Upravo, auta ne uzvracaju udarac.karanana wrote:cuj sta je poenta paljevina....
pa najlaksi nacin nanijeti nekome veliku stetu kao osvetu za neki dug, nerastaljeni posao, pogled poprijeko.....
garantujem da 90%, ako ne i svi slucajevi paljevine, imaju neku svoju pozadinu i istoriju prije same paljevine.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- joint union
#926 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- sunceKOtepsija
- esmasaric
#928 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja bih voljela. Ali čisto sumnjam. On je možda u Njemačkoj do sada. 
- Baltazar_khan
- esmasaric
#930 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Baltazar_khan wrote:bože sačuvaj![]()
Code: Select all
https://www.facebook.com/lejla.omerspahic.96/posts/10209925725042772
Jednom je i nama lupao pijani tip na vrata, pa otišao. Ali ovo je strašno, sreća pa su bila vrata zaključana, još i malo dijete tu...
- karanana
#931 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nelosa treba.
zastrasujuce ako je fakat ovo sve kako ona kaze. nesto imam osjecaj da bi moglo biti jos nesto ali taj pijani vehabija ili nije htio reci policiji pravi razlog ili treba ne govori.
zastrasujuce ako je fakat ovo sve kako ona kaze. nesto imam osjecaj da bi moglo biti jos nesto ali taj pijani vehabija ili nije htio reci policiji pravi razlog ili treba ne govori.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#932 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ne znam sta reci
sjekire su barem jeftine
sjekire su barem jeftine
- esmasaric
#933 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koliko god da te nervira komšija, ne bi trebalo lupati čovjeku na vrata dok šake ne iskrvariš.
Vjerujem da ima još nešto tu, ali velika je vjerovatnoća i da se čovjek napio i krenuo da lupa, nije novost.
Vjerujem da ima još nešto tu, ali velika je vjerovatnoća i da se čovjek napio i krenuo da lupa, nije novost.
- O'zone
- Globalni moderator
#934 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Imali sličan slučaj poslije rata napio se komšija posvađao sa ocem izašao iz stana i onda zvao da svi izađu iz zgrade da ih kolje
Ovo i meni simptomatično da je samo na jedna vrata udario...
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#935 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pošto lično znam Flexa tj. Željka, muža od ove Lejle, sa sigurnošću mogu reći da on nije taj koji je zakuhao među njima... Željko je stvarno duša od čovjeka, prava dobrica i on je tip koji je miran i staložen. Osim toga, da je htio ovu pijanu budalu je mogao ubiti od batina jer je jako sposoban ali kao što rekoh vjerovatno nije sebi i svojoj porodici htio natovariti problem na leđa...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#936 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kao u andricvevoj prici zena je na ulazu i izlazu života muškarcasunceKOtepsija wrote:hocel nac ubicu?
http://www.klix.ba/vijesti/bih/gradjani ... /160517030
tako da sve od te trebe ovisi
-
julisiz es grant
#937 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nek je ona napisala da je on odvrnuo ilahije...samo će joj budala povjerovati da je to bio neki islamski ekstremista koji je popio "litar i po rakije", a što ona očigledno hoće da implicira.
I jebem ga ja ko može popiti litar i po rakije i ostati na nogama...ili u životu bolje rečeno.
I jebem ga ja ko može popiti litar i po rakije i ostati na nogama...ili u životu bolje rečeno.
- O'zone
- Globalni moderator
#938 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pametan čovjek. Vrata su i onako mogla izdržati i veću devastaciju koliko vidim tako da ušao sigurno ne bi.Jimmy McNulty wrote:Pošto lično znam Flexa tj. Željka, muža od ove Lejle, sa sigurnošću mogu reći da on nije taj koji je zakuhao među njima... Željko je stvarno duša od čovjeka, prava dobrica i on je tip koji je miran i staložen. Osim toga, da je htio ovu pijanu budalu je mogao ubiti od batina jer je jako sposoban ali kao što rekoh vjerovatno nije sebi i svojoj porodici htio natovariti problem na leđa...
Za rakiju si u pravu a ilahije može puštati i pjana glava nako iz objesti...julisiz es grant wrote:Nek je ona napisala da je on odvrnuo ilahije...samo će joj budala povjerovati da je to bio neki islamski ekstremista koji je popio "litar i po rakije", a što ona očigledno hoće da implicira.
-
julisiz es grant
#939 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa vidim po komentarima sa njene FB stranice da mnogi okreću vodu na taj mlin, pominju "drugačija imena" i sl, a ona im odobrava.
- Nisrin
#940 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Meni je bas cudna situacija ali ne vjerujem da se ovaj mladi brcni par ikome zamjerao, ipak imaju i bebu u kuci...danas ima svakakvih ljudi, prije si mogao normalno komunicirati sa ljudima zamoliti ih za bilo kakvu uslugu, danas crijevo na lijevo prijete pistoljima, sjekirama i cim sve ne...
Najgore ko ove mlade ljude i njihovo dijete NEMA KO ZASTITITI, jer su jbg bitni medjukomsijski odnosi, vidjet cemo do kada..
