Nisam se ja za ovo borio
Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
-
Avetinho
#926 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Hrasno ti je tipican primjerak odobravanja profiterstva na lazima.
Nisam se ja za ovo borio
.
Nisam se ja za ovo borio
- Banksy
#927 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
To je to.Avetinho wrote:
Svemirko je davne 2006. godine obecao kako cemo "dok pijemo kafu u ljetnoj basti usred visocke carsije, uzivati u pogledu na otkopanu piramidu".
Od tada je prevrnuo par kamenica pa ih zakopao, otkrio "dvostruka stopala", kamen sto "lici po obliku ali ne po formi", "runsko pismo" koje je maloprije ukucao na kamen cekicem Enes rudar dok je jeo sendvic na pauzi, otkrio "funkciju" "piramide" kao oruzja sto proizvodi uragane da otjera neprijatelje civilizacije sa sazvjezdja Plejada, sveti kamen sto podsjeca na kravu kad se pogleda bas odande, tuzno sjecanje na dva idiota iz Srbije koji su celularnim telefonima trazili grob djenerala Draze Mihajlovica, objavio kako ima "ljekoviti kamen" koji lijeci rak bubrega kad sjednes na njega.
Pa dokad vise. Zato Bosna i jest u kurcu kad svaka budala misli da si niko i nista dok ne uzmes na prevaru tudje pare.
-
RtrnOfSalisbury
#928 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
kad niko nije moram ja:
mora se ponovit i moraju se evocirat uspomene i na energicna (il ono bi energetska) bica zvani orbovi, trenuci dje je nauka zbilja dostigla svoje zvjezdane momente i od tog trena svijet slobodno more da se ponisti i sve krene ispocetka, od orbova ipak nema dalje. piramide su piramide al orbovi su orbovi il kako talj rece: fiser je fiser al konj je konj
mora se ponovit i moraju se evocirat uspomene i na energicna (il ono bi energetska) bica zvani orbovi, trenuci dje je nauka zbilja dostigla svoje zvjezdane momente i od tog trena svijet slobodno more da se ponisti i sve krene ispocetka, od orbova ipak nema dalje. piramide su piramide al orbovi su orbovi il kako talj rece: fiser je fiser al konj je konj
-
Avetinho
#929 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
To sam u svom kratkom spisku Svemirkovih naucnih dostignuca zaboravio. Hvala sto si nas opet sviju podsjetio kako u nas funkcionise nauka.RtrnOfSalisbury wrote:kad niko nije moram ja:
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#930 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Cega si ti tipican primjerak???? vjecitog oponenta koga boli kurac za svakoga osim za sebe samog i koga bi zestoko bolio kurac sutra da se sve to tamo propadne i recimo tih 50-tak ljudi ostane bez posla. Tad bi ti bio ego zadovoljen iako si neko kao i ja ko nema ama bas blage veze sa onim sto se tamo dogadja. Ali postoji razlika jer si ti kao borac za pravdu iz svoje fotelje koji nece nikada izaci na ulice i boriti se za stvarnu istinu i pravdu posto je dokazano da su ego i kukavicluk najbolji prijatelji. Rekao sam da sami brojevi postova i godina kada ste se registrovali dovoljno govore o vama samima......pravda i istina samo ako ikako moze preko tastaure. Ajmo sa vozdrica sreca pa se nista ne pitate niti ce te se ikada za ista pitati.....Avetinho wrote:Hrasno ti je tipican primjerak odobravanja profiterstva na lazima.
Nisam se ja za ovo borio.
