Ne, imam isuviše očuvane živce da bi me sve nerviralozvrk wrote:ne nervira te ni sto je savrsen ?Helena Trojanska wrote:Ništa. Prosto je savršen!![]()
![]()
![]()
Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Helena Trojanska
#926 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
- micko green eyes
#927 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Top 10 njenih stvari sto mi piju krv na slamku!
1. Gasi podno grijanje u malom WC iako nikad nezalazi u isti. (Kako se samo sjeti toga nikad mi nece biti jasno i sto ga gasi ako neide tamo??).
2. Kad se iztusira, sve zatvara, stan bude ko fort knox. Zaboga da se ne prehladi.
3. Oblaci djetetu potkosulju, a ja mrzim potkosulje i necu da mi djete nosi potkosulje i da bude ovisno o potkosuljama.
4. Opsjednuta je apotekom i njenim produktima. Treba krema = ide u apoteku. Treba zubna pasta = apoteka. Vitamini = apoteka. Rukavice za ciscenje = apoteka. WTF?
5. Cesto pomijesa 3 jezika u jednoj recenici. Djete mi pomijesa 2. Ja trosim sat vremena na dan na ispravljanje govora (mada nisam ni ja zlatan al eto). Plus sto smo oboje iz razlicitih krajeva BiH, pa me nervira njen naglasak, jos kad joj roditelji progovore te i ona sa njima...jadna mi majka. Grozim se i tonem u zemlju..Molim samo boga da djete poprimi moj govor i samo moju gramatiku i moj naglasak.
6. Tjera me da bacam smece prije aksama. WTF? Nikad mi to nece biti jasno. Sto je najgore, vazda se nagomila smeca poslije aksama
7. Neda mi da perem ves onaj dan kad se ona rodila, pa onda i neda onaj dan kad se djete rodilo.. Ostadose 5 dana u sedmici, od tih 5 su 2 vikend, e tu ja nedam jer mi je vikend svetinja. Na kraju ostane Cetvrtak, Petak i Ponedeljak. Ako dobijem jos djece i ako se rode u te dane, nema mi pranja vesa.
8. Nevoli filmove one koja ja volim a gleda one od kojih mi se spava.
9. Neda mi da koristim veliki WC.
10. Vazda negdje zuri, vazda!
1. Gasi podno grijanje u malom WC iako nikad nezalazi u isti. (Kako se samo sjeti toga nikad mi nece biti jasno i sto ga gasi ako neide tamo??).
2. Kad se iztusira, sve zatvara, stan bude ko fort knox. Zaboga da se ne prehladi.
3. Oblaci djetetu potkosulju, a ja mrzim potkosulje i necu da mi djete nosi potkosulje i da bude ovisno o potkosuljama.
4. Opsjednuta je apotekom i njenim produktima. Treba krema = ide u apoteku. Treba zubna pasta = apoteka. Vitamini = apoteka. Rukavice za ciscenje = apoteka. WTF?
5. Cesto pomijesa 3 jezika u jednoj recenici. Djete mi pomijesa 2. Ja trosim sat vremena na dan na ispravljanje govora (mada nisam ni ja zlatan al eto). Plus sto smo oboje iz razlicitih krajeva BiH, pa me nervira njen naglasak, jos kad joj roditelji progovore te i ona sa njima...jadna mi majka. Grozim se i tonem u zemlju..Molim samo boga da djete poprimi moj govor i samo moju gramatiku i moj naglasak.
6. Tjera me da bacam smece prije aksama. WTF? Nikad mi to nece biti jasno. Sto je najgore, vazda se nagomila smeca poslije aksama
7. Neda mi da perem ves onaj dan kad se ona rodila, pa onda i neda onaj dan kad se djete rodilo.. Ostadose 5 dana u sedmici, od tih 5 su 2 vikend, e tu ja nedam jer mi je vikend svetinja. Na kraju ostane Cetvrtak, Petak i Ponedeljak. Ako dobijem jos djece i ako se rode u te dane, nema mi pranja vesa.
