Ndukwe mora na pozajmicu, koci ga radna dozvola.drug_profi wrote: ↑09/08/2026 18:30 Ndukwe komforno u prvi tim.
Gakpo, Tsimi, višak...
Eliot, Endo, ne znam.
Da, za Tsimikasa se slazem, dodati ga komotno u popis sa Endom i Chiesom.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ndukwe mora na pozajmicu, koci ga radna dozvola.drug_profi wrote: ↑09/08/2026 18:30 Ndukwe komforno u prvi tim.
Gakpo, Tsimi, višak...
Eliot, Endo, ne znam.
Navodno je Ndukweu problem dozvola samo do januara. Mada, svakako bi bilo dobro da odradi sezonu negdje u prvoj postavi. Izgleda kao preozbiljan potencijal. Mozda moze vec u prvih jedanaest neke donje bundesligaske ekipe.AmiĐa_Idriz wrote: ↑09/08/2026 19:33Ndukwe mora na pozajmicu, koci ga radna dozvola.drug_profi wrote: ↑09/08/2026 18:30 Ndukwe komforno u prvi tim.
Gakpo, Tsimi, višak...
Eliot, Endo, ne znam.
Da, za Tsimikasa se slazem, dodati ga komotno u popis sa Endom i Chiesom.
U Liverpoolu "minor" obicno zavrsava s tim da igraca nema mjesec - mjesec i po, tako da...
Pa zar minor ne znaci po' godine?BHF_Manijak wrote: ↑09/08/2026 22:24U Liverpoolu "minor" obicno zavrsava s tim da igraca nema mjesec - mjesec i po, tako da...
Chiesa, Endo, Elliott, Gomez, Ramsey, Tsimikas, Bajcetic i slicni, su igraci za koje vec godinu dana najmanje znas da ti apsolutno ni u kojem kurcu ne mogu pomoci! Ti igraci ne mogu u Nottingham Forrestu biti "sirina", kamo li u Liverpoolu!
Problem je sto se oni brojcano racunaju i sto ih neko racunad pod "sirina ekipe".
Nisam ja idiot, znam da ne mozes imati 25 igraca jednake kvalitete, ali jebem mu majku nije isto kad City s klupe uvede Fodena, Nicu Gonzaleza, Savinha i kad ti uvedes ove gore pobrojane.
Naravno da ti "sirinu" nece ciniti to da ti je Barcola na klupi, a igra Olise, ali ima li neka sredina, ima li nesto izmedju Chiese i Olisea jebem mu mater da mu jebem?
Predugo Liverpool vuce pojedine ojebine od igraca sa sobom i zavarava se da ima sirok kadar. Imate vi kurac.