Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- rage_guy
#9226 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moze li Bran wargat svog vuka koji je postao zombi? 
- Capajebo
#9227 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ulazis u neboder, vidis zatvaraju se vrata lifta i podjes se derati HOODOOOOOR

- Pandakonda
#9228 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kako Meera hladno ubi Whita
Znači ona je druga osoba u historiji koja je ubila jednog od njih (poslje Jona) 
- esmasaric
#9229 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jadna Brienne, ne zna šta se desilo uopšte. Kada dođe Sansi: A, onaj tip sa bradom nije normalan...
A baš su slatki

A baš su slatki

- kamberovica polje
#9230 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ne vjerujem da živine mogu biti zombi. 
- rage_guy
#9231 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Treca. I Sam je ubio jednog, ako se dobro sjecam.Pandakonda wrote:Kako Meera hladno ubi WhitaZnači ona je druga osoba u historiji koja je ubila jednog od njih (poslje Jona)
- Capajebo
#9232 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja mislim da ne moze, jer je on "vec wargan" u tom trenutku od WW-a. Samo moje misljenjerage_guy wrote:
3Pandakonda wrote:Kako Meera hladno ubi WhitaZnači ona je druga osoba u historiji koja je ubila jednog od njih (poslje Jona)
- Idemedosumom
#9233 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A u pm, nekako mi se ucinio positan da bi bio direwolf, reko da nije neki slucajni sumski vuk u pitanju... Jesu ih poceli tamanit, jedino znamo da je Ghost sigurno ziv, za Nymeriu se ne zna 
- Capajebo
#9234 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kad je kidnapuje levat, po starom obicaju iza Zidaesmasaric wrote:Jadna Brienne, ne zna šta se desilo uopšte. Kada dođe Sansi: A, onaj tip sa bradom nije normalan...
A baš su slatki![]()
-
sizifinho
#9235 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Spoiler!
a jebo mater, na pocetku stvoris simboliku starkova i njihovuh vukova i onda hladno pobijes sve.
Ne mogu preci preko summer-a, ono s hodorom mi je bio mind fuck, ali summer... I to kako ga debilno uklonise, ko uskoci cuko i pop, to je to. Jebem ti mater i direwolfa, Ghost mi je sad najdrazi lik u seriji. Mozda je ovo znak da je Jon jedini pravi Direwolf koji postoji. Svi su se nesto modernizovali, Arya na Bahamima trenira, Rickon se kurvao u komsiluku, Sansa bila Sansa i Bran eksperimentise s opasnim drogama. Jedino Jon se tmuri i mrgodi ko pravi Stark.
Jebem ti pasce, jos mi njegov cvilez odzvanja...
a jebo mater, na pocetku stvoris simboliku starkova i njihovuh vukova i onda hladno pobijes sve.
Ne mogu preci preko summer-a, ono s hodorom mi je bio mind fuck, ali summer... I to kako ga debilno uklonise, ko uskoci cuko i pop, to je to. Jebem ti mater i direwolfa, Ghost mi je sad najdrazi lik u seriji. Mozda je ovo znak da je Jon jedini pravi Direwolf koji postoji. Svi su se nesto modernizovali, Arya na Bahamima trenira, Rickon se kurvao u komsiluku, Sansa bila Sansa i Bran eksperimentise s opasnim drogama. Jedino Jon se tmuri i mrgodi ko pravi Stark.
- SanskiBiser
#9236 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Death Knights jasu mrtve konjekamberovica polje wrote:Ne vjerujem da živine mogu biti zombi.

