Nisu Bosnjaci fasisti, a tako su bijeli!sekvenc1 wrote:Sta je radio ne znam, samo znam da je imao ovlasti da izbrise teme koje je zatvorio, a da to nije uradio, nego da je namjerno ostavio fasisticke teme zakljucane, da ih citaju antibosnjacke fasiste kao sto je i on sam.no_mani=no_fjučr wrote:Vjerujem da je moderator losh, al' opet tako pisati o covjeku da je fasista?
Pozdrav,
Mislim da je potrebna modernizacija grada Sarajeva u tome sto ce se srusiti stari dio grada zajedno sa Bas Carsijom i napraviti stambeni blokovi i neboderi. Na mjesty gdje je danas Bas Carsija moze se napraviti jedna velika Protestantska Katedrala, Siijska Husejnija i to sve u modernom stilu.
Napraviti mnostvo Mc Donaldsa umujesto starih doner shopova.
Jablan32 Posts: 27Joined: 20/03/2014 14:43
Re: Modernizacija grada Sarajeva
Postby Jablan32 on 21/03/2014 08:04
Takodjer stare Dzamije treba srusiti a napraviti nove i ljepse u nekom futuristickom stilu.
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- no_mani=no_fjučr
#9226 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
- no_mani=no_fjučr
#9227 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Salim se s tobom, zanimljiv si lik, forum utjece na raspolozenje, ha?sekvenc1 wrote:Ne znam sta mi se obracas, hajde se odlogiraj i ulogiraj kao Chmoljo pa cemo pricati.no_mani=no_fjučr wrote:
Nisu Bosnjaci fasisti, a tako su bijeli!
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#9228 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Velika usluga samom Fahri što više nije državni ministar, jer je intenzivno počeo izbornu kapanju. Neku je večer Tunjo Filipović, sa rečenicom i djagnozom koju valjda samo kapacitet kao on može definirati, dobro oprao sve redom, Kaplana kao ministra kulture ,
, Nikšića, Lagumdžiju kao spoild child, Bakira .. nepogrješivo. >Kao državni ministar Fahro ne bi mogao iči u tako direktan sukob i prozivke, tako da je onaj ko je mislio da mu pravi neuspjeh, dao vjertar u leđa-
- kamen spoticanja
#9229 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
to bi se i moglo nazvati argumentom da fahro u birackom tijelu ne kotira za jednu malu stepenicu manje neg radovan karadzicKatarinaKosaca wrote:Velika usluga samom Fahri što više nije državni ministar, jer je intenzivno počeo izbornu kapanju. Neku je večer Tunjo Filipović, sa rečenicom i djagnozom koju valjda samo kapacitet kao on može definirati, dobro oprao sve redom, Kaplana kao ministra kulture ,, Nikšića, Lagumdžiju kao spoild child, Bakira .. nepogrješivo. >Kao državni ministar Fahro ne bi mogao iči u tako direktan sukob i prozivke, tako da je onaj ko je mislio da mu pravi neuspjeh, dao vjertar u leđa-
bice mnogo jasnije koliko je realne podrske iza ove avazove dreke
-
The BEN10
#9230 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Da napomenemo da se radi o istom onom Avazu čiji je tiraž upolovljen, a redakcije po terenu više nemaju besplatnu kahvu na sabahu.kamen spoticanja wrote:to bi se i moglo nazvati argumentom da fahro u birackom tijelu ne kotira za jednu malu stepenicu manje neg radovan karadzicKatarinaKosaca wrote:Velika usluga samom Fahri što više nije državni ministar, jer je intenzivno počeo izbornu kapanju. Neku je večer Tunjo Filipović, sa rečenicom i djagnozom koju valjda samo kapacitet kao on može definirati, dobro oprao sve redom, Kaplana kao ministra kulture ,, Nikšića, Lagumdžiju kao spoild child, Bakira .. nepogrješivo. >Kao državni ministar Fahro ne bi mogao iči u tako direktan sukob i prozivke, tako da je onaj ko je mislio da mu pravi neuspjeh, dao vjertar u leđa-
- KatarinaKosaca
#9231 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Totalno subsidijarno kako Fahro kotira, kao i cv akademika. >Nego, to, kako ih pere nepogrješivom analizom i ubitačnom rečenicom tunje Filipovića. To sam htjela reći.kamen spoticanja wrote:to bi se i moglo nazvati argumentom da fahro u birackom tijelu ne kotira za jednu malu stepenicu manje neg radovan karadzicKatarinaKosaca wrote:Velika usluga samom Fahri što više nije državni ministar, jer je intenzivno počeo izbornu kapanju. Neku je večer Tunjo Filipović, sa rečenicom i djagnozom koju valjda samo kapacitet kao on može definirati, dobro oprao sve redom, Kaplana kao ministra kulture ,, Nikšića, Lagumdžiju kao spoild child, Bakira .. nepogrješivo. >Kao državni ministar Fahro ne bi mogao iči u tako direktan sukob i prozivke, tako da je onaj ko je mislio da mu pravi neuspjeh, dao vjertar u leđa-
- ultima_palabra
#9232 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Za pače kod Hadžibajrića Tunjo će napisati šta god hoćeš - Marko Vešović.
