Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
rage_guy

#9226 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by rage_guy »

Moze li Bran wargat svog vuka koji je postao zombi? :D
Capajebo

#9227 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

Ulazis u neboder, vidis zatvaraju se vrata lifta i podjes se derati HOODOOOOOR :lol: :lol:
Pandakonda

#9228 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Kako Meera hladno ubi Whita :-) Znači ona je druga osoba u historiji koja je ubila jednog od njih (poslje Jona) :-)
esmasaric

#9229 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by esmasaric »

Jadna Brienne, ne zna šta se desilo uopšte. Kada dođe Sansi: A, onaj tip sa bradom nije normalan...

A baš su slatki :D

Image
kamberovica polje

#9230 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by kamberovica polje »

Ne vjerujem da živine mogu biti zombi. :cry:
rage_guy

#9231 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by rage_guy »

Pandakonda wrote:Kako Meera hladno ubi Whita :-) Znači ona je druga osoba u historiji koja je ubila jednog od njih (poslje Jona) :-)
Treca. I Sam je ubio jednog, ako se dobro sjecam.
Capajebo

#9232 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

rage_guy wrote::D
Ja mislim da ne moze, jer je on "vec wargan" u tom trenutku od WW-a. Samo moje misljenje :D
Pandakonda wrote:Kako Meera hladno ubi Whita :-) Znači ona je druga osoba u historiji koja je ubila jednog od njih (poslje Jona) :-)
3 :mrgreen:
Idemedosumom

#9233 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Idemedosumom »

A u pm, nekako mi se ucinio positan da bi bio direwolf, reko da nije neki slucajni sumski vuk u pitanju... Jesu ih poceli tamanit, jedino znamo da je Ghost sigurno ziv, za Nymeriu se ne zna :(
Capajebo

#9234 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

esmasaric wrote:Jadna Brienne, ne zna šta se desilo uopšte. Kada dođe Sansi: A, onaj tip sa bradom nije normalan...

A baš su slatki :D

Image
Kad je kidnapuje levat, po starom obicaju iza Zida
sizifinho

#9235 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

Spoiler!

a jebo mater, na pocetku stvoris simboliku starkova i njihovuh vukova i onda hladno pobijes sve.
Ne mogu preci preko summer-a, ono s hodorom mi je bio mind fuck, ali summer... I to kako ga debilno uklonise, ko uskoci cuko i pop, to je to. Jebem ti mater i direwolfa, Ghost mi je sad najdrazi lik u seriji. Mozda je ovo znak da je Jon jedini pravi Direwolf koji postoji. Svi su se nesto modernizovali, Arya na Bahamima trenira, Rickon se kurvao u komsiluku, Sansa bila Sansa i Bran eksperimentise s opasnim drogama. Jedino Jon se tmuri i mrgodi ko pravi Stark.

Jebem ti pasce, jos mi njegov cvilez odzvanja...
SanskiBiser

#9236 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by SanskiBiser »

kamberovica polje wrote:Ne vjerujem da živine mogu biti zombi. :cry:
Death Knights jasu mrtve konje :shock:

Image

Image
sizifinho

#9237 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

Idemedosumom wrote:A u pm, nekako mi se ucinio positan da bi bio direwolf, reko da nije neki slucajni sumski vuk u pitanju... Jesu ih poceli tamanit, jedino znamo da je Ghost sigurno ziv, za Nymeriu se ne zna :(
zna se.
U knjigama se Arya par puta wargala u nju, a i Jon je u snovima dok je Wargao ghosta sreo se s nymeriom. Ona sad luta sumama i vodi supercopor, sa vukovima daleko jacim od normalnih vukova. Cak su i u seriji par puta onako s strane ubacili to.
SanskiBiser

#9238 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by SanskiBiser »

sizifinho wrote:Spoiler!

a jebo mater, na pocetku stvoris simboliku starkova i njihovuh vukova i onda hladno pobijes sve.
Ne mogu preci preko summer-a, ono s hodorom mi je bio mind fuck, ali summer... I to kako ga debilno uklonise, ko uskoci cuko i pop, to je to. Jebem ti mater i direwolfa, Ghost mi je sad najdrazi lik u seriji. Mozda je ovo znak da je Jon jedini pravi Direwolf koji postoji. Svi su se nesto modernizovali, Arya na Bahamima trenira, Rickon se kurvao u komsiluku, Sansa bila Sansa i Bran eksperimentise s opasnim drogama. Jedino Jon se tmuri i mrgodi ko pravi Stark.