-
Avetinho
#931 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Joj glupog posta. Kakve fotelje, o cemu bulaznis. O cemu govoris. Covjek te laze, i sviju nas, i ti to znas. Ti mu lizes cipele, jer, eto, bice posla, krampace rudari prekovremeno. Mozda se koja budala i ufati na udicu.hrasno38 wrote:Cega si ti tipican primjerak vjecitog oponenta koga boli kurac za savkoga osim za sebe samog i kojeb bi zestoko bolio kurac sutra da se sve to tamo zatvori i recimo 50-tak ljudi ostane bez posla. Tad bi ti bio ego zadovoljen iako si neko kao i ja ko nema ama bas blage veze sa onim sto se tamo dogadja. Ali postoji razlika jer si ti kao borac za pravdu iz svoje fotelje koji nece nikada izaci na ulice i boriti se za stvarnu istinu i pravdu posto je dokazano da su ego i kukavicluk najbolji prijatelji. Rekao sam da sami brojevi postova i godina kada ste se registrovali dovoljno govore o vama samima......pravda i istina samo ako ikako moze preko tastaure. Ajmo sa vozdrica sreca pa se nista ne pitate niti ce te se ikada za ista pitati.....Avetinho wrote:Hrasno ti je tipican primjerak odobravanja profiterstva na lazima.
Moze i tako, ali bez mene.
-
hladan.preminger
#932 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
hrasno i dozer su na ovoj temi jaci od hize ramidovica na politici.....
Cuj piramide, a cijela naucna zajednica kaze da je teza o njihovm postojanju šprdnja.
Cuj piramide, a cijela naucna zajednica kaze da je teza o njihovm postojanju šprdnja.
- Tito_i_Partija
#933 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Vjerovatno mislis na HM2011 sto se tice politike. Jer ako bas mislis na hizu, skroz si fulo poentu njegovih postova. 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#934 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Pa sta si se ufuro da te neko zove i da si bitan!!!! Nikome ja nista ne lizem samo cu uvijek podrzati svakoga ko ovoj zemlji donosi pare i zaposli nase ljude a naravno da ne krzi zakonske norme. Nem ato veze sa patriotizmom kao sto sam i napisao Francuzi na Lourdu uzese milione EUR a ni tamo Lourdsku gospu tesko da je ko vidio i takve kao sto je ovdje vas par jednostavno ignorisu jer ste nebitni.Avetinho wrote:Joj glupog posta. Kakve fotelje, o cemu bulaznis. O cemu govoris. Covjek te laze, i sviju nas, i ti to znas. Ti mu lizes cipele, jer, eto, bice posla, krampace rudari prekovremeno. Mozda se koja budala i ufati na udicu.hrasno38 wrote:Cega si ti tipican primjerak vjecitog oponenta koga boli kurac za savkoga osim za sebe samog i kojeb bi zestoko bolio kurac sutra da se sve to tamo zatvori i recimo 50-tak ljudi ostane bez posla. Tad bi ti bio ego zadovoljen iako si neko kao i ja ko nema ama bas blage veze sa onim sto se tamo dogadja. Ali postoji razlika jer si ti kao borac za pravdu iz svoje fotelje koji nece nikada izaci na ulice i boriti se za stvarnu istinu i pravdu posto je dokazano da su ego i kukavicluk najbolji prijatelji. Rekao sam da sami brojevi postova i godina kada ste se registrovali dovoljno govore o vama samima......pravda i istina samo ako ikako moze preko tastaure. Ajmo sa vozdrica sreca pa se nista ne pitate niti ce te se ikada za ista pitati.....Avetinho wrote:Hrasno ti je tipican primjerak odobravanja profiterstva na lazima.
-
hladan.preminger
#935 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Tito_i_Partija wrote:Vjerovatno mislis na HM2011 sto se tice politike. Jer ako bas mislis na hizu, skroz si fulo poentu njegovih postova.
sve mi je jasno oko hize.....................
Sve kontam i ovav dvojica ce preci na njegov beskompromisni stil.......
