Problem pasa lutalica
-
bull21
#926 Re: Problem pasa lutalica
Samo čekam kad će početi izjednačavati poginulu djecu iz rata i paščad, sve ostalo su već uradili. Pička im materina bolesna.
- Prpa.ba
#927 Re: Problem pasa lutalica
Manje izljeva mrznje ima izmedju nacionalno opaljenih po politickim forumima diljem Balkana nego od strane divljih ljubitelja i aktivista. 
-
kikk
#928 Re: Problem pasa lutalica
sve su to umno bolesni ljudi kojima je bitniji pseci zivot od ljudskogMaharadza wrote:Koji bolesnik sunce ti ljubim, pa za ove treba uporedo sa šintorima poslati i ekipu iz jagomira sa ludačkim košuljama!Radar71 wrote:
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#929 Re: Problem pasa lutalica
ima cuka ima sve..
jbt koja bolest ova Sandra
jbt koja bolest ova Sandra
- Maharadza
#930 Re: Problem pasa lutalica
A onda ih zajedno prebaciti sa ovim luđacima sa FB što dalje:L u c i f e r wrote:Moj prijedlog zvanične pjesme, a bogme i albuma, ove teme:Cherry-Cherry wrote:Baš si našao pjesmu...
GONI BANDU IZVAN SARAJEVA!!!
-
kakavdanakneiskustvu
#931 Re: Problem pasa lutalica
Istina,zato sto su to bolesne osobePrpa.ba wrote:Manje izljeva mrznje ima izmedju nacionalno opaljenih po politickim forumima diljem Balkana nego od strane divljih ljubitelja i aktivista.
-
kikk
#932 Re: Problem pasa lutalica
eh napalo im se na izvore finansiranja ako nema cuka nema ni eura od raznoraznih organizacija i pojedinaca, nneki su cak toliko daleko isli da im su se auta kupovala ko fol za potrebe prevoza pasa do veterinara a ustvari istina je sasvim drugacijakakavdanakneiskustvu wrote:Istina,zato sto su to bolesne osobePrpa.ba wrote:Manje izljeva mrznje ima izmedju nacionalno opaljenih po politickim forumima diljem Balkana nego od strane divljih ljubitelja i aktivista.
Last edited by kikk on 13/09/2014 18:06, edited 1 time in total.
- fidoremilienko
#933 Re: Problem pasa lutalica
BRAVO DALIDA.. sjajno objašnjeno.. molim pročitati i podjeliti.. -- nadam se da postoji bar jedna osoba koja će VETERINARA MUSTAFU MRKULIĆA koji radi sa higijenskim i već jako dugo učestvuje u ubijanju pasa potpisujući kako su agresivni , NEKO NAPOKON ZGAZITI NOGAMA DOK NE CRKNE.. to mi je životna želja ..
- Maharadza
#934 Re: Problem pasa lutalica
Aman Ja-RAbbi koji bolesnici, radi kera željeti LJUDSKOM BIĆU smrt...fidoremilienko wrote:BRAVO DALIDA.. sjajno objašnjeno.. molim pročitati i podjeliti.. -- nadam se da postoji bar jedna osoba koja će VETERINARA MUSTAFU MRKULIĆA koji radi sa higijenskim i već jako dugo učestvuje u ubijanju pasa potpisujući kako su agresivni , NEKO NAPOKON ZGAZITI NOGAMA DOK NE CRKNE.. to mi je životna želja ..
- Alfons Kauders
#935 Re: Problem pasa lutalica
ti ocito imas nekih informacija s izvora, ako nisi i sam jedan od onih koje su doticni profesionalni prosjaci pokusali odraditi... nazalost toliko su dobrih ljudi sjebali i otjerali iz inace sasvim casnog poduhvata da to nije normalno... imam par prijatelja i prijateljica koji su prije 5-6 godina furali i pomagali kako stignu... a danas bi takve davili cim ih videkikk wrote:eh napalo im se na izvore finansiranja ako nema cuka nema ni eura od raznoraznih organizacija i pojedinaca, nneki su cak toliko daleko isli da im su se auta kupovala ko fol za potrebe prevoza pasa do veterinara a ustvari istina je sa svim drugacijakakavdanakneiskustvu wrote:Istina,zato sto su to bolesne osobePrpa.ba wrote:Manje izljeva mrznje ima izmedju nacionalno opaljenih po politickim forumima diljem Balkana nego od strane divljih ljubitelja i aktivista.