-
sabanss
#928 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
micko green eyes wrote: 7. Neda mi da perem ves onaj dan kad se ona rodila, pa onda i neda onaj dan kad se djete rodilo.. Ostadose 5 dana u sedmici, od tih 5 su 2 vikend, e tu ja nedam jer mi je vikend svetinja. Na kraju ostane Cetvrtak, Petak i Ponedeljak. Ako dobijem jos djece i ako se rode u te dane, nema mi pranja vesa.![]()
Kraljica!
- Helena Trojanska
#929 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
micko green eyes wrote:Top 10 njenih stvari sto mi piju krv na slamku!
7. Neda mi da perem ves onaj dan kad se ona rodila, pa onda i neda onaj dan kad se djete rodilo.. Ostadose 5 dana u sedmici, od tih 5 su 2 vikend, e tu ja nedam jer mi je vikend svetinja. Na kraju ostane Cetvrtak, Petak i Ponedeljak. Ako dobijem jos djece i ako se rode u te dane, nema mi pranja vesa.![]()
- Ridjobrki
#930 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
5. Da pogodim: ti Krajišnik a ona zavija?micko green eyes wrote: 5. Cesto pomijesa 3 jezika u jednoj recenici. Djete mi pomijesa 2. Ja trosim sat vremena na dan na ispravljanje govora (mada nisam ni ja zlatan al eto). Plus sto smo oboje iz razlicitih krajeva BiH, pa me nervira njen naglasak, jos kad joj roditelji progovore te i ona sa njima...jadna mi majka. Grozim se i tonem u zemlju..Molim samo boga da djete poprimi moj govor i samo moju gramatiku i moj naglasak.
7. Neda mi da perem ves onaj dan kad se ona rodila, pa onda i neda onaj dan kad se djete rodilo.. Ostadose 5 dana u sedmici, od tih 5 su 2 vikend, e tu ja nedam jer mi je vikend svetinja. Na kraju ostane Cetvrtak, Petak i Ponedeljak. Ako dobijem jos djece i ako se rode u te dane, nema mi pranja vesa.![]()
7. Odlično - dobar izgovor da veš pere samo ona, kako je i red.
- micko green eyes
#931 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ja sam iz Sa, a ona je "od" sjeverno-zapadne BiH. Nego, nije to sto ja mislim da sa ja bolji ili da je moj naglasak bolji ili ljepsi. Nego jednostavno mene jede zivog kad cujem kako prica kad prica sa "svojima", jer tu i tamo, nezvuci toliko lose kad s mnom pricaRidjobrki wrote:5. Da pogodim: ti Krajišnik a ona zavija?micko green eyes wrote: 5. Cesto pomijesa 3 jezika u jednoj recenici. Djete mi pomijesa 2. Ja trosim sat vremena na dan na ispravljanje govora (mada nisam ni ja zlatan al eto). Plus sto smo oboje iz razlicitih krajeva BiH, pa me nervira njen naglasak, jos kad joj roditelji progovore te i ona sa njima...jadna mi majka. Grozim se i tonem u zemlju..Molim samo boga da djete poprimi moj govor i samo moju gramatiku i moj naglasak.
![]()
7. Odlično - dobar izgovor da veš pere samo ona, kako je i red.
7. Ja perem ves, u 90% slucajeva. Ustvari masina ga pere, a ja brojim one obrtaje
- Ridjobrki
#932 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Nije ti lako... Valja svih 30 slova učit' pod stare dane. 
-
Đenet Đekson
#933 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
mene nervira sto nemam muza 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#934 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Eh, da si iz Dženeta imala bi..Đenet Đekson wrote:mene nervira sto nemam muza
-
Đenet Đekson
#935 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
mleetavi wrote:Eh, da si iz Dženeta imala bi..Đenet Đekson wrote:mene nervira sto nemam muza
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#936 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
www.ispovesti.comAudaces fortuna iuva wrote:u brk na forumu, a u životu kez od uha do uha na sve, ovo i jest najbolja formula, i vuk sit i ovce na broju.madtv wrote:sto bi rekli, u brkAudaces fortuna iuva wrote:Ovo dođe kao ispovijednica, kod kuće je: "da draga/dragi", a na forumu saspi ono sve što je na duši
.
