BiH - Belgija 03-09-15
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
aut
#926 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Meša pojeo govno. Njegov poraz. Jebo ga Vranješ. Zašto Cocu nije pozvao? On bi odigrao 100% bolje. I Štilu u vezni red da je stavio sve bi bilo drugačije. Meša jebi se.
-
Zastozato
#927 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Stilica je definitivno morao pozvati, a Cocalic je povrijedjen.aut wrote:Meša pojeo govno. Njegov poraz. Jebo ga Vranješ. Zašto Cocu nije pozvao? On bi odigrao 100% bolje. I Štilu u vezni red da je stavio sve bi bilo drugačije. Meša jebi se.
- Murat Sabanovic
#928 Re: BiH - Belgija 03-09-15
jah zadrtih bosnja... polako... jucer su igraci dali sve od sebe... belgija je bila bolja i to je to..
- Murat Sabanovic
#929 Re: BiH - Belgija 03-09-15
trebao je tebe pozvati da mu objasnis taktiku...aut wrote:Meša pojeo govno. Njegov poraz. Jebo ga Vranješ. Zašto Cocu nije pozvao? On bi odigrao 100% bolje. I Štilu u vezni red da je stavio sve bi bilo drugačije. Meša jebi se.
- ultima_palabra
#930 Re: BiH - Belgija 03-09-15
FKSinfo humor.aut wrote:Meša pojeo govno. Njegov poraz. Jebo ga Vranješ. Zašto Cocu nije pozvao? On bi odigrao 100% bolje. I Štilu u vezni red da je stavio sve bi bilo drugačije. Meša jebi se.
- zanzakpizdolizije
#931 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Vidi se da si pažljivo gledao utakmicu. Odatle i takva kvalitetna analiza iste.Logovan wrote:Ovu utakmicu smo morali bolje odigrati. Greška Baždarevića je što smo igrali previše povučeno. Dopuštali smo Belgijancima da drže loptu u svom posjedu.
Kakav je kreten ispao Šunjić jebo on sebe. Ne mogu da vjerujem da je na onakav način napravio penal, frajer je baš ispao glup, naivan. Jebo te život ne možeš onako reagovati.
-
Nadzorna_ploca
#932 Re: BiH - Belgija 03-09-15
FKS info humor i Stila u prvih 11? Sinko, promasio si planetu.ultima_palabra wrote:FKSinfo humor.aut wrote:Meša pojeo govno. Njegov poraz. Jebo ga Vranješ. Zašto Cocu nije pozvao? On bi odigrao 100% bolje. I Štilu u vezni red da je stavio sve bi bilo drugačije. Meša jebi se.
- ultima_palabra
#933 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Pročitaj ti to malo bolje.Nadzorna_ploca wrote:FKS info humor i Stila u prvih 11? Sinko, promasio si planetu.ultima_palabra wrote:FKSinfo humor.aut wrote:Meša pojeo govno. Njegov poraz. Jebo ga Vranješ. Zašto Cocu nije pozvao? On bi odigrao 100% bolje. I Štilu u vezni red da je stavio sve bi bilo drugačije. Meša jebi se.
-
Nadzorna_ploca
#934 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Nema potrebe.
-
Dead Man Walking
#935 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Nije info? Auuu, nije valjda da ima jos neki slican? Kako ja ne znam za to? Morel sifra? 
- Thorgerson
#936 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ljudi nismo igrali sa Velsom u Zenici, nego u Velsu.samkoF wrote:Vels ima 17 bodova I nema osiguran direktan odlazak, jos ne , imace tek ako osvoje bar jedan bod protiv Izraela kod svoje kuce u nedelju.A ako bi kojim slucajem izrael pobjedio vesl u nedelju u Velsu onda bi ga izrael mogao prestici I tad bi vels pao na trece mjesto a mi ne bi mogli dalje od 4 og sve ostale da pobjedimo ne bi nam vise nista pomoglo.north wrote:Možda malo preoptimistično, ali nimalo neralno, ali ako mi dobijemo Vels ići ćemo u baraž...samo možemo li mi pobijediti ovakav Vels, to je pitanje...Duplo su jači od Izraela, a sa njima nije baš bilo lagano u Zenici...Izrael na gostovanju u Belgiji i Velsu će osvojiti max.bod, jer će ih Belgija satrati, a Vels se bojim da će igrati malo rasterećenije jer već imaju osiguran odlazak na EP..ali eto neka i X odigraju, to im ne bi trebao biti problem, mi ako dobijemo Vels, AKO, mi na Kipru igramo za baraž...jeste kalkulacija, ali ne vidim šta je ovdje nerealno...Ne treba se predavati jebi ga....Ali kad skontaš da u baražu lako možeš na holanđane, onda
Dakle, igramo protiv Velsa i Andore u Zenici, te gostujemo na Kipru.
