Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Telemach
#926 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da je od danas ponuda D3 Start paketa bogatiji za još jedan kanal.
Kanal Bloomberg TV se na vašim prijemnicima nalazi na poziciji 163 u Mostaru i poziciji 164 u Sarajevu i Zenici.
Vaš Telemach
Obavještavamo vas da je od danas ponuda D3 Start paketa bogatiji za još jedan kanal.
Kanal Bloomberg TV se na vašim prijemnicima nalazi na poziciji 163 u Mostaru i poziciji 164 u Sarajevu i Zenici.
Vaš Telemach
- TheWatcher
#927 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
telamach kada ce te kopati po cengic vili (sarajevo) 
-
strongman
#928 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
to je bezvezni biznis kanal , prati berzu i trziste i na njemu nema bas nista zanimljivo...tako nemojte se bezveze hvaliti...siguran sam da 99.99% ljudi u BiH nece gledati taj kanal...Telemach wrote:Poštovani korisnici,
Vaš Telemach
- mrtva kokoš
#929 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
moj telemach, zasto nakon sto sam potpisao ugovor na 24mj. tj presao na digitalu i odredjenog perioda tacnije 3mj. gdje sam imao pogodnost zvanu hd kanali te iste pogodnosti vise nemam. da ne dodje do zabune, ne pitam vas za sve hd kanale, vec samo za sport klub HD kanale a njih vise nemam ?!Telemach wrote:Poštovani korisnici,
Vaš Telemach
-
ZenicaAB
#930 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ovaj Bloomberg,"novi kanal",kao sto prijasnji korisnik "kaze": to ne gleda ni 99,99% ljudi! Jbt,ja koje su zalbe,ne mogu da vjerujem,ne ovde,vec po FB stranici,itd..... Nema nama vise digitalne od telekabela! Ne mislim na to sto je vecina gledala na lcd tv besplatno,vec mislim na to,sto zatamnjuju svaki dan,sve sto je zanimljivo,na odredjenim kanalima,dok telekabel nikada to radio nije! Po pitanju mog ugovora,koji "ceka" od 21.9.2012.,to je nepojmljivo,naravno da sam otkazao digitalnu tv,ostajem na analognoj,sasvim dovoljno,ionako to je sada telemah analogna,telekabel nema sa tim veze vise,ima mozda procente neke kao i sa internetom,i naravno S paket,koji je takodjer,od 21.9.2012.,na Telemah ugovoru,pa,kada razmislim,posto neko ovde prije komentirao,kako teskih ljudi ima,ovako kao sto sam ja,pitao bih ja tebe,da si u situaciji po pitanju ugovora,netacnih i nepotpunih info...od strane gospode,da li bi ti bio "teska osoba" . Svaka ti cast Telemah. Prijatno.
-
DON_eARL
#931 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
šime.sparina wrote:moj telemach, zasto nakon sto sam potpisao ugovor na 24mj. tj presao na digitalu i odredjenog perioda tacnije 3mj. gdje sam imao pogodnost zvanu hd kanali te iste pogodnosti vise nemam. da ne dodje do zabune, ne pitam vas za sve hd kanale, vec samo za sport klub HD kanale a njih vise nemam ?!Telemach wrote:Poštovani korisnici,
Vaš Telemachnismo se tako dogovorili jer dogovor je bio da hd sport klub kanali ostaju 24 mj., nije lijepo to sto radite !!
Meni za par dana završava...
Mislim da ti je najbolje 1430 zvati, a ako ne ispoštuju ugovor, posavjetuj se sa advokatom.
