Kodi/XBMC Media centar
Moderator: Benq
- joyjoy
#926 Re: Kodi/XBMC Media centar
Zbog Kodi sam naručio android box 12.2. gearbest , kad danas provjerim tracking i već na: BOSNIA AND HERZEGOVINA, BASJJA - SARAJEVO 71003, Otprema pošiljke na Carinu - UVOZ !!! LoL 12 dana 
-
samo pozitiva
#927 Re: Kodi/XBMC Media centar
haj javi jesu li carinili 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#928 Re: Kodi/XBMC Media centar
EEEVEEEEEEE GAAAAAA jutroske postar zvoni dvaput iiiiiii.... nema carine samo iz ruke u ruku, pitam trebal sta platit, kaje postar NISTA samo potpisi da si primio paket...JJUUPPPIIII ZIVJELI KINEZIIII

na drugoj sliKi je Meder stari , pa samo radi ilustracije kolisni je ovaj MX 64
MAAJOOOOJJJJ javim utiske kad sve prikopcam i instaliram, metnem i sliKe 

na drugoj sliKi je Meder stari , pa samo radi ilustracije kolisni je ovaj MX 64

- Radar71
#929 Re: Kodi/XBMC Media centar
pici nek je sa srecom
valjda i moj stigne ubrzo
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#930 Re: Kodi/XBMC Media centar
hvalaaa... radi ko zuca ne ureko se... dosta brzo otvara i streemuje nego laptop... onoo, za ove pare, djaba... svaka preporuka... instalisto addeone brez probljema i polako se navikavam i šalta...Radar71 wrote:pici nek je sa srecom![]()
- zateznistub
#931 Re: Kodi/XBMC Media centar
Mrzim vas obojicu...
- Radar71
#932 Re: Kodi/XBMC Media centar
picijev krenuo 13 Feb a ja dobio mail da je krenuo 14-tog 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#933 Re: Kodi/XBMC Media centar
sve je u dure s ovim.....i Kodi bolje radi na boxu nego na windowsu ali jedino sam razočaran sa slabom ponudom sportskih stremova
jebga dok tražiš link za tekmu isto ko da po smeću roviš
- karanana
#934 Re: Kodi/XBMC Media centar
hairli ga podero pici.
i ja cekam svoj pa taman dok se ti malo shtelnes, ima da te obaspem glupim i pocetnickim pitanjima kad moj stigne.
super to i za carinu. ja kakve sam srece mene ce po ushima opaliti, a sigurno necu biti kuci da ga preuzmem nego cu morati ici tamo, ne znam hoce li to praviti razliku u placanju/neplacanju.
i ja cekam svoj pa taman dok se ti malo shtelnes, ima da te obaspem glupim i pocetnickim pitanjima kad moj stigne.
super to i za carinu. ja kakve sam srece mene ce po ushima opaliti, a sigurno necu biti kuci da ga preuzmem nego cu morati ici tamo, ne znam hoce li to praviti razliku u placanju/neplacanju.
- JoseMujica
#935 Re: Kodi/XBMC Media centar
odakle si karanana naručio?
meni je npr. gearbest stavio vrijednost pošiljke 22usd iako sam platio 51usd i samo platio onaj carinski pregled
meni je npr. gearbest stavio vrijednost pošiljke 22usd iako sam platio 51usd i samo platio onaj carinski pregled
- karanana
#936 Re: Kodi/XBMC Media centar
preko gearbesta. vidio sam i ja na slici koju su poslali da su stavili vrijednost 20 dolara, a platio sam 58.JoseMujica wrote:odakle si karanana naručio?
vidjecemo. ali eto pici nije ni carinski pregled platio. to je bas dobro.
- irac300
#937 Re: Kodi/XBMC Media centar
Jebem ga Mujo i ti ga smori sa tim sportskim linkovima više.JoseMujica wrote:sve je u dure s ovim.....i Kodi bolje radi na boxu nego na windowsu ali jedino sam razočaran sa slabom ponudom sportskih stremova![]()
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#938 Re: Kodi/XBMC Media centar
Bio je negdje neki addon u kojem su bili acestream linkovi. U njemu je bio i onaj bloodzeed sa svojim linkovima ali ne znam sada kako se zove a treba mi praaaavo.
- JoseMujica
#939 Re: Kodi/XBMC Media centar
irac300 wrote:Jebem ga Mujo i ti ga smori sa tim sportskim linkovima više.JoseMujica wrote:sve je u dure s ovim.....i Kodi bolje radi na boxu nego na windowsu ali jedino sam razočaran sa slabom ponudom sportskih stremova![]()
jebga dok tražiš link za tekmu isto ko da po smeću rovišKako ba ne može? Na SportDevilsu i Castaway uvijek se može naći link, pogotovu ako si instalirao Plexus i Acestream Engine. Znači, ovo nije moje palamuđenje u prazno, nego ti pišem na osnovu svog iskustva, jer stalno gledam utakmice engleske premier lige i španske primere, koje nemam na MojaTv, i to sve u HD-u, a brzina neta mi je šugavih 5Mb. Zato ne kontam šta tebe zeza i Đe ti škripi?
biče da me sateliska razmazila
-
Sakazulu
#940 Re: Kodi/XBMC Media centar
Pozz,
Još jedno pitanje. Namjestio sam da mi je primarni hr titl, sekundarni sr. Ali ne vidim gdje ako nisam zadovoljan sa HR prijevodom mogu prebaciti na neki drugi, tj. da izaberem SR pa i između SR da mogu mijenjati?