Jebem ti pasce, jos mi njegov cvilez odzvanja...
Debilno je odradjeno do kraja...bice sprdanja na netu kako su to odradili...
Riddle

#9239 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Riddle »

Capajebo wrote:Posto je Bran "u proslosti" i warga Hodora koji je tada u 2 razlicite dimenzije (sadasnjost i proslost) koje su medjusobno povezane, posljedice se prenose, tj. iste su i u sadasnjosti i u proslosti.
Ljudski mozak se kao prirodno suprostavlja warganju, i mogu nastati trajna ostecenja prilikom warganja, kao sto se desilo Hodoru.
Samo sto je izuzetno tesko wargati covjeka, i Bran je jedini poznati karakter koji to moze uraditi.
Ako se sjecas u knjigama kada Bran prvi put warga Hodora, kako opisuje da se je "Hodor sakrio u neki udaljeni dio sebe i da drhti od straha"
I dalje mi nema smisla, ali valjda ce prespavana noc pomoci. :lol:
Idemedosumom

#9240 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Idemedosumom »

Haj ako nista pogino je ko ratnik, i pomogao pri spasavanju Brana. Meni je ipak vise zao Greywinda, bespomocnog u magazi ga ucmekase, pa nataknuse glavu na Robbovo tijelo. Zeljno iscekujem ubijanje onog dedurine Frey...

@sizifinho znam za knjige, ali se ne sjecam da su u seriji vise prikazivali Nymeriu
Capajebo

#9241 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

Najvise me nervira kasapljenje Dzejmija, upropastili su ga u seriji mescini :roll:
rage_guy

#9242 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by rage_guy »

Riddle wrote:
Capajebo wrote:Posto je Bran "u proslosti" i warga Hodora koji je tada u 2 razlicite dimenzije (sadasnjost i proslost) koje su medjusobno povezane, posljedice se prenose, tj. iste su i u sadasnjosti i u proslosti.
Ljudski mozak se kao prirodno suprostavlja warganju, i mogu nastati trajna ostecenja prilikom warganja, kao sto se desilo Hodoru.
Samo sto je izuzetno tesko wargati covjeka, i Bran je jedini poznati karakter koji to moze uraditi.
Ako se sjecas u knjigama kada Bran prvi put warga Hodora, kako opisuje da se je "Hodor sakrio u neki udaljeni dio sebe i da drhti od straha"
I dalje mi nema smisla, ali valjda ce prespavana noc pomoci. :lol:
Ma meni se to ne svidja. Događaj iz sadasnjosti utjece na događaje iz proslosti. Ok mi je bilo dok je Bran samo gledao sta se desavalo u proslosti, al sad i utjece na nju i sad ce se stvorit hiljadu plot hole-a i slicnih zajebancija.
Ako moze utjecat na jedan događaj, moze i na druge znacajnije
Riddle

#9243 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Riddle »

Da, Jaime je sad opet sekina lutkica, plese kako ona svira i slijedi je okolo klimajuci glavom, sve to nakon toliko truda oko prikazivanja njegove transformacije. U traileru se pokazalo da ce otici tamo gdje treba biti, ali njegova promjena je bacena u drugi plan sto je glavna tema svih njegovih poglavlja.
Pandakonda

#9244 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Bit će da je debelog nekad ugrizao ker pa se sad iživljava na seriji :-)
rage_guy

#9245 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by rage_guy »

Meni i dalje nije jasno kako Jaime ne zna da je Cersei spavala sa Lancelom.
Capajebo

#9246 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

rage_guy wrote:Meni i dalje nije jasno kako Jaime ne zna da je Cersei spavala sa Lancelom.
Jer onaj ko mu je reko u knjigama to nije uradio u seriji :mrgreen:
sizifinho

#9247 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

ma od kad je martin prestao pisat epizode i uččestvovati punom normom u seriji - def. je serija izgubila na kvaliteti. Idalje je vrh, ali vidi se martinova genijalnost kako izvire iz njihove želje da svu tu genijalnost prikažu dostojno a ono bude prosječno
Capajebo

#9248 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

sizifinho wrote:ma od kad je martin prestao pisat epizode i uččestvovati punom normom u seriji - def. je serija izgubila na kvaliteti. Idalje je vrh, ali vidi se martinova genijalnost kako izvire iz njihove želje da svu tu genijalnost prikažu dostojno a ono bude prosječno
A dobro, da nikada nisi procit'o knjige, serija bi ti bila vrh. Knjige su knjige, serija je serija, ne mogu tako opsirno ici niti duboko k'o u knjigama, treba i to uzeti u obzir :)
Pandakonda

#9249 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Nemojte padat na ove linkove za navodno 6 i 7 epizodu, to su vam vjerovatno virusi
rage_guy

#9250 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by rage_guy »

Capajebo wrote:
rage_guy wrote:Meni i dalje nije jasno kako Jaime ne zna da je Cersei spavala sa Lancelom.
Jer onaj ko mu je reko u knjigama to nije uradio u seriji :mrgreen:
Ja, al zar u knjigama to nije bilo prije nego sto je Cersei "uhapsena"?
U seriji se on vraca u King's Landing nakon sto ona zavrsi onu setnju. :D Zar ga ne zanima razlog sto je morala gola gradom hodat.
Post Reply