The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
dale cooper

#9226 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

Tomahawk11 wrote:Spašavanje vojnika Negana :thumbup:
Ma daj ba, koji q, pobio bruku ljudi ne trepnuviši, onog ko mu je najviše jada zadao, spašava :twisted:
Ako se ne varam ovo ostavljanje Negana na životu je identično stripu. Čak i ovaj detalj kad mu je Rick prerezao grkljan.
Logovan

#9227 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Kakvo finale. :D Negan krenuo oštro, a dobio po nosu ni manje ni više nego od Eugena. A ono ostavljanje Negana u životu na onakav način je fakat nepredvidivo bilo. :skoljka: Bezveze. Mogao ga je ubiti za primjer svim Spasiteljima.

Šta reče Maggie da su Rick i Michonne pogriješili pa će im pokazati. :? Daryl i Jesus se složiše. Šta ono treba značiti? Moglo bi biti belaja između njih.

Morgan pobudalio.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9228 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tomahawk11 »

dale cooper wrote:
Ma daj ba, koji q, pobio bruku ljudi ne trepnuviši, onog ko mu je najviše jada zadao, spašava :twisted:
Ako se ne varam ovo ostavljanje Negana na životu je identično stripu. Čak i ovaj detalj kad mu je Rick prerezao grkljan.
Svejedno mi se ne sviđa :|
Ono, razumijem ja da su oni naštimali da proradi ljudskost u jednom momentu, ali situacija je bila da ga još jednom onim staklom rezne i vozdra :mrgreen:
dale cooper

#9229 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

Logovan wrote:Kakvo finale. :D Negan krenuo oštro, a dobio po nosu ni manje ni više nego od Eugena. A ono ostavljanje Negana u životu na onakav način je fakat nepredvidivo bilo. :skoljka: Bezveze. Mogao ga je ubiti za primjer svim Spasiteljima.

Šta reče Maggie da su Rick i Michonne pogriješili pa će im pokazati. :? Daryl i Jesus se složiše. Šta ono treba značiti? Moglo bi biti belaja između njih.

Morgan pobudalio.
Mislim da Maggie hoće da kokne Negana po svaku cijenu, čak i ako to znači konflikt sa Rickom i Michonne.
turbofolk

#9230 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by turbofolk »

Ja zaspo oko 21:15, probudim se oko 22:40, kad ona Rosita opali onog Eugena. Kontam nisam ništa propustio, kad ono Negan zarobljen. Vidim po komentarima da hvalite epizodu. Haman prva koja valja u ovoj polusezoni i ja je prespavam :D
dale cooper

#9231 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

Tomahawk11 wrote:
dale cooper wrote:
Svejedno mi se ne sviđa :|
Ono, razumijem ja da su oni naštimali da proradi ljudskost u jednom momentu, ali situacija je bila da ga još jednom onim staklom rezne i vozdra :mrgreen:
Ma hajde, svi znamo da je u dubini duše Negan good guy. :evil: :mrgreen: Biće zanimljivo ako u budućnosti bude Rickov suradnik. :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#9232 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

SanskiBiser wrote:Finale :thumbup:

Image

Komotno nastavite gledati nakon finala Fear The Walking Dead :lol: jer se finale prakticno nastavlja u toj seriji :-)

da,evo sad na amc ide FTWD,i rick i morgan i jesus na pocetku epizode
kakavdanakneiskustvu

#9233 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

i poslije toga dobro poznati vec pomalo iritantni rickovi govori sirokim narodnim masama
Tomahawk11
Globalni moderator

#9234 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tomahawk11 »

kakavdanakneiskustvu wrote:

i poslije toga dobro poznati vec pomalo iritantni rickovi govori sirokim narodnim masama
Još samo da je obećao sto hiljada radnih mjesta i eto ga :mrgreen: :roll:
kakavdanakneiskustvu

#9235 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Logovan wrote:Kakvo finale. :D Negan krenuo oštro, a dobio po nosu ni manje ni više nego od Eugena. A ono ostavljanje Negana u životu na onakav način je fakat nepredvidivo bilo. :skoljka: Bezveze. Mogao ga je ubiti za primjer svim Spasiteljima.

