upravo tako, ja sam je dva puta evoluirao i oba puta se pretvorila prvo u Vaporeona pa u JolteonaAzrail wrote:Daš eevee-ju odgovarajuće ime.Pandakonda wrote:Šta odlučuje u kojeg će se pokemona razvit Eevee ? Neki govore drugi napad ali sam na youtube vidio da to nema veze. Lik je evoluriao dva Eeveea sa dva različita druga napda u istog pokemona (Flareon).
Za Flareona- Pyro
Za Jolteona - Sparky
Za Vaporeona - Rainer
S tim da trebaš nakon nadivanja imena ugasiti igru pa ponovo upaliti da budeš siguran da je server registrovao promjenu i onda evolve.
Pokémon GO!
Moderator: Benq
- Reuf-Refko
#926 Re: Pokémon GO!
- Reuf-Refko
#927 Re: Pokémon GO!
Korisnik, znaš kako kažu, svako ima guzicu i mišljenje...koga briga što se tebi ne svidja, idi radi što ti se svidja, niko te ne spriječava. BTW na ovoj stranici su fanovi pokemona a ne hejteri...hvala dovidjenjaKorisnikk wrote:Da se razumijemo, ja tu igru ne igram i u pravilu ne napadam one koji je igraju. Komentarisao sam sto sam poredjenje huligana i pokemon trenera, barem ja licno, smatrao neadekvatnim.Fajcion wrote:Nije tačno! Gdje se to SVI igrači ove igre ponašaju kao zombiji ? Uzmeš i običnu igru na računaru pa igraš kako neko svira, to što normalni ljudi uzmu izađu vani pa skupljaju pokemone , zanimaju se nečime i druže nemojte mješati sa pojedincima slabe moždane motorike kojih ima u svakoj oblasti.Korisnikk wrote:Meni nije jasno kako mozes porediti huligane i ove. Huligani jesu retardi, ali su oni samo dio populacije koja prati sport. A svi pokemon treneri se ponasaju kao zombiji. Trce gdje im kaze server, njeguju virtualna bica kao kucne ljubimce, slatkise im daju.
Ja je ne igram da se razumijemo (barem ne još ) ali razumijem taj dio nostalgije i draž ovakve igre sve ove raje i pogotovo starijeg uzrasta koji znaju šta rade.
Da i u obicnoj igri sviras kako neko kaze, da, slazem se. Mada, meni je krajnje smijesno da neko zalazi u sume, crkve, u potrazi za virtualnim zivotinjama i da ih njeguje kao kucne ljubimce. A kakve snimke vidjam vezano za ljude koji fataju pokemone, rijetko ih vidjam za igrace klasicnih igara. I ipak smatram da se ovi klasicni igraci, ne znam bas ni kako da kazem, bolje distanciraju od igre, da su svjesni da je igra sto kod mnogih pokemon trenera nisam bas siguran. Snimak par komentara iznad mog je dokaz.
Takodjer, nikada necu moci shvatit cari ove igre za razliku od klasicnih igara koje i sam igram.
-
Korisnikk
#928 Re: Pokémon GO!
Nema veze sto su ovdje fanovi a ne hejteri. Volim da sam u toku pa i kad mi se ne svidja nesto. Dovidjenja.
- Steph
#929 Re: Pokémon GO!
Gdje se sve pojavljuje Dragonite? 
- arnes_king
#930 Re: Pokémon GO!
Meni se nedavno pojavila bila njegova silueta u "nearby" ovdje gdje sam na poslu (gdje inace nema skoro nista) ali nije mi "iskocio", a i da jeste ne bih ga sigurno mogao uhvatit jer sam tad bio level 6-7 ne znam ni od kud da mi se pojaviSteph wrote:Gdje se sve pojavljuje Dragonite?
