Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote:Pitanje, posto sam u nedoumici odnosno jedni kazu ovako jedni onako, ako je korisnik dobio ili platio Pink paket, da li to znaci da ce u sklopu paketa imati ova 4 zadruga kanala, ili se oni ipak moraju platiti posebno.
Pitam za prijateljicu.
@dječak sa šibicama,
Zadruga je poseban paket. Cijena paketa je 9,90 KM.
typeOnegative wrote:@sfinks
Evo ti mjerenje i prema Tm serveru u SA i prema Frankfurtu , i uglavnom imam uvijek ovu brzinu , nebitno koje je doba dana i nema zagusenja . Kao sto sam vec gore napisao , nisam iz Sarajeva i isto kao i ti zivim u manjem gradu . Mozes ocekivati i ti slicnu kvalitetu usluge , ako je iole dobro urađena infrastruktura na terenu ( a trebala bi biti )
Hvala na odgovoru. Telemach će imati jedog korisnika više krajem novembra ove godine kad završi moj ugovor kod bh telecoma.
Sta uradi BHT ovim korisnicima, pa misle da je i kod ostalih isto Zamisli koliko ljudi misle isto kao sfinks, pa i ne misle prelaziti, jer misle da je slicno.
dječak sa šibicama wrote:Pitanje, posto sam u nedoumici odnosno jedni kazu ovako jedni onako, ako je korisnik dobio ili platio Pink paket, da li to znaci da ce u sklopu paketa imati ova 4 zadruga kanala, ili se oni ipak moraju platiti posebno.
Pitam za prijateljicu.
Ne, Pink paket je poseban paket koji košta 5 KM (ili se može dobiti besplatno kao benefit), a Zadruga paket je novi neovisni paket koji je promotivno otključan do 03.11., a poslije toga će da košta 9.90 KM mjesečno i u njemu će se nalaziti 4 Zadruga Live kanala, a neće ga biti moguće dobiti kao benefit, niti će biti dio nekog od Mix EON Duo/Trio ili Duo/Trio Grande paketa.
Kako ti znaš da neću moći dobiti Zadrugu ako potpišem dugogodišnji ugovor?
Sacekaj, buni me zadnja recenica: "Sport Klub kanali ostaju gde su i sada i po trenutnom planu neće biti promena tj izbacivanja pojedinih kanal iz ponude ili promena naziva."
Je li to znaci da ce ipak na kraju promijeniti SK HD u ovo njesra od Nova Sport i to je to ? Samo ga jos ne pokrecu, jer nisu napravili novi studio i sve ostalo. Ja tuge i gluposti.
tap3ah75 wrote:
Kako ti znaš da neću moći dobiti Zadrugu ako potpišem dugogodišnji ugovor?
Zato što se već uveliko piše da je Željko Mitrović sklopio ekskluzivni deal sa operaterima gdje će 60% prihoda od Zadruga paketa ići njemu, a 40% operateru.
I naravno gore spomenuti Željko Mitrović je od operatera tražio da paket više ne ulazi ni u kakve promocije, nakon 03.11.2019.
diablobih wrote:Sacekaj, buni me zadnja recenica: "Sport Klub kanali ostaju gde su i sada i po trenutnom planu neće biti promena tj izbacivanja pojedinih kanal iz ponude ili promena naziva."
Je li to znaci da ce ipak na kraju promijeniti SK HD u ovo njesra od Nova Sport i to je to ? Samo ga jos ne pokrecu, jer nisu napravili novi studio i sve ostalo. Ja tuge i gluposti.
Pa ruku na srce, od kanala SK5, SK6, SK7, SK8, SK9 i SK10 čak i najveći ljubitelji sporta imaju manje koristi nego od TV Lukavac, kada emituju program dva sata sedmično.
diablobih wrote:Sacekaj, buni me zadnja recenica: "Sport Klub kanali ostaju gde su i sada i po trenutnom planu neće biti promena tj izbacivanja pojedinih kanal iz ponude ili promena naziva."
Pa ruku na srce, od kanala SK5, SK6, SK7, SK8, SK9 i SK10 čak i najveći ljubitelji sporta imaju manje koristi nego od TV Lukavac, kada emituju program dva sata sedmično.
A kvalitet slike na tim kanalima je posebna priča.
Ne znam sta ti pratis, ali ja pratim engleze, a oni budu na vecini tih, jer ne smiju sviju staviti na HD.
@Telemach, potpisao sam Ugovor 7. oktobra, ali na Moj Telemach portalu još uvijek nemam opciju da aktiviram e-račun. Možete li išta poduzeti u vezi s ovim?