SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
joint union

#926 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by joint union »

karanana wrote:cuj sta je poenta paljevina....
pa najlaksi nacin nanijeti nekome veliku stetu kao osvetu za neki dug, nerastaljeni posao, pogled poprijeko.....
garantujem da 90%, ako ne i svi slucajevi paljevine, imaju neku svoju pozadinu i istoriju prije same paljevine.
Upravo, auta ne uzvracaju udarac.
esmasaric

#928 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by esmasaric »

Ja bih voljela. Ali čisto sumnjam. On je možda u Njemačkoj do sada. :(
Baltazar_khan

#929 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Baltazar_khan »

bože sačuvaj :run:

Code: Select all

https://www.facebook.com/lejla.omerspahic.96/posts/10209925725042772  
esmasaric

#930 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by esmasaric »

Baltazar_khan wrote:bože sačuvaj :run:

Code: Select all

https://www.facebook.com/lejla.omerspahic.96/posts/10209925725042772  
:shock: :shock: :shock:
Jednom je i nama lupao pijani tip na vrata, pa otišao. Ali ovo je strašno, sreća pa su bila vrata zaključana, još i malo dijete tu...
karanana

#931 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by karanana »

nelosa treba.

zastrasujuce ako je fakat ovo sve kako ona kaze. nesto imam osjecaj da bi moglo biti jos nesto ali taj pijani vehabija ili nije htio reci policiji pravi razlog ili treba ne govori.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#932 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

ne znam sta reci

sjekire su barem jeftine
esmasaric

#933 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by esmasaric »

Koliko god da te nervira komšija, ne bi trebalo lupati čovjeku na vrata dok šake ne iskrvariš.
Vjerujem da ima još nešto tu, ali velika je vjerovatnoća i da se čovjek napio i krenuo da lupa, nije novost.
O'zone
Globalni moderator

#934 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Imali sličan slučaj poslije rata napio se komšija posvađao sa ocem izašao iz stana i onda zvao da svi izađu iz zgrade da ih kolje :roll: Ovo i meni simptomatično da je samo na jedna vrata udario...
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#935 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Jimmy McNulty »

Pošto lično znam Flexa tj. Željka, muža od ove Lejle, sa sigurnošću mogu reći da on nije taj koji je zakuhao među njima... Željko je stvarno duša od čovjeka, prava dobrica i on je tip koji je miran i staložen. Osim toga, da je htio ovu pijanu budalu je mogao ubiti od batina jer je jako sposoban ali kao što rekoh vjerovatno nije sebi i svojoj porodici htio natovariti problem na leđa...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#936 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

sunceKOtepsija wrote:hocel nac ubicu?
http://www.klix.ba/vijesti/bih/gradjani ... /160517030
kao u andricvevoj prici zena je na ulazu i izlazu života muškarca
tako da sve od te trebe ovisi
julisiz es grant

#937 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by julisiz es grant »

Nek je ona napisala da je on odvrnuo ilahije...samo će joj budala povjerovati da je to bio neki islamski ekstremista koji je popio "litar i po rakije", a što ona očigledno hoće da implicira.
I jebem ga ja ko može popiti litar i po rakije i ostati na nogama...ili u životu bolje rečeno.
O'zone
Globalni moderator

#938 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Jimmy McNulty wrote:Pošto lično znam Flexa tj. Željka, muža od ove Lejle, sa sigurnošću mogu reći da on nije taj koji je zakuhao među njima... Željko je stvarno duša od čovjeka, prava dobrica i on je tip koji je miran i staložen. Osim toga, da je htio ovu pijanu budalu je mogao ubiti od batina jer je jako sposoban ali kao što rekoh vjerovatno nije sebi i svojoj porodici htio natovariti problem na leđa...
Pametan čovjek. Vrata su i onako mogla izdržati i veću devastaciju koliko vidim tako da ušao sigurno ne bi.
julisiz es grant wrote:Nek je ona napisala da je on odvrnuo ilahije...samo će joj budala povjerovati da je to bio neki islamski ekstremista koji je popio "litar i po rakije", a što ona očigledno hoće da implicira.
I jebem ga ja ko može popiti litar i po rakije i ostati na nogama...ili u životu bolje rečeno.
Za rakiju si u pravu a ilahije može puštati i pjana glava nako iz objesti...
julisiz es grant

#939 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by julisiz es grant »

Pa vidim po komentarima sa njene FB stranice da mnogi okreću vodu na taj mlin, pominju "drugačija imena" i sl, a ona im odobrava.
Nisrin

#940 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Nisrin »

Meni je bas cudna situacija ali ne vjerujem da se ovaj mladi brcni par ikome zamjerao, ipak imaju i bebu u kuci...danas ima svakakvih ljudi, prije si mogao normalno komunicirati sa ljudima zamoliti ih za bilo kakvu uslugu, danas crijevo na lijevo prijete pistoljima, sjekirama i cim sve ne...

Najgore ko ove mlade ljude i njihovo dijete NEMA KO ZASTITITI, jer su jbg bitni medjukomsijski odnosi, vidjet cemo do kada..

