Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#92376 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Dr. Kuca wrote:
Logovan wrote:
Dr. Kuca wrote:Ode i Halilovic. Vala igrac koji nije donio nista nasoj ekipi.
Nije to baš istina, imao je recimo onaj gol protiv Krupe. :D A i odigrao je malo baš.

Nije loš igrač, imao je mjesta, ako ništa za klupe.

Ma ja krupa i listica. Ali nista specijalno kao igrac.
Eto za ovu ligu treba biti aman zaman nešto specijalan. A i k'o da tražimo da nam svaki igrač bude za prvih 11 što je nemoguće. :-)
Cossack

#92377 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

http://scsport.ba/ibricic-realno-doslo- ... ili-nikad/

Na sve to, Ibričić kaže:

“Istina je da sam imao jedan kontakt u vezi prelaska u FK Sarajevo, ali to nije bio konkretan razgovor, tako da to ne bih ni komentirao”.

Pretpostavljam da smo mu ponudili 2 milje plate i 100 KM za svaki gol :cry:

Kada cemo se napokon prestati ofirati???
Last edited by Cossack on 08/06/2018 15:57, edited 1 time in total.
Dinostula

#92378 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Ma extra Halilovic za ove nase lige samo je veliki sebicnjak kad treba dodati.
Cossack

#92379 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Dinostula wrote:Ma extra Halilovic za ove nase lige samo je veliki sebicnjak kad treba dodati.
Ni prvi ni posljednji a na tome trener treba raditi s igračem. Nismo ga trebali pustiti ali eto, šta je tu je.
Dr. Kuca

#92380 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Pa ocigledno da nije nista spec kad nije ostavio nikakvog traga. Taman resicu daj sansu i dovedi jednog iz lige plus andjusic. Neka djece neka igraju.
Sta ces raditi sa njim ima haman 30 godina.
Logovan

#92381 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Majke mi, navijači su dosta slični upravi po nekom razmišljanju oko sportskog segmenta.
Nemaju niti jedni, niti drugi strpljenja, a niti živaca za igrača od 18 godina, od 21, od 28, itd. Daj nam sve sad i odmah. Kada dođe novi igrač ili kada se prebaci junior/kadet u prvi tim hoćemo da odmah bude najbolji u ligi bez ikakvih grešaka.

Tražimo nekakvo savršenstvo u pičku materinu, a eto u Zrinjskom igraju nekakvi vanzemaljci, Leo Messi, Hazard, njihovi u prvoj utakmici pokažu da iskaču kvalitetom. Dajte nam igrače slične njihovim, ustvari isti da budu.
Grean

#92382 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Halilovic. Ima tehniku ali sebican i nevidljiv u nekim periodima utakmice. Crnkic mi je bio korisniji igrac, trkom, asistencijama pa i golovima.

I on navodi kao prvi razlog terene u Premijer ligi i dodaje da se nisu mogli naci oko para.

Ovo sa terenima ubija PL. Misimovic je npr bio spreman ali odustao je zbog tog blata. Nista dok makar 6 od 12 terena ne bude spremno u svako doba godine. Zenica je trenutno najbolja, vidjet cemo kako ce ispasti taj hibrid kod komsija, nadam se da ce i Zrinjski nesto uraditi, Siroki je OK a valjda ce i na Kosevu teren doci na red. Jeste medju najboljim ali je opet los dobar dio godine.
gold'n'brown

#92383 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by gold'n'brown »

Ali ovi iz Krupe su jaki, kazu igrac im je pod ugovorom ne moze niko pregovarati sa njim. A igrac im ima ugovor do 30.06. :D
refffko

#92384 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by refffko »

Klub prebijene nema.
Mislim da nam slijedi mozda i ponajteza sezona poslije rata. I ovo malo polovnjaka sto je ko nesto znalo, otici ce.
Nek nam je Bog na pomoci.
Raigor Stonehoof

#92385 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

evo refka, evo ludila :lol:
al-em

#92386 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by al-em »

refffko wrote:Klub prebijene nema.
Mislim da nam slijedi mozda i ponajteza sezona poslije rata. I ovo malo polovnjaka sto je ko nesto znalo, otici ce.
Nek nam je Bog na pomoci.
ima klub para nego su prethodnici, a i ovi sad postavili visoke standarde, nema igraca koji je imao ispod 4,5 hiljada, zato im sad svi traze velike pare da dodju
refffko

#92387 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by refffko »

I onda ti isti sto traze velike pare od nas, odu za manje pare u Zrinjski, Velez, Zeljeznicar, evo sad u Simin Han?
Strasne su standarde postavili, godinama antitalenti igraju u klubu. A vi se samo furajte kako "imamo najacu ekipu u ligi".
Zato i jesmo tu gdje smo.
Sunce ti, nekava Simin Han udje u ligu i automatski je finansijski jaci od kluba koji se privatizovao i ima vlasnika miliardera :skoljka: :skoljka: :skoljka:
Dr. Kuca

#92388 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Klub ima pare, ali se vise nece desavati da dodje neki invalid i da ima 20 milja platu, ili neki boli kurac, doso sam da odigram malo kad su fini tereni 15 itd. Ili neki projekat kluba da ima 11 milja platu. Evo crwpulja i halil dogovore uslove i onda bi ih podizali. Procitah da je crepulji placena operacija i lijecenje.
VPSA

#92389 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by VPSA »

Jbga nije ni bitno vise sto je tako, ali ocigledno je da mi odavno niti smo u stanju prodati nase najbolje igrace, niti produziti ugovore s igracima s kojima je struka zadovoljna, cak ni "s onima s kojima smo se vec dogovorili", niti kako treba zastiti niti jedan sportski ili ekonomski interes kluba.