-
sha_ba
#937 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
kod nasih zena/muzeva me vala sve nervira

- alchak.ba
#938 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
bio jedno jedan gospodin zvao se Đekson Curi.Đenet Đekson wrote:mene nervira sto nemam muza
-
Đenet Đekson
#939 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
alchak.ba wrote:bio jedno jedan gospodin zvao se Đekson Curi.Đenet Đekson wrote:mene nervira sto nemam muza
- amra67
#940 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
a da napisem sta mi se svdja kraca je lista ??? 
- SultanSuljke
#941 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
amra67 wrote:a da napisem sta mi se svdja kraca je lista ???
- Ramzess Veliki
#942 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Hahahahaa, dobra!amra67 wrote:a da napisem sta mi se svdja kraca je lista ???
- Sarah24
#943 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
micko green eyes wrote:Top 10 njenih stvari sto mi piju krv na slamku!
Hahahahahahah!! Znači, pošteno se ismijah...
- sanjam-te
#944 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Kad me smara da se idemo vozati bicikletom i u onim danima, pa svaki mjesec iznova moram da objašnjavam zašto ne mogu, i DA,stvarno me toliko boli...itd.
- PerverzMusharaf
#945 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
da što bolju šansu. znači kad te odjebu došla je bolja prilika a kad nekog vrtiš oko malog prsta - ne može ništa bolje da nađe.Audaces fortuna iuva wrote:Đenet Đekson
moraš biti taktična, veličaj istinu, hvali direktnost, a uvijek vagaj šta ćeš partneru reći - ako imaš cilj da imaš nekoga. Ko god kaže suprotno, ili je lud ili laže.
Vidiš šta parove sve nervira, a opet se ništa ne mijenja... Bitno je da nisi sam i da uhvatiš što bolju šansu, a onda šuti i trpi , a zapravo što više iskorištavaj.
mleetavi,
-
mp3problem
#946 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Last edited by mp3problem on 17/04/2014 22:51, edited 1 time in total.
- PerverzMusharaf
#947 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
pa vecina ljudi svoj pravi karakter zive online, a u zivotu glume.Audaces fortuna iuva wrote:u brk na forumu, a u životu kez od uha do uha na sve, ovo i jest najbolja formula, i vuk sit i ovce na broju.madtv wrote:sto bi rekli, u brkAudaces fortuna iuva wrote:Ovo dođe kao ispovijednica, kod kuće je: "da draga/dragi", a na forumu saspi ono sve što je na duši
.
- 4zr4
#948 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ista stvar i kod mene.mp3problem wrote:Što i u wc moram nositi telefon ako nismo skupa.
Ako se ne javim pojele me cuke, srušila se zgrada, zagrcnula se i ugušila od vode, oteli me vanzemaljci, ugušio me plin.
Što nikad ne misli da sam u kurvanju ko svi normalni muškarci![]()
- ortodont
#949 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
mp3problem wrote:Što i u wc moram nositi telefon ako nismo skupa.
Ako se ne javim pojele me cuke, srušila se zgrada, zagrcnula se i ugušila od vode, oteli me vanzemaljci, ugušio me plin.
Što nikad ne misli da sam u kurvanju ko svi normalni muškarci![]()
-
TetkaSara
- Location: Za neke knjige sam emotivno vezana. Više nego za neke ljude.
#950 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
-Kod njega me nervira:
-Kad god uisava stan uvijek pokupi i neke carape,krpu itd. sto se nađe na podu.
-Što ga uvijek moram tjerati da samnom ode na kafu s mojom drugaricom i njenim deckom.
