Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
al-em

#92327 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by al-em »

...kur.cina.
Grean

#92328 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Muhamed Đakmić wrote:Kuzmanović je vala bezveze igrač, ničim on nije pokazao da može biti nivo jednog Hebibovića. Anđušić je stvarno perspektivniji.

Samo jeste ofiraža Kuzmanović, dozvoliti qonakvom frajeru da te vuče za nos.
Na to sam i mislio, zimus Obradovic a sad Kuzmanovic.

Ne mora biti do nasih ljudi, ne mozes ti kako treba ako sa druge strane nema respekta ali je ofiraza ko’ god bio kriv.
Cossack wrote:
Grean wrote:Od svega Kuzmanovic je najveca ofiraza.

Lose smo krenuli a nadati se da ce biti bolje. Hadzicu ce trebati vremena a i nekakvog budzeta za koji mi ne znamo ima li ga i koliki je.

Zrinjski je vec uracunao onih skoro zagarantovanih 1,5 miliona iz Evrope i krenuli su u nabavku. Mislim da se njima osladilo ono prosle sezone sa Mariborom kad ih je samo gol dijelio od prolaza i da su usmjereni prije svega na to pa su siroke ruke.
Zrinjski dovodi beton pojačanja i zaista ne znam kako im možemo parirati sljedeće sezone, posebno sa trenutnom transfer politikom i amaterizmom koji prati istu.
Meni je jedino Besirevic beton kako ti rece ali bas beton sudeci po utakmici protiv nas na Kosevu.

Ostali, ukljucujuci Rustemovica i golmana iz Radnika su ok za nasu ligu.
Dinostula

#92329 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Muhamed Đakmić wrote:Kuzmanović je vala bezveze igrač, ničim on nije pokazao da može biti nivo jednog Hebibovića. Anđušić je stvarno perspektivniji.

Samo jeste ofiraža Kuzmanović, dozvoliti onakvom frajeru da te vuče za nos.

Prije 10 dana je Kuzmanovic bio igracina koja se tek zahuktava i ulazi u formu.Kad ne produzi ugovor postaje ubleha.
Mico je u pet deka sa Hebibom i puno bolji od Andjusica.Volio bi da se Andjusicu da ove sezone vise prostora u prvih 11 pa da vise vidimo to cudo na terenu.Mada je on meni u rangu Liivaka.Mico je ocigledno igrao samo onoliko koliko mu je bilo dovoljno da odrzi formu kao vecina prodanih pickica kojima je FK Sarajevo odskocna daska za nesto vise.
Muhamed Đakmić

#92330 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Rodin iz GOŠK-a također vjerovatno dolazi u Zrinjski, vrhunski je igrač.

Po čemu je Mićo Kuzmanović u pet deka sa Hebibom, kakav ba Mićo Kuzmanović?
Dinostula

#92331 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Muhamed Đakmić wrote:Rodin iz GOŠK-a također vjerovatno dolazi u Zrinjski, vrhunski je igrač.

Po čemu je Mićo Kuzmanović u pet deka sa Hebibom, kakav ba Mićo Kuzmanović?
Ma ne valja kod nas nijedno krilo ali eto niti je neko ove sezone odigrao nesto posebno.
Da Velkoski i Ahmet nisu zabijali mi bi ispali iz lige.Za razliku od prosle sezone Crnkic/Hebib gdje su sigurno zabili skupa 20 golova.
Muhamed Đakmić

#92332 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Pa jeste, ali Hebib je i ove sezone odigrao dosta dobro. Bio je treći ili četvrti asistent lige.

Kuzmanović osim ove dvije utakmice u finišu nije odigrao skoro ništa, on je igrač kojem fali puno stvari u igri, ali baš puno. Mislio sam i ja da ima baš puno potencijala, ali on ne napreduje, a jedan je od rijetkih za koje bih rekao da stručni štab ne snosi najveću odgovornost. A vidimo i da je jako samouvjeren, pa se tek tako ispali.
Dinostula

#92333 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Muhamed Đakmić wrote:Pa jeste, ali Hebib je i ove sezone odigrao dosta dobro. Bio je treći ili četvrti asistent lige.

Kuzmanović osim ove dvije utakmice u finišu nije odigrao skoro ništa, on je igrač kojem fali puno stvari u igri, ali baš puno. Mislio sam i ja da ima baš puno potencijala, ali on ne napreduje, a jedan je od rijetkih za koje bih rekao da stručni štab ne snosi najveću odgovornost. A vidimo i da je jako samouvjeren, pa se tek tako ispali.
Sve je to super asistira on ali ako zelimo napasti titulu krila moraju biti ubojitija i zabijati bar po 10 golova po sezoni.
Ne mozemo se samo osloniti na Ahmetovica ili Velkoskog.Ne znam jesu li sva krila ove sezone zabila ukupno 10 golova.
Muhamed Đakmić

#92334 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Dinostula wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Pa jeste, ali Hebib je i ove sezone odigrao dosta dobro. Bio je treći ili četvrti asistent lige.

