Što privlači nas, dame?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
bosanska senzacija

#926 Re: Što privlači nas, dame?

Post by bosanska senzacija »

todd_smith wrote:
almir90 wrote:Ajd' sad jedno ozbiljno pitanje za dame. Većina cura priča važno je da je visok, crn, da ne duljim, šta se desi toj curi pa izađe sa nekim koji je u pola prosjeka traženog, ili čak još niže, a recimo nije ni bogat, da ne bude sponzoruša. Pitanje bi ukratko bilo, je li ipak harizma i sposobnost za zbarit žemsku i dobra priča da daju najbolji uspjeh kod vas dama?
svaka ce ti na ovo odgovoriti kao da joj pare, auto, visina, i slicno nisu bitne sve dok je dobar u dusi

ukratko, svaka ce ti laz napisati, jer nije fino tebi ili cak samoj njoj da vidi da je napisala da je povrsna i da joj je bitnije kakav je sa poslom, autom i slicno nego u dusi

Sto je sasvim ok, zivimo u vaktu gdje je materijalizam sve, tako da ja licno sasvim razumijem djevojke koje gledaju tako stvari
kiki-miki wrote:
todd_smith wrote:Edituj post kiki, takve sto to govore najlakse padaju :oops: :evil:

Nemaš six pack :oops:
Slike neces dobiti, mladji sam, dzaba ti sve :oops:
Reći da žene najviše privlače materijalne stvari i novac je pojednostavljeno gledanje na stvari.

Žene u suštini najviše privlači kuratost(ne dužina penisa), a najkuratiji među muškarcima su upravo oni koji imaju novca i autić da im digne samopouzdanje i nivo kuratosti koje žene na kraju i privuku.

Tako da ako želiš biti uspješan sa ženama moraš prije svega biti kurato muško, a da li ćeš to postići tako što si prirodno kurat, nabildan, bogat, voziš dobro auto, visok, crn...je nebitno.

Budi muško i budi kurat i nemoj da se brineš.
todd_smith

#927 Re: Što privlači nas, dame?

Post by todd_smith »

bosanska senzacija wrote:
Reći da žene najviše privlače materijalne stvari i novac je pojednostavljeno gledanje na stvari.

Žene u suštini najviše privlači kuratost(ne dužina penisa), a najkuratiji među muškarcima su upravo oni koji imaju novca i autić da im digne samopouzdanje i nivo kuratosti koje žene na kraju i privuku.

Tako da ako želiš biti uspješan sa ženama moraš prije svega biti kurato muško, a da li ćeš to postići tako što si prirodno kurat, nabildan, bogat, voziš dobro auto, visok, crn...je nebitno.

netacno

moze nju privlaciti sta god, neke se pale na misice, neke na inteligenciju, neke na obrve, neke na ruke, neke na zube i hiljadu stvari

nije to poenta

poenta je da ona nece biti sa onim koji ima najvise samopouzdanja, nego najvise para tj finansijske stabilnosti

to vam je istina, ali vi pametujte i dalje

i meni je to sasvim ok, neces valjda sa nekim kokuzom pa da mu rodis djecu, pa da se ta djeca pate

ps-pricam o predobrim djevojkama, ne onim prosjecnim izgledom, nego one ciste 10tke, solidne 9tke, ove ispod me realno i ne zanimaju
Last edited by todd_smith on 18/01/2015 21:38, edited 1 time in total.
jao_situacije

#928 Re: Što privlači nas, dame?

Post by jao_situacije »

ZenaZbrkovima wrote:eto, dzaba almir90 sto imas veci :D
Samo za tebe, uživaj..
Image
ZenaZbrkovima

#929 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ZenaZbrkovima »

I ode tvoja anonimnost... :P
bosanska senzacija

#930 Re: Što privlači nas, dame?

todd_smith wrote:

netacno

moze nju privlaciti sta god, neke se pale na misice, neke na inteligenciju, neke na obrve, neke na ruke, neke na zube i hiljadu stvari

nije to poenta

poenta je da ona nece biti sa onim koji ima najvise samopouzdanja, nego najvise para tj finansijske stabilnosti

i meni je to sasvim ok, neces valjda sa nekim kokuzom pa da mu rodis djecu, pa da se ta djeca pate

ps-pricam o predobrim djevojkama, ne onim prosjecnim izgledom, nego one ciste 10tke, solidne 9tke, ove ispod me realno i ne zanimaju
Opet pojednostavljuješ.

Postoji nešto što se naziva evolucijska psihologija koja je od nastanka čovjeka pa do danas oblikovala muško-ženske odnose i privlačnost.

Već zamišljam jednog pećinskog čovjeka kako kuka nad svojom sudbinom jer mu je rival iz vlastitog plemena preoteo ženu sposobnošću da npr. ulovi više hrane i pruži joj veći osjećaj sigurnosti, isto kao što ti danas kukaš jer 10-ke hodaju samo sa bogatašima.

Pare jesu jedan od načina da ženi pružiš sličan osjećaj sigurnosti ali nikako presudan. Mnogo bitnija je kuratost.

