Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dženana je ozbiljna a Vi tako Mogao bih reći čak i primitivno komentarišete! Sramota!
Pitanje za Dženanu: Imate li u planu obnavljanje glavne ceste u Zavidovićima i širenje iste na barem 6 traka 3 u jednom i 3 u drugom smjeru kao što to utemeljitelji ima za Sarajevo samo što radi veličine grada ovdje treba 8 traka kako je već predloženo?
O'zone wrote:Dženana je ozbiljna a Vi tako Mogao bih reći čak i primitivno komentarišete! Sramota!
Pitanje za Dženanu: Imate li u planu obnavljanje glavne ceste u Zavidovićima i širenje iste na barem 6 traka 3 u jednom i 3 u drugom smjeru kao što to utemeljitelji ima za Sarajevo samo što radi veličine grada ovdje treba 8 traka kako je već predloženo?
Srdačno zahvaljujem.
Ispravka netačnog navoda: Utemeljit je bio obećao 14 traka...
O'zone wrote:Dženana je ozbiljna a Vi tako Mogao bih reći čak i primitivno komentarišete! Sramota!
Srdačno zahvaljujem.
Ispravka netačnog navoda: Utemeljit je bio obećao 14 traka...
Ispričavam se na netačnom navodu i zahvaljujem cijenjenom forumašu @novi.dan.nova.nafaka na ukazanoj grešci.
Джeнaну Чaмџић и њeнoг мужa Aмирa трeбajу пoдржaти сви oсвиjeштeни грaђaни Бoшњaци у бoрби прoтив тeрoризмa, jeр су Зaвидoвићи уз Teшaњ цeнтaр Aл-Kaидe У Бoсни.
Dževad wrote:Джeнaну Чaмџић и њeнoг мужa Aмирa трeбajу пoдржaти сви oсвиjeштeни грaђaни Бoшњaци у бoрби прoтив тeрoризмa, jeр су Зaвидoвићи уз Teшaњ цeнтaр Aл-Kaидe У Бoсни.
evo dževde brata i ovdje daje upute kako da se postavimo prema sve većoj najezdi terorista iz srednje bosne
jaoooo, vidim ova tema aktivna pa reko haj da udjem da vidim sta se desava.
hahahaha, e jebo vas ja, sad cu morati svih 40-50 stranica teme da pregledam, hahahahaha.
♥ Julianna ♥ wrote:Gospođo Čamdžić, hajd vi meni recite ko žena ženi, ko je zaslužan za vaš stajling?
komšinica hanifa. eto sad bi trebala plaćati nekoga da joj kaže koje gaće i koje boje natikače. da ti nisi možda modni stilist?
ona je dovoljno elegantna i bez modnog stiliste.
ja sam htjela samo da ga poHHvalim i da pitam da mi da broj stiliste..'ta sad odmA na mene! Al vidim da krije...pa ja ko svako žensko...krije frizera ko zmija noge
ja se nakon 5 procitanih stranica davim. gledaju me ovi okolo i pitaju sta se desava a ja se smijem ko budaletina. i ono malo sto sam konto uraditi sada cu da ostavim za sutra.
u jednu ruku, podrzavam da se ovako ona obraca javnosti i da je dostupna, ali u drugu, vecu ruku.....ja crkajem od smijeha.
kud se u zavidovicima ne registrovah, imam tamo par adresa na kojima sam se mogo prijaviti.