-
strongman
#932 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ZenicaAB wrote:ovaj Bloomberg,"novi kanal",kao sto prijasnji korisnik "kaze": to ne gleda ni 99,99% ljudi! Jbt,ja koje su zalbe,ne mogu da vjerujem,ne ovde,vec po FB stranici,itd..... Nema nama vise digitalne od telekabela! Ne mislim na to sto je vecina gledala na lcd tv besplatno,vec mislim na to,sto zatamnjuju svaki dan,sve sto je zanimljivo,na odredjenim kanalima,dok telekabel nikada to radio nije! Po pitanju mog ugovora,koji "ceka" od 21.9.2012.,to je nepojmljivo,naravno da sam otkazao digitalnu tv,ostajem na analognoj,sasvim dovoljno,ionako to je sada telemah analogna,telekabel nema sa tim veze vise,ima mozda procente neke kao i sa internetom,i naravno S paket,koji je takodjer,od 21.9.2012.,na Telemah ugovoru,pa,kada razmislim,posto neko ovde prije komentirao,kako teskih ljudi ima,ovako kao sto sam ja,pitao bih ja tebe,da si u situaciji po pitanju ugovora,netacnih i nepotpunih info...od strane gospode,da li bi ti bio "teska osoba" . Svaka ti cast Telemah. Prijatno.
prijatelju moj...ja sam jos prije par mjeseci rekao da cemo mi iz Zenice zaliti sto ode telekabel...prije svega zalim jer ovi jos malo pa ce naplacivati i zrak ,a kao sto rece zatamnjuju sve zivo , drugo imo sam lcd tv sa ugradjenim resiverom i mogao sam sve fino gledati za 12 km , a kod telemacha bi trebao platiti Bog zna koliko za tu vrstu kanala...al sve je to ok jbg to je lukzus...al ne mogu ove njihove price nudimo vam 70 kanala i tako to , a vamo jedino ih raja uzima zbog sport klubova , ako sportklubove ukinu za ovaj najmanji paket svi ce napustiti telemach to vam je zagarantovano!!! zato mojne te ublehaške price Bloomberg tv i slicno...
-
ZenicaAB
#933 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U pravu si druze 100%,i ne treba dopustiti da vas "saltaju"-vecina im se"uvukla u supak",tipa ono: "joj novi resiver,usluge,i to",a na kraju,kada dobiju resiver i to,uvide da su dobili ..rac od usluga sa zatamnjivanjem programa svakodnevno,sa kockicama i prekidima slike,i tada se zale: Polako,uvjeriti ce te se kakva ce vam digitala biti,naravno,imate i novembar promotivni period,kada ce vam biti "otkljucani svi kanali",pa poletite ,prijavite se za najveci D3 digitalni paket,sto je njima cilj,naravno!
. Ma kakvi oni druze moj,skuzio sam ih jos kako su krenuli sa zamjenom resivera,na pocetku su sedmicno izbacivali po 2 -3 spiska naselja za zamjenu,a sada jedva sedmicno i 1 spisak da odrade,prvo to,pa u vezi racuna,koristis njihove usluge,salju racune od telekabela,iako razumijem za septembar mjesec,ali za ovaj mjesec,itekako razumjeti necu,jer u mom"moj telemach portal" profilu lijepo pise da koristim S paket ,koji je aktiviran ovaj mjesec tacno 3.10.2012.god,kao i u ugovoru sto sam naznacio kada sam raskinuo sa telekabelom,sto znaci,ako mi posalju racun za ovaj mjesec u novembru u iznosu od 30.km,(telekabelov net koji ja vise ne koristim),da je prevara u pitanju,i samo se pitam kome se to moze prijaviti,jer postoji sve crno na bijelo,a ako dodje racun za ovaj mjesec u iznosu od 22.km,tada je ok-zasto ovo pisem-zbog toga sto im ne vjerujem nista vise,sto lazu u korisnickoj sluzbi,daju netacne podatke,informacije,obmanjuju korisnike,itd,a bez pitanja su preuzeli sve licne povjerljive korisnicke podatke od telekabela,kada su ga preuzeli 1.9.2012,bez da su se prvo javili korisnicima i upitali da li se mi slazemo sa tim,da nase podatke preuzmu,itd,itd.....
Rezime: Zasto da ja prisilom gospode iz Telemaha moram raskinuti korisnicki odnos i interneta i tv_a,a koristim godinama telekabel,a posto je internet u telekabelu sada 30.km,a u telemah 20.km,(isti paket),zasto da se vracam na net od telekabela i placam 30.km,kada je to net od telemaha,sto znaci,kako god "da okrenes",koristis telemahov internet,a cijene razlicite-ZAMISLI covjece muljavine! Itd,itd.....Dosta od mene opet za narednih nekoliko dana,prijatno!
