Latvija - Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat ?

Poll ended at 11/06/2013 12:21

Pobjeda Latvije
29
12%
Neriješeno
17
7%
Pobjeda BiH
200
81%

Total votes: 246

tendzera

#926 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by tendzera »

Meni dosta...da svaki nas reprezentativac zabije po gol. :bih: :mrgreen:
Herr Flick

#927 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Herr Flick »

Hoce li Lulic igrati na krilu ili je defanziva??
GeneralBHF

#928 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by GeneralBHF »

Herr Flick wrote:Hoce li Lulic igrati na krilu ili je defanziva??
Naizgled je 4-4-2 ali ovo je formacija 3-5-2 gdje ce Salihovic da ulazi unutra. Kada se branimo bit ce na beku ali kada napadamo u sredini da transfer lopte bude brzi.

Lulic ce biti konstantno u napadu ali nece ni dozvoljavati po krilu da se vrsi pritisak na Salihovica koji ce imati druge zadatke pa da se ne trosi na beku nego u ofanzivi sa dubinskim loptama na Dzeku i Vedu.
Last edited by GeneralBHF on 07/06/2013 10:20, edited 1 time in total.
MOSALJOZE

#929 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by MOSALJOZE »

GeneralBHF wrote:
Herr Flick wrote:Hoce li Lulic igrati na krilu ili je defanziva??
Naizgled je 4-4-2 ali ovo je formacija 3-5-2 gdje ce Salihovic da ulazi unutra. Kada se branimo bit ce na beku ali kada napadamo u sredini da transfer lopte bude brzi.
Mora Lulić igrat ofanzivno jer drugačije ne zna.
Herr Flick

#930 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Herr Flick »

Nije mi jasno zasto Pandza ne igra ako se oporavio,onda smo mogili zukanovica lijevo a salihovica zadnji vezni lulic lijevo krilo
Infaze Studio

#931 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Infaze Studio »

Co0l wrote:
shake69 wrote:Jao medija i nepotrebnog pumpanja atmosfere s nabijanjem ko ce vise hiljada bh. navijaca najaviti u Rigi. Prije dva dana je neko izvalio da dolazi bezmalo 10 000 navijaca :shock: sto znaci da ced hiljade po kaficima gledati tekmu a evo danas smo napokon priznali realnost - nase igrace ce bodriti tek oko 1 500 plavo-zutih navijaca! Hajde,neka, dobit cemo ih i tako i na tribinama!
1500 imaju karte,to je pisalo a ne da ih je toliko doslo u Rigu.Pisalo je i da ce upravo zbog velikog broja nasih navijaca koji ce ostati bez karata biti negdje u gradu postavljen video zid da mogu pratit utakmicu.
Pa evo 4 posta iznad tvoga, citat sa stranice, koju sam i ja citao, gdje pise da 5000 ima karte u dzepovima :-) ..Pazi, ne da su samo kupljene, nego su vec u dzepovima !!! :D

Bice oko 1200 nasih i bice to dosta da se cuje nasa pjesma cijelo vrijeme.
miki.ba

#932 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by miki.ba »

Da nisam na poslu sad bi pivu otvorio. :bih:

MOSALJOZE

#933 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by MOSALJOZE »

Herr Flick wrote:Nije mi jasno zasto Pandza ne igra ako se oporavio,onda smo mogili zukanovica lijevo a salihovica zadnji vezni lulic lijevo krilo
Pandza je odigrao posljednje dvije tekme za svoj klub prije 20+ dana.Prije toga,nakon što se oporavio nije igrao,jer mu je isticao ugovor sa klubom i oni su davali drugim štoperima šansu.Nakon što se neko povrijedio on je dobio šansu u zadnje 2 tekme.Upravu si ti,ali selektor je dao prednost Zukanoviću koji je odigrao sve utakmice za svoj klub.Sličan su tip igrača i Pandza i Zukanović.Naravno Zukanović je daleko bolji tehničar koji (pazi sad) moze igrati zadnjeg veznog,lijevog beka i štopera.Što će reći ako Lulić krene naprijed,a hoće on će da popuni njegovu poziciju dok će se Rahimić ili Medunjanin vraćati na mjesto štopera.Bar sam ja tako zamislio.
MOSALJOZE

#934 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by MOSALJOZE »

Ozil wrote:da selektor misli da salihovic moze igrati zadnjeg veznog vjerovatno bi stavio stevanovica umjesto zahirovica sto i jeste bolja opcija od te tvoje. salihovic je na lijevom bocnom bio veci problem nego korist u svakoj utakmici, u odbrani 0, u napadu 0.
:run:
bimbokaposzta

#935 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by bimbokaposzta »

1 : 3 ( a možda ga i ne primimo ) meni dosta.
U taktiku i postavku igre se razumijem k'o Mara u kriv qratz i nadam se da će bez obzira kako te sitnice :D budu postavljene rezultat biti ovakav. :bih:
Herr Flick

#936 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Herr Flick »