-
Avetinho
#936 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Hrasno, shvatili su svi da zelis krasti i otimati na lazima, jer to je dobro za biznis.hrasno38 wrote:Pa sta si se ufuro da te neko zove i da si bitan!!!! Nikome ja nista ne lizem samo cu uvijek podrzati svakoga ko ovoj zemlji donosi pare i zaposli nase ljude a naravno da ne krzi zakonske norme. Nem ato veze sa patriotizmom kao sto sam i napisao Francuzi na Lourdu uzese milione EUR a ni tamo Lourdsku gospu tesko da je ko vidio i takve kao sto je ovdje vas par jednostavno ignorisu jer ste nebitni.Avetinho wrote:Joj glupog posta. Kakve fotelje, o cemu bulaznis. O cemu govoris. Covjek te laze, i sviju nas, i ti to znas. Ti mu lizes cipele, jer, eto, bice posla, krampace rudari prekovremeno. Mozda se koja budala i ufati na udicu.hrasno38 wrote:
Cega si ti tipican primjerak vjecitog oponenta koga boli kurac za savkoga osim za sebe samog i kojeb bi zestoko bolio kurac sutra da se sve to tamo zatvori i recimo 50-tak ljudi ostane bez posla. Tad bi ti bio ego zadovoljen iako si neko kao i ja ko nema ama bas blage veze sa onim sto se tamo dogadja. Ali postoji razlika jer si ti kao borac za pravdu iz svoje fotelje koji nece nikada izaci na ulice i boriti se za stvarnu istinu i pravdu posto je dokazano da su ego i kukavicluk najbolji prijatelji. Rekao sam da sami brojevi postova i godina kada ste se registrovali dovoljno govore o vama samima......pravda i istina samo ako ikako moze preko tastaure. Ajmo sa vozdrica sreca pa se nista ne pitate niti ce te se ikada za ista pitati.....
- Banksy
#937 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Lourdes je svetište, o vjeri je i u vezi vjere, a vrhovni vjerski autoritet po tom pitanju, Vatikan, priznao je ukazanje, udario muhur i dao zeleno svjetlo, da ga sad svi vide.hrasno38 wrote:
Francuzi na Lourdu uzese milione EUR a ni tamo Lourdsku gospu tesko da je ko vidio
Kod Semketovih piramida oni koji se pitaju i čije mišljenje je važno i relevantno - arheolozi, istoričari, kao i cijela akademska zajednica, uostalom, grohotom se smiju.
- insomnia78
#938 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Pa tu je to, otprilike u istoj ravniBanksy wrote:Lourdes je svetište, o vjeri je i u vezi vjere, a vrhovni vjerski autoritet po tom pitanju, Vatikan, priznao je ukazanje, udario muhur i dao zeleno svjetlo, da ga sad svi vide.hrasno38 wrote:
Francuzi na Lourdu uzese milione EUR a ni tamo Lourdsku gospu tesko da je ko vidio
Kod Semketovih piramida oni koji se pitaju i čije mišljenje je važno i relevantno - arheolozi, istoričari, kao i cijela akademska zajednica, uostalom, grohotom se smiju.
I u piramidu ostaje jedino vjerovati jer je niko nije vidio
-
Avetinho
#939 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Cekaj, sad ce Papa muhur udarit i u Svemirka. Ako mere Lourdes, sto ne mere piramida.
- Banksy
#940 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Usporedba je glede autoriteta.insomnia78 wrote:Pa tu je to, otprilike u istoj ravniBanksy wrote:Lourdes je svetište, o vjeri je i u vezi vjere, a vrhovni vjerski autoritet po tom pitanju, Vatikan, priznao je ukazanje, udario muhur i dao zeleno svjetlo, da ga sad svi vide.hrasno38 wrote:
I u piramidu ostaje jedino vjerovati jer je niko nije vidio
-
Avetinho
#941 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Samo valja nac dovoljan broj budala da te malo poguraju.
- drug_profi
#942 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
a jbt...
pa fakat se ubjedjujete jel ih ima ili nema...
Uopste ne kontam kako vam nije jasno da to uopste nije vise bitno.
