FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
burger_pasa
#9226 Re: FK Sarajevo - Europa League
Slusam nase medije, izjave trenera i igraca i svi zadovoljni, a mi izgubili.... Mi jednostavno sebe guramo na dole i pravimo se malenima. Dok sa druge strane citam izvjestaje Njemackih medija, oni nas uzdizu, oni su se bojali prije utakmice itd...
- Kemal Malovčić
#9227 Re: AW: FK Sarajevo - Europa League
1-3 ili 2-4armin071 wrote:Meni samo ima jedna nedoumica. 0:2 ili 1:3. Al pošto je Dejo u "reprezentativnoj formi" tipujem na 1:3Kemal Malovčić wrote:Ljudi, prolazimo mi ovo šta vam je.![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9228 Re: FK Sarajevo - Europa League
E jebiga paša.. Nismo igrali protiv Obarske, pa da budemo generalno nezadovoljni.
- Butmiran
#9229 Re: FK Sarajevo - Europa League
Vodićemo 2:3, svi misle da idemo u produžetke i onda u posljednjim sekundama nas Duljević vodi dalje.
-
Nuken
#9230 Re: Odg: FK Sarajevo - Europa League
vala izbudalicu do revanša.. "Volio" bi da smo izgubili 3:0 i kraj. Ovako opet imamo šanse.
Nego Sarajevo-Haugesund 0:1
Haugesund-Sarajevo 1:3
Sarajevo-Atromitos 1:2
Atromitos-Sarajevo 1:3
Sarajevo-Borusija 2:3
Po nekoj matematici gore bi trebalo biti 3:1
Nego Sarajevo-Haugesund 0:1
Haugesund-Sarajevo 1:3
Sarajevo-Atromitos 1:2
Atromitos-Sarajevo 1:3
Sarajevo-Borusija 2:3
-
sole2mio
#9231 Re: FK Sarajevo - Europa League
Butmiran wrote:Vodićemo 2:3, svi misle da idemo u produžetke i onda u posljednjim sekundama nas Duljević vodi dalje.
cekamo komentar od onog lika koji je pogodio tacnije sanjao sve rezultate u europskim utakmicama
- burek_in_space
#9232 Re: FK Sarajevo - Europa League
Evo ti ga iznad, chini mi se.sole2mio wrote:Butmiran wrote:Vodićemo 2:3, svi misle da idemo u produžetke i onda u posljednjim sekundama nas Duljević vodi dalje.
cekamo komentar od onog lika koji je pogodio tacnije sanjao sve rezultate u europskim utakmicama![]()
![]()
- Capajebo
#9233 Re: FK Sarajevo - Europa League
on se sad svez'o matematike, treba mu kupiti tablete za spavanjeburek_in_space wrote:Evo ti ga iznad, chini mi se.sole2mio wrote:Butmiran wrote:Vodićemo 2:3, svi misle da idemo u produžetke i onda u posljednjim sekundama nas Duljević vodi dalje.
cekamo komentar od onog lika koji je pogodio tacnije sanjao sve rezultate u europskim utakmicama![]()
![]()
-
north
#9234 Re: FK Sarajevo - Europa League
Totalno suprotno...nikad švabo nikoga neće podcijeniti, nikad za protivnika neće reći da je nedorastao za njih i da oni bez problema gaze, kurtoazija je to, njemačka kultura i disciplina i zato i jesu mašine u svemu...nisu to nadobudni argentinci ili englezi koji misle da će im svak skinut gaće...švabo će svakoga protivnika i u detalje izanalizirati...da su nas bugari ili rumuni uzeli 2-3 na Koševu, oni bi već sebe svrstali u grupe LE...sjećam se izjave trenera Levskog nakon 1-0 u Bugarskoj kako je rekao da je uvjeren u prolaz, glupi balkanski mentalitet zbog kojeg vazda puše...isti smo i mi takvi, još i gori....al ko švabe yok, zabiju 3 gola u gostima, dobiju i opet su jako pažljivi i oprezni...zato i deru guzove mnogima u Evropiburger_pasa wrote:Slusam nase medije, izjave trenera i igraca i svi zadovoljni, a mi izgubili.... Mi jednostavno sebe guramo na dole i pravimo se malenima. Dok sa druge strane citam izvjestaje Njemackih medija, oni nas uzdizu, oni su se bojali prije utakmice itd...
Nakon prospavane noći treba biti realan i reći da su ljudi ipak za klasu jači, i da smo nadljudskim naporima odigrali ovako fantastičnu tekmu...toliko su momci ginuli tih 70 minuta da su jednostavno ispuhali, takav tempo se u našoj ligi ne odigra ni u deset tekmi kad sabereš aktivnu igru i trku...i onda jebi ga, što bi se reklo, preforsirali, pali zadnjih 20 minuta kada se baš vidjelo da ne možemo više...lako je sad srati, ne zamjeram ništa Dženi, ali da je bogdo nakon 2-2 kada su dva-ili tri puta zaredom prije trećeg gola se praktički došetali do našeg šesnesterca i nisu pogodili odlučio da povuče ručnu, smiri tekmu, naredi defanzivu, a onda iz kontri ako šta uđe bingo, ako ne, čuvati tih 2-2..jer ne čuvaš X protiv Čelika nego protiv bundesligaša jebem mu miša
Ali sve je ovo predobro, bordo brod i dalje plovi punim jedrima naprijed
Last edited by north on 22/08/2014 22:43, edited 2 times in total.
