Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

Fudo387

#926 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

jeza u ledja wrote:
Fudo387 wrote: Pa dobro, znaci slago si nam. :D
Bojim se da je tvoja konfuzija plod oskudnog poznavanja termina kojima se koristis, koje si mozda nekad ovdje ili negdje drugo procitao i iz toga konstruisao potpuno pogresne zakljucke o meni.

Nista te ja nisam slagao. :wink:

Predlazem da se zaustavimo na tome i nastavimo dalje o temi.
Hillary ti, bas se bojis?

Prijedlog se odbija dok ne dokazes da si se zajebavo.

:D
Fudo387

#927 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

MyTao wrote:Tipicni republikanac... Ima i treca verzija a to su ovi nasi bosanci sa ozbiljnim kompleksima nize vrijednosti...

Image
Evo, klasicni Bosnjo koji se navukao na jeftine foluske o ugrozenim crncima i okrutnim bijelcima.
A frajer nije garav.
Ma cheap associacte degree, nema sta drugo da ga jebes.
MyTao

#928 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

:lol: :lol:

Znaci neki su se nasli, fino fino...

A sto se tice skole... try masters ;)
Fudo387

#929 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Nismo se nasli,'ja imam PhD, kad jez more facat raji bubrege mogu i ja sastavljati atome. :D
Dobro majke ti, dje si ti sebi te crnce nafaCo, ja ih vidim samo u prolazu i zlu ne trebalo kad se pozelim soul food?
kosava

#930 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

jeza u ledja wrote:
kosava wrote:Govor od 20 minuta zena upotrjebila 7 istih rijeci koje koristi svako, ljudi se vezu za rijec a volovi za rogove, radi marljivo, uci pa ces sve postic u zivotu je standardno cak i na Bosanskom -S-H jeziku kao sto ja demostrira.
Ne mozes nekome govoriti o poznavanju jezika i istovremeno sam naziv jezika napisati pogresno. Dakle nije "Engleski Jezik", vec engleski jezik. Isto vazi za bosanski, a ne "Bosanski". I mada forum nije cas bosanskog jezika, i ja sam siguran sam pravim milion gresaka, ako vec pricas direktno o poznavanju jezika onda se bar potrudi da njihove nazive napises pravilno. To su neke osnovne stvari. Vidis, u tome je ironija. :wink:

A Melania nije upotrijebila "7 istih rijeci" vec citave fraze koje je posudila i malo izmjenila. I hajde sto su fraze iste, ali isti redoslijed njih i neke kljucne rijeci koje se ne koriste svakodnevno, to vec samo slijep ili tvrdoglav covjek nece priznati:

Image

I da je u pitanju skoro pa bilo ko drugi, a ne Michelle Obama, mozda ne bi bilo toliko komicno. Medjutim upotrijebiti dio govora prve dame, supruge predsjednika kojeg Republikanci, tj. svi prisutni u onoj sali preziru, stranke koju ce predstavljati sada na izborima omrazena Hillary Clinton, e to je vec poseban level ironije, tragedije, komedije, nazovi kako god. Nece tebi siguran sam to doci u glavu, nece ni 95% Republikanaca koji su zaljubljeni u Trumpa, ali nekima hoce. I to je dobra stvar. :D

Poz...
Ma nema potrebe da se zamaram kad imam tebe ko lektrora, znas tako to ide ja prenesem zadatke na podredjene.

Jest ironija moj jezicu ime jezika ( Bosanski, Engleski) se pise Velikim slovom jezik ide malim, jebi ga obnovi gradivo ako ces vec se praviti pametan.
Last edited by kosava on 20/07/2016 05:12, edited 1 time in total.
MyTao

#931 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

Fudo387 wrote:Nismo se nasli,'ja imam PhD, kad jez more facat raji bubrege mogu i ja sastavljati atome. :D
Dobro majke ti, dje si ti sebi te crnce nafaCo, ja ih vidim samo u prolazu i zlu ne trebalo kad se pozelim soul food?
Ja sam masinski inzinjer, radim za veliku korporaciju i imam na desetine radnih kolega koji su crnci, latinosi, indijci, bijelci... eto gdje sam ih nafato. Ako te bas zanima, General Manager od moje division je zena, crnkinja ;)
kosava

#932 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

Fudo387 wrote:
MyTao wrote:Tipicni republikanac... Ima i treca verzija a to su ovi nasi bosanci sa ozbiljnim kompleksima nize vrijednosti...

Image
Evo, klasicni Bosnjo koji se navukao na jeftine foluske o ugrozenim crncima i okrutnim bijelcima.
A frajer nije garav.
Ma cheap associacte degree, nema sta drugo da ga jebes.

Upo na pricu ko bekan. :D
kosava

#933 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

MyTao wrote:
Fudo387 wrote:Nismo se nasli,'ja imam PhD, kad jez more facat raji bubrege mogu i ja sastavljati atome. :D
Ja sam masinski inzinjer, radim za veliku korporaciju i imam na desetine radnih kolega koji su crnci, latinosi, indijci, bijelci... eto gdje sam ih nafato. Ako te bas zanima, General Manager od moje division je zena, crnkinja ;)

I sta kaze masinski inzinjer a neznas razliku izmedju kocnice i pauze?

Nego zalili se sefica da je zaustavljaju zandari, progone ?

Image
MyTao

#934 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

Image

Koji forumas bi ovo mogao biti? Ko ima pistolje i puske? a voli Trumpa??
Last edited by MyTao on 20/07/2016 05:13, edited 1 time in total.
MyTao

#935 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

kosava wrote:
MyTao wrote:

I sta kaze masinski inzinjer a neznas razliku izmedju kocnice i pauze?

Nego zalili se sefica da je zaustavljaju zandari, progone ?