Rezime2: Zaista,ali zaista,nemam nista protiv telemach kompanije,ali imam protiv njihovih lazi,obmana,zabluda,itd,itd....Zelim samo tacne,precizne,decidne,i jasne informacije,nemojte saltanja,laganja,jer zenicani nisu to sto vi mislite,gospodo,a vjerujte,mnogi su vam "procitali misli i vase planove"
Prijatno,svako dobro draga gospodo iz Telemacha!
Rezime: Zasto da ja prisilom gospode iz Telemaha moram raskinuti korisnicki odnos i interneta i tv_a,a koristim godinama telekabel,a posto je internet u telekabelu sada 30.km,a u telemah 20.km,(isti paket),zasto da se vracam na net od telekabela i placam 30.km,kada je to net od telemaha,sto znaci,kako god "da okrenes",koristis telemahov internet,a cijene razlicite-ZAMISLI covjece muljavine! Itd,itd.....Dosta od mene opet za narednih nekoliko dana,prijatno!
Rezime2: Zaista,ali zaista,nemam nista protiv telemach kompanije,ali imam protiv njihovih lazi,obmana,zabluda,itd,itd....Zelim samo tacne,precizne,decidne,i jasne informacije,nemojte saltanja,laganja,jer zenicani nisu to sto vi mislite,gospodo,a vjerujte,mnogi su vam "procitali misli i vase planove"
Last edited by ZenicaAB on 25/10/2012 15:58, edited 1 time in total.
-
motorola01
#934 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@telemach, da vam ne padne na pamet da zatamnite hrt2 kad pocne skijaska sezona(u nedjelju)!!!
-
diablo23
#935 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na kakvom crnom razumijevanju, Masterchef je reality show Nove tv, sa ucesnicima iz njihove drzave, ali ga ne mozes gledat tamo nego moras biti u milosti RtvBiH i Ftv-a i mozes ga gledati samo ako ga oni dopuste, kakve su to nebuloze? Nisam vidio da na Hrt-u zatamnjuju seriju Lud, zbunjen, normalan jer je nastala u produkciji Ftv i ista se emituje i na Ftv-u i na Hrt-u. Dakle, ono sto je u produkciji Ftv-a ili RtvBiH se moze emitovati bez zatamnjenja, a ono sto je u produkciji Hrt-a ili Nove tv obavezno se zatamnjuje, to se zove fair trade.Telemach wrote:Poštovani korisnici,
Obavještavamo Vas da smo od 25.10.2012.godine dužni zatamniti emitovanje i repriziranje kulinarskog reality showa „ Masterchef “ na kanalu NOVA TV.
Razlog ovom postupku je pisani zahtjev koji smo primili od televizijske kuće RTVFBIH, nositelja TV prava za emitovanje serijala "Masterchef" za BiH, te preporuke Asocijacije kablovskih operatera BiH.
Hvala na razumijevanju.
Ne znam zasto nam uopste dajete hrvatske kanale kada pola (najboljeg) sadrzaja tih programa zatamnjujete, dok to nije slucaj sa srpskim, crnogorskim i ostalim ex-Yu kanalima. Primjera radi, sve utakmice reprezentacije Srbije, njihovih fudbalskih, kosarkaskih, vaterpolo i dr. klubova bilo u domacem prvenstvu ili euro kupovima mozes gledati bez problema, bilo na RtRS-u ili Rts-u, njih ne zatamnjujete nikada, a hrvatske ne mozes gledati, na ovom istom Telemachu, koja je to logika i koje imate objasnjenje za to osim ciste diskriminacije? Jer da ste imalo tolerantni i dosljedni zatamnili bi i jedne i druge kanale ili ne bi zatamnili ni jedne ni druge, ovako se radi o cisto diskriminatorskoj politici prema svemu sto nosi prefiks hrvatsko, nije ni cudo sto ljudi traze svoj kanal i entitet.
Ko ne vjeruje neka provjeri, od svih ex-Yu programa na Telemach programskoj semi, samo se hrvatski zatamnjuju, zar se stvarno toliko bojite tih kanala ili je to ljubomora, molim gospodu da mi objasne.