MOSALJOZE wrote:
Herr Flick wrote:Nije mi jasno zasto Pandza ne igra ako se oporavio,onda smo mogili zukanovica lijevo a salihovica zadnji vezni lulic lijevo krilo
Pandza je odigrao posljednje dvije tekme za svoj klub prije 20+ dana.Prije toga,nakon što se oporavio nije igrao,jer mu je isticao ugovor sa klubom i oni su davali drugim štoperima šansu.Nakon što se neko povrijedio on je dobio šansu u zadnje 2 tekme.Upravu si ti,ali selektor je dao prednost Zukanoviću koji je odigrao sve utakmice za svoj klub.Sličan su tip igrača i Pandza i Zukanović.Naravno Zukanović je daleko bolji tehničar koji (pazi sad) moze igrati zadnjeg veznog,lijevog beka i štopera.Što će reći ako Lulić krene naprijed,a hoće on će da popuni njegovu poziciju dok će se Rahimić ili Medunjanin vraćati na mjesto štopera.Bar sam ja tako zamislio.
Safet najbolje zna :D :D
Co0l

#937 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Co0l »

shake69 wrote:
Co0l wrote:
shake69 wrote:Jao medija i nepotrebnog pumpanja atmosfere s nabijanjem ko ce vise hiljada bh. navijaca najaviti u Rigi. Prije dva dana je neko izvalio da dolazi bezmalo 10 000 navijaca :shock: sto znaci da ced hiljade po kaficima gledati tekmu a evo danas smo napokon priznali realnost - nase igrace ce bodriti tek oko 1 500 plavo-zutih navijaca! Hajde,neka, dobit cemo ih i tako i na tribinama!
1500 imaju karte,to je pisalo a ne da ih je toliko doslo u Rigu.Pisalo je i da ce upravo zbog velikog broja nasih navijaca koji ce ostati bez karata biti negdje u gradu postavljen video zid da mogu pratit utakmicu.
I ti stvarno vjerujes da ce 7-8000 nasih navijaca doci da bi gledalo utakmicu na trgu u Rigi!? :shock:
Nisam ja ni rekao da ce ih biti 7-8 hiljada nego kazem sta je pisalo u zadnjoj vijseti o tome kolko ih ima kartu a iz iskustva znam da ih obicno dodje vise nego sto uspije da kupi kartu plus sto je i pisalo da ce biti projekcija negdje u gradu a i da je vec doslo vise od tih 1500.Kako god,obrni-okreni,sigurno ce ih tamo biti vise od tih 1500.
groove

#938 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by groove »

miki.ba wrote:Da nisam na poslu sad bi pivu otvorio. :bih:

za takve okolnosti ovo nabavi za dzep: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31iylmaeXyL.jpg
nije nista vece od smartfona :D
Stari kenjac

#939 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Stari kenjac »

Mračajski proto

#940 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Mračajski proto »

Dijasporci, znaju dva padeža.
Stari kenjac

#941 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Stari kenjac »

znam da su dijasporci, ali lijepo je cuti ovu pjesmu, tamo negdje. :bih:
Partijaner

#942 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Partijaner »

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#943 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Velkoski »

Sarajevo_Grad wrote:Dijasporci, znaju dva padeža.
:lol:
Logovan

#944 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

Partijaner wrote:Ozezi jbm ti trunje. :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=QMh1L9xO ... r_embedded
:lol: :lol:

Dole komentar: bosanski horoz oplodio latvijsku koku. :mrgreen: :lol:
Partijaner

#945 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Partijaner »

_terminaš_ wrote:
:lol: :lol:

Dole komentar: bosanski horoz oplodio latvijsku koku. :mrgreen: :lol:
:mrgreen:
Djubre_

#946 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Djubre_ »

Ovako u brazilu dvije brazilke na sto i pustit halida.. trrr tnn tn tn :smile:

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
DonVito

#947 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

Josssss malo.
Stari

#948 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Stari »

Ali mislim ozbiljno ...kako vi mislite da ce ovo veceras proci ... mene nekakva cudnovatna opustenost, nonsalancija pa umal nekakva komforcija ..kao da je ovo trening, kao da je ovo puka formalnost ...
.
.
. To me zabrinjava - nemam se obicaj ovako ponasati pred utakmice - ...odoh namazati jednu shnitu sa pastetom
Herr Flick

#949 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Herr Flick »

Stari wrote:Ali mislim ozbiljno ...kako vi mislite da ce ovo veceras proci ... mene nekakva cudnovatna opustenost, nonsalancija pa umal nekakva komforcija ..kao da je ovo trening, kao da je ovo puka formalnost ...
.
.
. To me zabrinjava - nemam se obicaj ovako ponasati pred utakmice - ...odoh namazati jednu shnitu sa pastetom
Sta te ima zabrinjavat,mi vise nismo mala repka,mi smo 15 reprezentacija svijeta.Ja sam opusten u uvjeren u pobjedu od 2-3 gola razlike.Sve osim pobjede bi bio veliki neuspjeh :bih: :bih:
Mohikanacc

#950 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Mohikanacc »

Klixovci, pozdrav iz Rige! :thumbup: :bih:

Pivo im je pravo, nisam ni znao da je ovako jeftino i dobro! Neki su i sinoc dosli, vecina jutros. Latvijci ok, nema nikakvih problema, policiju nisam vidio.

Trenutno je nekih 4500-5000 nasih ljudi u Rigi, najvise nase raje iz Skandinavije + dio koji je dosao iz BIH. Svedsko-bosanski cujes na svakom koraku, mi smo dosli jutros iz Malmea. :-D Sve je spremno za spektakl!

Bice slike kad se vratim kuci, poz! :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih:
Locked