-
L u c i f e r
#936 Re: Problem pasa lutalica
Ovo je poziv na linč čovjeka imenom i prezimenom...fidoremilienko wrote:BRAVO DALIDA.. sjajno objašnjeno.. molim pročitati i podjeliti.. -- nadam se da postoji bar jedna osoba koja će VETERINARA MUSTAFU MRKULIĆA koji radi sa higijenskim i već jako dugo učestvuje u ubijanju pasa potpisujući kako su agresivni , NEKO NAPOKON ZGAZITI NOGAMA DOK NE CRKNE.. to mi je životna želja ..

- Alfons Kauders
#937 Re: Problem pasa lutalica
ma to je okL u c i f e r wrote:Ovo je poziv na linč čovjeka imenom i prezimenom...fidoremilienko wrote:BRAVO DALIDA.. sjajno objašnjeno.. molim pročitati i podjeliti.. -- nadam se da postoji bar jedna osoba koja će VETERINARA MUSTAFU MRKULIĆA koji radi sa higijenskim i već jako dugo učestvuje u ubijanju pasa potpisujući kako su agresivni , NEKO NAPOKON ZGAZITI NOGAMA DOK NE CRKNE.. to mi je životna želja ..
mada se pitam kako bi bilo da post ostavi neki vehabija i navede ime nekog zidova... ili da srbin tako pocne pisati o nekom bosnji/hrvatu...
-
kikk
#938 Re: Problem pasa lutalica
da nazalost sam bio al hvala bogu nije mi dugo trebalo da saznam sta se radi, a da ne pricam o svercu pasa u Njemacku za potrebe testiranja u laboratorijima
Last edited by kikk on 13/09/2014 18:18, edited 1 time in total.
- Sanchez22
#939 Re: Problem pasa lutalica
.
Last edited by Sanchez22 on 13/09/2014 20:45, edited 1 time in total.
- Norm
#940 Re: Problem pasa lutalica
Dodjite u Zenicu imate gajbu od mene...Maharadza wrote:
Organi gonjenja imate li sada razlog za intervenciju...otvoreni poziv na linc preko drustvenih mreza...Ima li tog zakona gdje, organi?BRAVO DALIDA.. sjajno objašnjeno.. molim pročitati i podjeliti.. -- nadam se da postoji bar jedna osoba koja će VETERINARA MUSTAFU MRKULIĆA koji radi sa higijenskim i već jako dugo učestvuje u ubijanju pasa potpisujući kako su agresivni , NEKO NAPOKON ZGAZITI NOGAMA DOK NE CRKNE.. to mi je životna želja ..
- escobar__
#941 Re: Problem pasa lutalica
Nema, organi gonjenja maltretiraju samo normalne građane, psihopatama ne smiju ništa.
- madridist
#942 Re: Problem pasa lutalica
Ovo je zaista nisko,pisati covjekovo ime i prezime,
aktivisti neka organizovano brane gradjane od zvijeri dok se ovo ne rijesi tako bi ubrali neke poene,ovako su se narodu ogadili i kerovi i aktivisti...
aktivisti neka organizovano brane gradjane od zvijeri dok se ovo ne rijesi tako bi ubrali neke poene,ovako su se narodu ogadili i kerovi i aktivisti...
Last edited by madridist on 13/09/2014 18:24, edited 1 time in total.
-
ljuspica
#943 Re: Problem pasa lutalica
S ovim intezitetom razmnozavanja krcicemo ulice da prodjemo od kerova. Prije kad su bili sinteri nismo ni znali za ovaj problem, ljudi izadju na ulicu i tap tap tap, i nismo znali kad se to desi. Mrzim kretene koji pricaju protiv nas na ovaj nacin , ove sto su za cuke na ulici:"dabogda vam rat bio, dabogda vam ovo dabogda ono..." to mi je fuj. Hajmo svi izac iz gradova i prepustit kerovima da ga nasele. Ne znam ni sto se odmah taj zakon koji se navodno donio ne provodi...što moramo cekat ne znam da se oformi nekakav tim, ovo ono...nije ni prije bilo timova, pa je funkcionisalo. Šta treba taj tim da radi? Uzmi brate dragi coeka, pusku i idi poubijaj jedno jutro sve, pokupi leseve i zapali. Ako sam ja ludjak sto tako razmisljam, onda je 100 puta gori ludjak koji kaze da as ovakve koji tako mislimo treba poklat. Volim i ja cuke, ali sto je previse, previse je, stvarno mi nisu jasni ljudi. U cemu je caka da se toliko bore za pseci zivot,izmet i smrad? Zna se gdje je cukama mjesto.Da smo drzava koja moze obezbjedit cukama azil i nek budu dozivotno tu, ja ne bih imala nista protiv,ali NISMO i ako ikad budemo ja to necu dozivit. Nemam ja nista protiv cuka, al dok laju i predstavljaju opasnost na ulici po djecu, stare ljude i ostale...onda imam pa da mi je iz oka ispo!
p.s. odakle su one slike gore? jesu li to friske slike iz Sa ili se samo zezate?
p.s. odakle su one slike gore? jesu li to friske slike iz Sa ili se samo zezate?
