Senaid Memić - ALL ABOUT
- van Basten
#926 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
ima li ijedan kandidat na Ilidži sposoban da ozbiljnije ugrozi Memića na ovim izborima, bez obzira koja je stranka? da se pokuša masovnije pogurati?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#927 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
kazite mi ime i ja cu za njega glasovati
-
Dr Baltazar
#928 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Prof. dr. Senaid MemićBlack swan wrote:kazite mi ime i ja cu za njega glasovati
Nema niko ni trunku šanse, najrealnije govorim.
- alphonse kauders
#929 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
poklon privatnoj firmi,mashalah!

- Fudo Bosna
#930 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
alphonse kauders wrote:poklon privatnoj firmi,mashalah!![]()
"Lekum dinukum weliedin", koji demagog i obmanjivac i "prodavac magle", od covjeka !
P.S.
Sto demagogu Memicu, "suknu", sada u emisiji, " Zabranjeni forum", gospodja iz publike, bivsa zastupnica u
opcinskom parlamentu Vogosce, inace profesorica u Srednjoskolskom Centru, uhvati , Memu da laze i ukaza da mijenjaju , bas oni , nacelnici, prostorne planove, onako po potrebi ...
- Logovan
#931 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Poklopi profesorica Senaida na zabranjenom forumu. 
-
VjecitiStudent
#932 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Rasturi profesorica lažnog doktora.
- Haris.ba
#933 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
U pravu je u mnogim stvarima bila. U nekim nije. Ali, ne kontam šta će ti ovo za lažnog doktora? Znaš nešta što mi ne znamo?VjecitiStudent wrote:Rasturi profesorica lažnog doktora.
-
VjecitiStudent
#934 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Narod zna: 1996. se vratio iz Turske, 1997. doktorirao, 1998. postao profesor
Nije doduše talenat ko Dino ...
Nije doduše talenat ko Dino ...
-
Dr Baltazar
#935 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
I kao takav lagano uzima izbore. Što reče Hršumu da je dovoljno jak i da mu reklama u emisiji ne treba
Sve je bolji i bolji, i zna za sabur kad je to potrebno.
I ne znam šta ste vi gledali, ali je on ovu nastavnicu izdominirao samo tako

I ne znam šta ste vi gledali, ali je on ovu nastavnicu izdominirao samo tako
Last edited by Dr Baltazar on 23/09/2016 15:38, edited 1 time in total.
- Truba
#936 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
možda je imao research u turskoj pa je vamo damo doktorirao 
-
kike-tike
#937 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Dr Baltazar wrote:I kao takav lagano uzima izbore. Što reče Hršumu da je dovoljno jak i da mu reklama u emisiji ne treba![]()
![]()
-
Trebam te
#938 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
kike-tike wrote:Dr Baltazar wrote:I kao takav lagano uzima izbore. Što reče Hršumu da je dovoljno jak i da mu reklama u emisiji ne treba![]()
![]()
![]()
prskaaaa, meni je MEMO titooooo.
Sta bi sa vocnjakom duz ceste Ilidza -Hrasnica?
Je li to ikad zazivjelo?
- Streptokok
#939 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Naravno. Tresnje su uveliko izasle na rod. Plidovi su bogati mineralima i teskim metalima. One vocke u sredini su masovno pocrkale i osusile se. No narod zno.Trebam te wrote:Sta bi sa vocnjakom duz ceste Ilidza -Hrasnica?kike-tike wrote:Dr Baltazar wrote:I kao takav lagano uzima izbore. Što reče Hršumu da je dovoljno jak i da mu reklama u emisiji ne treba![]()
![]()
![]()
prskaaaa, meni je MEMO titooooo.
Je li to ikad zazivjelo?
