Senaid Memić - ALL ABOUT

Post Reply
van Basten

#926 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by van Basten »

ima li ijedan kandidat na Ilidži sposoban da ozbiljnije ugrozi Memića na ovim izborima, bez obzira koja je stranka? da se pokuša masovnije pogurati?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#927 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Truba »

kazite mi ime i ja cu za njega glasovati
Dr Baltazar

#928 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Dr Baltazar »

Black swan wrote:kazite mi ime i ja cu za njega glasovati
Prof. dr. Senaid Memić :mrgreen:

Nema niko ni trunku šanse, najrealnije govorim.
alphonse kauders

#929 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by alphonse kauders »

poklon privatnoj firmi,mashalah! :run:

Image
Fudo Bosna

#930 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Fudo Bosna »

alphonse kauders wrote:poklon privatnoj firmi,mashalah! :run:

Image

"Lekum dinukum weliedin", koji demagog i obmanjivac i "prodavac magle", od covjeka !

P.S.
Sto demagogu Memicu, "suknu", sada u emisiji, " Zabranjeni forum", gospodja iz publike, bivsa zastupnica u
opcinskom parlamentu Vogosce, inace profesorica u Srednjoskolskom Centru, uhvati , Memu da laze i ukaza da mijenjaju , bas oni , nacelnici, prostorne planove, onako po potrebi ... :izet:
Logovan

#931 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Logovan »

Poklopi profesorica Senaida na zabranjenom forumu. :D
VjecitiStudent

#932 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by VjecitiStudent »

Rasturi profesorica lažnog doktora.
Haris.ba

#933 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Haris.ba »

VjecitiStudent wrote:Rasturi profesorica lažnog doktora.
U pravu je u mnogim stvarima bila. U nekim nije. Ali, ne kontam šta će ti ovo za lažnog doktora? Znaš nešta što mi ne znamo?
VjecitiStudent

#934 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by VjecitiStudent »

Narod zna: 1996. se vratio iz Turske, 1997. doktorirao, 1998. postao profesor

Nije doduše talenat ko Dino ...
Dr Baltazar

#935 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Dr Baltazar »

I kao takav lagano uzima izbore. Što reče Hršumu da je dovoljno jak i da mu reklama u emisiji ne treba :thumbup: :lol: :mrgreen: Sve je bolji i bolji, i zna za sabur kad je to potrebno.

I ne znam šta ste vi gledali, ali je on ovu nastavnicu izdominirao samo tako :mrgreen: :thumbup:
Last edited by Dr Baltazar on 23/09/2016 15:38, edited 1 time in total.
Truba

#936 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Truba »

možda je imao research u turskoj pa je vamo damo doktorirao :lol:
kike-tike

#937 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by kike-tike »

Dr Baltazar wrote:I kao takav lagano uzima izbore. Što reče Hršumu da je dovoljno jak i da mu reklama u emisiji ne treba :thumbup: :lol: :mrgreen: Sve je bolji i bolji, i zna za sabur kad je to potrebno.
:izet: :izet: prskaaaa, meni je MEMO titooooo.
Trebam te

#938 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Trebam te »

kike-tike wrote:
Dr Baltazar wrote:I kao takav lagano uzima izbore. Što reče Hršumu da je dovoljno jak i da mu reklama u emisiji ne treba :thumbup: :lol: :mrgreen: Sve je bolji i bolji, i zna za sabur kad je to potrebno.

Sta bi sa vocnjakom duz ceste Ilidza -Hrasnica?

Je li to ikad zazivjelo?
Streptokok

#939 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Streptokok »

Trebam te wrote:
kike-tike wrote:
Sta bi sa vocnjakom duz ceste Ilidza -Hrasnica?
Je li to ikad zazivjelo?
Naravno. Tresnje su uveliko izasle na rod. Plidovi su bogati mineralima i teskim metalima. One vocke u sredini su masovno pocrkale i osusile se. No narod zno.
walk_M-A-N

#940 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by walk_M-A-N »

alphonse kauders wrote:poklon privatnoj firmi,mashalah! :run:
http://www.zurnal.info/novost/20024/nac ... onio-bager
http://www.zurnal.info/novost/19974/za- ... skog-novca
Memić Bosmanu bager, Bosman SDA donaciju, onda se te pare rastale i razlijepe za plakate.
Više od idiotluka, to je kriminal. A vlasnik Bosmana ne zna više šta će od para koje dobije niskogradnjom i održavanjem i ovakvim ugovorima, pa krenuo da pravi zgrade.
Haris.ba

#941 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Haris.ba »

Nikad našem narodu ugodit. Šta bi bilo da je to dobila neka strana firma?

