Ako se ne varam ovo ostavljanje Negana na životu je identično stripu. Čak i ovaj detalj kad mu je Rick prerezao grkljan.Tomahawk11 wrote:Spašavanje vojnika Negana![]()
Ma daj ba, koji q, pobio bruku ljudi ne trepnuviši, onog ko mu je najviše jada zadao, spašava
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- dale cooper
#9226 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
- Logovan
#9227 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Kakvo finale.
Negan krenuo oštro, a dobio po nosu ni manje ni više nego od Eugena. A ono ostavljanje Negana u životu na onakav način je fakat nepredvidivo bilo.
Bezveze. Mogao ga je ubiti za primjer svim Spasiteljima.
Šta reče Maggie da su Rick i Michonne pogriješili pa će im pokazati.
Daryl i Jesus se složiše. Šta ono treba značiti? Moglo bi biti belaja između njih.
Morgan pobudalio.
Šta reče Maggie da su Rick i Michonne pogriješili pa će im pokazati.
Morgan pobudalio.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9228 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Svejedno mi se ne sviđadale cooper wrote:Ako se ne varam ovo ostavljanje Negana na životu je identično stripu. Čak i ovaj detalj kad mu je Rick prerezao grkljan.Tomahawk11 wrote:Spašavanje vojnika Negana![]()
Ma daj ba, koji q, pobio bruku ljudi ne trepnuviši, onog ko mu je najviše jada zadao, spašava
Ono, razumijem ja da su oni naštimali da proradi ljudskost u jednom momentu, ali situacija je bila da ga još jednom onim staklom rezne i vozdra
- dale cooper
#9229 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Mislim da Maggie hoće da kokne Negana po svaku cijenu, čak i ako to znači konflikt sa Rickom i Michonne.Logovan wrote:Kakvo finale.Negan krenuo oštro, a dobio po nosu ni manje ni više nego od Eugena. A ono ostavljanje Negana u životu na onakav način je fakat nepredvidivo bilo.
Šta reče Maggie da su Rick i Michonne pogriješili pa će im pokazati.Daryl i Jesus se složiše. Šta ono treba značiti? Moglo bi biti belaja između njih.
Morgan pobudalio.
- turbofolk
#9230 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja zaspo oko 21:15, probudim se oko 22:40, kad ona Rosita opali onog Eugena. Kontam nisam ništa propustio, kad ono Negan zarobljen. Vidim po komentarima da hvalite epizodu. Haman prva koja valja u ovoj polusezoni i ja je prespavam 
- dale cooper
#9231 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma hajde, svi znamo da je u dubini duše Negan good guy.Tomahawk11 wrote:Svejedno mi se ne sviđadale cooper wrote:Ako se ne varam ovo ostavljanje Negana na životu je identično stripu. Čak i ovaj detalj kad mu je Rick prerezao grkljan.Tomahawk11 wrote:Spašavanje vojnika Negana![]()
Ma daj ba, koji q, pobio bruku ljudi ne trepnuviši, onog ko mu je najviše jada zadao, spašava![]()
Ono, razumijem ja da su oni naštimali da proradi ljudskost u jednom momentu, ali situacija je bila da ga još jednom onim staklom rezne i vozdra
-
kakavdanakneiskustvu
#9232 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
SanskiBiser wrote:Finale![]()
Komotno nastavite gledati nakon finala Fear The Walking Deadjer se finale prakticno nastavlja u toj seriji
da,evo sad na amc ide FTWD,i rick i morgan i jesus na pocetku epizode
-
kakavdanakneiskustvu
#9233 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tomahawk11 wrote:Spašavanje vojnika Negana![]()
i poslije toga dobro poznati vec pomalo iritantni rickovi govori sirokim narodnim masama
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9234 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Još samo da je obećao sto hiljada radnih mjesta i eto gakakavdanakneiskustvu wrote:Tomahawk11 wrote:Spašavanje vojnika Negana![]()
i poslije toga dobro poznati vec pomalo iritantni rickovi govori sirokim narodnim masama
-
kakavdanakneiskustvu
#9235 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
i do sad je bio pobudalastLogovan wrote:Kakvo finale.Negan krenuo oštro, a dobio po nosu ni manje ni više nego od Eugena. A ono ostavljanje Negana u životu na onakav način je fakat nepredvidivo bilo.
Šta reče Maggie da su Rick i Michonne pogriješili pa će im pokazati.Daryl i Jesus se složiše. Šta ono treba značiti? Moglo bi biti belaja između njih.
Morgan pobudalio.
- turbofolk
#9236 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Reprizira li FOX uopšte ovu seriju. Da znam kad da pogledam kompletnu epizodu. Hvala
-
kakavdanakneiskustvu
#9237 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tomahawk11 wrote:Još samo da je obećao sto hiljada radnih mjesta i eto gakakavdanakneiskustvu wrote:Tomahawk11 wrote:Spašavanje vojnika Negana![]()
i poslije toga dobro poznati vec pomalo iritantni rickovi govori sirokim narodnim masama![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#9238 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
turbofolk wrote:Reprizira li FOX uopšte ovu seriju. Da znam kad da pogledam kompletnu epizodu. Hvala
mislim da bude subotom oko 11 navece,ili nedeljom
- turbofolk
#9239 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Hvala najljepšakakavdanakneiskustvu wrote:turbofolk wrote:Reprizira li FOX uopšte ovu seriju. Da znam kad da pogledam kompletnu epizodu. Hvala
Pokasno mi je sad da je ganjam na Kodi-ju, a i nije mi to to ako nema onih marketinških prekida
- Logovan
#9240 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma to svakako, gledat će da ga ubije, ali kako su njih troje reagovali, ide mi na to da će biti dobrih belaja između njih.dale cooper wrote:
Mislim da Maggie hoće da kokne Negana po svaku cijenu, čak i ako to znači konflikt sa Rickom i Michonne.
