Bruka na Vlašiću
- Kinaski
#926 Re: Bruka na Vlašiću
znaci ovaj reper zajeban, a don almir ga refleksivno iznabadao na vlasicu hohoho
- nosara
#927 Re: Bruka na Vlašiću
fuad je plakao, leklerk je plakao, svi smo plakali... reflexno...
I bhrt im da drzavno pokroviteljstvo... I to je ok, jer su nasli pare... bhrt prodala drzavu za par hiljada maraka... U isto vrijeme evropski prvaci u kosarci nemaju za kifle... leklerk likes...
I bhrt im da drzavno pokroviteljstvo... I to je ok, jer su nasli pare... bhrt prodala drzavu za par hiljada maraka... U isto vrijeme evropski prvaci u kosarci nemaju za kifle... leklerk likes...
- omega369
#928 Re: Bruka na Vlašiću
Evo gledam Dona, kakav lik
Kakav plagijat zeljke komsica, on je pogino, pa pogino, pa krahirao
psihic pravi
Senad je dobro prosao
a novinarcici su tek nadrljali
Ovo ce se nastaviti ko da gledam.
Go don go
Kakav plagijat zeljke komsica, on je pogino, pa pogino, pa krahirao
Senad je dobro prosao
Ovo ce se nastaviti ko da gledam.
Go don go
-
nema me tamo
#929 Re: Bruka na Vlašiću
Ma nema nastavka.
Došlo je njegovih 5 minuta i prošlo.
Došlo je njegovih 5 minuta i prošlo.
-
howdy
#930 Re: Bruka na Vlašiću
de mi nadji sevdalinku od 3 minute ljudino samospalicu se javno. u tuzli je pustim, pjeva do sarajeva....i to normalne voznje.It_is_a_Leclerc wrote:Ne mislim, u ovom slučaju. Da se mene pitalo - Deen nikad ne bi predstavljao BiH na Eurosongu. Lik, pod a, ne zna pjevati, i pod b, jako iritira čak i normalne gej ljude za koje je on sve od čega žele pobjeći. Al' eto... BHT je prihvatio "izdašniju" ponudu, i to je po meni ok, u uslovima u kojima rade._BataZiv_0809 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:
Komercijalni uspjeh je uvjerljivo najmanje bitna stvar za uspjeh na Eurosongu.
Bonnie Tyler naprimjer, koja je s hitovima poput "I need a hero", "Total eclipse of a heart", "Heartache" rasturala pop scenom 80-tih, završi na dnu.
Lena Meyer Landrut, srednjoškola iz Njemačke, s prvom i jedinom pjesmom u karijeri pobijedi.
To je efemerno i nebitno.
Al' eto. I to da im stavimo na krivnju, i dalje nisu zaslužili linč.
Ok posteno. Lena je pobjegla sa casa da bi se prijavila, ako nije urbana legenda.
A da te pitam i da mi iskreno odgovoris: mislis li da bi neki drugi muzicar takodjer bez komercijalnog uspjeha, ali i bez Zaima na ledjima, mogao dobiti predstavljanje BiH na Eurosongu
Da se mene pitalo - poslao bih Božu Vreću, a capella, sa sevdalinkom.
ovaj leklerk je miniro temu vanserijski. nemam pojma sto obracate paznju na njegove postove na ovoj temi.
- medjutim
#931 Re: Bruka na Vlašiću
Ej, ali koja tuga, to znaci da npr. ja s rajom skupim 200.000 maraka, napravim pjesmicu la la la tra la la ckapi dlakava i odem na Evroviziju. Pa bolje da ovo nije ni govorio, samo jos vise ukopava njih, a i sebe. Nema nikakvog reda, pravila niti kriterija, samo skupi pare i haj'.nosara wrote:fuad je plakao, leklerk je plakao, svi smo plakali... reflexno...![]()
P.s. Leklerk se postavio kao zastitnik i glavni moralista na temi, koja je fakat bila dobra zezancija, oplak'o sam na par postova
- KB9
#932 Re: Bruka na Vlašiću
uglavnomja wrote:Niemand wrote:Ridjobrki je trebo i leklerka uvrstiti u pjesmicu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mario001
#933 Re: Bruka na Vlašiću
Ovi se ne pomicu sa dna, nije to isto..Komercijalni uspjeh je uvjerljivo najmanje bitna stvar za uspjeh na Eurosongu.
Bonnie Tyler naprimjer, koja je s hitovima poput "I need a hero", "Total eclipse of a heart", "Heartache" rasturala pop scenom 80-tih, završi na dnu.
Ja jos mislim da ti trolas ovu temu
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#934 Re: Bruka na Vlašiću
howdy wrote:
de mi nadji sevdalinku od 3 minute ljudino samospalicu se javno. u tuzli je pustim, pjeva do sarajeva....i to normalne voznje.
ovaj leklerk je miniro temu vanserijski. nemam pojma sto obracate paznju na njegove postove na ovoj temi.