Nego evo jedna veoa korisna stvarcica, pokazuje vam uzivo gdje se trenutno spawnao koji pokemon, tako da mozete pratiti u vasoj blizini kada se sta dobro pojavi (pise i do kada ce biti tu) i otici na tu lokaciju i bude stvarno tu
https://pokevision.com/
- crnivrag
#931 Re: Pokémon GO!
Ja sam jutros uhvatio jednog kod UNITIC-a, i to je jedini na kojeg sam naišao do sada, a imao sam prije njegovu siluetu negdje oko BBI Centra, ali ga nisam uspio locirati.Steph wrote:Gdje se sve pojavljuje Dragonite?
Evo ovog od jutros:

- Steph
#932 Re: Pokémon GO!
Ja sam 21, do sada sam samo na Onixa naletio, al' od 450 cp :<
- crnivrag
#933 Re: Pokémon GO!
Ja sam u subotu naišao na siluetu Onixa, ali ga nisam uspio locirati, a jutros mi je čak i jedan Scyther pobjegao.Steph wrote:![]()
Ja sam 21, do sada sam samo na Onixa naletio, al' od 450 cp :<
I ja sam trenutno 21 nivo, i imam uhvaćenih 97 različitih vrsta, s tim da sam uhvatio preko 800 pokemona sve ukupno.
Last edited by crnivrag on 25/07/2016 15:58, edited 1 time in total.
- Steph
#934 Re: Pokémon GO!
Ovaj je na BreKi bio 
-
Glasnik_Proljeca
#936 Re: Pokémon GO!
Krade mi predenu razdaljinu igra, ustopa na jednom mjestu i nece da se pomjeri, dosad mi je ukrao barem 30%. Neki dan poslom hodao po gradu, ajde reko super da nabijem kilometraze i nista, ako i je 300 metara priznao a ja se ubio hodajuci
- crnivrag
#937 Re: Pokémon GO!
I meni se isto dešava, to sam detaljno pazio kad stavim jaje u inkubator, i pređem 200-300 metara, a brojač stoji i dalje zakucan na cifri na kojoj je bio i prije kretanja.Glasnik_Proljeca wrote:Krade mi predenu razdaljinu igra, ustopa na jednom mjestu i nece da se pomjeri, dosad mi je ukrao barem 30%. Neki dan poslom hodao po gradu, ajde reko super da nabijem kilometraze i nista, ako i je 300 metara priznao a ja se ubio hodajuci
-
Glasnik_Proljeca
#938 Re: Pokémon GO!
Iritantno, preksinoc se vracam kuci i imam jaje na 4,97KM, i hajd idem napraviti krug oko zgrade da vidim sta cu dobiti, hodam i ne mrda, resetujem i ko fol napravi par koraka, al ne promijeni kilometrazu. Prespartao pola C faze za 0,03KM...crnivrag wrote:I meni se isto dešava, to sam detaljno pazio kad stavim jaje u inkubator, i pređem 200-300 metara, a brojač stoji i dalje zakucan na cifri na kojoj je bio i prije kretanja.Glasnik_Proljeca wrote:Krade mi predenu razdaljinu igra, ustopa na jednom mjestu i nece da se pomjeri, dosad mi je ukrao barem 30%. Neki dan poslom hodao po gradu, ajde reko super da nabijem kilometraze i nista, ako i je 300 metara priznao a ja se ubio hodajuci
-
sizifinho
#939 Re: Pokémon GO!
telekom ukinuo onu opciju 1 KM 1 GB, sad ću mudo marijanovo igrat 
-
brain bubbles
#940 Re: Pokémon GO!
Pozitivna vijest iz Mostara, Pokemon GO ujedinio mlade iz Mostara, koji se zajedno okupljaju na raznim mjestima i druze se uz lure module i dobro raspolozenje. Najpoznatije lokacije su kod Starog Mosta, na trgu Musala i u parku Zrinjevcu
Mogu mnogi da hejtaju igru, ali ovo pokazuje da su ljudi koji igraju, ljudi koji ne mrze nikoga i uvijek su otvoreni za druzenje. Ja jos nisam sreo nikoga ko igra Pokemon GO, a da mi je rekao nesto ruzno. Gledam po fb, ljudi koji najvise hejtaju su oni koji sire nacionalizam, isprane glave, kojima smeta ovo druzenje vise nego ista. Neka ih je stid, a vi nastavite da se druzite, u inat njima!