Samim tim što se ti kao i većina drugih momaka smatra manje vrijednim od nekog ko ima više love je glavni razlog što upravo te 10-ke i hodaju sa bogatašima.
Last edited by bosanska senzacija on 18/01/2015 21:56, edited 1 time in total.
todd_smith

#931 Re: Što privlači nas, dame?

Post by todd_smith »

bosanska senzacija wrote: Opet pojednostavljuješ.

Postoji nešto što se naziva evolucijska psihologija koja je od nastanka čovjeka pa do danas oblikovala muško-ženske odnose i privlačnost.

Već zamišljam jednog pećinskog čovjeka kako kuka nad svojom sudbinom jer mu je rival iz vlastitog plemena preoteo ženu sposobnošću da npr. ulovi više hrane i pruži joj veći osjećaj sigurnosti, isto kao što ti danas kukaš jer 10-ke hodaju samo sa bogatašima.

Pare jesu jedan od načina da ženi pružiš sličan osjećaj sigurnosti ali nikako presudan. Mnogo bitnija je kuratost.
Uopce ne kukam, kazem da mi je to ok, da razumijem.

Nemam problem sa tom cinjenicom.

Uostalom da kukam, rekao bih valjda da su to sponzoruse ili slicno, ali nisam.

Nije mi problem naci takvu djevojku, zato i kazem da razumijem sta i kako, nego govorim za laznu iskrenost tipa "bitno je da je fin u dusi"
almir90

#932 Re: Što privlači nas, dame?

Post by almir90 »

Dobro, čovjek je u pravu što se tiče samopouzdanja, normalno da ima ta "energija" koja privlači sve oko sebe tj. samopouzdanje, i logično da je da će veće samopouzdanje imati onaj koji je materijalno situiran, i nema briga nikakvih, ima više vremena da se posveti barenju. A, sad što takvi obično traže nešto "nabrzinu", hebiga, takvo vrijeme došlo. :-D
ZenaZbrkovima

#933 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ZenaZbrkovima »

todd_smith wrote:

netacno

nije to poenta

Jah eto. Ispade nikad nijedan kokuz nije zenu imao, i djecu sa njom izrodio, podigao..
todd_smith

#934 Re: Što privlači nas, dame?

Post by todd_smith »

Pa ako si ti zadovoljna da budes sa takvim, bujrum, niko ti nista ne prigovara, mora neko i nizu ekonomsku klasu da cini jbg.
DijasporceMomce

#935 Re: Što privlači nas, dame?

Post by DijasporceMomce »

imas para imas cura,nemas para obaras rekorde u drkanju
Secer_033

#936 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Secer_033 »

mislim da ovo svaku zenu privlaci:
Image
a ovo vidjamo:

Image
jao_situacije

#937 Re: Što privlači nas, dame?

Post by jao_situacije »

ZenaZbrkovima wrote:I ode tvoja anonimnost... :P
:lol:
almir90

#938 Re: Što privlači nas, dame?

Post by almir90 »

Ja jesam muško, al' živim u nadi da ne gledaju sve cure samo u pare. Realno, nije sve ni u parama, čaba tebi dobro auto i pare, kad znaš i sam da ni jedna sa tobom nije radi tebe. Normalno, ko gleda da samo redovno ima šta da guzi (pardnom na izrazu, ali nema drugog), normalno je da moraš biti potkovan da bi mogao tako lahko kupiti i mijenjati. Ako neko gleda da sebi nađe životnog saputnika (pričamo o braku), da imaju sreću u braku, neki prosjek je realan, ne treba imati mjesečno desetine hiljada da se živi sretno i solidno. Ne znam vala kakva je sreća onim koji ožene sponzorušu, i zna da je sa njim samo radi para, koje je to psihičko ubijanje čovjeka.

Valjda me neko podrži u mome govoru. :lol: :D
bosanska senzacija

#939 Re: Što privlači nas, dame?

todd_smith wrote:

Nije mi problem naci takvu djevojku, zato i kazem da razumijem sta i kako, nego govorim za laznu iskrenost tipa "bitno je da je fin u dusi"
Pa i mene kad neka cura pita kakve su djevojke moj tip sigurno neću reći guzate i sisate, isto kao što ni ona neće reći kurate i muškarčine jer bi sebe tim iskrenim priznanjem stavila u neugodan položaj.
DijasporceMomce

#940 Re: Što privlači nas, dame?

Post by DijasporceMomce »

almir90 wrote:Ja jesam muško, al' živim u nadi da ne gledaju sve cure samo u pare. Realno, nije sve ni u parama, čaba tebi dobro auto i pare, kad znaš i sam da ni jedna sa tobom nije radi tebe. Normalno, ko gleda da samo redovno ima šta da guzi (pardnom na izrazu, ali nema drugog), normalno je da moraš biti potkovan da bi mogao tako lahko kupiti i mijenjati. Ako neko gleda da sebi nađe životnog saputnika (pričamo o braku), da imaju sreću u braku, neki prosjek je realan, ne treba imati mjesečno desetine hiljada da se živi sretno i solidno. Ne znam vala kakva je sreća onim koji ožene sponzorušu, i zna da je sa njim samo radi para, koje je to psihičko ubijanje čovjeka.

