Champions League 2014/2015

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tito_i_Partija

#926 Re: Champions League 2014/2015

Post by Tito_i_Partija »

Kad se navijaci Barce i Reala uhvate za vratove, to je nesto posebno. Fale samo jos Palabra i Skenderija, i imamo kompletan sastav. :lol:

(Meni licno su Ronaldinho i Zidane bolji i od jednog i od drugog, al' hajde neka, samo nastavite. :D )
Saian

#927 Re: Champions League 2014/2015

Post by Saian »

Raigor Stonehoof wrote:i da sadrzi jedan jedini pad opet je laz da "NIKADA ne pada"
:lol: :D tok abaut cheranju vode na tudji mlin
aveos

#928 Re: Champions League 2014/2015

Post by aveos »

Calma calma

Image
DonVitoNN

#929 Re: Champions League 2014/2015

Post by DonVitoNN »

aveos wrote:Calma calma

Image
:lol: :thumbup:
PravimHaos

#930 Re: Champions League 2014/2015

Post by PravimHaos »

Lord vazda bio gazda.
Raigor Stonehoof

#931 Re: Champions League 2014/2015

Post by Raigor Stonehoof »

tzipiripi wrote:
Zidane jeste vraćao, treba. Da je onog šabana makar u vugla a ne u prsa. Ali nije bio padavičar. Ovaj je najveći padavičar ikad.

:roll:

Image
Crvena Tifoza

#932 Re: Champions League 2014/2015

Post by Crvena Tifoza »

Raigor Stonehoof wrote:
tzipiripi wrote:
Zidane jeste vraćao, treba. Da je onog šabana makar u vugla a ne u prsa. Ali nije bio padavičar. Ovaj je najveći padavičar ikad.

Image
Šta je pjesnik htjeo reći?
tzipiripi

#933 Re: Champions League 2014/2015

Post by tzipiripi »

Raigor Stonehoof wrote:
tzipiripi wrote:

Image
Haj' nađi još koji... Na svaki ovakav primjer ja ti naljepim kamaru CR-ovih. Čovječe, bilo kojeg igrača spominjati kao padavičara u istoj rečenici sa CR-om. Bilo kojeg :-)
I pored tih odvratnih glumatanja lik još stigne i druge mlatit, naravno uz teatralna iščuđavanja nakon zasluženih kartona i uz još odvratnije sarkastično smijanje. Ej 8 crvenih kartona, barem na ovom videu zabilježenih http://www.youtube.com/watch?v=29xGq9EXggY
I onda se neko čudi što je mnogima tip gadan. Da mu je prosjek 3 gola po utakmici daleko mu kuća.
Mohamad Sissoko

#934 Re: Champions League 2014/2015

Post by Mohamad Sissoko »

C.Ronaldo posjeduje kompilaciju ukupno od oko 1h padanja na youtube-u. Malo ko ima toliko materijala.
giovanni galli

#935 Re: Champions League 2014/2015

Post by giovanni galli »

Pa sta sad padavicar ili ne sta je tvoja poenta? Hoces li mjesec o tome pricat. Lik je fizicki najsavrseniji igrac ikad. Brzina eksplozivnost skok sut po svemu je vanzemaljac, bio kome drag ili ne. I sta sad bilo ko od nas ima od toga da bi se danima raspravljali o tome. Jednako uspjesan je bio gdje god i sa kojim god igracima je igrao i sta vise treba da dokaze makar nikad gola vise ne dao..
Tomahawk11
Globalni moderator

#936 Re: Champions League 2014/2015

Post by Tomahawk11 »

Svi bi voljeli vidjeti C.Ronalda u ekipi, a ovdje ser.u...koji licemjeri 8-)
Raigor Stonehoof

#937 Re: Champions League 2014/2015

Post by Raigor Stonehoof »

ma boli mene neka stvar i za ronaldom i za messijem, samo se evo odvalih od sege da neko ko navija za barcelonu optuzuje nekog drugog za padanje :lol:
Zmijuga loma

#938 Re: Champions League 2014/2015

Post by Zmijuga loma »