Pa sad je prekucao samog sebe.kakavdanakneiskustvu wrote: i do sad je bio pobudalast
-
kakavdanakneiskustvu
#9241 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
turbofolk wrote:Hvala najljepšakakavdanakneiskustvu wrote:turbofolk wrote:Reprizira li FOX uopšte ovu seriju. Da znam kad da pogledam kompletnu epizodu. Hvala
Pokasno mi je sad da je ganjam na Kodi-ju, a i nije mi to to ako nema onih marketinških prekida
pa vratis unazad,ako si na telemachu
-
Cavali
#9242 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Meni je sam ovaj razgovor Megi i Ise djelovao kao da idu direktno osvetu Riku i Misone..Prosto nema se sta iznutra toliko pripremati i taktizirati da rokne Negana.Bice zatvoren,mlatne ga i dovidjenja i svi bi je opravdali zbog Glena.Cini mi se da je zamjerila Riku zestoko...
-
last mohicans
#9243 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Al što Eugene zajeba Negana
. Ubjedljivo najbolja scena. Borba Ricka i Negana, trebala biti epska, ispade jeftino koškanje. Moraju oni usrati nešta. Nek se i ta fama sa Spasiteljima okončala, oprali su više. Vidim počeo FTWD i Morgan u 2 epizodi četvrte sezone. Idem pogledati prvu.
-
kakavdanakneiskustvu
#9244 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
last mohicans wrote:Al što Eugene zajeba Negana. Ubjedljivo najbolja scena. Borba Ricka i Negana, trebala biti epska, ispade jeftino koškanje. Moraju oni usrati nešta. Nek se i ta fama sa Spasiteljima okončala, oprali su više. Vidim počeo FTWD i Morgan u 2 epizodi četvrte sezone. Idem pogledati prvu.
morgan je vec u prvoj epizodi FTWD,pojave se i jesus i rick i carol
-
last mohicans
#9245 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Vala baš, Rick može komotno konkurisati Baketovim nebulozama o radnim mjestima.Tomahawk11 wrote:Još samo da je obećao sto hiljada radnih mjesta i eto gakakavdanakneiskustvu wrote:Tomahawk11 wrote:Spašavanje vojnika Negana![]()
i poslije toga dobro poznati vec pomalo iritantni rickovi govori sirokim narodnim masama![]()
-
last mohicans
#9246 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nisam gledao, evo upravo je nađoh na netu. Mogao bi FTWD biti zanimjiviji, bum vidjeli.kakavdanakneiskustvu wrote:last mohicans wrote:Al što Eugene zajeba Negana. Ubjedljivo najbolja scena. Borba Ricka i Negana, trebala biti epska, ispade jeftino koškanje. Moraju oni usrati nešta. Nek se i ta fama sa Spasiteljima okončala, oprali su više. Vidim počeo FTWD i Morgan u 2 epizodi četvrte sezone. Idem pogledati prvu.
-
kakavdanakneiskustvu
#9247 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
last mohicans wrote:Nisam gledao, evo upravo je nađoh na netu. Mogao bi FTWD biti zanimjiviji, bum vidjeli.kakavdanakneiskustvu wrote:last mohicans wrote:Al što Eugene zajeba Negana. Ubjedljivo najbolja scena. Borba Ricka i Negana, trebala biti epska, ispade jeftino koškanje. Moraju oni usrati nešta. Nek se i ta fama sa Spasiteljima okončala, oprali su više. Vidim počeo FTWD i Morgan u 2 epizodi četvrte sezone. Idem pogledati prvu.
da,ne sjecam se gdje zavrsi,mislim u kojem dijelu amerike ,radnja prosle sezone FTWD
- klixoris
#9248 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Zavrsila u Mexicu, raznosenjem one branekakavdanakneiskustvu wrote: da,ne sjecam se gdje zavrsi,mislim u kojem dijelu amerike ,radnja prosle sezone FTWD
-
sencobih
#9249 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sve osim roknuti negana je sranje. Frajer je rascopao glavu onoj dvojici, a i sada da nisu sabotirane puške sve bih redom pobio, tako da ako nekad predstave negana kao pozitivca, to je sranje da ne može veće.Cavali wrote:Meni je sam ovaj razgovor Megi i Ise djelovao kao da idu direktno osvetu Riku i Misone..Prosto nema se sta iznutra toliko pripremati i taktizirati da rokne Negana.Bice zatvoren,mlatne ga i dovidjenja i svi bi je opravdali zbog Glena.Cini mi se da je zamjerila Riku zestoko...
-
kakavdanakneiskustvu
#9250 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
da,dobro si,i na nekim kao naplatnim kucicama neka grupa uhvatila neke od ovih glavnih likova kolikio se sjecamklixoris wrote:Zavrsila u Mexicu, raznosenjem one branekakavdanakneiskustvu wrote: da,ne sjecam se gdje zavrsi,mislim u kojem dijelu amerike ,radnja prosle sezone FTWD