Meni jedino smrdi ovo -ILAHIJE I RAKIJA, zar je to uopste bitno, najvaznije da se ovi likovi lijece...sjeca li se iko slucaja od prosle godine, Bakir Neretlic koji je ubio oca i krenuo na majku, lijeceni narkoman, dan danas nema informacija je li imao neku krizu ili sta je u pitanju, ali svog vlastitog oca ubiti sipkom zeljeznom...
Najgore ko ove mlade ljude i njihovo dijete NEMA KO ZASTITITI, jer su jbg bitni medjukomsijski odnosi, vidjet cemo do kada..
Meni jedino smrdi ovo -ILAHIJE I RAKIJA, zar je to uopste bitno, najvaznije da se ovi likovi lijece...sjeca li se iko slucaja od prosle godine, Bakir Neretlic koji je ubio oca i krenuo na majku, lijeceni narkoman, dan danas nema informacija je li imao neku krizu ili sta je u pitanju, ali svog vlastitog oca ubiti sipkom zeljeznom...
- dobar osjecaj
#941 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Meni se nekad desavalo da pozelim ubiti ljude koji zive iznad mene. Jedno vrijeme su bila djecurlija koju su pustali da skacu s plafona do 1 iza ponoci, centrifuga u 2 iza ponoci, busilice i uopste buka do kasno u noc. Sad je pasce koje je bas jutros lajalo, cvililo i naizgled kopalo rupu iznad moje spavace sobe. Nekad sam pojacavala tv toliko glasno da se tresu zidovi ali i dalje je njihov zvuk bio bucniji. U medjuvremenu sam se navikla a cini mi se da mi je falilo da ih sve podavim. Ja sam natprosjecno strpljiva osoba a ljudih s tankim zivcima na pretek.esmasaric wrote:Koliko god da te nervira komšija, ne bi trebalo lupati čovjeku na vrata dok šake ne iskrvariš.
- karanana
#942 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sve se nema vode a centrifuga se vrti u 2 ujutro.
- esmasaric
#943 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Imala sam i ja situacija nepodnošljivih sa komšijama, pa i dan danas. Doduše, ruku na srce, i sama sam nekad znala praviti buku kad ne treba.dobar osjecaj wrote:Meni se nekad desavalo da pozelim ubiti ljude koji zive iznad mene. Jedno vrijeme su bila djecurlija koju su pustali da skacu s plafona do 1 iza ponoci, centrifuga u 2 iza ponoci, busilice i uopste buka do kasno u noc. Sad je pasce koje je bas jutros lajalo, cvililo i naizgled kopalo rupu iznad moje spavace sobe. Nekad sam pojacavala tv toliko glasno da se tresu zidovi ali i dalje je njihov zvuk bio bucniji. U medjuvremenu sam se navikla a cini mi se da mi je falilo da ih sve podavim. Ja sam natprosjecno strpljiva osoba a ljudih s tankim zivcima na pretek.esmasaric wrote:Koliko god da te nervira komšija, ne bi trebalo lupati čovjeku na vrata dok šake ne iskrvariš.
Ali opet to nije izgovor da se čovjek napije i lupa na vrata. Ne znam koliku buku da prave ljudi, pokucaš, ragovaraš, zovneš policiju (iako oni ništa neće riješiti to je svima poznato), ali ima neki bonton.
Ne poznajem lično ljude, ali sumnjam da je mladi par sa malim djetetom stvarao tolike probleme da je došlo do ovoga.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#944 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
dZe me nadZekaranana wrote:sve se nema vode a centrifuga se vrti u 2 ujutro.
- dobar osjecaj
#945 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nekad pozelim da nema vode radi tih kasnonocnih centrifuga ali ne dotice me se tema Prokletstvo vodosnabdijevanja. Kod nas centrifugira neka voda s Trebevica.karanana wrote:sve se nema vode a centrifuga se vrti u 2 ujutro.
- O'zone
- Globalni moderator
#946 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Na Grbavici od maloljetnika uz prijetnju nožem oteli mobitel
17. 05. 2016. u 12:00:00 Radiosarajevo.ba
U ponedjeljak u 12,45 sati u ulici Grbavička, općina Novo Sarajevo, od strane dva NN lica izvršeno je krivično djelo razbojništva nad maloljetnim P.O. iz Sarajevo.
Tom prilikom NN lica su uz prijetnju nožem od istog otuđila mobilni telefon, a zatim se udaljila u nepoznatom pravcu.
O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.
- O'zone
- Globalni moderator
- Sodom1
#948 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja bi radje rekao balija posrati, takvih je puna Bosnakaranana wrote:nelosa treba.
-
MAN-lion's coach
#949 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tri sestre tri ubistva. Transparent na demonstracijama.
Moze li neko pojasniti , ako zna o cemu je rijec?
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#950 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ova alisa ima dvije sestre čiji su momci nastradali u nekim obračunima. ne znam stvarno detalje, ali je istinaMAN-lion's coach wrote:Tri sestre tri ubistva. Transparent na demonstracijama.