Mogu mnogi da hejtaju igru, ali ovo pokazuje da su ljudi koji igraju, ljudi koji ne mrze nikoga i uvijek su otvoreni za druzenje. Ja jos nisam sreo nikoga ko igra Pokemon GO, a da mi je rekao nesto ruzno. Gledam po fb, ljudi koji najvise hejtaju su oni koji sire nacionalizam, isprane glave, kojima smeta ovo druzenje vise nego ista. Neka ih je stid, a vi nastavite da se druzite, u inat njima!
- sunceKOtepsija
#941 Re: Pokémon GO!
PokemonGo doveo do rijesenja po pitanju Mostara
- travar
#942 Re: Pokémon GO!
Dugo je i trajalosizifinho wrote:telekom ukinuo onu opciju 1 KM 1 GB, sad ću mudo marijanovo igrat
Ja sad uzmem 50MB za 0.5KM, zauhar jer
-
lijepa u dusi
#943 Re: Pokémon GO!
Jesi li ti zauzemo gym spomenik djeci u parku kod bbi?crnivrag wrote:Ja sam jutros uhvatio jednog kod UNITIC-a, i to je jedini na kojeg sam naišao do sada, a imao sam prije njegovu siluetu negdje oko BBI Centra, ali ga nisam uspio locirati.Steph wrote:Gdje se sve pojavljuje Dragonite?
Evo ovog od jutros:
- crnivrag
#944 Re: Pokémon GO!
Jesam, ali nisam dugo izdržao dok me nije porazio tim Valorlijepa u dusi wrote:
Jesi li ti zauzemo gym spomenik djeci u parku kod bbi?cini mi se juce da te vidjeh
- Averus
#945 Re: Pokémon GO!
Jel' to i kod tebe Nexus 5 ili mi se čini? 
Btw, za ove što imaju problem sa "zaustavljenim" GPS-om - probajte očistiti cache i ugasiti "unknown sources"
Btw, za ove što imaju problem sa "zaustavljenim" GPS-om - probajte očistiti cache i ugasiti "unknown sources"
-
lijepa u dusi
#946 Re: Pokémon GO!
Pratila sam desavanjacrnivrag wrote:Jesam, ali nisam dugo izdržao dok me nije porazio tim Valorlijepa u dusi wrote:
Jesi li ti zauzemo gym spomenik djeci u parku kod bbi?cini mi se juce da te vidjeh
Nazalost meni gps ne radi kad sam na 3g, tako da nisam nijednom zauzela nijedan gym, a imam 4, 5 solidno jakih pokemona. Probacu ovo sto je averus rekao
Btw bilo je lijepo za promjenu vidjeti nesto drugo osim hypnoa i sl.
- Steph
#947 Re: Pokémon GO!
100.000 expa za 23... vrijeme je za odmor

uhvatio sam sinoć Pikachua na Kovačićima, ~30 cp
- crnivrag
#948 Re: Pokémon GO!
Otkriveno je da postoji 40 nivoa u igrici, a prelazak sa 39 na 40 je 5 miliona XP-a, a ukupno od 1 do 40 nivoa je potrebno 20 miliona XP-a.Steph wrote:100.000 expa za 23... vrijeme je za odmor![]()
- Steph
#949 Re: Pokémon GO!
mah, polahko se pretvara u žestoko grindanje na 20+... postaje dosadno 
- Raigor Stonehoof
#950 Re: Pokémon GO!
meni je dosadilo poodavno, zaustavih se na lvl 6