Meni jedino smrdi ovo -ILAHIJE I RAKIJA, zar je to uopste bitno, najvaznije da se ovi likovi lijece...sjeca li se iko slucaja od prosle godine, Bakir Neretlic koji je ubio oca i krenuo na majku, lijeceni narkoman, dan danas nema informacija je li imao neku krizu ili sta je u pitanju, ali svog vlastitog oca ubiti sipkom zeljeznom...
dobar osjecaj

#941 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dobar osjecaj »

esmasaric wrote:Koliko god da te nervira komšija, ne bi trebalo lupati čovjeku na vrata dok šake ne iskrvariš.
Vjerujem da ima još nešto tu, ali velika je vjerovatnoća i da se čovjek napio i krenuo da lupa, nije novost.
Meni se nekad desavalo da pozelim ubiti ljude koji zive iznad mene. Jedno vrijeme su bila djecurlija koju su pustali da skacu s plafona do 1 iza ponoci, centrifuga u 2 iza ponoci, busilice i uopste buka do kasno u noc. Sad je pasce koje je bas jutros lajalo, cvililo i naizgled kopalo rupu iznad moje spavace sobe. Nekad sam pojacavala tv toliko glasno da se tresu zidovi ali i dalje je njihov zvuk bio bucniji. U medjuvremenu sam se navikla a cini mi se da mi je falilo da ih sve podavim. Ja sam natprosjecno strpljiva osoba a ljudih s tankim zivcima na pretek.
karanana

#942 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by karanana »

sve se nema vode a centrifuga se vrti u 2 ujutro.
esmasaric

#943 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by esmasaric »

dobar osjecaj wrote:
esmasaric wrote:Koliko god da te nervira komšija, ne bi trebalo lupati čovjeku na vrata dok šake ne iskrvariš.
Meni se nekad desavalo da pozelim ubiti ljude koji zive iznad mene. Jedno vrijeme su bila djecurlija koju su pustali da skacu s plafona do 1 iza ponoci, centrifuga u 2 iza ponoci, busilice i uopste buka do kasno u noc. Sad je pasce koje je bas jutros lajalo, cvililo i naizgled kopalo rupu iznad moje spavace sobe. Nekad sam pojacavala tv toliko glasno da se tresu zidovi ali i dalje je njihov zvuk bio bucniji. U medjuvremenu sam se navikla a cini mi se da mi je falilo da ih sve podavim. Ja sam natprosjecno strpljiva osoba a ljudih s tankim zivcima na pretek.
Imala sam i ja situacija nepodnošljivih sa komšijama, pa i dan danas. Doduše, ruku na srce, i sama sam nekad znala praviti buku kad ne treba.
Ali opet to nije izgovor da se čovjek napije i lupa na vrata. Ne znam koliku buku da prave ljudi, pokucaš, ragovaraš, zovneš policiju (iako oni ništa neće riješiti to je svima poznato), ali ima neki bonton.

Ne poznajem lično ljude, ali sumnjam da je mladi par sa malim djetetom stvarao tolike probleme da je došlo do ovoga.
Tomahawk11
Globalni moderator

#944 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

karanana wrote:sve se nema vode a centrifuga se vrti u 2 ujutro.
dZe me nadZe :shock:
dobar osjecaj

#945 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dobar osjecaj »

karanana wrote:sve se nema vode a centrifuga se vrti u 2 ujutro.
Nekad pozelim da nema vode radi tih kasnonocnih centrifuga ali ne dotice me se tema Prokletstvo vodosnabdijevanja. Kod nas centrifugira neka voda s Trebevica.
O'zone
Globalni moderator

#946 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Na Grbavici od maloljetnika uz prijetnju nožem oteli mobitel

17. 05. 2016. u 12:00:00 Radiosarajevo.ba

U ponedjeljak u 12,45 sati u ulici Grbavička, općina Novo Sarajevo, od strane dva NN lica izvršeno je krivično djelo razbojništva nad maloljetnim P.O. iz Sarajevo.

Tom prilikom NN lica su uz prijetnju nožem od istog otuđila mobilni telefon, a zatim se udaljila u nepoznatom pravcu.

O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.
O'zone
Globalni moderator

#947 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Plano kombi. Možda više za temu o GRAS-u?

http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/crn ... nji/226167
Sodom1

#948 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Sodom1 »

karanana wrote:nelosa treba.

zastrasujuce ako je fakat ovo sve kako ona kaze. nesto imam osjecaj da bi moglo biti jos nesto ali taj pijani vehabija ili nije htio reci policiji pravi razlog ili treba ne govori.
Ja bi radje rekao balija posrati, takvih je puna Bosna
MAN-lion's coach

#949 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by MAN-lion's coach »

Tri sestre tri ubistva. Transparent na demonstracijama.

Moze li neko pojasniti , ako zna o cemu je rijec?
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#950 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Admir_1984 »

MAN-lion's coach wrote:Tri sestre tri ubistva. Transparent na demonstracijama.

Moze li neko pojasniti , ako zna o cemu je rijec?
ova alisa ima dvije sestre čiji su momci nastradali u nekim obračunima. ne znam stvarno detalje, ali je istina
Post Reply