- KatarinaKosaca
#9233 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Napisah lijepo, ali džaba, mržnja je jako snažna emocijaultima_palabra wrote:Za pače kod Hadžibajrića Tunjo će napisati šta god hoćeš - Marko Vešović.
DakleN, za pače ili milion dolara, nema još intelektualnog kapaciteta u BIH koji ga može pobiti niti negirati da je 100% tačno sve što je rekao o Kaplanu, Lagumdžiji ili Izetbegoviću. Inače bi tebe tražili da analiziraš, ne bi morali njemu kupovati pače.
I utoliko je smjena autogol svima po kojima će sad Tunjo oplesti za pače ili za čorbu, ali nepogrješivo i nikako po njih, afirmativno.
- Ali Kemal
#9234 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Vesovic isto nije Bosanac.ultima_palabra wrote:Za pače kod Hadžibajrića Tunjo će napisati šta god hoćeš - Marko Vešović.
- ultima_palabra
#9235 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Tunjo je kurac od ovce... šatro intelektualac opće prakse, još po belaju posenilio. A ta trojica su toliko laka meta da ih može i nana iz Čeljigovića analizirati, druga je stvar što je se naši intelektualci pretvaraju da car nije go.KatarinaKosaca wrote:Napisah lijepo, ali džaba, mržnja je jako snažna emocijaultima_palabra wrote:Za pače kod Hadžibajrića Tunjo će napisati šta god hoćeš - Marko Vešović.![]()
![]()
DakleN, za pače ili milion dolara, nema još intelektualnog kapaciteta u BIH koji ga može pobiti niti negirati da je 100% tačno sve što je rekao o Kaplanu, Lagumdžiji ili Izetbegoviću. Inače bi tebe tražili da analiziraš, ne bi morali njemu kupovati pače.![]()
I utoliko je smjena autogol svima po kojima će sad Tunjo oplesti za pače ili za čorbu, ali nepogrješivo i nikako po njih, afirmativno.
Elem, smjena svakako ide na mlin Fahri, ali u našeg naroda je sjećanje kao u zlatne ribice i na to SDA/SDP igraju.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#9236 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
whatever ali Tunji malo ko smije pisnut...nisam jednom to vidio
- rimac
#9237 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
A šta pije Enver Kazaz?ultima_palabra wrote:Za pače kod Hadžibajrića Tunjo će napisati šta god hoćeš - Marko Vešović.
- Država
#9238 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kazaz pije šta stigne. Nego, zna li neko, je li utemeljitelj otplatio onaj Sidranov kredit što je obećao? Jedva čekam da vidim Avdu Sidrana na predizbornim skupovima SBB-a kako hvali FahrA...
-
weredsf
#9239 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Sarajevsko pivorimac wrote:A šta pije Enver Kazaz?ultima_palabra wrote:Za pače kod Hadžibajrića Tunjo će napisati šta god hoćeš - Marko Vešović.