Uostalom, ne placamo vam da gledamo zatamnjenje ili dajte normalnu programsku semu ili nam onda odbijte od osnovne cijene, jer nam dajete polovican sadrzaj tih programa, to bi jedino bilo fer zbog vase ocigledne neprofesionalnosti.
Hvala!
- drugtito2011
#936 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa valja razvijati srpslku privredu, opet preko nasih ledja...mi koji koristimo logosoft imamo rjesnje i za zatamnjenje...a jos domaca firma...i naravno nisu prevaranti poput TM...
- roki
#937 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Samo da mrski mi Telecom uvede vece brzine na paketima interneta i onda doviđanja telemach.Pa nece mi jedan dopis RTVBiH kvariti ugodaj gledanja masterchefa na novoj tv u 22.00 uz puno bolju sliku nego na FTV-u.I onda se pohvalite kako ste uveli FOX kanal a presutite kako ste ukinuli FOX crime.Uvedite nam jos jedan bizbis program i sreci nema kraja.Maćehinski odnos i najskromniji pretplatnici kazne prije ili kasnije
-
ZenicaAB
#938 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
...drugtito2011 wrote:Pa valja razvijati srpslku privredu, opet preko nasih ledja...mi koji koristimo logosoft imamo rjesnje i za zatamnjenje...a jos domaca firma...i naravno nisu prevaranti poput TM...
Last edited by ZenicaAB on 25/10/2012 17:25, edited 1 time in total.
- drugtito2011
#940 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne izvrci ono sto sam napisao..nigdje ne pise ko radi, a pogozovu koje je nacionalnosti...firma TM dolazi iz Srbije, i pokrivajuci trziste BiH, uzima lovu i razvija srbijansku privredu. Jesam li nesto drugacije napisao u prvom postu?ZenicaAB wrote:I to je razlog-saznao sam iz pouzdanih izvora da u telemachu radi vecina osoba srpske nacionalnosti(uz duzno postovanje,ima i drugih nacionalnosti,ali vecina je srpska),mozda se i varam,ali sumnjam.Svaka cast,ne zanima me,i ja sam i srbin ,i bosnjak i hrvat(mijesani brak),ali ocito,da je i to 1 od razloga,gore navedenih! Boze sacuvaj!drugtito2011 wrote:Pa valja razvijati srpslku privredu, opet preko nasih ledja...mi koji koristimo logosoft imamo rjesnje i za zatamnjenje...a jos domaca firma...i naravno nisu prevaranti poput TM...
Nisam procitao niti vidio da je TM izgradiio infrastrukturu, ili ulozio novac koji je uzet u BiH, u razvoj nove infrastrukture, recimo u Zenici..a ti ako si vidio ili cuo, to bi bilo super... kako ja nisam napisao iz kakvog sam braka, reci cu ti ja sam BOSANAC, a vjeoispovijest je nebitna...zato bi bilo bolje da svoja razmisljanja odvojis od nacionalnosti, i pogledas stvarno stanje...a istina je da se kanali iz Srbije uglavnom ne zatamnjuju, dok se HRT1, HRT2 i NOVA TV zatamnjuju odmah...zasto?
- mrtva kokoš
#941 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
eoo da vidim sta ce nas drugar iz temača odgovoriti, pa se postavim...DON_eARL wrote:
![]()
Meni za par dana završava...
Mislim da ti je najbolje 1430 zvati, a ako ne ispoštuju ugovor, posavjetuj se sa advokatom.
-
ZenicaAB
-
ZenicaAB
#943 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ok,ocito da sam ja pogresno shvatio,izvinjavam se,a to zasto zatamnjuju samo hrvatske kanale,upitaj gospodu koja razvija srpsku privredu preko nasih ledja! Sada je jasno!drugtito2011 wrote:Ne izvrci ono sto sam napisao..nigdje ne pise ko radi, a pogozovu koje je nacionalnosti...firma TM dolazi iz Srbije, i pokrivajuci trziste BiH, uzima lovu i razvija srbijansku privredu. Jesam li nesto drugacije napisao u prvom postu?ZenicaAB wrote:I to je razlog-saznao sam iz pouzdanih izvora da u telemachu radi vecina osoba srpske nacionalnosti(uz duzno postovanje,ima i drugih nacionalnosti,ali vecina je srpska),mozda se i varam,ali sumnjam.Svaka cast,ne zanima me,i ja sam i srbin ,i bosnjak i hrvat(mijesani brak),ali ocito,da je i to 1 od razloga,gore navedenih! Boze sacuvaj!drugtito2011 wrote:Pa valja razvijati srpslku privredu, opet preko nasih ledja...mi koji koristimo logosoft imamo rjesnje i za zatamnjenje...a jos domaca firma...i naravno nisu prevaranti poput TM...