-Što kuha bolje od mene.
-Što kad idemo na more on bi cijeli dan samo izležavao na suncu a ja bih se samo kupala.
-Sto psuje ko kocijas pa onda ja njemu pocnem da psujem sve po spisku.
-Kad mi prigovara sto ponekad popijem koju više a kad on popije koju ja ne smem ni da zucnem.
-Kad gleda fudbalsku utakmicu bez mene.
-Kad ode na utakmicu Želje bez mog znanja a zna da ja kad god mogu i imam vremena odem na utakmicu Želje.
-Zato što puši.
-Zato što je stariji od mene pa misli da je pametniji.
-Tvrdoglav je.
-Sto prica koliko cemo djece imati,da cemo se vjencati
-Što ga mama zove jedno 10 puta na dan,pa pobogu ženo!
-Što je totalno antiromantičan tip.
-Lijen je.
-Što bi on radije izašao u prirodu nego šetao samnom po gradu.
-Njega kod mene nervira:
-Što sam tvrdoglava pa niko od nas nece da popusti.
-Zato što mislim da sam debela i non-stop idem na neke dijete.
-Kad kaze da ce u 18 h doci po mene,a ja nisam spremna pa zavrsi na kafi s mojim roditeljima dok se ja ne spremim.
-Što sam tip žene koja jednom u dva mjeseca ode u šoping centar a iz njega se vratim nakon 6 sati i za to vrijeme nisam ništa kupila.
-Što mu dosađujem preko telefona kako je meni teško što moram sjediti kod kuće i učiti za fakultet.
-Što imam naviku kad sam god kod njega uvijek mu popijem sve pive što ima u frižideru.
-Što neznam kuhati pa jadan on mora da kuha a njemu kobajagi mrsko.
-Što provodim sate čitajući knjige a za to vrijeme sam mogla da se vidim s njim.
-Što mrzim priodu.
-Kad god uisava stan uvijek pokupi i neke carape,krpu itd. sto se nađe na podu.
-Što ga uvijek moram tjerati da samnom ode na kafu s mojom drugaricom i njenim deckom.
-Što kuha bolje od mene.
-Što kad idemo na more on bi cijeli dan samo izležavao na suncu a ja bih se samo kupala.
-Sto psuje ko kocijas pa onda ja njemu pocnem da psujem sve po spisku.
-Kad mi prigovara sto ponekad popijem koju više a kad on popije koju ja ne smem ni da zucnem.
-Kad gleda fudbalsku utakmicu bez mene.
-Kad ode na utakmicu Želje bez mog znanja a zna da ja kad god mogu i imam vremena odem na utakmicu Želje.
-Zato što puši.
-Zato što je stariji od mene pa misli da je pametniji.
-Tvrdoglav je.
-Sto prica koliko cemo djece imati,da cemo se vjencati
-Što ga mama zove jedno 10 puta na dan,pa pobogu ženo!
-Što je totalno antiromantičan tip.
-Lijen je.
-Što bi on radije izašao u prirodu nego šetao samnom po gradu.
-Njega kod mene nervira:
-Što sam tvrdoglava pa niko od nas nece da popusti.
-Zato što mislim da sam debela i non-stop idem na neke dijete.
-Kad kaze da ce u 18 h doci po mene,a ja nisam spremna pa zavrsi na kafi s mojim roditeljima dok se ja ne spremim.
-Što sam tip žene koja jednom u dva mjeseca ode u šoping centar a iz njega se vratim nakon 6 sati i za to vrijeme nisam ništa kupila.
-Što mu dosađujem preko telefona kako je meni teško što moram sjediti kod kuće i učiti za fakultet.
-Što imam naviku kad sam god kod njega uvijek mu popijem sve pive što ima u frižideru.
-Što neznam kuhati pa jadan on mora da kuha a njemu kobajagi mrsko.
-Što provodim sate čitajući knjige a za to vrijeme sam mogla da se vidim s njim.
-Što mrzim priodu.