- KB9
#935 Re: Bruka na Vlašiću
al leklerk usra dobru temu za zezanje i sprdnju braco mila i draga, doduse mozda je toliko uhelacio da ce na kraju bit komedija, ostaje da vidimo 
-
howdy
- Saian
#937 Re: Bruka na Vlašiću
insomnia78 wrote:Dobila bi ga ova Rijana, nema govora
-
bumerangss
#938 Re: Bruka na Vlašiću
Ima li ko da napise ko zna nesta vise o ovom Almiru? Gdje je rodjen, kad, koju skolu fax je zavrsio, sta je u zivotu radio, je li ozenjen, ima li djece....? Kaze radio kao medicinski radnik?
a on sad medicinski slucaj, ipak mislim da je malo šmrko bijelog ili je malo popustio na zivcima jer je radio na psihijatriji 
-
splinter
#939 Re: Bruka na Vlašiću
Rođen je u Sa, a mensečini da je bio jedno vrijeme u Sveckoj da je živio , tako nekako.bumerangss wrote:Ima li ko da napise ko zna nesta vise o ovom Almiru? Gdje je rodjen, kad, koju skolu fax je zavrsio, sta je u zivotu radio, je li ozenjen, ima li djece....? Kaze radio kao medicinski radnik?a on sad medicinski slucaj, ipak mislim da je malo šmrko bijelog ili je malo popustio na zivcima jer je radio na psihijatriji
- Cherry-Cherry
#940 Re: Bruka na Vlašiću
Carska tema i carski komentari
Al meni žao što Don neće ići s njima. Mogao je i tamo neki belaj napraviti, povaljati novinare, bilo koga. Što reče neko trebao je da povalja pola Evrope ko Sulejman Veličanstveni
Al meni žao što Don neće ići s njima. Mogao je i tamo neki belaj napraviti, povaljati novinare, bilo koga. Što reče neko trebao je da povalja pola Evrope ko Sulejman Veličanstveni
-
hizo ramidovic
#941 Re: Bruka na Vlašiću
puna podrzka diinu injegovoi ekipi koi prestavljaju ovu drzavu kakaje ona ustvarnosti
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#942 Re: Bruka na Vlašiću
U SveCkoj zivio?
Pa da, tu je i povukao tu agresivnu i netolerantnu notu, prgavost i agresivnkst. Sada je sve puno jasnije.
Pa da, tu je i povukao tu agresivnu i netolerantnu notu, prgavost i agresivnkst. Sada je sve puno jasnije.
- velikibrnjo
#943 Re: Bruka na Vlašiću
howdy wrote:
vidi dalal ko hodza sa ahmedijom
al deen plako
da mi bi to vidjet umro bih
- Kikibombona
#944 Re: Bruka na Vlašiću
Leklerk zvani ESTRADA!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#945 Re: Bruka na Vlašiću
Jel ova desna ta iz CRo. sa violoncelom?
-
howdy
- JThomas
- velikibrnjo
#949 Re: Bruka na Vlašiću
Bunjo Adis Popunjen Profil Dobra pjesma, dobra ekipa, treba ih pustito da rade i ako Allah da i pobjede!!
Fuad Backović Deen with Dalal Midhat Talakić.
Od novembra prosle godine mukotrpno radimo u jako losim uslovima da bi na najbolji nacin predstavili nasu BiH... Na zalost, na sav nas rad i trud bacena je ruzna sjena zbog onoga sto se desilo na Vlasicu...Niko od nas nije savrsen, svi imamo slabosti i mane... I sam sam takav... Nas cetvero cemo do kraja istrajati i 10 maja cemo ponosno braniti boje BiH bez obzira sto smo svi kao delegacija pretrpjeli veliki sok i traumu
din je istraumatiziran al dat ce Bog
moram reci da je iz ovog krvoprolica na Vlasicu isplivalo toliko delegata da ne mozes da vjerujes sta sve zemljom hoda
sacir ni kriv ni duzan postao zvjezda preko noci

-
Korisničkoime
#950 Re: Bruka na Vlašiću
Šuti bolan ko rimuje taj dobije.mali_milojica wrote:Cita,citam kad si krenuo da ih nabrajas Jala,Dzala,Bala,onaj sa flasom,Dalala,mogao si zavrsiti sa Fuada,a ne sa DeenKorisničkoime wrote:Ne znam ali vidim da su neki se ove teme i dogadanja bas prihvatili ozbiljno prije svega @Leclerc, ne zamjeri mi ali meni se cini da ga ti volis u kontru vise vec se hljeba najest, steta tema nikad nije ni trebala biti ozbiljna nego sega i sprdancija, zasto pa zato sto su akteri dogadaja zvanog Vlasicki obracun sega i sprdancija. Kvazi umjetnici, kvazi elita, kvazi muzicari, kojima se jedino bave kvazi novinari iz zute stampe.
Cim cujes umjetnicko ime Jala (citati Dzala) Brat ili Don Amir, jasno ti je sve, pored toga ljudi nemaju nikakvu reputaciju kao muzicari i kao umjetnici. Zele oni to stoji ali niti znaju niti mogu.
Jala, Dzala, bala kako vec, onaj s flasom, ona punija gospoda Dalala ili kako vec, Deen, su sprdnja, komicne pojave koje zele sebe prodati za nesto sto nisu - elita, umjetnici, muzicari. Takvim se vazda smijalo i sa njima sprdalo ni za sta drugog i nisu.
Zato molim vas vratite temu ka zajebanciji kao sto i trebanek se rimuje