Ostaviti brak radi druge osobe?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

prog321

#926 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by prog321 »

Ramzess Veliki wrote:[
Ne da se primijetiti jer sam pročitao dva njegova posta a ovaj komentirao.
Ali ga potpuno podržavam kao savjesnog oca izigranog od nesavjesne majke.
Cuj izigran?
Zena mu u oci rekla da je vazduh gusi u braku i da treba malo slobode. (u prijevodu to znaci: pusti me, hocu da se igram sa drugom kitom) :-D
Gabrielo

#927 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Gabrielo »

Bio je slabic. Zene ne napustaju muzeve koji ih maltretiraju. Cvrsta muska ruka za mir u kuci.
Ramzess Veliki

#928 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ramzess Veliki »

rummy wrote:
prog321 wrote:
Ramzess Veliki wrote:[
Ne da se primijetiti jer sam pročitao dva njegova posta a ovaj komentirao.
Ali ga potpuno podržavam kao savjesnog oca izigranog od nesavjesne majke.
Cuj izigran?
Zena mu u oci rekla da je vazduh gusi u braku i da treba malo slobode. (u prijevodu to znaci: pusti me, hocu da se igram sa drugom kitom) :-D
lingvista nisam te prepoznala. ne treba sloboda da se nađe drugi/druga. a posto si ti na ovoj temi redovan, sve si nam rekao.
Razumijem ja krizu srednjih godina koja uhvati žene. Neke iz vlastite sebičnosti ostave djecu. To je tako jadno i neljudski. Uvijek su žene te koje kukaju kako su neshvaćene, nevoljene ... nisu pronašle sebe ... traže razloge za svoje neuspjehe, za propale karijere, za preljube, i uvijek je kriv muž koji ih ne shvata, koji ih ne podržava ... nikada one same nisu krive. Okružuju se gomilom laži kroz koje niko ne može da prođe sa kritikom. I tako do trenutka kad počnu da se pravdaju prokletim genetskim promjenama u svom tijelu. Niko se genetski ne mijenja osim žena. Samo se one tako drastično mijenjaju.
Moja nana se nije tako mijenjala, ni moja mati, ni tetke, a ni strine i druga ženska familija ... samo ove sad generacije što se zatrovaše serijama u kojima dere ko koga stigne, i što su odrasle na fantazijama Anai Nin i kojekakvim Nijansama sive, samo se one mijenjaju i traže da budu shvaćene.

A tako je malo trebalo da budu sretne majke i supruge ... no nije li to malo staromodno i demode? :D
Gabrielo

#929 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Gabrielo »

Zena kad vidi da moze njenom bezobrazluku nema kraja. Treba da zivi u strahu od posljedica svog ponasanja.
Ramzess Veliki

#930 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ramzess Veliki »

Gabrielo wrote:Bio je slabic. Zene ne napustaju muzeve koji ih maltretiraju. Cvrsta muska ruka za mir u kuci.
Ne postoji muškarac po mjeri za žene, to niko neće da shvati.
Rekoh ja davno da brak treba da bude svingerski da svi budu zadovoljni ... :D
Ramzess Veliki

#931 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ramzess Veliki »

Gabrielo wrote:Zena kad vidi da moze njenom bezobrazluku nema kraja. Treba da zivi u strahu od posljedica svog ponasanja.
Ne pomaže to ... nasilje svakako ne pomaže. Ženi kad se navije, ona ode uraditi šta je naumila i najpametnije je pustiti je.
I naći neku drugu, treću ... petu i tako dalje ... :oops:
klixoris

#932 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by klixoris »

rummy wrote::lol: :lol: zanimljivo je kako se drzite zajedno po cijenu i da jedni druge lazete. to je divno. :thumbup:
kad poredite sve zene sa vasom mamom ili suprugom, mislite na to i da mozete imati zensku djecu. :mokri:
zanima me kad joj bude "veselo" u braku hocete li reci kcerki:ti si kurva treba te samo mlatiti i slicno...trebas da trpis sta god je u putanju, fizicko ili psihicko maltretiranje, ima noge d mu peres a on da te zove kurvom, to ti je MUZ.
cujemo se za koju godinu decki :kiss:
Ako budem imao kcerku, necu je odgajati da od nje ispadne ono sto je kolega Ramke opisao par postova ranije. A ako krene da "skrece" sa puta, bit ce ispravljena i ponovo pravilno usmjerena. Isto bi uradio i da imam sina - da ne bude kreten i da bude pazljiv prema zenama. Naravno, onim koje to i zasluzuju :thumbup:
dobar osjecaj

#933 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by dobar osjecaj »

Ja ne razumijem kako se uopste desi da se ljudi vezu za ljude koji su skloni tom nekom devijantnom ponasanju. Kako nekoga moze privuci osoba sklona kurvaluku pa jos i ozeni takvu osobu a fol te osobine ne podnosi i ne tolerise.
klixoris

#934 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by klixoris »

dobar osjecaj wrote:Ja ne razumijem kako se uopste desi da se ljudi vezu za ljude koji su skloni tom nekom devijantnom ponasanju. Kako nekoga moze privuci osoba sklona kurvaluku pa jos i ozeni takvu osobu a fol te osobine ne podnosi i ne tolerise.
Zato sto se ljudi cesto zakamufliraju i pokazu svoje pravo lice (ili odluce da mijenjaju "image" i zivotne poglede) tek kad dodje brak, djeca, neki veci problem u braku/vezi, zasicenje, bla bla...
I naravno, tuzno je sto u svemu tome upravo djeca najvise i na*ebu...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#935 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Velkoski »

:kokice:
ho oponopono

#936 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by ho oponopono »

