Popularne stvari koje ne kontam
- Pryda
#926 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...
Last edited by Pryda on 14/08/2021 19:44, edited 1 time in total.
- annoy
#927 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nosila sam ih malo kad ih je sestra kupila, ne znam, nisu puno udobnije od jednih što sam si uzela za teretanu koje nisu nikakav pretenciozni brend i koštaju tri puta manje.Pryda wrote: Lijepe ili ruzne to je subjektivno. Kupi, posudi ili nesto trece samo nekako nadji nacin da stanes u jedne i promijenit ces misljenje o njima. Definitvno najudobnije tene sto postoje,napravljene za svakodnevnicu.. steta sto su preskupe samo
Kontam kad ih netko obuče za trčanje, teretanu, ili ovako za svaki dan u nekom casual udobnom izdanju...ono što mi je smiješno je kad ih cure obuku na neku kombinaciju koja je sve samo ne casual, sportska ili udobna...viđala sam ih iskombinirane i sa svečanim haljinama
- Pryda
#928 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...
Last edited by Pryda on 14/08/2021 19:44, edited 1 time in total.
- zmajadaH
#929 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To si mogla vidjeti samo u dijaspori.....annoy wrote:Nosila sam ih malo kad ih je sestra kupila, ne znam, nisu puno udobnije od jednih što sam si uzela za teretanu koje nisu nikakav pretenciozni brend i koštaju tri puta manje.Pryda wrote: Lijepe ili ruzne to je subjektivno. Kupi, posudi ili nesto trece samo nekako nadji nacin da stanes u jedne i promijenit ces misljenje o njima. Definitvno najudobnije tene sto postoje,napravljene za svakodnevnicu.. steta sto su preskupe samo
Kontam kad ih netko obuče za trčanje, teretanu, ili ovako za svaki dan u nekom casual udobnom izdanju...ono što mi je smiješno je kad ih cure obuku na neku kombinaciju koja je sve samo ne casual, sportska ili udobna...viđala sam ih iskombinirane i sa svečanim haljinama
- annoy
#930 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa ono, na BalkanuzmajadaH wrote: To si mogla vidjeti samo u dijaspori.....
- ruzavjetrova
#931 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kad cujem:nemoj danas,utorak je!
Toliko puta sam to cula da primjetim da se ponasanje ljudi iz mog okruzenja bitno Mjenja utorkom. Svi u nekakvom grcu,u tisini, ssssss utorak je,samo da prodje ssssssss.
UTORAK JE-PA STA!
Toliko puta sam to cula da primjetim da se ponasanje ljudi iz mog okruzenja bitno Mjenja utorkom. Svi u nekakvom grcu,u tisini, ssssss utorak je,samo da prodje ssssssss.
UTORAK JE-PA STA!
-
kakavdanakneiskustvu
#932 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ruzavjetrova wrote:Kad cujem:nemoj danas,utorak je!
UTORAK JE-PA STA!
- All Apologies
#933 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jao, famozni utorak
Bezbroj puta sam došla u sukob sa sredinom jer ne vjerujem u te gluposti... Te ne treba prati veš utorkom, ne smije se ništa crveno obući utorkom, nove stvari je lijepo obući utorkom... ccc prosto nevjerojatno
Bezbroj puta sam došla u sukob sa sredinom jer ne vjerujem u te gluposti... Te ne treba prati veš utorkom, ne smije se ništa crveno obući utorkom, nove stvari je lijepo obući utorkom... ccc prosto nevjerojatno
- pink floydd
#934 Re: Popularne stvari koje ne kontam
i slične emisije iz svakojakih produkcija
- Sephora
#935 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam muskarce koji vole fudbal...a zene jos manje...

- Matzan
#936 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam žene koje ne vole sex. 
-
hanamontanaa
#937 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ni jaMatzan wrote:Ne kontam žene koje ne vole sex.