Morgan pobudalio.
i do sad je bio pobudalast
turbofolk

#9236 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by turbofolk »

Reprizira li FOX uopšte ovu seriju. Da znam kad da pogledam kompletnu epizodu. Hvala
kakavdanakneiskustvu

#9237 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Tomahawk11 wrote:

:thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#9238 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

turbofolk wrote:Reprizira li FOX uopšte ovu seriju. Da znam kad da pogledam kompletnu epizodu. Hvala

mislim da bude subotom oko 11 navece,ili nedeljom
turbofolk

#9239 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by turbofolk »

turbofolk wrote:Reprizira li FOX uopšte ovu seriju. Da znam kad da pogledam kompletnu epizodu. Hvala

Hvala najljepša :thumbup:
Pokasno mi je sad da je ganjam na Kodi-ju, a i nije mi to to ako nema onih marketinških prekida :lol:
Logovan

#9240 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

dale cooper wrote:
Mislim da Maggie hoće da kokne Negana po svaku cijenu, čak i ako to znači konflikt sa Rickom i Michonne.
Ma to svakako, gledat će da ga ubije, ali kako su njih troje reagovali, ide mi na to da će biti dobrih belaja između njih.
kakavdanakneiskustvu wrote: i do sad je bio pobudalast
Pa sad je prekucao samog sebe. :D
kakavdanakneiskustvu

#9241 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

turbofolk wrote:

Hvala najljepša :thumbup:
Pokasno mi je sad da je ganjam na Kodi-ju, a i nije mi to to ako nema onih marketinških prekida :lol:

pa vratis unazad,ako si na telemachu
Cavali

#9242 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cavali »

Meni je sam ovaj razgovor Megi i Ise djelovao kao da idu direktno osvetu Riku i Misone..Prosto nema se sta iznutra toliko pripremati i taktizirati da rokne Negana.Bice zatvoren,mlatne ga i dovidjenja i svi bi je opravdali zbog Glena.Cini mi se da je zamjerila Riku zestoko...
last mohicans

#9243 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by last mohicans »

Al što Eugene zajeba Negana :izet: . Ubjedljivo najbolja scena. Borba Ricka i Negana, trebala biti epska, ispade jeftino koškanje. Moraju oni usrati nešta. Nek se i ta fama sa Spasiteljima okončala, oprali su više. Vidim počeo FTWD i Morgan u 2 epizodi četvrte sezone. Idem pogledati prvu.
kakavdanakneiskustvu

#9244 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

last mohicans wrote:Al što Eugene zajeba Negana :izet: . Ubjedljivo najbolja scena. Borba Ricka i Negana, trebala biti epska, ispade jeftino koškanje. Moraju oni usrati nešta. Nek se i ta fama sa Spasiteljima okončala, oprali su više. Vidim počeo FTWD i Morgan u 2 epizodi četvrte sezone. Idem pogledati prvu.

morgan je vec u prvoj epizodi FTWD,pojave se i jesus i rick i carol
last mohicans

#9245 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by last mohicans »

Tomahawk11 wrote:

Vala baš, Rick može komotno konkurisati Baketovim nebulozama o radnim mjestima.
last mohicans

#9246 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by last mohicans »

last mohicans wrote:Al što Eugene zajeba Negana :izet: . Ubjedljivo najbolja scena. Borba Ricka i Negana, trebala biti epska, ispade jeftino koškanje. Moraju oni usrati nešta. Nek se i ta fama sa Spasiteljima okončala, oprali su više. Vidim počeo FTWD i Morgan u 2 epizodi četvrte sezone. Idem pogledati prvu.

Nisam gledao, evo upravo je nađoh na netu. Mogao bi FTWD biti zanimjiviji, bum vidjeli.
kakavdanakneiskustvu

#9247 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

last mohicans wrote:

Nisam gledao, evo upravo je nađoh na netu. Mogao bi FTWD biti zanimjiviji, bum vidjeli.

da,ne sjecam se gdje zavrsi,mislim u kojem dijelu amerike ,radnja prosle sezone FTWD
klixoris

#9248 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by klixoris »

kakavdanakneiskustvu wrote: da,ne sjecam se gdje zavrsi,mislim u kojem dijelu amerike ,radnja prosle sezone FTWD
Zavrsila u Mexicu, raznosenjem one brane
sencobih

#9249 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sencobih »

Cavali wrote:Meni je sam ovaj razgovor Megi i Ise djelovao kao da idu direktno osvetu Riku i Misone..Prosto nema se sta iznutra toliko pripremati i taktizirati da rokne Negana.Bice zatvoren,mlatne ga i dovidjenja i svi bi je opravdali zbog Glena.Cini mi se da je zamjerila Riku zestoko...
Sve osim roknuti negana je sranje. Frajer je rascopao glavu onoj dvojici, a i sada da nisu sabotirane puške sve bih redom pobio, tako da ako nekad predstave negana kao pozitivca, to je sranje da ne može veće.
kakavdanakneiskustvu

#9250 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

klixoris wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: da,ne sjecam se gdje zavrsi,mislim u kojem dijelu amerike ,radnja prosle sezone FTWD
Zavrsila u Mexicu, raznosenjem one brane
da,dobro si,i na nekim kao naplatnim kucicama neka grupa uhvatila neke od ovih glavnih likova kolikio se sjecam
Post Reply