Nisam procitao niti vidio da je TM izgradiio infrastrukturu, ili ulozio novac koji je uzet u BiH, u razvoj nove infrastrukture, recimo u Zenici..a ti ako si vidio ili cuo, to bi bilo super... kako ja nisam napisao iz kakvog sam braka, reci cu ti ja sam BOSANAC, a vjeoispovijest je nebitna...zato bi bilo bolje da svoja razmisljanja odvojis od nacionalnosti, i pogledas stvarno stanje...a istina je da se kanali iz Srbije uglavnom ne zatamnjuju, dok se HRT1, HRT2 i NOVA TV zatamnjuju odmah...zasto?
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#944 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za ove pacijente gore nemam komentara!
Nova tv se i na mojaTV zatamni! Naucite sta su autorska prava! Neka telemach kupi prava za BIH pa ce biti ista dostupna (ili bilo koji provider). I lol mora zatamniti kada im dodje dopis, ne serite toliko!
Dalje, LZN je otkupljen od novetv pa da se emitira!
Nova tv se i na mojaTV zatamni! Naucite sta su autorska prava! Neka telemach kupi prava za BIH pa ce biti ista dostupna (ili bilo koji provider). I lol mora zatamniti kada im dodje dopis, ne serite toliko!
-
ZenicaAB
#945 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Po pitanju infrastrukture,naravno da nisu nista ulozili,cak ni obicni showroom nisu otvorili u Zenici,koji su najavljivali evo 2 mjeseca,da ce u roku par dana otvoriti.Da ne pisem dalje! Pozdravi od pacijenta! evo,imate bloomberg,novi kanal
)))))))))))))))))) .Mislim,zaista ,ali zaista mi je zao sto se dosta raje razocaralo u Telemach,naravno,koristim_o usluge telemacha,sve izgleda primamljivo,ove novosti,paketi,ali,sta je tu je! Uzivajte,prijatno!
- drugtito2011
#946 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ok. Drago mi je da smo brzo rijesili nesporazum
.
Nadam se da ce te i u Zenici ubrzo imati ponudu firme poput Logosofta u Sarajevu. Ili ako bude srece, da oni idioti i BH telecoma skontaju da podignu brzinu neta, i da 2mb, je smijesno cak i za djecu.
A kako Logosoft pruza uslugu IPTV i zatamnjenju se stalo u kraj, tako da nam ove odluke ne znace nista
Nadam se da ce te i u Zenici ubrzo imati ponudu firme poput Logosofta u Sarajevu. Ili ako bude srece, da oni idioti i BH telecoma skontaju da podignu brzinu neta, i da 2mb, je smijesno cak i za djecu.
A kako Logosoft pruza uslugu IPTV i zatamnjenju se stalo u kraj, tako da nam ove odluke ne znace nista
-
ZenicaAB
#947 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Moj nepoznati druze,ja sam koristio wirelles net od logosofta jos prije godina,godina,ja sam u centru Ze,tada je bilo,cini mi se,ogranicenje 30GB,cijena 40.km,brzina 2046Mbit download,i bio sam zadovoljan,pa se poslije osnovao telekabel,i presao sam na telekabel,zbog jeftinijih usluga net_a,i dan danas,samo sto sam se prebacio na telemah,posto su kupili 60 i ,ne znam tacno koliko procenata telekabela,vecinski su vlasnik,cijene net_a nize,i to je razlog mog prelaska na telemah,a,Logosoft,steta sto ne nudi kablovski net i tv,kao i telemah-telekabel-mislim,imali bi tada zasigurno vise klijenata! BH Telekom je glup samo sto ne poveca brzine neta u ponudi mojatv,na minimum 6Mbit,i to je to!drugtito2011 wrote:Ok. Drago mi je da smo brzo rijesili nesporazum.
