Nemam živaca za diskusiju.
Ovo da izgled igra ulogu je bezveze. Pjesma se prvenstveno sluša i glas je taj koji te 'baca' nešto što Dalal definitivno ima.
Moderator: _BataZiv_0809
To bi bio tekst a što se tiče lika stara verzija Vito 1.0 biće updateovana novom Don 2.0.dale cooper wrote: Ovako?![]()
apsolutno se slažemLogovan wrote:Nije, pa šta?DaysleepeR wrote: ni ova pjesma nije prošla u finale...Kada je čitav Eurosong zajebancija, onda i treba slati ovakve pjesme, ako već mislimo učestvovati.
Odlično napisano. Ali zato i jesu popularni.dale cooper wrote:Ma daj ba kakva Dubioza, nevjerovatno koliko taj bend precjenjuju ovdje. Bio maloprije na kafi i puštaju neke njihoveesmasaric wrote:Ne znam zašto jednostavno ne posaljemo dubiozu, oni bi razvalili... čak i da se ostavi ista ideja, ja mislim da hi ispalo perfektno sa njima.
Al eto. Bilo prošlo sad natrag u život....
pjesme. Onu mp3 pjesmu i nešto o marihuani čini mi se. Jebote, kakvi infantilni pjesmuljci sa nekim nemušto izraženim
porukama, kao oni su ono nešto subverzivni i politički angažovani. Tekstovi su im kao jeftini i izlizani slogani na nivou prosječnog
nezadovoljnog srednjoškolca.
Altsa wrote:nema ona vremena za to. mijenja kateter voljenom.Zoya wrote:Ili možda Selma Muhedinović
A ne znam. Iskreno, lazirati neciji post i falsificirati ga u cilju da nekog ocrnis je teski jad i ocaj sto je za ono koji se tom cilju sedmicama predaju predstavlja prirodno stanje, tako da me ne cudi.Slo Burner wrote:DE suti ba sad, bolje da si u Banovicima zavrsio prije dan-dvaIt_is_a_Leclerc wrote:Ali, ozbiljno sad... Kad upišem ovaj post u search, otkriva samo post ovog SpecialOffera... To je jako čudno. No, ne bi bilo najniže gdje su neki otišli u pokušajima da diskredituju sagovornike.
Uglavnom, evo hajte vi probajte naći gdje sam to napisao ?
Ali Deen nema. Njegovo afektiranje u pjevanju, njegova predimenzionirana gestikulacija, onaj urlik nekad tokom pjesme, sve je bilo previše. Da bar nije bilo njegovog vokalnog dijela koji je stvarno bio ... ne znam kako to opisati, pa i neću.Zoya wrote:Nisu bili očajni nego je želja za pobjedom bila toliko jaka da su sve sjebali. Da ne govorim o pritisku i tremi.
Nemam živaca za diskusiju.![]()
Ovo da izgled igra ulogu je bezveze. Pjesma se prvenstveno sluša i glas je taj koji te 'baca' nešto što Dalal definitivno ima.
Čudna sorta wrote:Ko im je radio stajling, je li imao oči kada je Dalal u pitanju... mada ni ostali nisu baš za pohvaliti, ali očajna joj je haljina bila, odnosno onakav kroj haljine nikako nije lijepo izgledao na njoj.![]()
Sve u svemu bezze... nisam se nešto posebno ni iznenadila što nisu prošli.
Djevojka jeste punija, ako si na to mislioPatriotska_Liga wrote:Čudna sorta wrote:Ko im je radio stajling, je li imao oči kada je Dalal u pitanju... mada ni ostali nisu baš za pohvaliti, ali očajna joj je haljina bila, odnosno onakav kroj haljine nikako nije lijepo izgledao na njoj.![]()
Sve u svemu bezze... nisam se nešto posebno ni iznenadila što nisu prošli.![]()
De reci otvoreno.
Koje?Čudna sorta wrote: Djevojka jeste punija, ako si na to mislio, ali je valjda trebalo prikriti nedostatke, istaknuti ono što je lijepo... Kada je bila promocija pjesme u Vijećnici bila je lijepo obučena. Ne kažem da se trebala tako obući i sinoć, ali je trebalo napraviti nešto što će joj lijepo stajati, meni je ono sinoć bila katastrofa.
A Deen je toliko izvještačen i toliko se prenemaže da se ne može ni gledati.
Pa ne znam, sigurno da bi joj neki drugačiji kroj haljine i da nije toliko usko, bar malo ljepše stajalo. Ne mogu da vjerujem da je neki "stručnjak" izabrao za nju onako nešto, ali eto.Patriotska_Liga wrote:Koje?Čudna sorta wrote: Djevojka jeste punija, ako si na to mislio, ali je valjda trebalo prikriti nedostatke, istaknuti ono što je lijepo... Kada je bila promocija pjesme u Vijećnici bila je lijepo obučena. Ne kažem da se trebala tako obući i sinoć, ali je trebalo napraviti nešto što će joj lijepo stajati, meni je ono sinoć bila katastrofa.
A Deen je toliko izvještačen i toliko se prenemaže da se ne može ni gledati.
Ja preferiram punije ali ono je previše i za moj ukus.
Oni su sami sebe izabrali, rek'o Deen tati da ga pošalje i to je bilo to, on je onda sabr'o ovu ekipu, malo su se zezali, malo gađali flašama po Vlašiću i na kraju gledali preko žice, a sve zato što im se može. Deen je zadnji nastup imao kao član 7 UP-a, njega ne sluša niko, doslovno niko.Čudna sorta wrote: I sad kao čitam komentare kao kako smo fuj narod, kako ih samo možemo kritikovati, kako ne podržavamo svoje, mislim nigdje veze, niti ih je narod bir'o da nas oni predstavljaju, niti smo se nešto pitali. Neko odlučio da oni idu, a svi zajedno ne bi ovdje mogli napuniti malo veću salu kad bi imali koncert, a pojedinačno da ne govorim.
Ne treba uopšte gledati ko je "popularan" u regionalnim okvirima, toesmasaric wrote:Ma dubioza je bar poznatija od Jale... Ja nikad za čovjeka čula nisam prije ovog događaja, a navodno ima bogatu karijeru....
Bojim se da Božo ne vide kao Končitu br. 2. Realno ima čovjek glas, mogao bi i bez muzike...ali eto, samo njegov imidž. A ko zna, možda bi se i dopao publici.
Ja nemam pojma koga uopšte više slati na ovo čudo. Hari i Dino su bili naše najbolje šanse, pogotovo Dinu budući da ga i regija voli, al hajde.
esmasaric wrote:Ma dubioza je bar poznatija od Jale... Ja nikad za čovjeka čula nisam prije ovog događaja, a navodno ima bogatu karijeru....
Bojim se da Božo ne vide kao Končitu br. 2. Realno ima čovjek glas, mogao bi i bez muzike...ali eto, samo njegov imidž. A ko zna, možda bi se i dopao publici.
Ja nemam pojma koga uopšte više slati na ovo čudo. Hari i Dino su bili naše najbolje šanse, pogotovo Dinu budući da ga i regija voli, al hajde.
Ali ključna stvar je da ne možeš pobijediti isključivo sa komšijskim bodovima, a mi smo svih ovih godina najvećeesmasaric wrote:Ne mislim da samo pjesma igra ulogu, ima tu svega pomalo.
Možda je prije par godina pjesma i bila bitna, ali sada baš i ne.
Ima tu svega manje više, ali činjenica je da svaki put kad bismo poslali nekog kvalitetnijeg imali smo i dobar plasman, nego Laku, Maju, itd.