Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#926 Re: Liverpool FC
Rafica je zasluzeno dobio nogu i to je cinjenica, tri godine bez trofeja i cao
Mislio sam da je ovaj bolji, al sam se izgleda prevario. Kiks uprave sa njegovim dovodjenjem
Mislio sam da je ovaj bolji, al sam se izgleda prevario. Kiks uprave sa njegovim dovodjenjem
-
Max Bunker
#927 Re: Liverpool FC
Dolazak Roya Hodgsona i ponasanje nekih igraca Liverpoola ( Gera i Torres ) me navodi na misljenje ( mozda i grijesim ), da se ocito u Liverpoolu nesta sprema, pa kao sto je neko napisao prije mene " ili prodaja ili bankrot "...vjerovatno se zeli kupiti neko vrijeme a onda...jedno ili drugo...
- vaučer
#928 Re: Liverpool FC
Kao recimo Wenger koji čini mi se nije ništa osvojio već 5 godina.Admir_1984 wrote:Rafica je zasluzeno dobio nogu i to je cinjenica, tri godine bez trofeja i cao
Gluposti, dobre trenere ne otpuštaš radi jedne loše sezone a ponajmanje da bi doveo osrednju žalost koja povrh svega ni plana a ni hrabrosti.
- Admir_1984
#929 Re: Liverpool FC
Wenger je bar institucija u Arsenalu, osvajali lige bez poraza, rad sa mladima perfektan i slicno. Znaci vjeruju njemu jos 1-2 sezone, ako nishta ne napravi sumnjam da ce ostati. Ni rafa nije imao ni plana ni hrabrosti, ono glavno sto je ucinio za Liverpool je ucinio uz tone i tone srece. Daleko mu vala kuca bila od Anfieldavaučer wrote:Kao recimo Wenger koji čini mi se nije ništa osvojio već 5 godina.Admir_1984 wrote:Rafica je zasluzeno dobio nogu i to je cinjenica, tri godine bez trofeja i cao
Gluposti, dobre trenere ne otpuštaš radi jedne loše sezone a ponajmanje da bi doveo osrednju žalost koja povrh svega ni plana a ni hrabrosti.
- vaučer
#930 Re: Liverpool FC
Blah, nema smisla porediti normalan klub s Liverpoolom.Admir_1984 wrote:Wenger je bar institucija u Arsenalu, osvajali lige bez poraza, rad sa mladima perfektan i slicno. Znaci vjeruju njemu jos 1-2 sezone, ako nishta ne napravi sumnjam da ce ostati. Ni rafa nije imao ni plana ni hrabrosti, ono glavno sto je ucinio za Liverpool je ucinio uz tone i tone srece. Daleko mu vala kuca bila od Anfielda
Ali dati otkaz jednom od najvećih taktičara u nogometu, platiti to zadovoljstvo 6 miliona funti i zaposliti na 3 godine 62-godišnjeg plaćenika koji nema nijedan značajan trofej u biografiji... e to tek dolazi na naplatu.
Još će da tone klub s Merseysidea dok ne ode Roy a prvenstveno vlasnici.
- Admir_1984
#931 Re: Liverpool FC
Sudeci po pocetku sezone Roy se nije pokazao dostojnom zamjenom, al isto tako pomiri se sa tim da je rafi odzvonilo u Liverpoolu i da je poptuno zasluzeno dobio otkazvaučer wrote:Blah, nema smisla porediti normalan klub s Liverpoolom.Admir_1984 wrote:Wenger je bar institucija u Arsenalu, osvajali lige bez poraza, rad sa mladima perfektan i slicno. Znaci vjeruju njemu jos 1-2 sezone, ako nishta ne napravi sumnjam da ce ostati. Ni rafa nije imao ni plana ni hrabrosti, ono glavno sto je ucinio za Liverpool je ucinio uz tone i tone srece. Daleko mu vala kuca bila od Anfielda
Ali dati otkaz jednom od najvećih taktičara u nogometu, platiti to zadovoljstvo 6 miliona funti i zaposliti na 3 godine 62-godišnjeg plaćenika koji nema nijedan značajan trofej u biografiji... e to tek dolazi na naplatu.
Još će da tone klub s Merseysidea dok ne ode Roy a prvenstveno vlasnici.
- vaučer
#932 Re: Liverpool FC
Svakako u normalnim okolnostima bih rekao da je tako.To jest kad bi sve bilo isključivo o nogometu, ali nije.Već tri godine ništa vezano za Liverpool nije samo o nogometu.
Šta je dobio klub koji je financijski na koljenima isplaćivanjem boljeg trenera da bi ga zamjenili evidentno lošijim?
Čak je izostao onaj uobičajeni polet koji donese novi trener.Ništa dakle, čista nula.
Jedini koji su ovdje profitirali su vlasnici jer su samo u proteklom prelaznom roku prodajom igrača zaradili oko 15 miliona funti čiste love za otplatu dugova a ovaj put (i to je smisao cijele priče) nisu imali trenera koji bi javno uperio prst na njih kao krivce.
