Ukrajina
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#926 Re: Ukrajina
što je najbolje za ukrajinu zna 50% + 1 građanin koji izađe na referendum ili na izbore zavisno kakva su im pravila za izbore
ovi neki što sjeckaju ukrajinu po nacionalnoj ili drugoj osnovi samo otvaraju pandorinu kutiju
ne znam šta se čeka s referendumom i vandrednim izborima
ovi neki što sjeckaju ukrajinu po nacionalnoj ili drugoj osnovi samo otvaraju pandorinu kutiju
-
sumirprimus
#927 Re: Ukrajina
eh, pazi da nece..isto ko i kod nas...oni su carko podijeljeni,evidentno je...Black swan wrote:što je najbolje za ukrajinu zna 50% + 1 građanin koji izađe na referendum ili na izbore zavisno kakva su im pravila za izbore
najbolje da naprave 2 entiteta...
- Cyrax
#928 Re: Ukrajina
Gledaj ti cioniste, samo da dijeli tudje i da se goje kolju medjusobno
Sto jizrael ne podijelite?
Sto jizrael ne podijelite?
- dječak sa šibicama
#929 Re: Ukrajina
Samo blesav covjek ne vidi ciji su prsti upleteni u Ukrajinu.
Samo blesav covjek nakon svega, nakon Gruzije, Sirije, Afganistana, Egipta, Libije, Iraka, ne vidi ko stoji iza svega toga.
Najlakse se sprdati sa "ha-ha teorija zavjere". Ako se isti patern ponavlja vec godinama, i na tucetu drzava, onda to vise nije teorija zavjere vec dobro i brizno isplanirani sistem "kontroliranog haosa".
To sto pojedinci od svoje mrznje pram Rusima, ne vide dalje od nosa, to je njihov problem. OVdje govorimo o Ukrajini, ciji je predsjednik legalno izabran na izborima, gdje su izbori po regularnom toku trebali biti naredne godine, i sad odjednom na ulice izlaze naoruzani ljudi, sa sljemovima, pancirima, molotovljevim koktelima, pistoljima, puskama, i kao oni zahtjevaju demokraciju, promjenu vlasti... a neredne godine izbori i prilika da ruse vlast... koliko glup moras biti pa ne vidjeti sta se iza brda valja.
Ocito da njihovi Gospodari iz sjene ne vide sansu na izborima, znaju da ce Janukovic opet pobijediti, pa idemo isprobanim receptom, rusiti vlas ulicom, ako ne onda rat. Rat protiv Moskve do posljednjeg Ukrajinca. Sta ih boli kurac, nece americka djeca ginuti.
Pa dosta vise i "svjetskog policajca", popusili su u Siriji, popusice i u Ukrajini, ne volim ni Putina ni Rusiju ali svako ko odvratnim nadobudnim i bezdusnim smradovima iz Vasingtona i Tel Aviva stane na put, ima moju podrsku. Milione ljudi su ukopali, i jos se prave blesavi, OBami se daje nobelova za mir.
Mene bi bilo sramota da podrzavam tu pokvarenu politiku.
Samo blesav covjek nakon svega, nakon Gruzije, Sirije, Afganistana, Egipta, Libije, Iraka, ne vidi ko stoji iza svega toga.
Najlakse se sprdati sa "ha-ha teorija zavjere". Ako se isti patern ponavlja vec godinama, i na tucetu drzava, onda to vise nije teorija zavjere vec dobro i brizno isplanirani sistem "kontroliranog haosa".
To sto pojedinci od svoje mrznje pram Rusima, ne vide dalje od nosa, to je njihov problem. OVdje govorimo o Ukrajini, ciji je predsjednik legalno izabran na izborima, gdje su izbori po regularnom toku trebali biti naredne godine, i sad odjednom na ulice izlaze naoruzani ljudi, sa sljemovima, pancirima, molotovljevim koktelima, pistoljima, puskama, i kao oni zahtjevaju demokraciju, promjenu vlasti... a neredne godine izbori i prilika da ruse vlast... koliko glup moras biti pa ne vidjeti sta se iza brda valja.
