinom mjestu, ne zaboravi to. I odkud ti ideja da je Bosnjacima prvo vjera pa drzava? Kakvu ste vi propagandu progutali? Licno nisam neki vjernik, za Turskom me zaboli ko i za Srbijom, eto toliko su mi simpa, i sigurno ovako razmislja i vecina Bosnjaka. Zasto prica Bosnjaci-vjera prvo, ne znam ali slutim da vam ta prica sluzi da se ogradite od Bosnjaka u neku ruku, jer smo u principu isti narod. Samo sto ste vi nasjeli na neke romanticne price o bosancima.Ripicipi wrote:
Bosancima je ova zemlja na prvom mjestu, ne tor, ne religija ili pizda materina.
Ako neko religiju stavlja ispred zemlje, onda apsolutno nemam povjerenja u te ljude da ce sutra ovu zemlju braniti od npr. "najezde turaka", kao sto nisu ni onda, cak se okupator sopstvene zemlje slavi gotovo samo zbog religije.
Kao sto bi hipoteticki da se sutra zamjene uloge, tako da su Bosnjaci za otcjepljenje, a Srbi za cjelovitu BiH, ja bi bio na strani Srba.
Mnogi su dali zivote za ovu zemlju iskljucivo kao Bosanci, tako da ti je pitanje... da ne kazem bezobrazno.
- Skijaš
#941 Re: Referendum(i) u RS-u
hAZNADAR wrote:
I tebi isto pitanje kao ostalima - kako ?
Pošalješ specijalnu jedinicu MUP-a KS u naselje Luka kod Srebrenice, a zbog maltretiranja povratnika od strane četničkog MUP-a. Primjera ima mali milion, bitna je volja.
- dogtag
#942 Re: Referendum(i) u RS-u
Point. wrote:I Bosnjacima je ova zemlja na prvom i jedinom mjestu, ne zaboravi to. I odkud ti ideja da je Bosnjacima prvo vjera pa drzava? Kakvu ste vi propagandu progutali? Licno nisam neki vjernik, za Turskom me zaboli ko i za Srbijom, eto toliko su mi simpa, i sigurno ovako razmislja i vecina Bosnjaka. Zasto prica Bosnjaci-vjera prvo, ne znam ali slutim da vam ta prica sluzi da se ogradite od Bosnjaka u neku ruku, jer smo u principu isti narod. Samo sto ste vi nasjeli na neke romanticne price o bosancima.Ripicipi wrote:
- USAblues
#943 Re: Referendum(i) u RS-u
Ja se taman mislio vratiti u BeHa nakon 25 g izbjeglisva a vidi beleja sad, opet se zvecka oruzjem 
-
Ripicipi
#944 Re: Referendum(i) u RS-u
Ne znam vrijedi li jos offtopicariti jer je to tema za popis, a ne referendumPoint. wrote:I Bosnjacima je ova zemlja na prvom i jedinom mjestu, ne zaboravi to. I odkud ti ideja da je Bosnjacima prvo vjera pa drzava? Kakvu ste vi propagandu progutali? Licno nisam neki vjernik, za Turskom me zaboli ko i za Srbijom, eto toliko su mi simpa, i sigurno ovako razmislja i vecina Bosnjaka. Zasto prica Bosnjaci-vjera prvo, ne znam ali slutim da vam ta prica sluzi da se ogradite od Bosnjaka u neku ruku, jer smo u principu isti narod. Samo sto ste vi nasjeli na neke romanticne price o bosancima.Ripicipi wrote:
Pa ako si vjernik, onda ti bog mora biti na prvom mjestu, nema tu hocu-necu.
S obzirom da su Bosnjaci 99% zaokruzili islam, onda se namece da su 99% vjernici, a to se opet onda namece da im bog mora biti prvi
Iako, anketa na ovom forumu na pitanje "bolji svijet bez boga" vecina odgovorila da, a kad vidis popis, skontas da vecina folira.
Bosnjak-islam itd... je bila ozbiljna indoktrinacija i ucinila je svoje ocigledno.