Ako to ne mozemo dobiti, onda nam nije mjesto u kvalifikacijama, a ne u barazu. Mi smo svoje kredite ispucali jos u prvim kolima, red je sad da to urade i drugi timovi.
Nad dakle treba zanimati samo Kipar kojeg direktno mozemo prestici na tabeli (pobjedom protiv istog), te Izrael kojeg cemo morati pratiti i nadati se da ce kiksati (a velike su sanse da hoce jer imaju dva izuzetno teska gostovanja protiv Velsa i Belgije, kuci docekuju Kipar. Sad, sve je moguce, ali jbg tesko da mogu protiv Velsa i Belgije osvojiti vise od boda.
Ono sto nama ide u korist jeste da smo zavrsili utakmice sa Belgijom - Kipar i Izrael nisu.
-
condy
#937 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Dijelim mišljenje...i ja mislim da smo igrali u skladu sa našim mogućnostima.sumirprimus wrote:uopste nisam razocaran,to je to...ni vise ni manje..
strah me bilo totalnog rasula,ovako,poveli smo,bilo je guravo, u drugom smo par put zaprijetili...
ne mozemo bez penala...
jebiga...
samo me interesuje na osnovu cega se pumpalo prije tekme da mozemo dobit?utoliko i razocarenje kod ljudi vece..
btw.
Slaba forma naših igrača odnoso ne igranje u matičnim klubovima, se reflektuje na igru reprezentacije. Dosadašnji slab učinak reprezentacije u kvalifikacijama za Euro je posljedica toga.
-
aut
#938 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Jeftini pokušaji provokacije od družine iz doline glupana.
Što je to Vranješ bolji igrač od Cocalića? Ima li bolju karijeru? Mešina greška.
Ima li Štilić mjesta u timu? Ima, kada može igrati Medo što ne bi mogao Štila? Vidjeli ste kakvu je golčinu zabio iz slobodnog. Mešina greška.
Mada, Meša treba samo dobiti sve do kraja i to je to. Paa šta bude. Niko mu ne smije zamjeriti ako i ne izborimo baraž, uz ove tri pobjede.
Ja sam siguran da uzimamo sve naredne, obzirom da smo već jednom kiksali u duelu sa Velsom ovaj put ih uzimamo glat. Ove dvije druge ne treba ni pominjati.
P.S.
Gdje se izgubi Srđan Stanić? Bio je na pragu repke i jedini legitimni nasljednik Mujdže. Igra li za Olimpik?
Što je to Vranješ bolji igrač od Cocalića? Ima li bolju karijeru? Mešina greška.
Ima li Štilić mjesta u timu? Ima, kada može igrati Medo što ne bi mogao Štila? Vidjeli ste kakvu je golčinu zabio iz slobodnog. Mešina greška.
Mada, Meša treba samo dobiti sve do kraja i to je to. Paa šta bude. Niko mu ne smije zamjeriti ako i ne izborimo baraž, uz ove tri pobjede.
Ja sam siguran da uzimamo sve naredne, obzirom da smo već jednom kiksali u duelu sa Velsom ovaj put ih uzimamo glat. Ove dvije druge ne treba ni pominjati.
P.S.
Gdje se izgubi Srđan Stanić? Bio je na pragu repke i jedini legitimni nasljednik Mujdže. Igra li za Olimpik?
Last edited by aut on 04/09/2015 09:11, edited 1 time in total.
- shake69
#939 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Preslaba i prekomotna igra za aspiranta za EP! Hej, ljudi, nakon sedam kola imamo osam bodova (13 izgubili) i hocemo u Francusku!? Daj Boze da nam se poklope rezultati do kraja.
Ne razumijem selektora, jest da nam je izbor slab, ali sta vrijedi sto Vranjes redovno igra u klubu kad ne umije, onaj penal je za "LJudi nam se smiju, Reufe!", a zar je potrebno pricati o fizickoj nedoraslosti za LUkakua, Fellainija!? Sunjic je bio bolje rjesenje na mjestu stopera, po meni, a o nastupu Mede ne vrijedi trositi rijeci. Da je i Vrancic debitirao, ne vjerujem da bi odigrao losije.
Citao sam puno foruma i izvjestaja sinoc i jutros. Neko navodi nekog ozbiljnog stranog komentatora utakmice koji je kazao da je BiH "Andora plus Dzeko!"