-
Nuken
#9235 Re: Odg: FK Sarajevo - Europa League
Man'te me se narode
I ako bude kakav san nece to na forum vec ce par forumasa dobiti pp
Ide li ko sa foruma u Njemačku na utakmicu?
Ide li ko sa foruma u Njemačku na utakmicu?
-
sole2mio
#9236 Re: FK Sarajevo - Europa League
burek_in_space wrote:Evo ti ga iznad, chini mi se.sole2mio wrote:Butmiran wrote:Vodićemo 2:3, svi misle da idemo u produžetke i onda u posljednjim sekundama nas Duljević vodi dalje.
![]()
ovdje je razvezao matematiku, cekamo san
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#9238 Re: FK Sarajevo - Europa League
Leskarenje pici smartom za Svabiju?
Heroj foruma

Heroj foruma
- Reglan
#9239 Re: FK Sarajevo - Europa League
Gledaj malog.
-
internazionale
#9240 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pa mi i jesmo BiH BarcelonaMuhamed Đakmić wrote:Barcelona zalijeva da bi lopta brže išlamilksnita wrote:a fkt sto su oni onu travu onoliko poljevali?![]()
ne kapiram
Radovac i Cimirot kao Xavi i Iniesta, Stojcev kao Messi, Duljevic Pedro...
Nastavite vi malo
- fosil
#9241 Re: FK Sarajevo - Europa League
Velkoski wrote:"Jao kako mi je mokra kosa"
- jeza u ledja
#9242 Re: FK Sarajevo - Europa League
Hoces reci sljedeci domaci mec u Evropi cemo izgubiti 3-4?BegA_ wrote:
-
internazionale
#9243 Re: FK Sarajevo - Europa League
[quote="wannabe_ultra"]igra kratkih pasova 
al' najjace je kad oko 30te minute, nakon izjednacenja, krenuse sa istoka OLE nakon svakog naseg dodavanja kao igramo se sa borusijom
ebem ti mentalitet[/quote]
U prekidima (kornerima, ubacajima sa strane) smo .urac...
Vidis koliko ima slicnosti
al' najjace je kad oko 30te minute, nakon izjednacenja, krenuse sa istoka OLE nakon svakog naseg dodavanja kao igramo se sa borusijom
ebem ti mentalitet[/quote]
U prekidima (kornerima, ubacajima sa strane) smo .urac...
Vidis koliko ima slicnosti
- jalijas74
#9244 Re: Odg: FK Sarajevo - Europa League
Jebi ga "sanjar" valjda gore 1:3 a ne 3:1.Nuken wrote:Sarajevo-Borusija 2:3
Hajde svega ti ili promjeni nik ili zamoli LIBERA da ti doda "sanjar" da znamo da si to ti: Kakve su sanse da sanjas nesto ljepo za revans ? da ti obezbjedimo kakvo ugodno zensko drustvo i tako to.
Ima da nam kazes milom ili silomNuken wrote:Man'te me se narodeI ako bude kakav san nece to na forum vec ce par forumasa dobiti pp
![]()
Stvarno ja mislim da smo se mi roknuli nekim sredstvima nadam se dozvoljenim pa smo onako tracali sat i vise vremena. Ili je konacno struka pocela voditi tjelesne pripreme.
Jednostavno uzivanje u igri trce bore se, fajtaju se sa svabama ko partizani 42 prosto ne mozes da vjerujes da smo se tu do juce patili sa nekom Mladosti da su nam otimali bodove znani i neznani sampioni koji sada i ne postoje vise.
Da nam je do juce sekretar kluba bio Alihodzic sa osnovnom skolom koji je hodao po klubu prljavih nogu i papucama ala one Jugoplastika iz bivse Yu a danas na tom mjestu imamo momka koji je zavrsio pravo a ima manje od 30 godina i imamo sjevernu tribinu o kakvoj smo sanjali.
Last edited by jalijas74 on 23/08/2014 00:40, edited 1 time in total.
-
FMDzem
#9245 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bandović Valdessssssinternazionale wrote:Pa mi i jesmo BiH BarcelonaMuhamed Đakmić wrote:Barcelona zalijeva da bi lopta brže išlamilksnita wrote:a fkt sto su oni onu travu onoliko poljevali?![]()
ne kapiram
Nastavite vi malo
-
alden
#9246 Re: FK Sarajevo - Europa League
Barcelona zalijeva da bi lopta brže išla
[/quote]
Pa mi i jesmo BiH Barcelona
Nastavite vi malo[/quote]
Bandović Valdessssss
[/quote]

Pa mi i jesmo BiH Barcelona
Nastavite vi malo[/quote]
Bandović Valdessssss
- Logovan
#9247 Re: FK Sarajevo - Europa League
A Dženo dođe nešto kao Guardiola.FMDzem wrote: Bandović Valdessssss
-
todd_smith
#9248 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sjo bacanja 0:23Reglan wrote:
Gledaj malog.
-
marschall
#9250 Re: FK Sarajevo - Europa League
sjajna predstava. steta zbog rezultata.
samo hrabro u njemackoj i ceh ce svabe platit.
samo hrabro u njemackoj i ceh ce svabe platit.