Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zateznistub wrote:
Apsolutno netacno.
Itekako ima postova i forumasa koji ne dijele oje mišljenje i uopste ih ne citiram jer smatram daimaju pravo pogotovo, glede i unatoć, njihovog znanja o temi o kojoj pisu!
Ali par vas fenomena medicinske naravi ću da mezim kl+olikogod da tema traje!
Zasto?
Zato sto veze nemate ni o Merlinu ni o muzici
Sad si se jos nafuro da nekog mezis
Slinu slusam preko 30 godina i mislim da je suludo nakon toga ista da ti pricam vezano za njega.
Hoces jednu kafu da ti skuham da zasladis nakon meze?
Latte wrote:raja sinoc na merlinu,danas raja na koridi,sutra raja na Bazenima a hejteri svaki dan za racunarom
ili ima wifi u Cevljanovicima ili ste i vi za racunarom
vidis koliko ne razumijes. Ja nikom ne drzim moralne vazove kako ce ispunjavati svoje slobodno vrijeme.Ako mu je gotiva na koridi,Merlinu,Bazenima,pozoristu,utakmici neka ide
ili ima wifi u Cevljanovicima ili ste i vi za racunarom
vidis koliko ne razumijes. Ja nikom ne drzim moralne vazove kako ce ispunjavati svoje slobodno vrijeme.Ako mu je gotiva na koridi,Merlinu,Bazenima,pozoristu,utakmici neka ide
i opet pokazujes koliko slabo razumijes neka sjedi nemam apsolutno nista protiv toga.Radi se o tome da nema niko pravo drzat nekom moralne predike o tome kako ce ispunjavati slobodno vrijeme.
40 strana nabijenih o koncertu Dine Merlina i etiketiranju raje koja je otisla.
Ne znam sta je lose u tome sto je sinoc XX broj ljudi otisao da pjeva i veseli se
Latte wrote:i opet pokazujes koliko slabo razumijes neka sjedi nemam apsolutno nista protiv toga.Radi se o tome da nema niko pravo drzat nekom moralne predike o tome kako ce ispunjavati slobodno vrijeme.
Ne znam sta je lose u tome sto je sinoc XX broj ljudi otisao da pjeva i veseli se
aman, sta mene briga, ja sam uletjela s dobrim komentarom (moras priznati )
u mom selu nema vakih koncerata, kod nas danima nake metalike, urbani, vatre., gluho bilo
Latte wrote:i opet pokazujes koliko slabo razumijes neka sjedi nemam apsolutno nista protiv toga.Radi se o tome da nema niko pravo drzat nekom moralne predike o tome kako ce ispunjavati slobodno vrijeme.
aman, sta mene briga, ja sam uletjela s dobrim komentarom (moras priznati )
u mom selu nema vakih koncerata, kod nas danima nake metalike, urbani, vatre., gluho bilo