Eto kako nas neki vide, iako covjek pretjeruje, dabome, dok se mi ukivamo u zvijezde.
S druge strane , sinoc mi se cinilo da bismo bez Edina izgledali kao - Kipar, protiv puno potentnijeg protivnika koji je igrao koliko je trebalo za pobjedu! Bez grca i srkleta. Treba Mehmedu dati podrsku, ali i on treba pojasniti zasto gura nedoraslog Vranjesa, nespremnog i zalutalog Medu itd.!
Ne razumijem selektora, jest da nam je izbor slab, ali sta vrijedi sto Vranjes redovno igra u klubu kad ne umije, onaj penal je za "LJudi nam se smiju, Reufe!", a zar je potrebno pricati o fizickoj nedoraslosti za LUkakua, Fellainija!? Sunjic je bio bolje rjesenje na mjestu stopera, po meni, a o nastupu Mede ne vrijedi trositi rijeci. Da je i Vrancic debitirao, ne vjerujem da bi odigrao losije.
Citao sam puno foruma i izvjestaja sinoc i jutros. Neko navodi nekog ozbiljnog stranog komentatora utakmice koji je kazao da je BiH "Andora plus Dzeko!"
S druge strane , sinoc mi se cinilo da bismo bez Edina izgledali kao - Kipar, protiv puno potentnijeg protivnika koji je igrao koliko je trebalo za pobjedu! Bez grca i srkleta. Treba Mehmedu dati podrsku, ali i on treba pojasniti zasto gura nedoraslog Vranjesa, nespremnog i zalutalog Medu itd.!
- Point.
#940 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Sa Velsom ce biti jebeno. Dovoljan je jedan bljesak Balea i mi smo donji. Ja se nadam da ce Wels vec u nedjelju osigurati prolaz, jer velike su sanse da nam dodju u Zenicu bez Balea, na kojeg ce Real sigurno vrsiti pritisak da ne igra.
-
Nadzorna_ploca
#941 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Boli me kurac kako nas gleda tamo neki nepismeni komentator(nista lichno shake da ne pomislis
). Ova ekipa ima par odlicnih igraca Dzeko i Pjanic su u Romi, Begovic je u Chelseau, Spahic ima finu internacionalnu karijeru, Lulic je u Laziu koji je ove godine za malo usao u LS, Ibisevic godinama igra u Bundesu itd itd. Nije to krema euronogometa svi smo toga svjesni, ali dobri rezultati posebno u ovakvoj grupi i ovakvom sistemu gdje prva tri idu dalje valjda bi bili koliko-toliko ocekivani. Ne treba podcjenjivati, ali svakako ni precijenjivati.
P.S. Mozda nam i igraci ne igraju na nivou koji ocekujemo od njih, ali to svejedno ne znaci u ovom slucaju nista.
P.S. Mozda nam i igraci ne igraju na nivou koji ocekujemo od njih, ali to svejedno ne znaci u ovom slucaju nista.
Last edited by Nadzorna_ploca on 04/09/2015 09:19, edited 1 time in total.
- Herr Flick
#942 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Kakve vi gluposti pisete ovde..Vranjes ne valja,Medo slab,ovo ono
Ljudi dragi mi nemamo bolje od Vranjesa,Medeunjanina itd....Da imamo bolje Meša bi stavio da igraju
- ultima_palabra
#943 Re: BiH - Belgija 03-09-15
aut wrote:Jeftini pokušaji provokacije od družine iz doline glupana.
P.S.
-
samog_sira
#944 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ne bih se uopste slozio, prvo poluvrijeme smo odigrali daleko ispod nasih mogucnosti sto se vidjelo u drugom koje je bilo dosta bolje. Prije svega jedan od glavnih krivaca je Mesa koji ocito nije pogledao nijednu tekmu Lukakua i nije shavtio da ga vranjes ne moze cuvati, pa nesretnik vranjes nije dobio ni jedan jedini duel. Protiv jednog od fizicki najdominatnijih napadaca on stavlja nejac da ga cuva i rezultat je naravno da su sve akcije isle na njega on se zagradi i dijeli lopte dalje a vranjes skakuce oko njega kao petogodisnjak. Dalje ne znam sto je Medunjanin poceo kad covjeka nema ni na klupi u klubu. Imali smo vodstvo i nije nikako moglo bolje poceti, al ne moze se izvesti ofanzivna formacija i onda im reci da se brane. Ekipa nam je Dzeko i prijatelji, taktika trci ako mozes naprijed i nabiji Dzeki pa ako on sta uradi dobro i jest. Nikakav pomak u odnosu na papeta ublehu.condy wrote:Dijelim mišljenje...i ja mislim da smo igrali u skladu sa našim mogućnostima.sumirprimus wrote:uopste nisam razocaran,to je to...ni vise ni manje..
strah me bilo totalnog rasula,ovako,poveli smo,bilo je guravo, u drugom smo par put zaprijetili...
ne mozemo bez penala...
jebiga...
samo me interesuje na osnovu cega se pumpalo prije tekme da mozemo dobit?utoliko i razocarenje kod ljudi vece..
btw.