Ili da je općina rekla hajde da zaposlimo dva čovjeka kao bageriste na budžetu - kao zaposlenike općine. Ono plata i doprinosi. Ili, da su dali famoznom općinskom javnom preduzeću za komunalno održavanje? :D

Ne ide bager u vlasništvo Bosmanu. Kakvi su to novinari koji jedno kažu u naslovu - a drugo u tekstu piše? Ko da su studirali na klixu.

Ovo je isto ko za Vrelo Bosne. Mislim, svaka čast na političkoj borbi. Ide se efikasno. Prodaja Vrela Bosne, poklanjanje bagera tajkunu,....
Memića se ima puno toga kritikovati. Ali, ne razumijem da nema kapaciteta za išta konkretno.

Uglavnom čujem kritike na čistoću, Arape, Sandžaklije, nelegalnu gradnju.

Eto, osnovano je javno komunalno općinsko preduzeće. Arape i Sandžaklije će riješiti Dodik. Eto, kaže da je bio i sastanak da hoće da budu konstitutivni narod Arapi. Nelegalna gradnja je ono gdje treba šibati ovu općinsku administraciju. Te gradnja koja se provuče kroz papire - a ne bi smjela.
jefff

#942 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by jefff »

Gazde is Bosmala su dajdzici doticnog gospodina.
elk

#943 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by elk »

Ja juce bio na vrelu,doduse zaslo vec sunce iza igmana,bilo oko pola 5.mrsavih 7 arapa,nisu ni petobu ostavili,sve sa fijakerom.nacelnice,mislim....
jao_situacije

#944 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

I ne znam šta ste vi gledali, ali je on ovu nastavnicu izdominirao samo tako :mrgreen: :thumbup:
žali li se doktor na reviziju državljanstava, izgleda da će mu se glasačko tijelo rasuti, džaba sanđžak i legalizacija, izgleda vrhuška ima neke druge planove

nego de ti meni reci, ili bar priupitaj doktora ako mu se smiješ obratiti uopće, koju je utoku imao sinčina babina kad je uhapšen
jel bar neki jebački sig bio u pitanju ?
Truba

#945 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Truba »

kakav je onaj iz prve stranke
mogo bih njemu dati glas za nacelnike a samiru u SDP jer njega jedino znam na ilidzi
Dr Baltazar

#946 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Dr Baltazar »

jao_situacije wrote:

žali li se doktor na reviziju državljanstava, izgleda da će mu se glasačko tijelo rasuti, džaba sanđžak i legalizacija, izgleda vrhuška ima neke druge planove

nego de ti meni reci, ili bar priupitaj doktora ako mu se smiješ obratiti uopće, koju je utoku imao sinčina babina kad je uhapšen
Ma drug postaješ malo smor, iskreno ti govorim :mrgreen: Kad uzme opet izbore, pogledaj koji je broj glasova uzeo Memić i onda ti svakog to pitaj ko je za njega glasao. U općinu 1x ušao otkako je on načelnik, baš velika povezanost :lol:
jao_situacije

#947 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

Dr Baltazar wrote:
jao_situacije wrote:

Ma drug postaješ malo smor, iskreno ti govorim :mrgreen: Kad uzme opet izbore, pogledaj koji je broj glasova uzeo Memić i onda ti svakog to pitaj ko je za njega glasao. U općinu 1x ušao otkako je on načelnik, baš velika povezanost :lol:
nema veze jesam li naporan, de ti meni odgovori ako znaš, ako ne znaš kažeš fino ne znam, i to je to
sad si preuzeo funkciju hm-a nekad je on bio glasnogovornik sda, sad si ti
Dr Baltazar

#948 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Dr Baltazar »

jao_situacije wrote:
Dr Baltazar wrote:
jao_situacije wrote:

nema veze jesam li naporan, de ti meni odgovori ako znaš, ako ne znaš kažeš fino ne znam, i to je to
sad si preuzeo funkciju hm-a nekad je on bio glasnogovornik sda, sad si ti
HM je bio član stranke, a ja veze sa njima nemam. Drastične razlike :mrgreen: :lol:
jao_situacije

#949 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

Dr Baltazar wrote:
HM je bio član stranke, a ja veze sa njima nemam. Drastične razlike :mrgreen: :lol:
znači znaš hm-a, poselami ga
jel napredovao gdje su ga premjestili, iskreno zaslužio je telekom, baš se zalagao odgovarao na svaku uvredu i ružnu riječ o stranci i bakiru pravi stranački vojnik
Dr Baltazar

#950 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Dr Baltazar »

jao_situacije wrote:
Dr Baltazar wrote:
znači znaš hm-a, poselami ga
jel napredovao gdje su ga premjestili, iskreno zaslužio je telekom, baš se zalagao odgovarao na svaku uvredu i ružnu riječ o stranci i bakiru pravi stranački vojnik
Ne znam ga :mrgreen:

Čim mu tako jake funkcije daješ, mora da je dobar bio :lol:
Post Reply