-
sizifinho
#9237 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
zna se.Idemedosumom wrote:A u pm, nekako mi se ucinio positan da bi bio direwolf, reko da nije neki slucajni sumski vuk u pitanju... Jesu ih poceli tamanit, jedino znamo da je Ghost sigurno ziv, za Nymeriu se ne zna
U knjigama se Arya par puta wargala u nju, a i Jon je u snovima dok je Wargao ghosta sreo se s nymeriom. Ona sad luta sumama i vodi supercopor, sa vukovima daleko jacim od normalnih vukova. Cak su i u seriji par puta onako s strane ubacili to.
- SanskiBiser
#9238 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Debilno je odradjeno do kraja...bice sprdanja na netu kako su to odradili...sizifinho wrote:Spoiler!
- Riddle
#9239 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I dalje mi nema smisla, ali valjda ce prespavana noc pomoci.Capajebo wrote:Posto je Bran "u proslosti" i warga Hodora koji je tada u 2 razlicite dimenzije (sadasnjost i proslost) koje su medjusobno povezane, posljedice se prenose, tj. iste su i u sadasnjosti i u proslosti.
Ljudski mozak se kao prirodno suprostavlja warganju, i mogu nastati trajna ostecenja prilikom warganja, kao sto se desilo Hodoru.
Samo sto je izuzetno tesko wargati covjeka, i Bran je jedini poznati karakter koji to moze uraditi.
Ako se sjecas u knjigama kada Bran prvi put warga Hodora, kako opisuje da se je "Hodor sakrio u neki udaljeni dio sebe i da drhti od straha"
- Idemedosumom
#9240 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Haj ako nista pogino je ko ratnik, i pomogao pri spasavanju Brana. Meni je ipak vise zao Greywinda, bespomocnog u magazi ga ucmekase, pa nataknuse glavu na Robbovo tijelo. Zeljno iscekujem ubijanje onog dedurine Frey...
@sizifinho znam za knjige, ali se ne sjecam da su u seriji vise prikazivali Nymeriu
@sizifinho znam za knjige, ali se ne sjecam da su u seriji vise prikazivali Nymeriu
- Capajebo
#9241 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Najvise me nervira kasapljenje Dzejmija, upropastili su ga u seriji mescini 
- rage_guy
#9242 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma meni se to ne svidja. Događaj iz sadasnjosti utjece na događaje iz proslosti. Ok mi je bilo dok je Bran samo gledao sta se desavalo u proslosti, al sad i utjece na nju i sad ce se stvorit hiljadu plot hole-a i slicnih zajebancija.Riddle wrote:I dalje mi nema smisla, ali valjda ce prespavana noc pomoci.Capajebo wrote:Posto je Bran "u proslosti" i warga Hodora koji je tada u 2 razlicite dimenzije (sadasnjost i proslost) koje su medjusobno povezane, posljedice se prenose, tj. iste su i u sadasnjosti i u proslosti.
Ljudski mozak se kao prirodno suprostavlja warganju, i mogu nastati trajna ostecenja prilikom warganja, kao sto se desilo Hodoru.
Samo sto je izuzetno tesko wargati covjeka, i Bran je jedini poznati karakter koji to moze uraditi.
Ako se sjecas u knjigama kada Bran prvi put warga Hodora, kako opisuje da se je "Hodor sakrio u neki udaljeni dio sebe i da drhti od straha"
Ako moze utjecat na jedan događaj, moze i na druge znacajnije
- Riddle
#9243 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Da, Jaime je sad opet sekina lutkica, plese kako ona svira i slijedi je okolo klimajuci glavom, sve to nakon toliko truda oko prikazivanja njegove transformacije. U traileru se pokazalo da ce otici tamo gdje treba biti, ali njegova promjena je bacena u drugi plan sto je glavna tema svih njegovih poglavlja.
- Pandakonda
#9244 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bit će da je debelog nekad ugrizao ker pa se sad iživljava na seriji 
- rage_guy
#9245 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Meni i dalje nije jasno kako Jaime ne zna da je Cersei spavala sa Lancelom.
- Capajebo
#9246 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jer onaj ko mu je reko u knjigama to nije uradio u serijirage_guy wrote:Meni i dalje nije jasno kako Jaime ne zna da je Cersei spavala sa Lancelom.
-
sizifinho
#9247 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ma od kad je martin prestao pisat epizode i uččestvovati punom normom u seriji - def. je serija izgubila na kvaliteti. Idalje je vrh, ali vidi se martinova genijalnost kako izvire iz njihove želje da svu tu genijalnost prikažu dostojno a ono bude prosječno
- Capajebo
#9248 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A dobro, da nikada nisi procit'o knjige, serija bi ti bila vrh. Knjige su knjige, serija je serija, ne mogu tako opsirno ici niti duboko k'o u knjigama, treba i to uzeti u obzirsizifinho wrote:ma od kad je martin prestao pisat epizode i uččestvovati punom normom u seriji - def. je serija izgubila na kvaliteti. Idalje je vrh, ali vidi se martinova genijalnost kako izvire iz njihove želje da svu tu genijalnost prikažu dostojno a ono bude prosječno
- Pandakonda
#9249 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nemojte padat na ove linkove za navodno 6 i 7 epizodu, to su vam vjerovatno virusi
- rage_guy
#9250 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja, al zar u knjigama to nije bilo prije nego sto je Cersei "uhapsena"?Capajebo wrote:Jer onaj ko mu je reko u knjigama to nije uradio u serijirage_guy wrote:Meni i dalje nije jasno kako Jaime ne zna da je Cersei spavala sa Lancelom.
U seriji se on vraca u King's Landing nakon sto ona zavrsi onu setnju.