BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
antifascism

#9226 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

Bajramovic je bio ekstra igrac slazem se
cyprus

#9227 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by cyprus »

E to mi nikad neće biti jasno... Zašto raja tako masovno gotivi Bajramovića i zašto preovladava tako grozno mišljenje o Ibričiću :mrgreen: Ne kažem da je Ibričić sjajan ili da Bajramović nije valjo... ali nekako pretjerano mi je sve to :-D
Ajatolah_

#9228 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Ajatolah_ »

cyprus wrote:E to mi nikad neće biti jasno... Zašto raja tako masovno gotivi Bajramovića i zašto preovladava tako grozno mišljenje o Ibričiću :mrgreen: Ne kažem da je Ibričić sjajan ili da Bajramović nije valjo... ali nekako pretjerano mi je sve to :-D
Realno, zato što je Ibričić antipatičan. :D
BHF_Manijak

#9229 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

cyprus wrote:E to mi nikad neće biti jasno... Zašto raja tako masovno gotivi Bajramovića i zašto preovladava tako grozno mišljenje o Ibričiću :mrgreen: Ne kažem da je Ibričić sjajan ili da Bajramović nije valjo... ali nekako pretjerano mi je sve to :-D
Zato sto je Bajramovic u onim utakmicama koje je igrao bio toliko srcan, pravi fajter na terenu, to je raja pravo kod njega gotivila, sjecam se situacija protiv Belgije u Zenici (1:0) kad frajer na podu loptu caprka izmedju 4-5 belgijskih igraca. Sto se kaze isao je glavom na kopacku.
Sto se Ibricica tice, raji je najvise postao mrzak u Cirinom mandatu, kada je bilo svejedno kako ce odigrati, a imace zagarantovano mjesto u timu, na ustrb recimo jednog tada Pjanica.
fosil

#9230 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by fosil »

I zato sto je isti Domancic Mirko - Roki. :D
Eto on igrac, pa sto bi pozdravio budalaste navijace. Taman da ga zabije za pobjedu u 90-toj u finalu SP ja ga ne gotivim.
Mračajski proto

#9231 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mračajski proto »

fosil wrote:I zato sto je isti Domancic Mirko - Roki. :D
Eto on igrac, pa sto bi pozdravio budalaste navijace. Taman da ga zabije za pobjedu u 90-toj u finalu SP ja ga ne gotivim.
:lol: :thumbup:
DonVito

#9232 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by DonVito »

Avdiju svi gotive.
MOSALJOZE

#9233 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Atajić danas zamjenio ČUPU ČUPAVOG u 67 minuti.Radi se o pripremnoj utakmici Celtic-Greuter Furth.
Muhamed Đakmić

#9234 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

MOSALJOZE wrote:Atajić danas zamjenio ČUPU ČUPAVOG u 67 minuti.Radi se o pripremnoj utakmici Celtic-Greuter Furth.
Mosa brate, kako ramazan i to?
MOSALJOZE

#9235 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Sarajevo1946 wrote:
MOSALJOZE wrote:Atajić danas zamjenio ČUPU ČUPAVOG u 67 minuti.Radi se o pripremnoj utakmici Celtic-Greuter Furth.
Mosa brate, kako ramazan i to?
A vi kako te vi ?
Muhamed Đakmić

#9236 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

Evo čekam sehur a spava mi se, pa obilazim vako po temama i pitam.
Logovan

#9237 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Logovan »

I kako je odigrao? :D
MOSALJOZE

#9238 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

_terminaš_ wrote:
I kako je odigrao? :D
Ako bude igrao za nas strašno je odigrao,ako odabere šveCku kloc.
luckylaka

#9239 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

Ajatolah_ wrote:
Kome je antipatican.Imas tri tipa kojima je antipatican i oni su totalno nebitni u prici o Ibricicu.Mi vecinom Krajisnici znamo sta je i ko je Ibra i nama je to dovoljno.Oni koji BiH reprezentativci nazivaju karinasima,klocevima,papcima vise bi se valjda trebali zabaviti o sebi nego o drugima.Vratimo se temi jer poslije ovakve rasprave obicno ja zavrsim u autu a drugi ostaju ovdje.
limeni

#9240 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by limeni »

i meni je antipatican. antipatican zato sto je bio najveci talenat nase u-21 generacije a napravio samo solidnu karijeru...trzni se ibro imas znanje pokazi svima da ces poslje svijetskog prvenstva u seriu a!
Micaha

#9241 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Micaha »