Ocito da njihovi Gospodari iz sjene ne vide sansu na izborima, znaju da ce Janukovic opet pobijediti, pa idemo isprobanim receptom, rusiti vlas ulicom, ako ne onda rat. Rat protiv Moskve do posljednjeg Ukrajinca. Sta ih boli kurac, nece americka djeca ginuti.
Pa dosta vise i "svjetskog policajca", popusili su u Siriji, popusice i u Ukrajini, ne volim ni Putina ni Rusiju ali svako ko odvratnim nadobudnim i bezdusnim smradovima iz Vasingtona i Tel Aviva stane na put, ima moju podrsku. Milione ljudi su ukopali, i jos se prave blesavi, OBami se daje nobelova za mir.
- Opetja033
#930 Re: Ukrajina
NWO (Novi Svjetski Poredak) ne moze NIKO zaustaviti. Uzalud se ljudi opiru i uzalud gube svoje zivote.
-
sumirprimus
#931 Re: Ukrajina
dragi cirakse malo sam ironican... 
ocu reci,kako su krenuli,pobice se i na kraju im ide neki ukrajinski dejton,ako ih brat janukovic nakon razgovora sa bratom putinom ne pomete,ovako ili onako...
a zanimljivo je to sa amerima...kad reaguju,krivi sto su reagovali,kad ne reaguju,krivi sto ne reaguju...
visoke politike,globalni interesi,zavjere,gospodare ratova i zmajeva,pa to ni mufid memija ne mre provalit a kamol...
ocu reci,kako su krenuli,pobice se i na kraju im ide neki ukrajinski dejton,ako ih brat janukovic nakon razgovora sa bratom putinom ne pomete,ovako ili onako...
a zanimljivo je to sa amerima...kad reaguju,krivi sto su reagovali,kad ne reaguju,krivi sto ne reaguju...
visoke politike,globalni interesi,zavjere,gospodare ratova i zmajeva,pa to ni mufid memija ne mre provalit a kamol...
- area51
#932 Re: Ukrajina
Nemoj biti toliko siguran...Opetja033 wrote:NWO (Novi Svjetski Poredak) ne moze NIKO zaustaviti. Uzalud se ljudi opiru i uzalud gube svoje zivote.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#933 Re: Ukrajina
Braćo Ukrajinci okrenite se Rusiji.
moSa Putin!
moSa Putin!
-
sumirprimus
#934 Re: Ukrajina
a gdje tacno?sjever sjeverozapad?
- area51
#935 Re: Ukrajina
Jedni će se okrenuti Rusiji a drugi EU.Nema ništa od Ukrajine,podjela je neizbježnaWoole Triwunovich wrote:Braćo Ukrajinci okrenite se Rusiji.![]()
moSa Putin!
- ljetna kiša
#936 Re: Ukrajina
Uveliko se zaustavlja. Jesu li mogli da sklone Asada? Velika pravoslavna Rusija je čuvar međunarodnog prava i suvereniteta država. Nema te države koju Rusija neće zaštititi ako se pravedno bori da očuva suverenitet i zatraži pomoć.Opetja033 wrote:NWO (Novi Svjetski Poredak) ne moze NIKO zaustaviti. Uzalud se ljudi opiru i uzalud gube svoje zivote.
Slava Rusiji i slava Bogu!
Last edited by ljetna kiša on 19/02/2014 13:53, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#938 Re: Ukrajina
ljetna kiša wrote:Uveliko se zaustavlja. Jesu li mogli da sklone Asada? Velika pravoslavna Rusija je čuvar međunarodnog prava i suvereniteta država. Nema te države koju Rusija neće zaštititi ako se pravedno bori da očuva suverenitet i zatraži pomoć.Opetja033 wrote:NWO (Novi Svjetski Poredak) ne moze NIKO zaustaviti. Uzalud se ljudi opiru i uzalud gube svoje zivote.