Ne znam kakve su nam fakultete direktori zavrsavali, koliko smo puni para i kako smo dobro organizovani, ali ovo sve je tragikomicno.
internazionale

#92390 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by internazionale »

VPSA wrote:Jbga nije ni bitno vise sto je tako, ali ocigledno je da mi odavno niti smo u stanju prodati nase najbolje igrace, niti produziti ugovore s igracima s kojima je struka zadovoljna, cak ni "s onima s kojima smo se vec dogovorili", niti kako treba zastiti niti jedan sportski ili ekonomski interes kluba.

Ne znam kakve su nam fakultete direktori zavrsavali, koliko smo puni para i kako smo dobro organizovani, ali ovo sve je tragikomicno.
Sve receno, ovo je problem broj 1 u FKS
Poslije ovoga na red dolazi losa atmosfera na tribinama
Pa tek onda o kvaliteti igraca i trenera
Grean

#92391 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Dr. Kuca wrote:Klub ima pare, ali se vise nece desavati da dodje neki invalid i da ima 20 milja platu, ili neki boli kurac, doso sam da odigram malo kad su fini tereni 15 itd. Ili neki projekat kluba da ima 11 milja platu. Evo crwpulja i halil dogovore uslove i onda bi ih podizali. Procitah da je crepulji placena operacija i lijecenje.
Sta je sad sa Crepuljom, je li se i on predomislio?
Cossack

#92392 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Grean wrote:
Dr. Kuca wrote:Klub ima pare, ali se vise nece desavati da dodje neki invalid i da ima 20 milja platu, ili neki boli kurac, doso sam da odigram malo kad su fini tereni 15 itd. Ili neki projekat kluba da ima 11 milja platu. Evo crwpulja i halil dogovore uslove i onda bi ih podizali. Procitah da je crepulji placena operacija i lijecenje.
"Ostaje da vidimo kako će se razvijati situacija i hoće li spomenuti igrači i dalje nositi dres Sarajeva. Zanimljivo je da je u oba slučaja na insistiranje Sarajeva u ugovorima predviđeno da nakon šest mjeseci boravka na Koševu ili klub ili sam igrač mogu otkazati saradnju."

https://sportsport.ba/fudbal/halilovic- ... jom/279362

Svaka nam cast 8-) :mrgreen:
Dr. Kuca

#92393 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Grean wrote:
Pojma nemam. Bit ce mi zao ako ode.
al-em

#92394 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by al-em »

refffko wrote:I onda ti isti sto traze velike pare od nas, odu za manje pare u Zrinjski, Velez, Zeljeznicar, evo sad u Simin Han?
Strasne su standarde postavili, godinama antitalenti igraju u klubu. A vi se samo furajte kako "imamo najacu ekipu u ligi".
Zato i jesmo tu gdje smo.
Sunce ti, nekava Simin Han udje u ligu i automatski je finansijski jaci od kluba koji se privatizovao i ima vlasnika miliardera :skoljka: :skoljka: :skoljka:
Pa stojcev u slogi ima iste pare koje bi i kod nas imao, kadusic igra za manje pare nego ovdje jer su ga nasi odjebali jer je puno trazio...
U zelji ovih par igraca izvanna ima preko 10 hiljada.
Company85

#92395 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Company85 »

Cossack wrote:
Grean wrote:
"Ostaje da vidimo kako će se razvijati situacija i hoće li spomenuti igrači i dalje nositi dres Sarajeva. Zanimljivo je da je u oba slučaja na insistiranje Sarajeva u ugovorima predviđeno da nakon šest mjeseci boravka na Koševu ili klub ili sam igrač mogu otkazati saradnju."

https://sportsport.ba/fudbal/halilovic- ... jom/279362

Svaka nam cast 8-) :mrgreen:
Ovo je ona glupost sto je Husref onda izvalio na presici da nece vise igraci potpisivati dugogodisnje ugovore i ako se pokazu poslije 6 mjeseci produzice se. Isto kao da je robovlasnicko drustvo pa igrac nema pravo odluke. E nek se i Husref vratio ne mogu njemu menadzeri uvaljivati igrace i on ce zastiti klub. Jeba nas i on
Maharadza

#92396 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Prca nas ko stigne, a ponajviše neznalice i uhljebi u upravi. Bojim se da nam je i iduće sezone najveći domet grčevita borba za evropu, osim ako se nešto drastično ne promijeni. :sad:
Logovan

#92397 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Šta je ovo možda potpiše Aladin Šišić iz Mladosti, prenio sport1. :roll: :lol: Nećemo daleko dogurati ako budemo dovodili Šišiće i slične.

Ofosu slobodan od 1. jula, neće produžiti sa Spartakom. Možda ga sada dovedemo. :oops:
Dr. Kuca

#92398 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Bolje andjusic nego sisic. Cuj sisic.
north

#92399 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Tragikomično je da se ovakvi igrači uopšte povezuju sa nama, a kamoli da se još to i desi....Samo mene je strah da mie nismo došli u situaciju da puno bolje ne možemo dovesti, zbog ovih ili onih razloga :oops:

Šišić, može i Mahir Karić i njega je Husref trenirao i upoznat je sa njegovim kvalitetima :skoljka: ...takav još jedan sličan profi pa da zaokružimo prelazni rok i rock n roll može da počne :oops: ...Valjda neće ili hoće :? :D :skoljka: :run:
Logovan

#92400 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Evo sport1 prenio i za Kunića iz Borca. :? Možda bi sa ovim i uboli. :skoljka:

Ahmetović, Kunić + Klarić, valjda će ga prebaciti i davati mu šansu.
Locked