Sve je to super asistira on ali ako zelimo napasti titulu krila moraju biti ubojitija i zabijati bar po 10 golova po sezoni.
Ne mozemo se samo osloniti na Ahmetovica ili Velkoskog.Ne znam jesu li sva krila ove sezone zabila ukupno 10 golova.
Ma ne moraju. Sarajevo je najviše golova dalo u ligi, naši problemi leže na drugim pozicijama i u drugim stvarima.
Dinostula

#92335 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Logovan

#92336 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Dinostula wrote:Eto izgleda Dupovca nazad

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/neka ... ase/120975
Šofranac - Mujakić + Dupovac kao zamjena, nije toliko loše, dodaj još nekog iz akademije i ok je.
Dr. Kuca

#92337 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Logovan wrote:

Šofranac - Mujakić + Dupovac kao zamjena, nije toliko loše, dodaj još nekog iz akademije i ok je.
Super opcija.
Nadzorna_ploca

#92338 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nadzorna_ploca »

Gade mi se ovi povratnici majke mi.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#92339 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Evo i Komazec raskinuo u Indoneziji....

:D
Dr. Kuca

#92340 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Komazec je veliki postivaoc Husrefa, kaze najbolji trener sa kojim je radio, nista me ne bi iznenadilo :D ali imamo viska stranaca.
Maharadza

#92341 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Dr. Kuca wrote:
Logovan wrote:

Super opcija.
Ako će Mujakić ostati štoper ali ako njega gurne na beka samo da bi igrao Dupovac, neće valjati! Mada je Mujakić izgleda igrao nekada i beka u juniorima?!
Dr. Kuca

#92342 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Jq sam zato da uvijek igraju najbolji, vjrujem da jee dupe vracen zbog rotacije, da se zaostri konkurencija.
Maharadza

#92343 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Tu smo jaki poprilično, a sada moliti Boga za kakvo čudo pa da dovedu prednjeg veznog, napadača i krilo koji će biti istinska pojačanja!
gold'n'brown

#92344 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by gold'n'brown »

Ma hajde ti sad i dovedi nekoga kada 10 dana moras cekati na odluku o broju stranaca :-) Da li se pravilk o broju stranaca odnosi na igrace na terenu ili u zapisniku?
Po meni je Dupovac odlicno rjesenje jer nije stranac i mislim da bi upravo iz tog razloga trebao imati prednost u odnosu na Sofranca.
Logovan

#92345 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

gold'n'brown wrote:Ma hajde ti sad i dovedi nekoga kada 10 dana moras cekati na odluku o broju stranaca :-) Da li se pravilk o broju stranaca odnosi na igrace na terenu ili u zapisniku?
Po meni je Dupovac odlicno rjesenje jer nije stranac i mislim da bi upravo iz tog razloga trebao imati prednost u odnosu na Sofranca.
Stranci u zapisniku. Možemo ih imati 15, ali samo 6 u zapisniku ili 4, zavisi kakva bude odluka.
gold'n'brown

#92346 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by gold'n'brown »

Logovan wrote:
gold'n'brown wrote:Ma hajde ti sad i dovedi nekoga kada 10 dana moras cekati na odluku o broju stranaca :-) Da li se pravilk o broju stranaca odnosi na igrace na terenu ili u zapisniku?
Stranci u zapisniku. Možemo ih imati 15, ali samo 6 u zapisniku ili 4, zavisi kakva bude odluka.
Presmijesno je da savez takvu odluku donosi ovoliko kasno. Mislim da se ranije moralo paziti pri izmjenama da se odrzi balans stranih/domacih igraca na terenu tako da je u zapisniku moglo biti vise stranih igraca, ali na terenu samo 6. Mozda se varam.
Muhamed Đakmić

#92347 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Ma ko donosi odluku kasno?

Odluka je donesena 2016. godine, prolongirana je za 2017. godinu jer su klubovi uložili žalbe, pa je onda prolongirana na 2018. godinu jer su klubovi ponovo uložili žalbe. Ako im je kasno bilo dvije godine da se spreme, onda se neće nikad ni spremiti.
Cossack

#92348 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Odličan potez za Dupovca! :thumbup: Naravno, ako je informacija tačna. Ima 27 godina dakle nije prestar, njegove kvalitete su poznate a i u prošloj sezoni je sakupio 30 nastupa.
Dr. Kuca

#92349 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Glupa je odluka. Unazadit ce ligu jos vise.
gold'n'brown

#92350 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by gold'n'brown »

Muhamed Đakmić wrote:Ma ko donosi odluku kasno?

Odluka je donesena 2016. godine, prolongirana je za 2017. godinu jer su klubovi uložili žalbe, pa je onda prolongirana na 2018. godinu jer su klubovi ponovo uložili žalbe. Ako im je kasno bilo dvije godine da se spreme, onda se neće nikad ni spremiti.
Pa dobro, onda su trebali na vrijeme presijeci i reci da su 4 stranca. Sada opet sve visi u zraku i realno je tesko planirati koje igrace dovesti.
Locked