:gunjastajl:
klixoris

#937 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by klixoris »

ho oponopono wrote::gunjastajl:
Ti smanji sa tim cigarama ! jes' cula ! :twisted:
ho oponopono

#938 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by ho oponopono »

klixoris wrote:

Ma mrs...jesi cuo... :pusi2:

...ne mrsti svoje lijepo lice pobogu, dobices bore jebote... :gunjastajl:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#939 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Velkoski »

Zanimljivo kako na forumu, a ja sam tu od 2008. godine, nisam nijednom pročitao dobro iskustvo na ovom pdf-u. Dakle, sve u životu treba raditi samo u kontru vama. :mrgreen:

Havanu ne računam. :mrgreen:
klixoris

#940 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by klixoris »

ho oponopono wrote:
klixoris wrote:

Ma mrs...jesi cuo... :pusi2:

...ne mrsti svoje lijepo lice pobogu, dobices bore jebote... :gunjastajl:

Vidi se da ti fali cvrsta, muska ruka :D

:P
Last edited by klixoris on 19/06/2015 14:57, edited 2 times in total.
ho oponopono

#941 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by ho oponopono »

...e jebiga, vidis tu pocinje moj zajeb...25+ ruina, nistavilo, pak stetocan je srecna mogucnost izbora... :pisnula: i :pisnuo:
klixoris

#942 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by klixoris »

ho oponopono wrote:...e jebiga, vidis tu pocinje moj zajeb...25+ ruina, nistavilo, pak stetocan je srecna mogucnost izbora... :pisnula: i :pisnuo:
Sta da ti kazem... Volio bih da ti mogu pomoci, ali ti mogu samo uputiti moju iskrenu sucut :D Presla si nepovratnu granicu i za tebe nema vise nade :D
Last edited by klixoris on 19/06/2015 15:00, edited 1 time in total.
ho oponopono

#943 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by ho oponopono »

klixoris wrote:
ho oponopono wrote:...e jebiga, vidis tu pocinje moj zajeb...25+ ruina, nistavilo, pak stetocan je srecna mogucnost izbora... :pisnula: i :pisnuo:
Sta da ti kazem... Volio bih da ti mogu pomoci, ali mogu ti samo uputiti moju iskrenu sucut :D

...moze rekvijem, za sve dane i noci... :mrgreen:

...bo bo boliii me kitaaaa... :pusi2:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#944 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Velkoski »

rummy wrote:
Velkoski wrote:Zanimljivo kako na forumu, a ja sam tu od 2008. godine, nisam nijednom pročitao dobro iskustvo na ovom pdf-u. Dakle, sve u životu treba raditi samo u kontru vama. :mrgreen:

Havanu ne računam. :mrgreen:
velkoski ti si mlad i ucit ces dok si ziv. samo trebas da SAD naucis da postujes i sebe i druge i da zene ne gledas kao objekat za reprodukciju, ves masinu, plug za oranje i sl. jer je to vrijeme daaavno proslo. postuj i bit ces postovan. voli i cijeni i ti ces biti voljen i cijenjen. budi insan. sretno
Slažem se sa većinom posta, osim

postuj i bit ces postovan. voli i cijeni i ti ces biti voljen i cijenjen. budi insan.

:zoka:

Ovo ne radi baš tako. :P
KPNCTNJAH

#945 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by KPNCTNJAH »

Da se hoce pojaviti i ova sto Mekmoja sjeba i svi su na broju :mrgreen:
ho oponopono

#946 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by ho oponopono »

...sta bolan postuj, cijeni, voli, budi insan ...avioni kamioni...bome kad si skot najbolje prodjes, a dok onaj sa oblacica uzme stvar u svoje ruke mozes se mumificirati...ali ne moze ni to svako...jebaji ga... :pusi2:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#947 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

ho oponopono wrote:...sta bolan postuj, cijeni, voli, budi insan ...avioni kamioni...bome kad si skot najbolje prodjes, a dok onaj sa oblacica uzme stvar u svoje ruke mozes se mumificirati...ali ne moze ni to svako...jebaji ga... :pusi2:
Nek si promijenila avatar :kiss: Da uzivam i gledajuci, a ne samo citajuci :per:
ho oponopono

#948 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by ho oponopono »

...ma sta cu jebote, interes je vazna stvar, ako ga nemas snalazi se kako znas...bacam se u promet...mjauuu.. :pusi2:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#949 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

ho oponopono wrote:...ma sta cu jebote, interes je vazna stvar, ako ga nemas snalazi se kako znas...bacam se u promet...mjauuu.. :pusi2:
Znas gdje imas siguran prolaz :per:
Ramzess Veliki

#950 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ramzess Veliki »

rummy wrote::lol: :lol: zanimljivo je kako se drzite zajedno po cijenu i da jedni druge lazete. to je divno. :thumbup:
kad poredite sve zene sa vasom mamom ili suprugom, mislite na to i da mozete imati zensku djecu. :mokri:
zanima me kad joj bude "veselo" u braku hocete li reci kcerki:ti si kurva treba te samo mlatiti i slicno...trebas da trpis sta god je u putanju, fizicko ili psihicko maltretiranje, ima noge d mu peres a on da te zove kurvom, to ti je MUZ.
cujemo se za koju godinu decki :kiss:
Svakako da je neću učiti da trpi - upisao sam je na borilačke vještine. :D
To gore je svakako fuj ako nije imao razloga. Kao što uvijek kažem, čim ne ide dobro treba sjesti, dogovoriti se i svako svojim putem. Niko ne treba da trpi ni zbog čega.
Ako neko nije u stanju da razumije kad mu kažeš - "Stani, ovo mi se ne sviđa, ne želim da mi to radiš", i nastavlja po svome, ne zaslužuje da ostane sa tobom. Odnosi se na obje strane.
Post Reply