Jer da je njima bilo do boljeg trenera ili nove nogometne vizije bilo je bome ihahaj slobodnih trenera nakon Svjetskog, mogao si birati tko će. A odabran je onaj koji je tražio samo da sjedne na klupu velikog kluba, bez obzira na pljačku igrača i rasipanje dobara.
Eto o čemu se radi a ti si slobodan objasniti mi kako je Liverpool profitirao dovođenjem ovog dinosaura.
Šta je dobio klub koji je financijski na koljenima isplaćivanjem boljeg trenera da bi ga zamjenili evidentno lošijim?
Čak je izostao onaj uobičajeni polet koji donese novi trener.Ništa dakle, čista nula.
Jedini koji su ovdje profitirali su vlasnici jer su samo u proteklom prelaznom roku prodajom igrača zaradili oko 15 miliona funti čiste love za otplatu dugova a ovaj put (i to je smisao cijele priče) nisu imali trenera koji bi javno uperio prst na njih kao krivce.
Jer da je njima bilo do boljeg trenera ili nove nogometne vizije bilo je bome ihahaj slobodnih trenera nakon Svjetskog, mogao si birati tko će. A odabran je onaj koji je tražio samo da sjedne na klupu velikog kluba, bez obzira na pljačku igrača i rasipanje dobara.
Eto o čemu se radi a ti si slobodan objasniti mi kako je Liverpool profitirao dovođenjem ovog dinosaura.
- Admir_1984
#933 Re: Liverpool FC
Bar je postojala nada da ce novi trener izazvati pozitivan sok ako nishta, pa taman da je u pitanju i Nikola Nikic. Sa ostankom rafe ta nada uopste ne bi postojala, kao i nada da ce klub biti ishta bolji nego sto je bio predhodne sezone, a igraci i rafa su se jednostavno zasitili, sto se jasno vidjelo na terenu da uopste ne funkcionishu kao cjelina
- vaučer
#934 Re: Liverpool FC
Sad smo u ŠBBKBB zoni ali nek bude.
Prošla sezona je također obilježena bizarnim sudačkim odlukama (Sunderland u gostima i beachball) i nevjerojatnom količinom ozljeda najboljih igrača što se mora uzeti u obzir prije nego se sve prospe treneru na leđa.
Svakako postojala je nada za 'pozitivan šok' ali ne s ovim trenerom, bar ne značajna.
Prošla sezona je također obilježena bizarnim sudačkim odlukama (Sunderland u gostima i beachball) i nevjerojatnom količinom ozljeda najboljih igrača što se mora uzeti u obzir prije nego se sve prospe treneru na leđa.
Svakako postojala je nada za 'pozitivan šok' ali ne s ovim trenerom, bar ne značajna.
- johntra
#935 Re: Liverpool FC
Roy će uskoro biti otpisan, ako ne počne davati rezultate i uzimati bodove sa gosotovanja, što je ove sezone izgleda misaona imenica...ništa ne možemo pametno zaključiti dok ne dođe taj sedmi ili osmi oktobar, nisam siguran, kada će biti definitvna odluka oko budućnosti kluba...očigledno je i da neki igrači nisu zadovoljni sa njegovom taktikom, pa ne mogu ili neće da daju sve od sebe na terenu...tu prije svega mislim na Torresa, koji izgleda samo čeka šansu da pobjegne, jer Liverpool sada liči na brod koji tone...kako vrijeme odmiče i ne mislim da bi to bila loša ideja, utaliti ga za veliku lovu i kupiti nekog jeftinijeg igrača, tipa Džeke
naravno, to sve treba uraditi nakon ovog oktobarskog roka i tjeranja američke bagre...
- ultima_palabra
#936 Re: Liverpool FC
Pelle je isto izgubio od niželigaša i to ne na penale, već 4:0vaučer wrote:Da ali ne možeš uzeti pa zamjeniti cijeli igrački kadar.
Benitez je dobio nogu radi prošle sezone a po meni problematičniji je bio 'ne da mi se danas' Gerrard kao i 'ozjedio sam se sa Španjolskom' Torres.
Uvijek je lakše zamjeniti trenera.
Mi dakle zamjenimo trenera nakon loše sezone i dovodimo drugog kojem je kao forte 'motivacija igrača i prijateljski odnos s njima' za razliku od 'hladnog i proračunatog' Beniteza i vidi bogte rezultata.
Pustili se ko tikve niz vodu, kao šta ćemo se truditi kad nema para za pojačanja i ionako se ne očekuje od nas jer je trener po medijima govorio otkad je stigao da se ne treba ništa očekivati od Liverpoola ove sezone.
Koliko znam Pellegrini je još bez posla a Hodgson da živi još 50 godina neće biti trener za veliki klub i to je to.
Dobio je posao jer je Englez, a kako je to plus s obzirom na engleske trenere mi nikako nije jasno.
Nadam se otkazu prije Januara, bolje nije ni zaslužio.