- Opetja033
#939 Re: Ukrajina
O sada imamo i pravoslavnih fundamentalista na ovom forumu. Samo ste nam jos vi trebali.ljetna kiša wrote:Uveliko se zaustavlja. Jesu li mogli da sklone Asada? Velika pravoslavna Rusija je čuvar međunarodnog prava i suvereniteta država. Nema te države koju Rusija neće zaštititi ako se pravedno bori da očuva suverenitet.Opetja033 wrote:NWO (Novi Svjetski Poredak) ne moze NIKO zaustaviti. Uzalud se ljudi opiru i uzalud gube svoje zivote.
Ovo sto Rusija radi jeste posljednji, panicni pokusaj ocuvanja imidza velike sile. "Velika pravoslavna Rusija" nije cuvar medjunarodnog prava i suvereniteta drzava vec cuva ledja vecini svjetskih diktatura kada vrse pokolje i genocide nad svojim narodom - upravo zato jer je i sama takva. Genocidna ruka mije genocidnu ruku.
Za NWO sam napisao samo da vidim koliko ce paranoicnih idolopoklonika konspirativnih teorija da se upeca, vidim nije vas malo. Doduse za tebe i nije neko iznenadjenje, ti konstantno provlacis paranoicne (za mene umobolne, ali eto da ne budem previse grub) teorije o chemtrailsima i ostalim sranjima.
Lijepo se drustvo okupilo da brani majcicu Rusiju. Samo ne znam sto vas paranoja tako puca.
- ljetna kiša
#940 Re: Ukrajina
E jesi nas zajebo. Šta ćemo sadOpetja033 wrote:
Za NWO sam napisao samo da vidim koliko ce paranoicnih idolopoklonika konspirativnih teorija da se upeca, vidim nije vas malo.
- Opetja033
#941 Re: Ukrajina
Ja vise nista po tom pitanju. Normalnim forumasima je valjda sve jasno kada vide kako su pristalice Kremlja zapravo i idolopoklonici paranoicnih konspirativnih teorija koji se pali na teme o NWO i chemtrailsima. Naravno sve u koaliciji sa pravoslavnim fundamentalistima, velikosrpskim agitatorima koji na ovom forumu i ovoj temi postavljaju cetnicke linkove. Uz iskrenu potporu dezurnih salonskih ljevicara koji o zivotu nemaju pojma (jer nikada nista nisu radili) a prave se da su eksperti za sve.ljetna kiša wrote:E jesi nas zajebo. Šta ćemo sadOpetja033 wrote:
Za NWO sam napisao samo da vidim koliko ce paranoicnih idolopoklonika konspirativnih teorija da se upeca, vidim nije vas malo.![]()
![]()
Pametnom i vise nego dosta.
- Challenger__
#942 Re: Ukrajina
Opetja033, druže. Znaš da nisam zlonamjeran i znam da podržavaš NWO. Nije ti ovo prvi put da napišeš da "niko ne može zaustaviti NWO". Jel' tako?
Tako je...
Tako je...
- Opetja033
#943 Re: Ukrajina
U svemu tome postoji samo jos jedan mali problemcic: NWO, u onom obliku u kojem ga vi predstavljate, ne postoji. Kako mogu podrzavati ono sto ne postoji?Challenger__ wrote:Opetja033, druže. Znaš da nisam zlonamjeran i znam da podržavaš NWO. Nije ti ovo prvi put da napišeš da "niko ne može zaustaviti NWO". Jel' tako?
Tako je...
- Challenger__
#944 Re: Ukrajina
Ko to mi, svega ti? Pa hajde - ne bilo ti zapovjeđeno - kako bi u kratkim crtama definisao NWO?
Unaprijed zahvaljujem.
Unaprijed zahvaljujem.
- Challenger__
#945 Re: Ukrajina
- Ima jedna predrasuda koja glasi da su pogledi Moskve i Kijeva različiti. Netačno. Ni Kijev ni Moskva ne ljube Galiciju i okolinu. Oni koji su pokrenuli ovaj haos, izgubiće Ukrajinu a dobiti 5 miliona kokuza sa krajnjeg zapada Ukrajine.area51 wrote:Jedni će se okrenuti Rusiji a drugi EU.Nema ništa od Ukrajine,podjela je neizbježna
Prave uslugu i Kijevu i Moskvi.