-
L u c i f e r
#944 Re: Problem pasa lutalica
Sandra Kenda
about an hour ago
pažnjaaaaa .. -- najveći problem u ovoj debilnoj državi i gradu Sarajevu je ŠTO SU NEPRIJATELJI PASA SA ULICE UJEDINJENI U SVOM ZLU.. UJEDINJENI.. HOĆEMO LI SE MI ZABOGA BAR JEDNOM U ŽIVOTU UJEDINITI I NAPRAVITI LOM DA NAŠI ULIČNI PSI ZNAJU DA POSTOJI NEKO KO SE BORI ZA NJIH ? .. jesmo li toliki slabići da pustimo ljudsku stoku da bude jača sa svojom mržnjom od naše ljubavi ??? -- haloooo ------ (( DAKLE HOĆEMO LI SE OVAJ PUT UJEDINITI I DIĆI NA NOGE CIJELU BIH DA ZAUSTAVIMO KRVOPROLIĆE NA NAŠIM ULICAMA.. gdje ste ljubitelji pasa ?? .. svi... ----- Pozivam sve ljubitelje pasa, Sarajevo, cijelu BIH , Srpsku Republiku , sve osobe koje imaju duše DA NE DOZVOLIMO DA NAM VRATE KRVOLOKE NA ULICU, BEZOSJEĆAJNE MONSTRUME KOJI ĆE I NAS I NAŠU DJECU TJERATI DA GLEDAMO SUROVOST I KRV NEVINIH BIĆA PO ULICAMA BIH.. -- NEDAMO ŠINTORE NAZAD NA ULICE .. """ pravimo veliki, najveći protest u Sarajevu.. -- idemo cijela Bosno i Hercegovino."""-- idemo li zajedno da vrištimo protiv šintora ? yeeeeeees ))
Vesna Peran Gledajte što čine ovi neljudi sa psima! Mislim da biste svi Vi iz Sarajeva trebali dići svoj glas zbog takvog postupanja sa psima!!!!! Ovo je odvratno i bolesno!!!!
about an hour ago · Like · 8
Margaret Jones This is terrible and vile!!
about an hour ago · Like
Prabhu-dip Terni golazen ..Upam ,da vas nekdo ubije..See Translation
about an hour ago · Like · 1
Vesna Jeknic Buzadzic kako moze ?da legne da spava da sedne za sto a da ne pomisli ja sam danas ubio UBIO NECIJEG PRIJATELJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
about an hour ago · Like · 4
Christel Hansson Evil humans
about an hour ago · Like
Prabhu-dip Terni Vesna to so ubice..I zbog takvih ima rat..I Bosna je puna krvi..od uvjek..
about an hour ago · Like · 5
Jeannine Nathalia Sinding ;(
about an hour ago · Like
Drazen Zaputil koje slike, prestrasno...treba im vratiti istom mjesrom!!! Gamad neljudska!!!
45 minutes ago · Like · 4
Gordana Lazic svi iz Srajeva svi iz cele Bosne na noge i na ulice nedaj te vase zivotinje one nisu nikome nista krive zbog takvih baraba kao sto su sinteri te neduzne zivotinje su po ulicama nedaj te ih
37 minutes ago · Like · 3
Gordana Lazic Sandra Kenda pokrenite peticiju kako bi se i mi koji nismo iz bosne prikljucili
23 minutes ago · Like · 3
Gordana Lazic grom ga ubio da ga ubije pa i njega ovako vukli djubre jedno od tako zaradjenih para kupi hleb sebi preselo mu
21 minutes ago · Like · 2
Kristine Maerschalck all people do not set foot in that country,they treath animals so bad!!!!!!!!!!