Image
jao... ti i dalje vjerujes da ne znam? To mi je argument za djecu... obicna greska koje si se ti uhvatio jer nemas za sta drugo... Samo da znas da sam iz Bosne izasao kada sam imao 14 godina, a mogu te ispravljati do sutra jer u svakom komentaru napravis nekoliko greski... ali nije to to, valjda raspravljamo o idejama ;)

btw. nema praznog mjesta izmedju upitnika i zadnje rijeci u recenici... i nije "neznas" vec "ne znas"...
Fudo387

#936 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

MyTao wrote:
Jarane, da se manemo zajebancije.
Ti vozis kamion u timu sa Dzamalom iz Filadelfije, vozacku ti sredio Hrustan iz Ilijasa za 2000 dolara.
Nemoj da me zajebajes vise skupa sa ovim nasim narodom sto je ostao u Bosni da riba Mittal kuglagere za djaba.
Dobro, vjecni student je referent za nakav qrac, natovario se TaJipu na sisu. :D
kosava

#937 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

Puno je forum,forumasa koji su vlasnici oruzija i vole Trumpa.

Muslims for Trump.

Image
MyTao

#938 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

Fudo387 wrote:
MyTao wrote:
Jarane, da se manemo zajebancije.
Ti vozis kamion u timu sa Dzamalom iz Filadelfije, vozacku ti sredio Hrustan iz Ilijasa za 2000 dolara.
Nemoj da me zajebajes vise skupa sa ovim nasim narodom sto je ostao u Bosni da riba Mittal kuglagere za djaba.
Dobro, vjecni student je referent za nakav qrac, natovario se TaJipu na sisu. :D
Whatever makes you sleep at night :) Nikada nisam bio u kamionu... ali nemam potrebu da uvjeravam nekog bekana sa foruma, slobodno vjeruj sta zelis ;)
kosava

#939 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

MyTao wrote:[

btw. nema praznog mjesta izmedju upitnika i zadnje rijeci u recenici... i nije "neznas" vec "ne znas"...
Nemam sta da vjerujem vidio svojim ocima, jaro ja nikada nisam napisao da sam u Bosni ovo ili ono stoga nema veze kakav Bosanski ja koristim.

Boli mene cosak kada si ti izasao iz Bosne.
Fudo387

#940 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Vidi, ja tebe i pored toga sto si skup nicega, nikad nisam i ne bih nazvao bekanom.
Ti si meni simpatican, moj zemljak izgubljen u vremenu i prostoru, kad ga sretnem krvi bih mu dao.
Ok, eto, inzinjer si. :lol:
MyTao

#941 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

Image

Samo za vozace kamiona :thumbup:
kosava

#942 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

Fudo387 wrote: Jarane, da se manemo zajebancije.

Fudo nema veze sto vozi kamion nije on nista gori zbog toga.
MyTao

#943 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

kosava wrote:

Nemam sta da vjerujem vidio svojim ocima, jaro ja nikada nisam napisao da sam u Bosni ovo ili ono stoga nema veze kakav Bosanski ja koristim.

Jaro... spomenuo sam kada sam izasao iz Bosne kao argument da mi je bosanski los... a mogu da te ispravljam ;) Pokusaj da pratis malo... nisam samo onako bubnuo to da bi me ti bolje upoznao :lol: :lol:
kosava

#944 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

MyTao wrote:Image

Samo za vozace kamiona :thumbup:

Normalno kada je broj onih sa srednjom skolom veci od broja fakultetski obrazovanih u Americi. Zakon vjerovatnoce.
Fudo387

#945 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

kosava wrote:

Pa nema veze. :lol:
Jel ga to ti poceo braniti? :lol:
kosava

#946 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

MyTao wrote:
kosava wrote:

Jaro... spomenuo sam kada sam izasao iz Bosne kao argument da mi je bosanski los... a mogu da te ispravljam ;) Pokusaj da pratis malo... nisam samo onako bubnuo to da bi me ti bolje upoznao :lol: :lol:
\

Ali problem je sto ti pravis greske na Engleskom jeziku a ti zivis u Americi, nije tesko za pratit.
kosava

#947 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

Fudo387 wrote:
kosava wrote:

Pa nema veze. :lol:
Jel ga to ti poceo braniti? :lol:

Fudo ma nije to nego necu da se spustas na nivo elitista na ovom forumu koji misle da su bolji od ovog i onog.
MyTao

#948 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

Fudo387 wrote:Vidi, ja tebe i pored toga sto si skup nicega, nikad nisam i ne bih nazvao bekanom.
Ti si meni simpatican, moj zemljak izgubljen u vremenu i prostoru, kad ga sretnem krvi bih mu dao.
Ok, eto, inzinjer si. :lol:
Pa nazvao si me lazovom... sto je za mene licno, gore od "bekana"

Ja nema komplekse da lazem cim se bavim, odakle dolazim, kako mjesam mehko i tvrdo "ch" jer je to praksa kod nas u Istocnoj Bosni... :lol: Nemam potrebe da lazem za nesto tako nebitno kao posao.

To sta radim nije argument... ideje, i samo ideje ne vazno od koga dolaze... ali pitao si ja ti odgovorio.
kosava

#949 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

Image
MyTao

#950 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

kosava wrote: \

Ali problem je sto ti pravis greske na Engleskom jeziku a ti zivis u Americi, nije tesko za pratit.
Care, jesi li ikada pisao na telefonu? dali znas kako isti funkcionise? Drugo... spelling error :-) Nije zivot spelling bee jbt...

btw... pise se engleskom jeziku a ne Engleskom jeziku... Imena jezika se pisu malim slovom.
Last edited by MyTao on 20/07/2016 05:47, edited 2 times in total.
Post Reply