-
walk_M-A-N
#940 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
http://www.zurnal.info/novost/20024/nac ... onio-bageralphonse kauders wrote:poklon privatnoj firmi,mashalah!![]()
http://www.zurnal.info/novost/19974/za- ... skog-novca
Memić Bosmanu bager, Bosman SDA donaciju, onda se te pare rastale i razlijepe za plakate.
Više od idiotluka, to je kriminal. A vlasnik Bosmana ne zna više šta će od para koje dobije niskogradnjom i održavanjem i ovakvim ugovorima, pa krenuo da pravi zgrade.
- Haris.ba
#941 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Nikad našem narodu ugodit. Šta bi bilo da je to dobila neka strana firma?
Ili da je općina rekla hajde da zaposlimo dva čovjeka kao bageriste na budžetu - kao zaposlenike općine. Ono plata i doprinosi. Ili, da su dali famoznom općinskom javnom preduzeću za komunalno održavanje?
Ne ide bager u vlasništvo Bosmanu. Kakvi su to novinari koji jedno kažu u naslovu - a drugo u tekstu piše? Ko da su studirali na klixu.
Ovo je isto ko za Vrelo Bosne. Mislim, svaka čast na političkoj borbi. Ide se efikasno. Prodaja Vrela Bosne, poklanjanje bagera tajkunu,....
Memića se ima puno toga kritikovati. Ali, ne razumijem da nema kapaciteta za išta konkretno.
Uglavnom čujem kritike na čistoću, Arape, Sandžaklije, nelegalnu gradnju.
Eto, osnovano je javno komunalno općinsko preduzeće. Arape i Sandžaklije će riješiti Dodik. Eto, kaže da je bio i sastanak da hoće da budu konstitutivni narod Arapi. Nelegalna gradnja je ono gdje treba šibati ovu općinsku administraciju. Te gradnja koja se provuče kroz papire - a ne bi smjela.
Ili da je općina rekla hajde da zaposlimo dva čovjeka kao bageriste na budžetu - kao zaposlenike općine. Ono plata i doprinosi. Ili, da su dali famoznom općinskom javnom preduzeću za komunalno održavanje?
Ne ide bager u vlasništvo Bosmanu. Kakvi su to novinari koji jedno kažu u naslovu - a drugo u tekstu piše? Ko da su studirali na klixu.
Ovo je isto ko za Vrelo Bosne. Mislim, svaka čast na političkoj borbi. Ide se efikasno. Prodaja Vrela Bosne, poklanjanje bagera tajkunu,....
Memića se ima puno toga kritikovati. Ali, ne razumijem da nema kapaciteta za išta konkretno.
Uglavnom čujem kritike na čistoću, Arape, Sandžaklije, nelegalnu gradnju.
Eto, osnovano je javno komunalno općinsko preduzeće. Arape i Sandžaklije će riješiti Dodik. Eto, kaže da je bio i sastanak da hoće da budu konstitutivni narod Arapi. Nelegalna gradnja je ono gdje treba šibati ovu općinsku administraciju. Te gradnja koja se provuče kroz papire - a ne bi smjela.
-
jefff
#942 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Gazde is Bosmala su dajdzici doticnog gospodina.
-
elk
#943 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ja juce bio na vrelu,doduse zaslo vec sunce iza igmana,bilo oko pola 5.mrsavih 7 arapa,nisu ni petobu ostavili,sve sa fijakerom.nacelnice,mislim....
- jao_situacije
#944 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
žali li se doktor na reviziju državljanstava, izgleda da će mu se glasačko tijelo rasuti, džaba sanđžak i legalizacija, izgleda vrhuška ima neke druge planoveDr Baltazar wrote:I kao takav lagano uzima izbore. Što reče Hršumu da je dovoljno jak i da mu reklama u emisiji ne treba![]()
![]()
I ne znam šta ste vi gledali, ali je on ovu nastavnicu izdominirao samo tako![]()
nego de ti meni reci, ili bar priupitaj doktora ako mu se smiješ obratiti uopće, koju je utoku imao sinčina babina kad je uhapšen
jel bar neki jebački sig bio u pitanju ?