Još jedno pitanje. Namjestio sam da mi je primarni hr titl, sekundarni sr. Ali ne vidim gdje ako nisam zadovoljan sa HR prijevodom mogu prebaciti na neki drugi, tj. da izaberem SR pa i između SR da mogu mijenjati?
- irac300
#941 Re: Kodi/XBMC Media centar
Video - Subtitles - Languages to download subtitles for (tu čekiraj bos., cro., srp.). Onda ce ti izbacivati sva tri jezika koja nadje za odredjeni video, a ti biraj koji ti paše.Sakazulu wrote:Pozz,
- vicious
#942 Re: Kodi/XBMC Media centar
Da nije ovaj NJM soccer?suad-sarajevo wrote:Bio je negdje neki addon u kojem su bili acestream linkovi. U njemu je bio i onaj bloodzeed sa svojim linkovima ali ne znam sada kako se zove a treba mi praaaavo.
https://seo-michael.co.uk/tutorial-how- ... kodi-xbmc/
Sinoć sam baš čačkao razne linkove, i čini mi se da je na ovom bila posebna stavka Bloodzeed...
- zateznistub
#943 Re: Kodi/XBMC Media centar
plus moras odrediti koji su ti servisi za subtitleirac300 wrote:Video - Subtitles - Languages to download subtitles for (tu čekiraj bos., cro., srp.). Onda ce ti izbacivati sva tri jezika koja nadje za odredjeni video, a ti biraj koji ti paše.Sakazulu wrote:Pozz,
video-subtitles-default movie service
- vicious
#944 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ma nadoći ćešJoseMujica wrote:sve je u dure s ovim.....i Kodi bolje radi na boxu nego na windowsu ali jedino sam razočaran sa slabom ponudom sportskih stremova![]()
s vremenom ćeš sam skontati koje linkove da otvaraš, a koje ne treba ni pogledati.
Sa acestream i sopcast linkovima je meni najkvalitetnija slika. U Castaway addonu odeš na P2P Corner, i pod torrent-tv.ru ganjaj HD kanale.
Meni su najbolji NTV+ Football HD, imaju čini mi se 3 kanala u 1080p rezoluciji i rade bez greške, i tu se obično mogu naći utakmice koje su aktuelne.
Za EPL vikendom je daleko najbolji Operation Robocop.
-
The BEN10
#945 Re: Kodi/XBMC Media centar
Aferim momče, te info se cijene!vicious wrote:Ma nadoći ćešJoseMujica wrote:sve je u dure s ovim.....i Kodi bolje radi na boxu nego na windowsu ali jedino sam razočaran sa slabom ponudom sportskih stremova![]()
s vremenom ćeš sam skontati koje linkove da otvaraš, a koje ne treba ni pogledati.
Sa acestream i sopcast linkovima je meni najkvalitetnija slika. U Castaway addonu odeš na P2P Corner, i pod torrent-tv.ru ganjaj HD kanale.
Meni su najbolji NTV+ Football HD, imaju čini mi se 3 kanala u 1080p rezoluciji i rade bez greške, i tu se obično mogu naći utakmice koje su aktuelne.
Btw, i ja mogu potvrditi da na box-u Kodi radi puno bolje nego na windowsu. Čak i na relativno starijem boxu sa ne tako dobrim performansama, koje su neuporedive sa onim na laptopu, Kodi radi besprijekorno.
- JoseMujica
#946 Re: Kodi/XBMC Media centar
vicious wrote:Ma nadoći ćešJoseMujica wrote:sve je u dure s ovim.....i Kodi bolje radi na boxu nego na windowsu ali jedino sam razočaran sa slabom ponudom sportskih stremova![]()
ovaj operation Robocop..šta je s njim
- vicious
#947 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ne znam, ne bi trebalo više ništa dodavati... odakle si ga instalirao? Adresa za repository je repo.shit.footballJoseMujica wrote:vicious wrote:Ma nadoći ćešJoseMujica wrote:sve je u dure s ovim.....i Kodi bolje radi na boxu nego na windowsu ali jedino sam razočaran sa slabom ponudom sportskih stremova![]()
Za EPL vikendom je daleko najbolji Operation Robocop.eee to je pravi naputak
ovaj operation Robocop..šta je s njimja ga instalirao, otvorim...sve prazno unutra...jesam šta zajebal il treba neke dodatne džidže
https://seo-michael.co.uk/tutorial-how- ... d-on-kodi/
- JoseMujica
#948 Re: Kodi/XBMC Media centar
probaću to....ja sam ga vukao mislim iz superrepa il nekog drugog repositorija
- vicious
#949 Re: Kodi/XBMC Media centar
E ne može to, robocop uvijek mora iz ovog repozitorija, samo ta verzija radi.JoseMujica wrote:probaću to....ja sam ga vukao mislim iz superrepa il nekog drugog repositorija
- JoseMujica
#950 Re: Kodi/XBMC Media centar
vicious wrote:E ne može to, robocop uvijek mora iz ovog repozitorija, samo ta verzija radi.JoseMujica wrote:probaću to....ja sam ga vukao mislim iz superrepa il nekog drugog repositorija
2-3 puta sam pokušao ovaj instalirati i niti jedan nije fescerao a vidim raja ga hvale pa mi onda baš ono wtf