- Opetja033
#946 Re: Ukrajina
Pa eto ti prvi. I svi koji se furate na tu paranoicnu pricu.Challenger__ wrote:Ko to mi, svega ti? Pa hajde - ne bilo ti zapovjeđeno - kako bi u kratkim crtama definisao NWO?
Unaprijed zahvaljujem.
NWO ne postoji!
Eh sada ce meni neko baciti par klipova ili citata zapadnih drzavnika koji spominju NWO. Ali starih 20-tak godina u kojem se NWO spominje u kontekstu pada istocnog bloka. Zato sam napisao da NWO " u onom obliku u kojem ga vi predstavljate, ne postoji".
Ne postoje tajne organizacije koje zele potrovati 3/4 (ili koliko ono bi?) stanovnistva planete. Ne postoje Illuminati. Bilderberg grupa ne upravlja svijetom. Ne postoje chemtrailsi, ne postoje koncentracioni logori i logori smrti koje FEMA drzi u pripravnosti da zatvori i pobije milione Amerikanaca, ne postoje reptili u ljudskom obliku, ne postoje i ta ostala sranja koje paraonicne pristalice konspirativnih teorija gutaju sa slascu u kontekstu NWO.
David Icke i Alex Jones su teski psihicki bolesnici koji su ipak bili dovoljno inteligentni da na svojoj bolesti zarade milione dolara prodavajuci nebulozne idiotluke drugim psihickim bolesnicima koji puse tu pricu.
- Challenger__
#947 Re: Ukrajina
Ne pozivam se na njih dvojicu. OK, napisao si šta misliš da ne postoji. A kakav to NWO, po tebi, zaista postoji?David Icke i Alex Jones
-
prometheus
#948 Re: Ukrajina
dječak sa šibicama wrote:Samo blesav covjek ne vidi ciji su prsti upleteni u Ukrajinu.
U zadnje vrijeme citam na klixu izrod Netanjahu cvili, kaze nikakav bojkot ne moze unistiti Izrael. Znaci, ipak ima neke svijesti, stisane, ali je ima. Ne kupujte Nestle, Johnsons, ni Sanex, ne idite u Lidl. Samo zbog izgladnjavanja djece, dovoljan razlog pored stotinjak drugih.
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
- Alfons Kauders
#950 Re: Ukrajina
gubljenje vremena druze, gubljenje vremena... prije bi frizideru to objasnio...Opetja033 wrote:Pa eto ti prvi. I svi koji se furate na tu paranoicnu pricu.Challenger__ wrote:Ko to mi, svega ti? Pa hajde - ne bilo ti zapovjeđeno - kako bi u kratkim crtama definisao NWO?
Unaprijed zahvaljujem.
NWO ne postoji!
Eh sada ce meni neko baciti par klipova ili citata zapadnih drzavnika koji spominju NWO. Ali starih 20-tak godina u kojem se NWO spominje u kontekstu pada istocnog bloka. Zato sam napisao da NWO " u onom obliku u kojem ga vi predstavljate, ne postoji".
Ne postoje tajne organizacije koje zele potrovati 3/4 (ili koliko ono bi?) stanovnistva planete. Ne postoje Illuminati. Bilderberg grupa ne upravlja svijetom. Ne postoje chemtrailsi, ne postoje koncentracioni logori i logori smrti koje FEMA drzi u pripravnosti da zatvori i pobije milione Amerikanaca, ne postoje reptili u ljudskom obliku, ne postoje i ta ostala sranja koje paraonicne pristalice konspirativnih teorija gutaju sa slascu u kontekstu NWO.
David Icke i Alex Jones su teski psihicki bolesnici koji su ipak bili dovoljno inteligentni da na svojoj bolesti zarade milione dolara prodavajuci nebulozne idiotluke drugim psihickim bolesnicima koji puse tu pricu.