Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
todd_smith wrote:
Evo, to su nepusaci...mali, nakurceni talibani u borbi za cistocu vjere. I svako ko je drugaciji je neprijatelj i zato ga treba zaklati, kamenovati, baciti u jamu.
Dzaba ja hiljadu puta pisem "odvojeni lokali"...ne, on ne dozvoljava da se pusi ni u jednom lokalu, cak ni u onima u koje nikad nece uci.
To vase "zdravlje" je fakat bolesno.
kakve veze sada vjera ima sa ovim?
Momak ti si ovdje izgleda zalut`o
fino uzmi kutiju svojih cigara, upaljac, onda uzmi jaknu jer ces izaci vani, a vani je zima i zapali koju, vidis da si nervozan
Nisam ni ocekivao da nepusac razumije ironiju.
A promucuran si kao i haver od kojeg je ta izreka.
Pogledaj malo postove, pa ces vidjeti ko je nervozan.Ne dao vam bog fusata, talibani su male mace u poredjenju s vama.
seln wrote:
Ne znam jesi li nekad pricao sa pusacem, ali najveci ceif je cigareta uz pice ili kafu. Ili si mozda mislio da idemo u kafic smetati nepusacima?
Dobro, vjerovatno jesi mislio.
boli me briga ba za tvoj ceif, vodim se sada istom politikom ko i ti
tebe boli briga za moje zdravlje, mene boli briga sto je tebi ceif cigaru i kafu, ko te sisa, sta ja imam da patim ili da mi odjeca smrdi, ili se odvikni ili ne izlazi vani
Evo, to su nepusaci...mali, nakurceni talibani u borbi za cistocu vjere. I svako ko je drugaciji je neprijatelj i zato ga treba zaklati, kamenovati, baciti u jamu.
Dzaba ja hiljadu puta pisem "odvojeni lokali"...ne, on ne dozvoljava da se pusi ni u jednom lokalu, cak ni u onima u koje nikad nece uci.
To vase "zdravlje" je fakat bolesno.
Ne bih ja tako daleko išla.Ipak ste i vi ljudi.
Čim ne držite onu gadnost u čvaljama, zlatni ste
I ne izigravajte žrtve, to je licemjerje nad licemjerjem
Mila,
da i ja tebi kazem sta mislim o tebi:
mislim da si fakat za zaljenja.
Na pamet mi ne pada da izigravam zrtvu i jebe mi se za vas koji bi poboljsali svijet, ali samo nekim zabranama.
A i te zabrane samo ako je nesto sto vama smeta.
I zivo me zaboli za tvoje misljenje o meni.
seln wrote:
Pogledaj malo postove, pa ces vidjeti ko je nervozan.Ne dao vam bog fusata, talibani su male mace u poredjenju s vama.
suti bolan, vidis kakvi smo naci cemo ti IP adresu i ubit cemo te jer si pusac, znas kako smo mi nepusaci ludi
Eurosa wrote:Povucite rucnu, svi...ovo je daleko od normalnog dijaloga,vokabular daleko od prihvatljivog.Ne razumijem vas uopste
edit: aaaaj seln!!!! fuj!
Sta, nije fuj ovo sto je ona kenjala, a ja se suzdrzavao?
Ili je uvreda nepusaca manje uvreda?
upravo tako.uvreda nepušača se teže kažnjava nego uvreda pušača.
jer vi nas u startu vrijeđate ignorisanjem naših elementarnih prava, tako da..kad vam uzvratimo manje se kažnjava
seln wrote:
suti bolan, vidis kakvi smo naci cemo ti IP adresu i ubit cemo te jer si pusac, znas kako smo mi nepusaci ludi
Eurosa wrote:Povucite rucnu, svi...ovo je daleko od normalnog dijaloga,vokabular daleko od prihvatljivog.Ne razumijem vas uopste
edit: aaaaj seln!!!! fuj!
Sta, nije fuj ovo sto je ona kenjala, a ja se suzdrzavao?
Ili je uvreda nepusaca manje uvreda?
Uvrede se vagaju u normalnim odnosima na forumu po principu jesu li licne ili ne, a ja licno ih vagam po principu ko vrijedja.Jednu zenu,ma sta da je rekla, trebas postedjeti tako niskih udaraca. Izvini, nije mi namjera da te omalovazavam ali stvarno...musko si,drzi nivo.
hvala ti honey ali nije me uvrijedio, jer to nije istina, to je samo njegova frustracija pa ju je morao izreći prije ili kasnije u nekom obliku
seln wrote:
Da se bojim zaba, ne bih pio vodu.
a piješ vodu iz bare? pa dobro, neće žabe ništa...ha ja
seln wrote:
Da se bojim zaba, ne bih pio vodu.
drag si nam jer nam cinis uslugu pa ubijas sam sebe cigarama, steta samo sto sporo ide
znam kako se piše, ali ja sam mahaluša pa pišem kako izgovaram
tražio ne tražio, ja sam te prokužila
i zato, istresi se ba....kad si već oženjen
Ma, ne znas, ba...ne vadi se sad.
Znam ja da si ti promucurna, sta ces drugo raditi citav dan, vec analizirati druge.
Istresi se i ti ...udata, neudata, isto ti dodje. Istresanje je istresanje.
šatirana_ljubičica wrote: upravo tako.uvreda nepušača se teže kažnjava nego uvreda pušača.
jer vi nas u startu vrijeđate ignorisanjem naših elementarnih prava, tako da..kad vam uzvratimo manje se kažnjava