Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#9226 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Al je meni sudija moron teški.Mogao je barem 2-3 zuta podijeliti,a kad igrač padne frajer odma prilazi hajde ustaj ustaj
- IcedMFEarth
#9227 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nigerijska odbrana svakako nije jača od ove koja je igrala sad za slonovaču, po igračima a i vidjelo se i u onoj protiv škotske.
Po svim pokazateljima ne bi trebali imati problema sa Nigerijom, al' haj ti znaj.
Po svim pokazateljima ne bi trebali imati problema sa Nigerijom, al' haj ti znaj.
- Kinaski
#9228 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nije mene strah Nigerije kao Nigerije, mene je vise strah remonta protiv Argentine... ako im samopouzdanje padne, narednu utakmicu bi ih i FK Vrbanjusa mogla dobit
- IcedMFEarth
#9229 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma spremni su valjda na to, svi igrače govore da se bore za drugo mjesto.Kinaski wrote:Nije mene strah Nigerije kao Nigerije, mene je vise strah remonta protiv Argentine... ako im samopouzdanje padne, narednu utakmicu bi ih i FK Vrbanjusa mogla dobit
- MOSALJOZE
#9230 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
E jebem ga krivo mi što je ovako daleko,i kad bi se nešto desilo loše protiv Gaučosa,a nadam se da neće,onda bi mi njih lagano digli sa 50 000 navijača na stadionu.AKOBOGDA sjebaćemo Francusku
-
cindrlimindrli
#9231 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Razbismo sa pola snage brdo africkih steroida k'o da ih nikad nije dalo. Dobri smo, samo da nas povrede zaobidju jebacemo mi majku i onim argentiskim kepecima.
-
Mirza007
#9232 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Obrati paznju na Nigerijske centarsuteve u 19, 29 i 42 minuti.House wrote:Capajebo wrote:Budimo realni, i Tiago Silva bi isp'o 2 puta od DrogbeSkyLimit wrote:Vidim hvalite Šunjića,ja sam bio pospan tokom utakmice,pa sad nisam siguran je li on zaista dva puta žestoko ispao od Drogbe,ili sam to ipak samo sanjao.
tako je
btw Šunjić dobro odigrao , dobio sve vazdušne duele itd...
Niti jedan nas igrac iz zadnje linije se nije ni odrazio na cetarsuteve a kamoli bio blizu lopti. Svaki puta smo mogli dobiti gol.
Meni se ovo cini kao vrlo ozbiljan problem u odbrani, ne samo za Sunjica nego generalno.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#9233 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jel ima negdje link ua online gledat ili torrent za tekmu od sinoć?
- denimb
#9234 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ono je definitivno za crveni karton, tim prije zato sto je rijec o prijateljskoj utakmici 15-tak dana prije nastupa na SP.jeza u ledja wrote:Da, ja mislim da je onaj start Bambe na Dzeku, iako je na loptu trebao biti crveni. Doslovce obje noge sa otvorenim djonom izbacio. Ono se rijetko moze vidjeti u Evropi, samo Afrikanci znaju onako krhat. Znam iz licnog iskustva.denimb wrote:Ako nas oni sinoc izmasakrirase u prijateljskoj utakmici, sta onda ocekivati od Nigerije?
Nadam se samo da je u natjecateljskoj utakmici start sa dvije noge = crveni karton.![]()
Time bi im svima dao do znanja da se ne tolerisu idiotski potezi, koji nekoga mogu kostati nastupa bezveze...al' jok istolerisa sudac to momacki do kraja utakmice.
Jbm ga ja ako im FIFA nije dala do znanja da moraju maksimalno zastititi igrace u ovim pripremnim utakmicama.
-
5 0 5
#9235 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
imas na ytJoseMujica wrote:jel ima negdje link ua online gledat ili torrent za tekmu od sinoć?
-
RtrnOfSalisbury
#9236 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jesmol sad medj prvije 10 na fifa listi ?
-
Pjanic15
#9237 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
.
Last edited by Pjanic15 on 31/05/2014 21:19, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9238 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pjanic15 wrote:
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#9239 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
danke drug505sCrtom wrote:imas na ytJoseMujica wrote:jel ima negdje link ua online gledat ili torrent za tekmu od sinoć?
- IcedMFEarth
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#9241 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Od Drogbe ispadaju najbolji odbrambeni igraci na svijetu pa onda nije ni cudo sto je ispao mladjahni Sunjic. Bitno je da se decko nije stedio i da igrao momacki i bez kompromisaSkyLimit wrote:Vidim hvalite Šunjića,ja sam bio pospan tokom utakmice,pa sad nisam siguran je li on zaista dva puta žestoko ispao od Drogbe,ili sam to ipak samo sanjao.
- Kinaski
#9242 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
al smo objektivni nema stacindrlimindrli wrote:Razbismo sa pola snage brdo africkih steroida k'o da ih nikad nije dalo. Dobri smo, samo da nas povrede zaobidju jebacemo mi majku i onim argentiskim kepecima.