BHF_Manijak wrote:
Zato sto je Bajramovic u onim utakmicama koje je igrao bio toliko srcan, pravi fajter na terenu, to je raja pravo kod njega gotivila, sjecam se situacija protiv Belgije u Zenici (1:0) kad frajer na podu loptu caprka izmedju 4-5 belgijskih igraca. Sto se kaze isao je glavom na kopacku.
Sto se Ibricica tice, raji je najvise postao mrzak u Cirinom mandatu, kada je bilo svejedno kako ce odigrati, a imace zagarantovano mjesto u timu, na ustrb recimo jednog tada Pjanica.
Bajramovic je izabro bh dres kad ga drugi nisu htjeli pogledat. A dosao je u reprezentaciju kao afirmisan igrac.
Kao igrac je bio izvanredan, pruzio je samo dio onoga sta je mogao.
Od ovih sa patriotske strane, valjalo bi se sjetit i Marka Topica
Muhamed Đakmić

#9242 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

luckylaka wrote:
Ajatolah_ wrote:
Kome je antipatican.Imas tri tipa kojima je antipatican i oni su totalno nebitni u prici o Ibricicu.Mi vecinom Krajisnici znamo sta je i ko je Ibra i nama je to dovoljno.Oni koji BiH reprezentativci nazivaju karinasima,klocevima,papcima vise bi se valjda trebali zabaviti o sebi nego o drugima.Vratimo se temi jer poslije ovakve rasprave obicno ja zavrsim u autu a drugi ostaju ovdje.
Interesantno. Znači Ibričić može nabiti navijače na neku stvar, ali oni njega ne mogu? :D
Mr. Brightside

#9243 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mr. Brightside »

Sarajevo_Grad wrote:
fosil wrote:I zato sto je isti Domancic Mirko - Roki. :D
:lol: :thumbup:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BHF_Manijak

#9244 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

To ce opet prica sad o tome kako Sarajelije ne gotive Ibricica samo zato sto je Krajisnik? :lol: JEsu ovi Krajisnici iskompleksirani likovi. Pa rijetko kojie reprezentativac je iz Sarajeva, pa ih opet raja voli.
Ibricic nam ide na neku stvar jer je umislio da je igracina i neko i nesto, a u biti karijera mu odlaskom iz Hajduka ide silaznom putanjom. Imao je potencijal, koji nije iskoristio. Tu se sva prica zavrsava.
Bosanski_kralj

#9245 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Bosanski_kralj »

BHF_Manijak wrote:To ce opet prica sad o tome kako Sarajelije ne gotive Ibricica samo zato sto je Krajisnik? :lol: JEsu ovi Krajisnici iskompleksirani likovi. Pa rijetko kojie reprezentativac je iz Sarajeva, pa ih opet raja voli.
Ibricic nam ide na neku stvar jer je umislio da je igracina i neko i nesto, a u biti karijera mu odlaskom iz Hajduka ide silaznom putanjom. Imao je potencijal, koji nije iskoristio. Tu se sva prica zavrsava.
Ufff...jesi našao za koga ćeš to reći.
DonVito

#9246 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by DonVito »

BHF_Manijak wrote:To ce opet prica sad o tome kako Sarajelije ne gotive Ibricica samo zato sto je Krajisnik? :lol: JEsu ovi Krajisnici iskompleksirani likovi. Pa rijetko kojie reprezentativac je iz Sarajeva, pa ih opet raja voli.
:oops: :oops:
luckylaka

#9247 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

Ja necu reci da su sarajlije iskompleksirane jer stavljati cijeli grad u jedan kos zbog par zaista iskompleksirani tipova je :-) Zakljucak ti je da Bog sacuva,tebi na obraz. :run:
wickerman

#9248 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by wickerman »

Ne volim ga zato sto u 37 nastupa nije nista uradio da bi ga primjetio. Mislim da je Berberovic za njega Yohan Cruyf po tragu koju je ostavio u reprezentaciji.
Takodjer mi ide na q njegovo mijesanje u politiku i slikanjem za "Stranku za Pih".
Kad sve se sabere,zar postoji nesto zbog cega bi ga volio ili cijenio?
denimb

#9249 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by denimb »

Ne volim ga brate zato sto ima talenat ali nema inteligencije u igri...i zbog toga pored Pjanica, Misimovica etc. izgleda kao amater.

Vec sam negdje rekao, koliko talenta treba za fudbal, isto toliko treba i maste pogotovo na poziciji koju on igra.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#9250 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by A1fa »

Ovaj momak me je prijatno iznenadio, a nisam nesto upratio da ga do sad neko posebno istice:
http://prntscr.com/1em8h7

Kasumovic je od 1.7.2013 clan prve ekipe Hanovera96, barem se za njega ne moramo boriti, momak vec igra za nasu U19 ;)
Post Reply