Nemam nista protiv telemach kompanije,zasto bih imao,njihov korisnik,zadovoljan net uslugom,ali nisam zadovoljan sa svime navedenim gore u prijasnjim postovima kako danas,tako i od prije....lazi,obmane,netacne info,itd....To je razlog+digitalna tv koju sam mislio koristiti umjesto analogne,ali vidim da se mnogi u Zenici zale na to zatamnjivanje,itd,i cekanje,i svasta nesto,tako da sam odustao od digitale,na moju zalost,ali moram tako!
Svako vam dobro,pozdrav,a za Telemach ! Zalosno,ali istinito! Do citanja!
-
diablo23
#948 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koje pacijente, ti si pacijent kad ne znas sabrati 2 i 2. Koja crna autorska prava, mislis da si oni otkupili prava na pracenje svih utakmica i emisija iz Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Slovenije, a samo kao slucajno nisu iz Hrvatske, ma nemoj? Podsjecanja radi, ni slovenacki kanal se ne zatamnjuje, a oni su u EU, sto ce reci da su prava na njihove emisije i utakmice daleko skuplja od svih ostalih zemalja koje nisu u EU, a Hrvatska nije u EU, a ocigledno su im ta prava skuplja od onih iz zemalja u EU, jesi li ti normalan svega ti, znas li ti uopste racunati? Ocigledno je sta im je trn u oku. Ta prica o autorskim pravima je za malu djecu.nimajneb wrote:Za ove pacijente gore nemam komentara!
Druga stvar, ne mozes mi reci da u BiH ima vise Crnogoraca, Makedonaca i Slovenaca od Hrvata, pa im je toboze u interesu da kupe prava na programe iz ovih zemalja, a ne iz Hrvatske, u BiH u kojoj su Hrvati konstitutivni i 3. najbrojniji narod. Objasni mi tu racunicu, a da nije diskriminatorska ili mozda mislis da stanovnike BiH vise interesuje utakmica Zeta-Grbalj ili neka utakmica iz makedonskog i slovenackog prvenstva nego utakmica Dinamo-Hajduk? Sta bi ti prije gledao? A Zvezda-Partizan moze bez problema, daj ne budi dijete.
- Tiger 033
#949 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vi samo kad bi znali koliko TELEMAH na ovom forumu ima nick-ova tj. trolova svi bi na guzicu pali
a sad nastavite gdje ste stali...aVtorska prava oFo oNo 

- Magarece_godine
#950 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koja teorija zavjerediablo23 wrote:
Koje pacijente, ti si pacijent kad ne znas sabrati 2 i 2. Koja crna autorska prava, mislis da si oni otkupili prava na pracenje svih utakmica i emisija iz Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Slovenije, a samo kao slucajno nisu iz Hrvatske, ma nemoj? Podsjecanja radi, ni slovenacki kanal se ne zatamnjuje, a oni su u EU, sto ce reci da su prava na njihove emisije i utakmice daleko skuplja od svih ostalih zemalja koje nisu u EU, a Hrvatska nije u EU, a ocigledno su im ta prava skuplja od onih iz zemalja u EU, jesi li ti normalan svega ti, znas li ti uopste racunati? Ocigledno je sta im je trn u oku. Ta prica o autorskim pravima je za malu djecu.
Druga stvar, ne mozes mi reci da u BiH ima vise Crnogoraca, Makedonaca i Slovenaca od Hrvata, pa im je toboze u interesu da kupe prava na programe iz ovih zemalja, a ne iz Hrvatske, u BiH u kojoj su Hrvati konstitutivni i 3. najbrojniji narod. Objasni mi tu racunicu, a da nije diskriminatorska ili mozda mislis da stanovnike BiH vise interesuje utakmica Zeta-Grbalj ili neka utakmica iz makedonskog i slovenackog prvenstva nego utakmica Dinamo-Hajduk? Sta bi ti prije gledao? A Zvezda-Partizan moze bez problema, daj ne budi dijete.
Druze u svakoj tvojoj rečenici je nebuloza do nebuloze ....