Ispade kao da smo razbili neku kombinovanu africku selekciju koja je sastavljena od najboljih africkih igraca sa B timom u 21 reprezentacije.
- IcedMFEarth
#9243 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa čovjek samo reko da su ko od brda odvaljeni, jes' ti vidio koliki suKinaski wrote:al smo objektivni nema stacindrlimindrli wrote:Razbismo sa pola snage brdo africkih steroida k'o da ih nikad nije dalo. Dobri smo, samo da nas povrede zaobidju jebacemo mi majku i onim argentiskim kepecima.![]()
Ispade kao da smo razbili neku kombinovanu africku selekciju koja je sastavljena od najboljih africkih igraca sa B timom u 21 reprezentacije.
- Kinaski
#9244 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jesu veliki al su losi tehnicariIcedMFEarth wrote:Pa čovjek samo reko da su ko od brda odvaljeni, jes' ti vidio koliki suKinaski wrote:al smo objektivni nema stacindrlimindrli wrote:Razbismo sa pola snage brdo africkih steroida k'o da ih nikad nije dalo. Dobri smo, samo da nas povrede zaobidju jebacemo mi majku i onim argentiskim kepecima.![]()
-
Hedg
#9245 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
da smo jos 10 minuta igrali, izgubili bismo
jos kad pape ubaci vrsajevica i one patuljke... ljudi nas pojeli, drogba kao grtalica
a begovicu su rak-rana ovi slobodnjaci, ne znam da li je do njega ili do ovih koji ne znaju stati normalno i skociti
nije lose, ali treba biti realan i reci da im ono nije ni blizu najboljeg sastava, dok smo mi igrali sa skoro najboljim timom
jos kad pape ubaci vrsajevica i one patuljke... ljudi nas pojeli, drogba kao grtalica
a begovicu su rak-rana ovi slobodnjaci, ne znam da li je do njega ili do ovih koji ne znaju stati normalno i skociti
nije lose, ali treba biti realan i reci da im ono nije ni blizu najboljeg sastava, dok smo mi igrali sa skoro najboljim timom
- jeza u ledja
#9246 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ako se ne varam zavrsili smo tekmu sa sastavom Begovic, Salihovic, Mujdza, Vrsajevic, Sunjic, Besic, Hadzic, Medunjanin, Pjanic, Visca, Ibisevic. Od toga Begovic, Mujdza, Besic i Pjanic bi u o onakvoj formaciji bili prvi sastav.Hedg wrote:da smo jos 10 minuta igrali, izgubili bismo
Oni su zavrsili utakmicu sa Drogbom, Bokom, Doumbiom, Dja Djedjetom, Tioteom, Zokorom, svi iz prvog sastava. Hocu reci prakticno su igrali zadnjih 15ak minuta sa vise prvim nego drugi sastavom, a mi obratno. Naravno da bi primili jos koji gol . Isto tako smo im trebali zabiti jos 3 iz mrtvih sansi.
- denimb
#9247 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da smo igrali jos dva dana pobjedili bi 16-14...
Da se Begovic ne okliznu, ono bi rutinski prebacio jednom rukom preko precke...
Al' sta ja znam, ovo je haman tema gdje je vazno avaziti, samo da se cuje...
Jebo Brazilce koliko smo se digli...
Ako iko ima tema za kritike imamo mi, ali pojedinci se hvataju samo za gluposti.
Da se Begovic ne okliznu, ono bi rutinski prebacio jednom rukom preko precke...
Al' sta ja znam, ovo je haman tema gdje je vazno avaziti, samo da se cuje...
Jebo Brazilce koliko smo se digli...
Ako iko ima tema za kritike imamo mi, ali pojedinci se hvataju samo za gluposti.
- jeza u ledja
#9248 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da smo igrali jos 3 dana bilo bi gutavo.
- It_is_a_Leclerc
#9249 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mi ne znamo po taman. Ili ih uzdižemo u rang Elfa, ili ih pljujemo da ništa ne valja.
- denimb
#9250 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pucali bi penale treci danjeza u ledja wrote:Da smo igrali jos 3 dana bilo bi gutavo.
Najveci problem je u tome sto je popularni Maki bio zauzet mahalanjem, pa ni on ni njegov cupavi frend nisu primjetili i ukazali svijetu na to da se Begovic okliznuo...nego su onako svrsavali od dragosti jer je par sekundi prije gola cupo konstatovao da je taj udarac za Drogbu isto kao i izvođenje penala...pa su onda vjerovatno nabacivali jedan drugom u studiu na fazon "Sjoooo jesmo profesionalci!!!"
Zato se cijeli dan pojavljuju ljudi koji misle da je Begovic nesto kriv za onaj gol, ipak kod nas svijet vise slusa nego sto gleda, zapaza...