Tomahawk11 wrote:Svi bi voljeli vidjeti C.Ronalda u ekipi, a ovdje ser.u...koji licemjeri 8-)
Želio ne želio, ne mijenja činjenicu da je sistematski padavičar. 8-)

Ronaldo facepalm
Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#939 Re: Champions League 2014/2015

Post by Tomahawk11 »

Zmijuga loma wrote:
Tomahawk11 wrote:Svi bi voljeli vidjeti C.Ronalda u ekipi, a ovdje ser.u...koji licemjeri 8-)

Ronaldo facepalm
Image
To ne mijenja cinjenicu da su ljudi uglavnom licemjeri i zavidni.
kory_galaktikos

#940 Re: Champions League 2014/2015

Post by kory_galaktikos »

Raigor Stonehoof wrote:
tzipiripi wrote:

Image
Raigor Stonehoof wrote:ma boli mene neka stvar i za ronaldom i za messijem, samo se evo odvalih od sege da neko ko navija za barcelonu optuzuje nekog drugog za padanje :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Crvena Tifoza

#941 Re: Champions League 2014/2015

Post by Crvena Tifoza »

Zmijuga loma wrote:

Ronaldo facepalm
Image

:lol:

Gdje ono kad mu je Hasan klempu opalio
MOSALJOZE

#942 Re: Champions League 2014/2015

Post by MOSALJOZE »

Crvena Tifoza

#943 Re: Champions League 2014/2015

Post by Crvena Tifoza »

MOSALJOZE wrote:

:lol:
tzipiripi

#944 Re: Champions League 2014/2015

Post by tzipiripi »

Raigor Stonehoof wrote:ma boli mene neka stvar i za ronaldom i za messijem, samo se evo odvalih od sege da neko ko navija za barcelonu optuzuje nekog drugog za padanje :lol:
A što ne bi? Godinama stavljate taj klip. Imaš li još koji takav primjer?
Zamjena teza kolega. "Licemjerje ili hipokrizija je čin kojim se osuđuje ili poziva na osuđivanje drugoga dok je kritičar i sam kriv za ono za što osuđuje drugoga."
Evo već godinama kmečite, barem oni najvatreniji, kako su Barcini igrači padavičari a u ekipi za koju navijate imate največeg padavičara svih vremena, zatim imate mesara i padavičara u jednom liku, kao što imate još kamaru drugih divera. O kmečanju na sudije da ne govorim.
I nakon svega toga optužujete druge za licemjerje. :-) :lol:
Još kad se pridruže oni s tezom da npr. Engleski igrači nikad ne glume, eto "priče".

Haj' budi iskren i zamisli situaciju kad se s rajom skupiš i raspališ na livadi koju. Ne mora biti u protivničkoj ekipi takav lik poput CR-a, može i u tvojoj. Kako bi reagovao da stalno pada i kmeči kao što to radi na utakmicama? Mogu shvatit kad si profi i primaš milione pa te zaboli, ćutiš i trpiš.
Vala kolega taj bi se mor'o selit iz mahale u kojoj sam ja odrast'o. Živog bi ga pojeli od zahebancije, a nekad bi koju i vaspitnu popio. Ako ne i više.
A kad bi on preš'o u Barcu :-) ja bi prest'o utakmice gledat.
tzipiripi

#945 Re: Champions League 2014/2015

Post by tzipiripi »

tzipiripi wrote:
Zamjena teza kolega. "Licemjerje ili hipokrizija je čin kojim se osuđuje ili poziva na osuđivanje drugoga dok je kritičar i sam kriv za ono za što osuđuje drugoga."
Evo već godinama kmečite, barem oni najvatreniji, kako su Barcini igrači padavičari a u ekipi za koju navijate imate največeg padavičara svih vremena, zatim imate mesara i padavičara u jednom liku, kao što imate još kamaru drugih divera. O kmečanju na sudije da ne govorim.
Još kad se pridruže oni s tezom da npr. Engleski igrači nikad ne glume, eto "priče".