14 minutes ago · Like
Brian Lux They should employ our 15 years old evil piece of filth.He'd really enjoy his work, and show how to quickly kill 50 dogs
13 minutes ago · Like
Adriana Dzeko Nisam nasla rijec dovoljno ruznu za ono sta im zelim SMRADOVI FUJJJJJ
6 minutes ago · Like
Jasmina Cengic vukli ih u grob ovako
6 minutes ago · Like
-
L u c i f e r
#945 Re: Problem pasa lutalica
A što je najbolje: napravim pretragu neta po toj slici koju svi komentarišu i zgražavaju se (pas u šintorskoj omči) i naravno - radi se o slici iz Rumunije! 
- Alfons Kauders
#946 Re: Problem pasa lutalica
Daj da vidimo, i njih i original.L u c i f e r wrote:A što je najbolje: napravim pretragu neta po toj slici koju svi komentarišu i zgražavaju se (pas u šintorskoj omči) i naravno - radi se o slici iz Rumunije!
- Radar71
#947 Re: Problem pasa lutalica
https://www.facebook.com/sandra.kenda?fref=tsAlfons Kauders wrote:Daj da vidimo, i njih i original.L u c i f e r wrote:A što je najbolje: napravim pretragu neta po toj slici koju svi komentarišu i zgražavaju se (pas u šintorskoj omči) i naravno - radi se o slici iz Rumunije!
http://www.vier-pfoten.org/de/projekte/ ... -bukarest/
-
Cyclops5
#948 Re: Problem pasa lutalica
Sintori su jedino rjesenje za ovaj problem

-
Rizvan
#949 Re: Problem pasa lutalica
Gdje su ovi dvoličnjaci kada se ubijaju psi u Banja Luci, Beogradu ili Zagreb????L u c i f e r wrote:
![]()
Vesna Peran Gledajte što čine ovi neljudi sa psima! Mislim da biste svi Vi iz Sarajeva trebali dići svoj glas zbog takvog postupanja sa psima!!!!! Ovo je odvratno i bolesno!!!!
about an hour ago · Like · 8
Margaret Jones This is terrible and vile!!
about an hour ago · Like
Prabhu-dip Terni golazen ..Upam ,da vas nekdo ubije..See Translation
about an hour ago · Like · 1
Vesna Jeknic Buzadzic kako moze ?da legne da spava da sedne za sto a da ne pomisli ja sam danas ubio UBIO NECIJEG PRIJATELJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
about an hour ago · Like · 4
Christel Hansson Evil humans
about an hour ago · Like
Prabhu-dip Terni Vesna to so ubice..I zbog takvih ima rat..I Bosna je puna krvi..od uvjek..
about an hour ago · Like · 5
Jeannine Nathalia Sinding ;(
about an hour ago · Like
Drazen Zaputil koje slike, prestrasno...treba im vratiti istom mjesrom!!! Gamad neljudska!!!
45 minutes ago · Like · 4
Gordana Lazic svi iz Srajeva svi iz cele Bosne na noge i na ulice nedaj te vase zivotinje one nisu nikome nista krive zbog takvih baraba kao sto su sinteri te neduzne zivotinje su po ulicama nedaj te ih
37 minutes ago · Like · 3
Gordana Lazic Sandra Kenda pokrenite peticiju kako bi se i mi koji nismo iz bosne prikljucili
23 minutes ago · Like · 3
Gordana Lazic grom ga ubio da ga ubije pa i njega ovako vukli djubre jedno od tako zaradjenih para kupi hleb sebi preselo mu
21 minutes ago · Like · 2
Kristine Maerschalck all people do not set foot in that country,they treath animals so bad!!!!!!!!!!
14 minutes ago · Like
Brian Lux They should employ our 15 years old evil piece of filth.He'd really enjoy his work, and show how to quickly kill 50 dogs
13 minutes ago · Like
Adriana Dzeko Nisam nasla rijec dovoljno ruznu za ono sta im zelim SMRADOVI FUJJJJJ
6 minutes ago · Like
Jasmina Cengic vukli ih u grob ovako
6 minutes ago · Like
Zašto su se ovoliko zakačili za Sarajevo?
-
Rizvan
#950 Re: Problem pasa lutalica
Kada čitaš ovakve komentare čovjek tek vidi koliko na zapadu ima zatupljenih ignoranata koji od puste zasljepljenosti su si našli najranjiviju zemlju u Evropi za ispuštanje svojih frustracija, bez da imaju pojma a pravom stanju ovdje, i bez da se osvrnu u vlastito dvorište i vide kako se kod njih država nosi sa ovim pitanjem. Tek kad čitaš ove zasljepljene umove, jasno ti je zašto su se kod nas našli lezihljebovići koji zarađuju na ovome.
Last edited by Rizvan on 13/09/2014 18:58, edited 5 times in total.