Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Locked
Naslovnica

#926 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Naslovnica »

Drago mi je zbog vas, samo mašite.
I meni je drago zbog fenomenalnog uspjeha naših kadeta, nadam se da će ova generacija izgurati dalje u seniorskom timu, pa da izađe 100.000 ljudi i dočeka šampione.
Međutim, kada se ugase svjetla i spuste zavjese, vratimo se u tmurnu realnost.
Više od uspjeha kadeta me raduje taj tim i njihova ozarena lica, ta bubuljičava mladost koja se tako nevino raduje svom uspjehu.
A onda Baho sve usere sa svojim urlicima i potenciranjem Sikiraša sa Pala i sličnih nebuloza.
zenit dozic

#927 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by zenit dozic »

Dozer wrote:
GeeTnT wrote: Smatram stavljanje imena ispod djece i uprave idiotskim, valjda ovde ko je pratio zna kako se koji od sampiona zove...

Jos jedan dokaz tvog stanja.. (crven vrat, staklast pogled)

Meni se tvoji postovi ne razlikuju od postova bradatih kratkopantolasa...
Pacijent ba... pokazi mi tu sliku s imenima... Znas ono - Quote...
Šta se sad izvlačiš tzv multietničaru, ko svi smo mi Bosanci, nećemo podjele, torove, onda okačiš ovu sliku kojom si rekao sve o sebi :run:

Image

Koji autogol :zzzz:
GeeTnT

#928 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by GeeTnT »

Dozer wrote:
GeeTnT wrote: Smatram stavljanje imena ispod djece i uprave idiotskim, valjda ovde ko je pratio zna kako se koji od sampiona zove...

:lol: :lol: eto poceo si da mucas...
Naslovnica

#929 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Naslovnica »

piupiu wrote:Muškadijo, muškadijoooooooooo ... STOOOOOOOOOP!!!!! :srce: :srce: :srce:

8-)
zenit dozic

#930 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by zenit dozic »

Naslovnica wrote:Drago mi je zbog vas, samo mašite.
I meni je drago zbog fenomenalnog uspjeha naših kadeta, nadam se da će ova generacija izgurati dalje u seniorskom timu, pa da izađe 100.000 ljudi i dočeka šampione.
Više od uspjeha kadeta me raduje taj tim i njihova ozarena lica, ta bubuljičava mladost koja se tako nevino raduje svom uspjehu.
Mnogi to tzv. multietničari to potenciraju, pa i ovdje na forumu, ali time otkrivaju svoju glupost, a neki i svoje pravo lice.

Nama je stvarnost tmurna sa ili bez zastava, a ljiljani su najmanje tome doprinjeli tako da Image
Dozer

#931 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Dozer »

zenit dozic wrote:
Dozer wrote:

Šta se sad izvlačiš tzv multietničaru, ko svi smo mi Bosanci, nećemo podjele, torove, onda okačiš ovu sliku kojom si rekao sve o sebi :run:

Image

Koji autogol :zzzz:
Image Image Image

Vidim, razumijevanje stvari ti tesko ide, kao i ovom tvom istomisljeniku @GeeTnT-u sto se gleda u ogledalo, a onda svoju odraz pripisuje drugima :D

Djeco draga, hajte nazad na cucle. Ne znam ko vas odvoji od njih Image Image Image

Ovaj "veliki ratnik" koji je grizao tenkovske gusjenice ne zna ni gdje je ratovao Image, a ti, kao ni on, ocito ne vidis dobro. Ja i dalje cekam sliku s imenima, jer ovo sto sam postavio na sliku nisu imena, nego etnicke odrednice, dok cijela slika implicira nesto sto vas dvojica ocigledno ne kontate.
I povrh svega, to svoje nekontanje jos pokusavate opravdati dodatnim nebulozama Image Image
Last edited by Dozer on 20/08/2015 14:18, edited 1 time in total.
Naslovnica

#932 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Naslovnica »

zenit dozic wrote:
Mnogi to tzv. multietničari to potenciraju, pa i ovdje na forumu, ali time otkrivaju svoju glupost, a neki i svoje pravo lice.