Haj' budi iskren i zamisli situaciju kad se s rajom skupiš i raspališ na livadi koju. Ne mora biti u protivničkoj ekipi takav lik poput CR-a, može i u tvojoj. Kako bi reagovao da stalno pada i kmeči kao što to radi na utakmicama? Mogu shvatit kad si profi i primaš milione pa te zaboli, ćutiš i trpiš.
Vala kolega taj bi se mor'o selit iz mahale u kojoj sam ja odrast'o. Živog bi ga pojeli od zahebancije, a nekad bi koju i vaspitnu popio. Ako ne i više.
Tomahawk11
Globalni moderator

#946 Re: Champions League 2014/2015

Post by Tomahawk11 »

tzipiripi wrote:

Gdje ces ba porediti mahalu sa profi fudbalom? :-)
Za bold....pa eno ti dosao padavicar zvani Gricko, jesi li prestao gledati utakmice? Ili zaboravljas kakve je taj padove imao u Liverpoolu, ni jedan mu sudija vise nije htio svirati cak i kad jeste faul.
Pricas o CR dajveru, shupku, itd., a navijas za Barcelonu u kojoj igraju Dani Alves, Pedro, Busquets, vec pomenuti gosn Gricko....hajd mi formulisi to, kolega, kako se to zove? Imas gore definiciju, sam si je naveo. Cuj zamjena teza, znam ja dobro sta pricam ;-) Manite se te price, covjek je trenutno u najboljoj formi od svih igraca, sve ostalo je prica kako bi se umanjio njegov kvalitet.
5 0 5

#947 Re: Champions League 2014/2015

Post by 5 0 5 »

Crvena Tifoza

#948 Re: Champions League 2014/2015

Post by Crvena Tifoza »

Čuj da bi umanjili njegov kvalitet. Pa od srijede smorište sa pričom o CR da bi se umanjilo ovo što je Messi postigao ove sedmice, što je i obilježilo ovu sedmicu u CL. :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#949 Re: Champions League 2014/2015

Post by Tomahawk11 »

Crvena Tifoza wrote:Čuj da bi umanjili njegov kvalitet. Pa od srijede smorište sa pričom o CR da bi se umanjilo ovo što je Messi postigao ove sedmice, što je i obilježilo ovu sedmicu u CL. :-)
Wrong. Prica je krenula kad se pocelo spominjati Ronaldovo dajvanje. Od tad se lome koplja pro i kontra. Uglavnom ide prica: ''Yebo to sto CR razvaljuje, pada, udara, vaki je. naki...''. Jesu li gledao sinocnju utakmicu? Sudija cist faul na njemu nije htio svirati, gdje bi igrac dobio najmanji zuti karton. Znaci, na njegovu je stetu sto zna olahko pasti.
Samo, glupo je pricati o Ronaldu i tim situacijama, a ekipa za koju navijas/simpatises puna dajvera. Ako nije glupo, onda je cinicno i ironicno.
Cuj da bi se umanjilo sto je Messi postigao :? pa cijelo vrijeme je fokus na CR....fulio si fudbal.
Smorismo s pricom, jel de? Pa koliko se sjecam, pricu je potpalio kolega @5 0 5 ;-)
DonVitoNN

#950 Re: Champions League 2014/2015

Post by DonVitoNN »

Ronaldo jeste stariji dvije godine od Mesija ali lik kao da je mladji od Mesija...
Ljudi blisku Mesiju kazu da se Messi osjeca staro tj. staro tijelo u njemu jer ocito da Mesiju puca Kemija.
Hajde sto povraca nego ne moze vise ni trcati vise od 5km po tekmi tj. u hodu.... jer ako trci on se povrijedi, misicne pucaju...

A sto se tice Ronalda pa realno je da moze od tamo do neke 32,33 preci na klasicnu 9 a spreman da trci i sa 37,8,9 godina po 10tak km a tek koliko je fizicki izdrzljiv pa osjecaj za GOL, dobra igra glavom a sut da ne pricam (lijeva, desna).

Kladim se da moze najmanje do 41,2 godine igrati i trpati mreze u ligi petice tj. LP...a nije mu dosta. :mrgreen:

Lik je gladan nogometa igre / golova kao da je 18godisnjak i pored tolikih miliona (PLACA POREZ) tacno profi nogometas :thumbup: za svaku pohvalu, cast ga imati na terenu.
Locked