Gledam sinoć Juka 13 min u igri i ima 7 skokova..
A Mozgov tad 7 poena i 6 skokova..
Mogao bi hladno brat biti među prvih 15 što se tice ofanzivnih i defanzivnih skokova..
Nadam se da ce i Denver nastaviti pobjednicki niz.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Navodno dok su Harun i Dino u Savezu neće igrati.karanana wrote:Nesto se pricalo da nece igrati na evropskom za nas. Da li je to istina? Jel ne daju nba klubovi ili on nece? Ako je istina.
Mirza ne bojkotuje. Igrao je kvalifikacije.karanana wrote:e kod nas vazda vako nesto. taman kad covjek konta da imaju 3-4 veoma kvalitetna i dobra igraca i da bi se konacno mogao napraviti korak naprijed na evropskom, odmah nesto vako. ne znam ni ko je kriv ni zbog cega ovaj animozitet, ali karina je situacija kako god. i s mirzom je bilo vako. jel i mirza i sad bojkotuje?
Žalosno, tuga majke mi. Vazda neke svađe, prepucavanja po medijima, itd, a reprezentacija ispašta.karanana wrote:e kod nas vazda vako nesto. taman kad covjek konta da imaju 3-4 veoma kvalitetna i dobra igraca i da bi se konacno mogao napraviti korak naprijed na evropskom, odmah nesto vako. ne znam ni ko je kriv ni zbog cega ovaj animozitet, ali karina je situacija kako god. i s mirzom je bilo vako. jel i mirza i sad bojkotuje?
I sad treba da se izvine ekipi koja nije ni upitala sta, kako? Daj ba, treba malo i njega razumjeti, treba vidjeti koliko se odusevio na prvoj predsezonskoj utakmici, znaci radi najbitniju stvar u svojoj karijeri, oni mu natovarili da igra U-20, pa poslije i kvalifikacija sa levatima Islanda i amaterskom ekipom VB. Neko fakat nema osjecaja u tom savezu pa se zayebava. Trebao je syebati karijeru (povreda je bila u pitanju jel) sto bi igrao u tim kvalifikacijama u kojima realno nije ni trebao, ali zato kad nam bude trebao na EP, onda ga dudlamo jer su pojedinci iz saveza ''ponosni''. Bas me zanima kako bi to objasnili__Phoenix__ wrote:Juka se ponio neprofesionalno prema savezu, to je činjenica.
To što on ne vlada situacijom i svodi priču na to da nema kontakta, a u stvari niko iz njegovog kluba ne želi da on ima kontakta niti igra preko ljeta, sa svakim nba igračem je tako...
jasno...gdje taj dodje tu vise trava ne raste... tacno sam znao da ce napraviti neko sranje, ali dok ga stranka gura i njegove ovce glasaci onda nek i reprezentaciju unistibingov buraz wrote:Ako sam u pravu grobar KK Bosna se prebacio u savez,krpelj ce da sise krv i tu.
Juka
pazi drug,stvaljas inat jednog igraca ispred reprezentacije ! sta ako ivanovic ne zeli da ga ima na EP,jer smatra da je izdao svoje kolege iz reprezentacije? nurko je jos zelenkast,ustvari povremeno mijenja boju,zute je boje...It_is_a_Leclerc wrote:Između cijelog saveza i Nurkića, vrlo je jasan izbor. Biram Nurkića, pa makar i savez propao. Ne zanima me, apsolutno. Jusuf Nurkić je naš drugi NBA igrač, i ako su u pravu (a nisu) neka ljudi iz saveza idu ga moliti da igra. Neću da zbog njihovog lažnog ponosa sjebemo ovu dobru šansu.