Nama je stvarnost tmurna sa ili bez zastava, a ljiljani su najmanje tome doprinjeli tako da Image
Ne znam šta podrazumijevaš pod
?! Fakat ne kontam. :roll:
A ti nisi ili jesi "multietničar"?
Ili si jedan od onih što su za demokratiju, mogu se birati ili ilahije, ili kaside?!
Slažem se da ljiljani nisu doprinijeli tmurnoj stvarnosti, ali su kolateralna šteta.
8-)
Banksy

#933 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Banksy »

piupiu wrote:Muškadijo, muškadijoooooooooo ... STOOOOOOOOOP!!!!! :srce: :srce: :srce:
Ova tema je davno zrela za zatvaranje, a koristi samo onima koji rade protiv ove reprezentacije i svih dobrih stvari koje je ona iznjedrila.

Jako me čudi da je i sad držite otvorenom.
GeeTnT

#934 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by GeeTnT »

Kriza dozeru..kriza... Preporucujem ti off...

Tema je davno trebala pod kljuc..
Dozer

#935 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Dozer »

Slazem se ja da je odavno trebala pod kljuc. Istog onog momenta kad ste se na nju nakacili vi zadojeni i okrenuli je u pravac u kojem uopste nije trebala ici.

Poenta teme je, jos jednom ponavljam jer vidim da je niste shvatili:
Image
Image

OVO je ono sto smeta svima vama zadojenim hajvanima, i B i H i S.
Smeta vam sto se na jednom mjestu nadjose i zagrlise Bosnjak, Srbin i Hrvat. A onda, povrh svega toga, postigose nesto sto ih takve, sve zajedno i zagrljene, pokaza i prikaza svima u ovoj zemlji. Zemlji u kojoj se ti isti Bosnjaci, Hrvati i Srbi, oni vodeci naravno, polomise da te iste Bosnjake, Hrvate i Srbe drze razdvojenima sto je duze moguce.
A zasto se to trude? Pa zato jer samo na taj nacin oni mogu vladati tim istim Bosnjacima, Hrvatima i Srbima, i guliti kozu s njih, svako sa svojih.

Koliko mozga treba imati da se ovo shvati...?

A zastave... jeb'le vas zastave! Ova djeca se nisu borila za uspjeh ni pod ljiljanima, ni pod sahovnicama, ni pod trobojkama, nego pod drzavnom zastavom Bosne i Hercegovine. Ova djeca nisu ni bosnjacka, ni srska ni hrvatska, ONI SU BOSANSKA DJECA!
Shvatite to konacno, hajvani nedoreceni!

Oni (mi) koji smo se prije 20+ godina borili pod ovim nekakvim zastavama, to je - istorija! Proslo. Gotovo. Finito. Zavrseno.
Danas zivot ide nekim drugim tokom i putem, neke druge stvari su daleko bitnije, a te krvave...Ako ih neko voli, poput kamare ovih balavih hajvana ovdje, pa eto vas, djeco draga...nadjite se negdje, npr. na Poljinama, i pokoljite se do zadnjeg.
Ako koji prezivi, slobodno me zovite, ja cu mu skratiti muke.
Mozes li dati cijenjeni komentar na ovo? Ili ces to jos jednom preskociti? :D
(P.S. Zivo me zanima na koji nacin ces sad ovo pokusati izvrnuti, iako je sve totalno nedvomisleno :D)
Last edited by Dozer on 20/08/2015 14:25, edited 2 times in total.
Naslovnica

#936 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Naslovnica »

I ja se slažem da tema treba pod ključ.
zenit dozic

#937 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by zenit dozic »

Naslovnica wrote:
zenit dozic wrote:

Ne znam šta podrazumijevaš pod
?! Fakat ne kontam. :roll:
A ti nisi ili jesi "multietničar"?
Ili si jedan od onih što su za demokratiju, mogu se birati ili ilahije, ili kaside?!
Slažem se da ljiljani nisu doprinijeli tmurnoj stvarnosti, ali su kolateralna šteta.
8-)
Moji su ljiljani dokaz moje multietničnosti, a ne busanje u prsa mi smo multikulti pa postave ovo
Image