Uglavnom, on topic, Bosnaci bi sada, kao i onda branili ovu zemlju, ne torove, ne religije, vec samo i iskljucivo zemlju.
- Janjicar
#945 Re: Referendum(i) u RS-u
:smajlikojipovraca:Ripicipi wrote:Ne znam vrijedi li jos offtopicariti jer je to tema za popis, a ne referendumPoint. wrote:I Bosnjacima je ova zemlja na prvom i jedinom mjestu, ne zaboravi to. I odkud ti ideja da je Bosnjacima prvo vjera pa drzava? Kakvu ste vi propagandu progutali? Licno nisam neki vjernik, za Turskom me zaboli ko i za Srbijom, eto toliko su mi simpa, i sigurno ovako razmislja i vecina Bosnjaka. Zasto prica Bosnjaci-vjera prvo, ne znam ali slutim da vam ta prica sluzi da se ogradite od Bosnjaka u neku ruku, jer smo u principu isti narod. Samo sto ste vi nasjeli na neke romanticne price o bosancima.Ripicipi wrote:
Totalno je off topic, ali pitanje ti je bilo kriminalno![]()
Pa ako si vjernik, onda ti bog mora biti na prvom mjestu, nema tu hocu-necu.
S obzirom da su Bosnjaci 99% zaokruzili islam, onda se namece da su 99% vjernici, a to se opet onda namece da im bog mora biti prvi![]()
Iako, anketa na ovom forumu na pitanje "bolji svijet bez boga" vecina odgovorila da, a kad vidis popis, skontas da vecina folira.
Bosnjak-islam itd... je bila ozbiljna indoktrinacija i ucinila je svoje ocigledno.
Uglavnom, on topic, Bosnaci bi sada, kao i onda branili ovu zemlju, ne torove, ne religije, vec samo i iskljucivo zemlju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#946 Re: Referendum(i) u RS-u
Jest kad bi se moglo ratovati s nekoliko pusaka.USAblues wrote:Ja se taman mislio vratiti u BeHa nakon 25 g izbjeglisva a vidi beleja sad, opet se zvecka oruzjem
- House
#947 Re: Referendum(i) u RS-u
mirno spavajte, bosanci ili 0,3% će odbraniti državu

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#948 Re: Referendum(i) u RS-u
Pa zar nije duznost braniti domovinu?Tomahawk11 wrote:Jest kad bi se moglo ratovati s nekoliko pusaka.USAblues wrote:Ja se taman mislio vratiti u BeHa nakon 25 g izbjeglisva a vidi beleja sad, opet se zvecka oruzjem
Pola forumasa na temi pise iz Ojrope ali mLogo su mi ratoborni, sto znaci da se u slucaju sranja vracaju da pomognu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#949 Re: Referendum(i) u RS-u
Braniti svakako, pogotovo ako moras sopstvenu guzicu braniti._BataZiv_0809 wrote:Pa zar nije duznost braniti domovinu?Tomahawk11 wrote:Jest kad bi se moglo ratovati s nekoliko pusaka.USAblues wrote:Ja se taman mislio vratiti u BeHa nakon 25 g izbjeglisva a vidi beleja sad, opet se zvecka oruzjem
Pola forumasa na temi pise iz Ojrope ali mLogo su mi ratoborni, sto znaci da se u slucaju sranja vracaju da pomognu
Eh, pa te 1. minhenske, stokholmske, to su ti vise brigade podrske, morala ilitiga ahlaka
Mislio sam vise na to cime RS da zapocne sukob? Bjezi, glupa prica, nema tu nikakve vojne sile kao birvaktile JNA pa da se krene u sukob.
-
Opal_89
#950 Re: Referendum(i) u RS-u
Ovi ce doci da pomognu, a oni sto su se lafo vratili prije par godina a spakovani im koferi iza vrata, oni odose. Samo razmjena._BataZiv_0809 wrote:
Pa zar nije duznost braniti domovinu?