Reći ću ono što sam i tada rekao, takve ekipe igrači moraju pobijediti i da nemaju trenera nikako, znači nema nikakvog opravdanja ni za koga... čini mi se da je i Rafa imao ovakvih kikseva, Reading i Barnsley...
Liverpoolu je trebala svježa krv, sa Rafom više nije išlo... mislili su da je Hodgson pravi, pa su pogriješili, mislim da im je O'Neill siguran dobitak, ali teško da će im on doći dok se riješi pitanje vlasništva.
- vaučer
#937 Re: Liverpool FC
Samo želim da ode.
Da zatvorim oči i da nas ne trenira Roy Hodgson, da ne zarađujemo u prelaznim rokovima i da su ona dva tumora crkla od neke zloćudne bolesti.
Samo to, ako je moguće.
Da zatvorim oči i da nas ne trenira Roy Hodgson, da ne zarađujemo u prelaznim rokovima i da su ona dva tumora crkla od neke zloćudne bolesti.
Samo to, ako je moguće.
- ultima_palabra
#938 Re: Liverpool FC
vaučer wrote:Samo želim da ode.
Samo to, ako je moguće.
- ratata
#939 Re: Liverpool FC
Benitez je toliko ruinirao Liverpool da ce im trebati bar 5 godina da se vrate u normalu, tako da ovo sto se desava Hodgsonu je sasvim ocekivano i nije on krivvaučer wrote:Samo želim da ode.
Samo to, ako je moguće.
- vaučer
#940 Re: Liverpool FC
Glupe su ti fore dozlaboga.ratata wrote: Benitez je toliko ruinirao Liverpool da ce im trebati bar 5 godina da se vrate u normalu, tako da ovo sto se desava Hodgsonu je sasvim ocekivano i nije on kriv
Aj iš..
- Jack Be Nimble
#941 Re: Liverpool FC
Vi se ponasate koda ste mislili da Liverpool ce biti toliko dobar i mozda cak dogurati do cetvrtog mjesta. Novi trener, izgubli Alonsa i Macherana, ne znaju kakva ce im sudbina biti polije Okt 6-tog itd. Ja bi tuzio i vlasnike Liverpula za ovo sranje, ne samo Hiksa nego citavu upravu od 1993 god.
- ratata
#942 Re: Liverpool FC
vaučer wrote:Glupe su ti fore dozlaboga.ratata wrote: Benitez je toliko ruinirao Liverpool da ce im trebati bar 5 godina da se vrate u normalu, tako da ovo sto se desava Hodgsonu je sasvim ocekivano i nije on kriv
Aj iš..
- ganjeta
#944 Re: Liverpool FC
Ubi ih Blackpool k'o mraz paprike 
- ratata
#945 Re: Liverpool FC
na ovaj Liverpool treba da bude kvota najmanje 3,20 i to kod kuce
kakva je ovo igra sta je ovo, pa sramota svega mi
kakva je ovo igra sta je ovo, pa sramota svega mi
-
Robben
#946 Re: Liverpool FC
Johnsonova igra-da te Bog sačuva...
Poulsen-jadna majko, moj Hodžsone gdje su ti oči bile kad si ga dovodio? Čovjek ni u mrtvom Juveu nije igrao prvu postavu.
Jovanović-promašaj teški
Cole- U Čelzi pa prosipaj mahalske fazone, ovdje trebaš igrati fudbal.
Odbrana cijela je koma, pored njih napadači Blekpula prolaze k'o brzi voz, ne smijem ni da pomislim šta će se desiti kad naletimo na Čelzi.
Torresa prodati pod hitno, nek' se materi svojoj povrijeđuje svaku utakmicu, doviđenja fegetu!
Živce mi moje vadite iz vikenda u vikend, nije vas stid!
Poulsen-jadna majko, moj Hodžsone gdje su ti oči bile kad si ga dovodio? Čovjek ni u mrtvom Juveu nije igrao prvu postavu.
Jovanović-promašaj teški
Odbrana cijela je koma, pored njih napadači Blekpula prolaze k'o brzi voz, ne smijem ni da pomislim šta će se desiti kad naletimo na Čelzi.
Torresa prodati pod hitno, nek' se materi svojoj povrijeđuje svaku utakmicu, doviđenja fegetu!
- ratata
#947 Re: Liverpool FC
ne chujem ih vishe da pjevaju you will never walk aloneRobben wrote:Johnsonova igra-da te Bog sačuva...![]()
Jovanović-promašaj teški
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#948 Re: Liverpool FC
ganjeta wrote:Ubi ih Blackpool k'o mraz paprike
- ganjeta
#949 Re: Liverpool FC
Mene juce Dzekson i njegova ekipica 100 KMdon_emir wrote:ganjeta wrote:Ubi ih Blackpool k'o mraz paprike![]()
![]()
![]()
povalise me za 120 KM
- fosil
#950 Re: Liverpool FC
Pa sto se kladite, kad ne znateganjeta wrote:Mene juce Dzekson i njegova ekipica 100 KMdon_emir wrote:ganjeta wrote:Ubi ih Blackpool k'o mraz paprike![]()
![]()
![]()
povalise me za 120 KM