Ne slušam muziku, ona je grijeh :mrgreen:

A ljiljani dok je nas koji volimo ovu zemlju nikada neće biti nikakva šteta samo svetinja Image
Dozer

#938 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Dozer »

zenit dozic wrote:Ne slušam muziku, ona je grijeh :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Sve je jasno :thumbup: :run:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#939 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by hrasno38 »

zenit dozic wrote:

Ne doprinose stvarnosti obiljezja, zgrade, priroda....stvarnosti doprinose ljudi a ljiljani su samo jedno od oruzja koji koriste. Ajde evo da kazem 50.000 ljudi jedna zastava A BiH ma nije to tako strasno......nije je bilo 80% svecanosti a onda odjednom izroni i to bas u prvim redovima....slucajno al u kurcu....tesko da u ovaj zemlji ima ista slucajno a ne zaboravite da su razlog za rat Srbi trazili u ubijenom svatu na Carsiji. Jedan covjek ubijen sta je to nista ali nakon 4 godine smo brojali oko 100.000 poginulih, 2 miliona raseljenih, devastirana BiH a sve to radi jednog ubijenog svata. Naravno da to nije bio razlog i da je sve to pripremano godinama ali je bila izvanredna udarna kapsula da se navede kao razlog.
Da se ova zemlja izvede na pravi put potrebna je mudrost a ne dva jarca na brvnu jer i u ratu mudre a ne hrabre vojskovodje uglavnom dobijaju bitke. Sta sam htio da kazem i ta jedna jedina zastava je mogla biti povod da se kaze sto bi mi igrali za ovu zemlju kad nas ispod nosa mase ratnom zastavom. Mi smo igrali za zastavu BiH, drzavu BiH a ne za Bosnjake ili Hrvate ili Srbe nego za sve. Zato i jeste izvanredna gest nedavno bio na navijackoj fudbalskoj tribini kada je jedan kreten sprijecen od navijaca da ispoljava svoj nacionalizam. To je bilo potrebno i to vece da neko uljudno pridje mahacu i skrene mu paznju da ta zastava nije primjerena onome sta se slavi. I to su upravo trebali uraditi ljudi iz Sarajeva jer se busamo u prsa godinama sa multi-kulti. drzavom Bosnom i Hercegovinom a ne postujemo drzavnu zastavu. Kad se ne postuje u Sarajevo pa kako ces onda ocekivati da se postuje u banja Luci ili u Sirokom. Ima nacin vrlo jednostavan koji se zove zakon pa kad se na sportskim priredbama donese bilo koja zastava osim drzavne pukne te po dzepu pa ti opet donesi ako si hadzija. Radi takve zaqstave FK sarajevo je platilo kaznu i sigurno Horde Zla jer znam da vole svoj klub nece dozvoliti da se vise desi takva glupost jer mijesati politiku i kvazi-patriotizam u sport je suludo i bolesno.
Ka igra Zeljo masez zastavama Zeljem kad igra Sarajevo mases zastavama Sarajeva, kad igra repreznetacija mases zastavom drzave, kad obiljezavas oslobadjanje Vlasica nosis zastavu A BiH i zastave sa ljiljanima. Za sve postoji mjesto i vrijeme ali to se ne uci u skoli tome te nauci zivot.
HAVANA

#940 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by HAVANA »

Hajmo ruke gore

HAVANA

#941 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by HAVANA »

De ba zatvorite ovo,pustite djecu na miru.
A i ja da idem na ljubav i sex. :oops:
piupiu

#942 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by piupiu »

OK. Kao generalni komentar (nije kritika, nego opservacija) - ako otvorite ozbiljnu temu na politici, budite spremni da se s njom i nosite. Po mogućnost, na civilizovan način. S obzirom na to da je već nekoliko puta temom prošao zahtjev za zaključavanjem, sada će i biti zaključana. Primjedbe, komentare i zahtjeve za drugo poluvrijeme možete uputiti Chmolji. :)

Image

Ah, da ... i još jednom ... bravo zlatni dječaciiiiiiiiiiii!!!! :bih: :bih: :bih: :bih:
Locked