Valjda me neko podrži u mome govoru. :lol: :D
Ma naci ces ti pravu,samo da znas da ce te ostaviti radi nekog sa vise para,ako ne ostaviti onda ce bar da razmislja kakav bi joj zivot bio sa nekim drugim :D
todd_smith

#941 Re: Što privlači nas, dame?

Post by todd_smith »

todd_smith wrote:

Pa i mene kad neka cura pita kakve su djevojke moj tip sigurno neću reći guzate i sisate, isto kao što ni ona neće reći kurate i muškarčine jer bi sebe tim iskrenim priznanjem stavila u neugodan položaj.
to je do tebe, ja fino kazem ono sto mi je najvaznije, to pase li njoj ili zalibo me, pitala je, ako ne moze da podnese odgovor, neka i ne pita
ZenaZbrkovima

#942 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ZenaZbrkovima »

todd_smith wrote:Pa ako si ti zadovoljna da budes sa takvim, bujrum, niko ti nista ne prigovara, mora neko i nizu ekonomsku klasu da cini jbg.
jbg. ima nas jos koje na veliko prvo mjesto stavljamo neke nematerijalne vrijednosti. zamisli.
jao_situacije

#943 Re: Što privlači nas, dame?

Post by jao_situacije »

Evo pitanje za žene
Šta je poželjnije: muškarac sa autom od recimo 100k ili muškarac sa autom normalne vrijednosti, i nekretninama ?
Capajebo

#944 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Capajebo »

A sto ga komplikujete :-)
Eto sve zene gledaju samo materijalno, dok svi muskarci gledaju samo fizicki izgled.
I kad 'vako gledam forum, dodje mi da random zenskoj osobi posaljem pp i da je odmah zaprosim, koliko smo svi divni i bajni, nemos' pogrjesiti nikako :-)
bosanska senzacija

#945 Re: Što privlači nas, dame?

todd_smith wrote:
to je do tebe, ja fino kazem ono sto mi je najvaznije, to pase li njoj ili zalibo me, pitala je, ako ne moze da podnese odgovor, neka i ne pita
E, ovo je kuratost i način razmišljanja kakav najviše privlači žene, bez obzira što će svaka od njih to negirati.

To zdravo razmišljanje je mnogo bitnije od novca, automobila i drugih gluposti.
todd_smith

#946 Re: Što privlači nas, dame?

Post by todd_smith »

ZenaZbrkovima wrote:
todd_smith wrote:Pa ako si ti zadovoljna da budes sa takvim, bujrum, niko ti nista ne prigovara, mora neko i nizu ekonomsku klasu da cini jbg.
jbg. ima nas jos koje na veliko prvo mjesto stavljamo neke nematerijalne vrijednosti. zamisli.
kada novac ode kroz dimnjak, ljubav je prva stvar koja ide preko praga
bosanska senzacija

#947 Re: Što privlači nas, dame?

Capajebo wrote:A sto ga komplikujete :-)
Eto sve zene gledaju samo materijalno, dok svi muskarci gledaju samo fizicki izgled.
I kad 'vako gledam forum, dodje mi da random zenskoj osobi posaljem pp i da je odmah zaprosim, koliko smo svi divni i bajni, nemos' pogrjesiti nikako :-)
Ako ćemo tražiti neke primarne stvari koje se gledaju u žensko-muškim odnosima onda su to fizički izgled i ponašanje.

Muškarcima je mnogo bitniji fizički izgled dok je ženama mnogo bitnije ponašanje.
Secer_033

#948 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Secer_033 »

jao_situacije wrote:Evo pitanje za žene
Šta je poželjnije: muškarac sa autom od recimo 100k ili muškarac sa autom normalne vrijednosti, i nekretninama ?
Normalno auto i nekretnine? Pa to naravno, fino je kad ima svoj mali stan, ni njegovi ni moji pod istim krovom, milina!!
Capajebo

#949 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Capajebo »

Capajebo wrote:A sto ga komplikujete :-)
Ako ćemo tražiti neke primarne stvari koje se gledaju u žensko-muškim odnosima onda su to fizički izgled i ponašanje.

Muškarcima je mnogo bitniji fizički izgled dok je ženama mnogo bitnije ponašanje.
Ja i? Gdje sam ja sta rek'o za to?
jao_situacije

#950 Re: Što privlači nas, dame?

Post by jao_situacije »

todd_smith wrote:
ZenaZbrkovima wrote:
kada novac ode kroz dimnjak, ljubav je prva stvar koja ide preko praga
Rijetko koja će ostati, ali ako ima ovih kojima to nije bitno takve se čuvaju k'o kap vode. Takve su za ženidbe i za praviti porodicu, takva će usaditi prave vrijednosti djeci.
Post Reply