Slaba forma naših igrača odnoso ne igranje u matičnim klubovima, se reflektuje na igru reprezentacije. Dosadašnji slab učinak reprezentacije u kvalifikacijama za Euro je posljedica toga.
- nosara
#945 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ne mogu Zeljina djeca sama... Previse je opstrukcije...
- Thorgerson
#946 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Mogla se i jedna prijateljska u medjuvremenu na ovoj pauzi do Belgije odigrati. Ne bi skodilo. Pa bi se mogle isprobati neke situacije. Jer ako se ne varam bio je termin, ali mi nismo igrali...
Ovako sastav zna i moja nana. Fura se prica igrat ce najspremniji, samo sto igraju u svojim klubovima, ali nije tako.
Ovako sastav zna i moja nana. Fura se prica igrat ce najspremniji, samo sto igraju u svojim klubovima, ali nije tako.
Last edited by Thorgerson on 04/09/2015 10:01, edited 1 time in total.
- noiserr
#947 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Tesko ljudima priznati da nemamo bolje. Realno Belgija je stasala, zlatna im generacija dosla. Sve do jednog igraci svjetske klase skoro. Sasvim realan rezultat, kad se kvalitet uzme u obzir.Herr Flick wrote:Kakve vi gluposti pisete ovde..Vranjes ne valja,Medo slab,ovo ono![]()
Ljudi dragi mi nemamo bolje od Vranjesa,Medeunjanina itd....Da imamo bolje Meša bi stavio da igraju
Bosna protiv Belgije je onako ko Everton protiv Bayerna. Na papiru su bolji i od svjetskog sampiona Njemaca.
- shake69
#948 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Zar vas dvojica stvarno mislite, danas, 4.septembra, u ovakvoj formi kakvu imamo igraca u reprezentaciji, da su Vranjes i Medo najbolji sto imamo na njihovim pozicijama? Mislim da smo utamicu izgubili upravo na njihovim pozicijama.noiserr wrote:Tesko ljudima priznati da nemamo bolje. Realno Belgija je stasala, zlatna im generacija dosla. Sve do jednog igraci svjetske klase skoro. Sasvim realan rezultat, kad se kvalitet uzme u obzir.Herr Flick wrote:Kakve vi gluposti pisete ovde..Vranjes ne valja,Medo slab,ovo ono![]()
Bosna protiv Belgije je onako ko Everton protiv Bayerna. Na papiru su bolji i od svjetskog sampiona Njemaca.
-
condy
#949 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Drugo poluvrijeme smo odigrali bolje jer su Bešić i Lulić uspjevali prenijeti loptu na njihovu polovicu, pošto su Belgijanci usporili igru jer su imali prednost. Prvo poluvrijeme je bilo katastrofa, nikakve kombinatorike u igri nismo imali. Belgijanci imali preko 550 pasova, a mi smo imali oko 270 pasova na kraju utakmice. To znači da našeg veznog reda nije ni bilo na utakmici izuzev Bešića. Nije samo Medunjanin bio loš, već i Pjanić, koji je trebao biti mjenjan.
- noiserr
#950 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Da imamo boljih Mesa bi ih zvao, u to nemam razloga da sumnjam. A i ja nisam nesto vidio da imamo boljih.shake69 wrote:Zar vas dvojica stvarno mislite, danas, 4.septembra, u ovakvoj formi kakvu imamo igraca u reprezentaciji, da su Vranjes i Medo najbolji sto imamo na njihovim pozicijama? Mislim da smo utamicu izgubili upravo na njihovim pozicijama.noiserr wrote:Tesko ljudima priznati da nemamo bolje. Realno Belgija je stasala, zlatna im generacija dosla. Sve do jednog igraci svjetske klase skoro. Sasvim realan rezultat, kad se kvalitet uzme u obzir.Herr Flick wrote:Kakve vi gluposti pisete ovde..Vranjes ne valja,Medo slab,ovo ono![]()
Nekazem da su Medo i Vranjes sad neki dobri igraci, ali ni alternative nisu nista bolje, sve je to tanko, u par deka.