- Truba
#945 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
kakav je onaj iz prve stranke
mogo bih njemu dati glas za nacelnike a samiru u SDP jer njega jedino znam na ilidzi
mogo bih njemu dati glas za nacelnike a samiru u SDP jer njega jedino znam na ilidzi
-
Dr Baltazar
#946 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ma drug postaješ malo smor, iskreno ti govorimjao_situacije wrote:žali li se doktor na reviziju državljanstava, izgleda da će mu se glasačko tijelo rasuti, džaba sanđžak i legalizacija, izgleda vrhuška ima neke druge planoveDr Baltazar wrote:I kao takav lagano uzima izbore. Što reče Hršumu da je dovoljno jak i da mu reklama u emisiji ne treba![]()
![]()
I ne znam šta ste vi gledali, ali je on ovu nastavnicu izdominirao samo tako![]()
nego de ti meni reci, ili bar priupitaj doktora ako mu se smiješ obratiti uopće, koju je utoku imao sinčina babina kad je uhapšen
jel bar neki jebački sig bio u pitanju ?
- jao_situacije
#947 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
nema veze jesam li naporan, de ti meni odgovori ako znaš, ako ne znaš kažeš fino ne znam, i to je toDr Baltazar wrote:Ma drug postaješ malo smor, iskreno ti govorimjao_situacije wrote:žali li se doktor na reviziju državljanstava, izgleda da će mu se glasačko tijelo rasuti, džaba sanđžak i legalizacija, izgleda vrhuška ima neke druge planoveDr Baltazar wrote:I kao takav lagano uzima izbore. Što reče Hršumu da je dovoljno jak i da mu reklama u emisiji ne treba![]()
![]()
jel bar neki jebački sig bio u pitanju ?Kad uzme opet izbore, pogledaj koji je broj glasova uzeo Memić i onda ti svakog to pitaj ko je za njega glasao. U općinu 1x ušao otkako je on načelnik, baš velika povezanost
sad si preuzeo funkciju hm-a nekad je on bio glasnogovornik sda, sad si ti
-
Dr Baltazar
#948 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
HM je bio član stranke, a ja veze sa njima nemam. Drastične razlikejao_situacije wrote:nema veze jesam li naporan, de ti meni odgovori ako znaš, ako ne znaš kažeš fino ne znam, i to je toDr Baltazar wrote:Ma drug postaješ malo smor, iskreno ti govorimjao_situacije wrote:
žali li se doktor na reviziju državljanstava, izgleda da će mu se glasačko tijelo rasuti, džaba sanđžak i legalizacija, izgleda vrhuška ima neke druge planove
jel bar neki jebački sig bio u pitanju ?Kad uzme opet izbore, pogledaj koji je broj glasova uzeo Memić i onda ti svakog to pitaj ko je za njega glasao. U općinu 1x ušao otkako je on načelnik, baš velika povezanost
sad si preuzeo funkciju hm-a nekad je on bio glasnogovornik sda, sad si ti
- jao_situacije
#949 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
znači znaš hm-a, poselami gaDr Baltazar wrote:
HM je bio član stranke, a ja veze sa njima nemam. Drastične razlike![]()
jel napredovao gdje su ga premjestili, iskreno zaslužio je telekom, baš se zalagao odgovarao na svaku uvredu i ružnu riječ o stranci i bakiru pravi stranački vojnik
-
Dr Baltazar
#950 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ne znam gajao_situacije wrote:znači znaš hm-a, poselami gaDr Baltazar wrote:
HM je bio član stranke, a ja veze sa njima nemam. Drastične razlike![]()
jel napredovao gdje su ga premjestili, iskreno zaslužio je telekom, baš se zalagao odgovarao na svaku uvredu i ružnu riječ o stranci i bakiru pravi stranački vojnik
Čim mu tako jake funkcije daješ, mora da je dobar bio