Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
90minut wrote:
Kako ne kontaš došao klub koji je igrao nedavno protiv Manchester Citya u grupnoj fazi klub svjesno trazio od policije da odma po bubrezima udara ko pomisli na baklju i kurčenje.
Bakljada je bila dogovorena. Marisanje je bilo prije tekme.
Ne znam ja šta je bilo dogovoreno znam da su stali kraj ograde upalili baklje i par drotova je odma krenulo.
A ako poredimo marisanje fukara s policijom kako poredimo njihovo bježanje od strane popisanih zaštitara i par kornjača onda tek mogu mislit kakva je bila bježanija izvan stadiona.
sumirprimus wrote:Ko je bio na gostovanjima kod nas zna vrlo dobro kakva je nasa murija.
A to je pickin dim kakvi su danas bili prije utakmice. Poslije krvi to vise nije bilo to.
Toliko o tome i ismijavanju, na cast vam drugovi
90minut wrote:
Ne znam ja šta je bilo dogovoreno znam da su stali kraj ograde upalili baklje i par drotova je odma krenulo.
A ako poredimo marisanje fukara s policijom kako poredimo njihovo bježanje od strane popisanih zaštitara i par kornjača onda tek mogu mislit kakva je bila bježanija izvan stadiona.
Mah, nisu te price za foruma niti je moguce nekom drugom objasniti. Ne bi niko vjerovao ...
Svima neka priznanja, a nidje prepoštenog Azmira na ovim nekim tuzlanskim proslavama...a ne tako davno covjek im hljeb u usta stavljao, hranio ih iz svog džepa, izvadio ih iz ponora, vratio iz federalne u Premier ligu, jednom nogom u tabutu bili, on ih izvukao vratice se nezahvalnicima se ova pizdarija, ali tad više nece biti Sisoja kamiondžije da ih vadi.
Vama ne trebaju ni lopovi, ni sudije, ni savez, ni ustaše, ni koji qrac.
Vi se sami po sebi popišate na proslavi 100-godišnjice cirkus neviđeni onaj klip gdje par redara i dva drota rastjeraše grupicu koja se zove Fukare citava država vam se smije
Da se hoce više ugasiti, ovo pišem iz samilosti, da se ljudi ne pate više.
Da je 500 ljudi u korteu i na tribini za 100 godina sranja ne bi bilo, ovako kad ljak iz sekjuritija vidi 20 tak djece logicno da mu muda narastu i da se izizvljavaju na njima.
Opet kad skontam i manijacima je za 90 godina Torcida hodala po jugu i poderala i razvalila koreografiju..tu su negdje blamovi
Ma normala, samo zegajte..
Znali ste i vi stat kad dodje do sranja jelde.sjest pa nenavijat.al ste bili na okupu.sve sto je planirano palo je u vodu prije same tekme
Nivelacija wrote:Da je 500 ljudi u korteu i na tribini za 100 godina sranja ne bi bilo, ovako kad ljak iz sekjuritija vidi 20 tak djece logicno da mu muda narastu i da se izizvljavaju na njima.
Opet kad skontam i manijacima je za 90 godina Torcida hodala po jugu i poderala i razvalila koreografiju..tu su negdje blamovi
Ja kao navijac Sarajeva kazem da nikakav to blam nije torcida je bila na na tribini i policije nije bilo ovi preskocili i razjebali.
Ti znam da mrziš Želju i njihove navijace, al' poredit ovaj očaj s fukarama i njima je samo da ti se nasmije covjek i ništa više.
sumirprimus wrote:Ma normala, samo zegajte..
Znali ste i vi stat kad dodje do sranja jelde.sjest pa nenavijat.al ste bili na okupu.sve sto je planirano palo je u vodu prije same tekme
A jesi li pripadnik fukara ti?
Mislim jedan od ovih na ogradi što je bio danas?
Fukara sam do kraja zivota da.
Na ogradi danas ne.
Shvati ono su djeca ostala. I ne bih detaljisao ..
A jesi li pripadnik fukara ti?
Mislim jedan od ovih na ogradi što je bio danas?
Fukara sam do kraja zivota da.
Na ogradi danas ne.
Shvati ono su djeca ostala. I ne bih detaljisao ..
Znam ja dobro ko je vidio sam mnogo slika fukara u zadnje vrijeme vidi se dobro na šta su spali.
Nego kontam zašto braniš neodbranjivo, nekad su fukare bile sasvim pristojne pricam dakle prije7, 8, 9 godina danas je smijurija zbog koje se stvarno ne vrijedi svađati samo prešuti svjestan si i ti situacije realno pa jel.