Ako nema fizički problem, onda je do stimulacije
- ruzavjetrova
#938 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Izgleda da je popularno ne kupati se i odrzavati higijenu pa cu reci onda:
Ne kontam ljude koji se ne kupaju redovito i koji nemaju osjecaj zadovoljstva kad su cisti i kad ne teze da upoznaju taj osjecaj
Ne kontam ljude koji se ne kupaju redovito i koji nemaju osjecaj zadovoljstva kad su cisti i kad ne teze da upoznaju taj osjecaj
-
Nermin Sam
#939 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ruzavjetrova wrote:Izgleda da je popularno ne kupati se i odrzavati higijenu pa cu reci onda:
Pa roscie, na temi o kupanju jednom sedmično ti reče da neće komentarisati tako bizarnu temu!
- ruzavjetrova
#940 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa nisam tamo ni komentirala, vec ovdje. I nije explicitan komentar na temu,priznajNermin Sam wrote:ruzavjetrova wrote:Izgleda da je popularno ne kupati se i odrzavati higijenu pa cu reci onda:
Pa roscie, na temi o kupanju jednom sedmično ti reče da neće komentarisati tako bizarnu temu!![]()
- Zeljoooo
#941 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ultima_palabra wrote:Nedavno na semaforu kod Energoinvesta... crveno je i ja "klizim" zadnjih 50 metara pred semaforom nekih 30 km/h. Odjednom mi se zalijepi lik odozada i blica ko mahnit... ja kuliram, on prilazi sa desne strane i grana rukama, onda se ubaci ispred mene i naglo zakoči (sve granajući rukama). Zakočih i ja da ga ne udarim, i spremih se za belaj, kad on samo nagazi na gas... još je bilo crveno, on priđe raskrsnici, malo pogleda lijevo i desno i profura hladno![]()
![]()
Uzivancija je citati tvoje postove.
-
gagy06
#942 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sad sam saznao na forumu o filmu da ne kontam Birdmana. 
- Better Man
#943 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kako bi ti ja odreo jednu finu kaznu u rasponu od 100 do 1000 KM, pa ti više nikad ne bi palo napamet da to radiš u vožnji.Cherry-Cherry wrote:Ja se volim šminkati, kada stojim na semaforu. Pa još kada se upali zeleno, a ja nisam završila, fino i polako nastavim. Neka čekaju i sviraju do sutra, baš me briga.![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#944 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja sam jedne prilike bio suvozac dame koja je u voznji lakirala nokte.
Usro' sam se kume
Usro' sam se kume
- Cherry-Cherry
#945 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Better Man wrote:Kako bi ti ja odreo jednu finu kaznu u rasponu od 100 do 1000 KM, pa ti više nikad ne bi palo napamet da to radiš u vožnji.Cherry-Cherry wrote:Ja se volim šminkati, kada stojim na semaforu. Pa još kada se upali zeleno, a ja nisam završila, fino i polako nastavim. Neka čekaju i sviraju do sutra, baš me briga.![]()
- insomnia78
#946 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam pljuvanje po Bernard-Henri Lévy-ju
dokazanom prijatelju Bosne i nase borbe, covjeku zasluznom za sirenje istine o agresiji i zlocinima nad Bosnjacima od strane istih tih Bosnjaka
dokazanom prijatelju Bosne i nase borbe, covjeku zasluznom za sirenje istine o agresiji i zlocinima nad Bosnjacima od strane istih tih Bosnjaka
- Dr Kova
#947 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako neko ne konta da neko može navijati za FK Sarajevo 
- šatirana_ljubičica
#948 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam ovu furku da čim se dođe do nekih para, kupuje se novi telefon..a telefon koji se ima nov, moderan jel'
- Logovan
#949 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma da je to neka para, pa hajde, nego 4-5 stoja ili malo više i odmah novi mobitel.šatirana_ljubičica wrote:ne kontam ovu furku da čim se dođe do nekih para, kupuje se novi telefon..a telefon koji se ima nov, moderan jel'
- Banksy
#950 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Izrael ...insomnia78 wrote: Ne kontam pljuvanje po Bernard-Henri Lévy-ju