Sutorina:Pitanje koje će ujediniti Srbe i Bošnjake

Post Reply
BadAss14

#926 Re: Sutorina:Pitanje koje će ujediniti Srbe i Bošnjake

Post by BadAss14 »

Eto sad mogu forumski salonci i nasi komplexasi oragnizovat proslavu povodom ovoga. Vjerovatno ste dozivjeli i orgazme kad ste procitali vijesti o izdaji Sutorine. Predlazem teferic uz Bora Drljacu ili nekog slicnog stvora.
BadAss14

#927 Re: Sutorina:Pitanje koje će ujediniti Srbe i Bošnjake

Post by BadAss14 »

asurbanipal wrote:
cyprus wrote:Šta ovo niko ništa na ovu temu više? :?

Ovi parlamentarci danas ne usvojiše rezoluciju, jel to znači da je ova priča konačno završena ili još ima prostora za palamuđenje?

Očekivano je ovo za rezoluciju. Inače, pokretati pitanja i debate oko Sutorine i sličnih stvari je po meni iracionalno, da ne kažem sumanuto, s obzirom kakvih sve bitnijih problema i pitanja imamo da riješimo u državi.
Dovoljno je vidjeti samo glavne aktere i galamdžije oko Sutorine, poput "akdemika" zvanog "raskopčana košulja sa lančićem koji viri ispod" ili ovog iz AntiDayton grupe i još masu patiJota na mlazni pogon...

Ovo je onaj što ga je onaj iz udruženja logoraša RS, Dukić, razvalio "k'o beba zvečku" u jednoj debati na OBN-u prije par godina. Zamisli kada nemaš argumenata protiv one sirovine Dukića.

GLASAJTE ZA BIH, A NE IZDAJNIČKI I PROTIV NJE!!!

http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=55646

Vi koji se saginjete crnogorcima se nasli prozivat Antideyton. Jbt koje likovanje "bosanaca", sta bi bilo da nije izdaje, bacali bi ste se sa zgrade. normalno da ce izdat pa vidi sta vas je samo takvih po forumu, mogu mislit onda koju brigadu izdajica imamo medju tzk gradjanima.
cyprus

#928 Re: Sutorina:Pitanje koje će ujediniti Srbe i Bošnjake

Post by cyprus »

BadAss14 wrote:Eto sad mogu forumski salonci i nasi komplexasi oragnizovat proslavu povodom ovoga. Vjerovatno ste dozivjeli i orgazme kad ste procitali vijesti o izdaji Sutorine. Predlazem teferic uz Bora Drljacu ili nekog slicnog stvora.
Čuj Bora, pored žive Zorice :music2:
Hafis

#929 Re: Sutorina:Pitanje koje će ujediniti Srbe i Bošnjake

Post by Hafis »

BadAss14 wrote:Eto sad mogu forumski salonci i nasi komplexasi oragnizovat proslavu povodom ovoga. Vjerovatno ste dozivjeli i orgazme kad ste procitali vijesti o izdaji Sutorine. Predlazem teferic uz Bora Drljacu ili nekog slicnog stvora.
Ja sam takav orgazam doživio da sam završio u CUM-u na defibrilatoru :)
Post Reply