I to je taj pozitivan efekat koji treba odrzavati.
pa fakat se ubjedjujete jel ih ima ili nema...
-
Avetinho
#943 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Kupis pistolj na crno. Dobro tebi, dobro mafijasu sto ti ga je uvalio. Samo treba pordzati pozitivni efekt, i upotrijebiti sredstvo kad treba. Onda hladno udjes u banku i "podignes" tudju ustedjevinu.drugi profil wrote:a jbt...
pa fakat se ubjedjujete jel ih ima ili nema...![]()
- drug_profi
#944 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Natezes analogiju koja je realno nidje veze.Avetinho wrote:Kupis pistolj na crno. Dobro tebi, dobro mafijasu sto ti ga je uvalio. Samo treba pordzati pozitivni efekt, i upotrijebiti sredstvo kad treba. Onda hladno udjes u banku i "podignes" tudju ustedjevinu.drugi profil wrote:a jbt...
-
Avetinho
#945 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Dobro je dok se ne puca.drugi profil wrote:Natezes analogiju koja je realno nidje veze.Avetinho wrote:Kupis pistolj na crno. Dobro tebi, dobro mafijasu sto ti ga je uvalio. Samo treba pordzati pozitivni efekt, i upotrijebiti sredstvo kad treba. Onda hladno udjes u banku i "podignes" tudju ustedjevinu.drugi profil wrote:a jbt...
- drug_profi
#946 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Demagog si bas onako skolski.
Konkretno pozitivni efekat je da se u Visoko skupljaju ljudi koji jednostavno zele da vjeruju u alternativne historije. Virus je plasiran i nikad vise nece moci biti iskorjenjeno vjerovanje u to nesto nedokazivo.
Ti ljudi donose DOBROVOLJNO novac da ZADOVOVLJE SVOJE potrebe.
Niko nikog ne pljacka nego se koristi isti obrazac po kojem ti, peti, deseti zovnete hodzu, popa i tutnete mu u dzep tarifu za bajanje nad bebom ili nad grobom...
Mozes ti o toj relaciji misliti sta hoces ali je ona DOBROVOLJNA i onaj sto daje pare smatra da je nesto dobio zauzvrat.
Konkretno pozitivni efekat je da se u Visoko skupljaju ljudi koji jednostavno zele da vjeruju u alternativne historije. Virus je plasiran i nikad vise nece moci biti iskorjenjeno vjerovanje u to nesto nedokazivo.
Niko nikog ne pljacka nego se koristi isti obrazac po kojem ti, peti, deseti zovnete hodzu, popa i tutnete mu u dzep tarifu za bajanje nad bebom ili nad grobom...
Mozes ti o toj relaciji misliti sta hoces ali je ona DOBROVOLJNA i onaj sto daje pare smatra da je nesto dobio zauzvrat.
- Danguba
#947 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Zar ima jos neko ko dovodi u pitanje postojanje bosanskih piramida osim izdajnika naravno. 
-
The BEN10
#948 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Kojim sve "argumentima" se ođe barata, djeco draga. 
- Banksy
#949 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Banksy wrote:
Dobro je, do jednog smo doprli ...
Dakle, stare ploče, zidine, kule, temelji, portali i tuneli na Visočici su ostaci srednjovjekovnog grada Visoki.
Trebao nam je cijeli dan, ali tu smo, najzad, treći i završni korak.Banksy wrote:
Dobro, napredujemo polako.
Korak 2.
Utvrdili smo da ne postoji nijedno, svjetski ili lokalno, relevantno ime ili institucija, kao ni adekvatno naučno istraživanje, a koji bi potvrdili Semketove teorije.
Ok?
Znamo da je laž, ali od toga možemo imati finansijsku dobit, pa stoga nije ni važno što je svjesna, namjerna, iskreirana laž.
drugi profil wrote:
Niko nikog ne pljacka
-
Avetinho
#950 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Torabi?drugi profil wrote:Demagog si bas onako skolski.