http://www.centar.ba/novost/14348/nasta ... -10.000-km
Zrno po zrno...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Na to sam i mislio, zimus Obradovic a sad Kuzmanovic.Muhamed Đakmić wrote:Kuzmanović je vala bezveze igrač, ničim on nije pokazao da može biti nivo jednog Hebibovića. Anđušić je stvarno perspektivniji.
Samo jeste ofiraža Kuzmanović, dozvoliti qonakvom frajeru da te vuče za nos.
Meni je jedino Besirevic beton kako ti rece ali bas beton sudeci po utakmici protiv nas na Kosevu.Cossack wrote:Zrinjski dovodi beton pojačanja i zaista ne znam kako im možemo parirati sljedeće sezone, posebno sa trenutnom transfer politikom i amaterizmom koji prati istu.Grean wrote:Od svega Kuzmanovic je najveca ofiraza.
Lose smo krenuli a nadati se da ce biti bolje. Hadzicu ce trebati vremena a i nekakvog budzeta za koji mi ne znamo ima li ga i koliki je.
Zrinjski je vec uracunao onih skoro zagarantovanih 1,5 miliona iz Evrope i krenuli su u nabavku. Mislim da se njima osladilo ono prosle sezone sa Mariborom kad ih je samo gol dijelio od prolaza i da su usmjereni prije svega na to pa su siroke ruke.
Muhamed Đakmić wrote:Kuzmanović je vala bezveze igrač, ničim on nije pokazao da može biti nivo jednog Hebibovića. Anđušić je stvarno perspektivniji.
Samo jeste ofiraža Kuzmanović, dozvoliti onakvom frajeru da te vuče za nos.
Ma ne valja kod nas nijedno krilo ali eto niti je neko ove sezone odigrao nesto posebno.Muhamed Đakmić wrote:Rodin iz GOŠK-a također vjerovatno dolazi u Zrinjski, vrhunski je igrač.
Po čemu je Mićo Kuzmanović u pet deka sa Hebibom, kakav ba Mićo Kuzmanović?
Sve je to super asistira on ali ako zelimo napasti titulu krila moraju biti ubojitija i zabijati bar po 10 golova po sezoni.Muhamed Đakmić wrote:Pa jeste, ali Hebib je i ove sezone odigrao dosta dobro. Bio je treći ili četvrti asistent lige.
Kuzmanović osim ove dvije utakmice u finišu nije odigrao skoro ništa, on je igrač kojem fali puno stvari u igri, ali baš puno. Mislio sam i ja da ima baš puno potencijala, ali on ne napreduje, a jedan je od rijetkih za koje bih rekao da stručni štab ne snosi najveću odgovornost. A vidimo i da je jako samouvjeren, pa se tek tako ispali.
Ma ne moraju. Sarajevo je najviše golova dalo u ligi, naši problemi leže na drugim pozicijama i u drugim stvarima.Dinostula wrote:Sve je to super asistira on ali ako zelimo napasti titulu krila moraju biti ubojitija i zabijati bar po 10 golova po sezoni.Muhamed Đakmić wrote:Pa jeste, ali Hebib je i ove sezone odigrao dosta dobro. Bio je treći ili četvrti asistent lige.
Kuzmanović osim ove dvije utakmice u finišu nije odigrao skoro ništa, on je igrač kojem fali puno stvari u igri, ali baš puno. Mislio sam i ja da ima baš puno potencijala, ali on ne napreduje, a jedan je od rijetkih za koje bih rekao da stručni štab ne snosi najveću odgovornost. A vidimo i da je jako samouvjeren, pa se tek tako ispali.
Ne mozemo se samo osloniti na Ahmetovica ili Velkoskog.Ne znam jesu li sva krila ove sezone zabila ukupno 10 golova.
Šofranac - Mujakić + Dupovac kao zamjena, nije toliko loše, dodaj još nekog iz akademije i ok je.
Super opcija.Logovan wrote:Šofranac - Mujakić + Dupovac kao zamjena, nije toliko loše, dodaj još nekog iz akademije i ok je.
Ako će Mujakić ostati štoper ali ako njega gurne na beka samo da bi igrao Dupovac, neće valjati! Mada je Mujakić izgleda igrao nekada i beka u juniorima?!Dr. Kuca wrote:Super opcija.Logovan wrote:Šofranac - Mujakić + Dupovac kao zamjena, nije toliko loše, dodaj još nekog iz akademije i ok je.
Stranci u zapisniku. Možemo ih imati 15, ali samo 6 u zapisniku ili 4, zavisi kakva bude odluka.gold'n'brown wrote:Ma hajde ti sad i dovedi nekoga kada 10 dana moras cekati na odluku o broju stranacaDa li se pravilk o broju stranaca odnosi na igrace na terenu ili u zapisniku?
Po meni je Dupovac odlicno rjesenje jer nije stranac i mislim da bi upravo iz tog razloga trebao imati prednost u odnosu na Sofranca.
Presmijesno je da savez takvu odluku donosi ovoliko kasno. Mislim da se ranije moralo paziti pri izmjenama da se odrzi balans stranih/domacih igraca na terenu tako da je u zapisniku moglo biti vise stranih igraca, ali na terenu samo 6. Mozda se varam.Logovan wrote:Stranci u zapisniku. Možemo ih imati 15, ali samo 6 u zapisniku ili 4, zavisi kakva bude odluka.gold'n'brown wrote:Ma hajde ti sad i dovedi nekoga kada 10 dana moras cekati na odluku o broju stranacaDa li se pravilk o broju stranaca odnosi na igrace na terenu ili u zapisniku?
Po meni je Dupovac odlicno rjesenje jer nije stranac i mislim da bi upravo iz tog razloga trebao imati prednost u odnosu na Sofranca.
Pa dobro, onda su trebali na vrijeme presijeci i reci da su 4 stranca. Sada opet sve visi u zraku i realno je tesko planirati koje igrace dovesti.Muhamed Đakmić wrote:Ma ko donosi odluku kasno?
Odluka je donesena 2016. godine, prolongirana je za 2017. godinu jer su klubovi uložili žalbe, pa je onda prolongirana na 2018. godinu jer su klubovi ponovo uložili žalbe. Ako im je kasno bilo dvije godine da se spreme, onda se neće nikad ni spremiti.