-
HM 2011
#9240 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Mi smo Bosanci samo regionalno.JoseMujica wrote:whatever ali Tunji malo ko smije pisnut...nisam jednom to vidio
Što se mene tiče tu se ukopao u zemlju do vrata.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#9241 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
ma Tunjo glumi Prošnjačkog Dobricu, odnosno pokušava da se ubaci na to mjesto....štaš starcima to imponuje
a za to je dijelom kriv i Prošnjački establišment što ga je gurnuo u ćoše jer se Tunjo mogao daleko bolje iskoristiti
al divu ministra što je ušećerio

al divu ministra što je ušećerio

- Skijaš
#9242 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Radončića funkcija nije sprečavala da se obračunava sa protivnicima, naprotiv, on je kao ministar bezbjednosti od Kebe preuzimao nekakav kvazikompromitirajući materijal o političkim ubistvima koja pripisuje Izetbegoviću junioru a možda i senioru. I onda o tom brljavio po Avazu. Čak je te nebuloze i u parlamentu iznosio, kao državni ministar a ne kao predsjednik stranke.KatarinaKosaca wrote:Velika usluga samom Fahri što više nije državni ministar, jer je intenzivno počeo izbornu kapanju. Neku je večer Tunjo Filipović, sa rečenicom i djagnozom koju valjda samo kapacitet kao on može definirati, dobro oprao sve redom, Kaplana kao ministra kulture ,, Nikšića, Lagumdžiju kao spoild child, Bakira .. nepogrješivo. >Kao državni ministar Fahro ne bi mogao iči u tako direktan sukob i prozivke, tako da je onaj ko je mislio da mu pravi neuspjeh, dao vjertar u leđa-
Što se tiče Tunje, pozivati se na njega kao nekog autoriteta samo diskredituje onog ko to radi. Taj glupan danas krivi Sarajevo za rat i stradanje ;
Eto kakva je budala tebi autoritet.Predložio sam da se ne razgovara o blagodeti položaja Muslimana u Srbiji nego o rješenju pitanja odnosa naših država. On (Milošević) se složio i odmah predožio da u smislu potvrde dobre volje i ozbiljnosti njihovog odnosa prema ovom sporazumu, kako je u Bosni i Hercergovini većina Muslimana, on predlaže da prvi predsjednik buduće države bude Alija Izetbegović, a da Bosna i Hercegovina bude jedinstvena vojna oblast u kojoj će služiti samo Bosanci i Hercegovci i da komandant te oblasti uvijek bude general koji je Musliman. Sve ovo je našlo snažnog odjeka u srpskoj, ali i bosanskoj javnosti, osobito ondje gdje Srbi i Muslimani žive pomiješani. Odnosi su relaksirali i svijet je odahnuo. Međutim, to se nikao nije svidjelo Tuđmanu, koji je Bosnu i Hercegovinu tretirao kao stratešku rezervu i želio je da Muslimani postanu tampon između Srba i Hrvata. Sa druge strane, neki desni krugovi u SDA su smatrali da je mala stranka Adila Zulfikarpašića i moja (svega tri poslanika u Skupštini) ovim pregovorima dobila silnu afirmaciju i da dobiva sve veću podršku muslimanske javnosti. Vjerojatno u tome treba tražiti razloge da se SDA i Alija Izetbegović odluče preko noći i bez ikakve najave da grubo i uz opasnost otvaranja nezaustavljive krize odnosa prekinu ove pregovore, diskvalificiraju mene i Adila i otvore onaj zloćudni tok zbivanja koji je uveo Bosnu i Hercegovinu u najteži i nakrvaviji rat u njenoj historiji.
- KatarinaKosaca
#9243 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Svakako da jeste intelektualni autoritet, jer bi onda i moji i tvoji postovi zvučali bolje od Tunjine rečenice,a nije slučaj. Prožimalo bi se i ispod tvog i ispod mog nika veće obrazovanje,a nije slučajSkijaš wrote:Eto kakva je budala tebi autoritet.
Da li je istovremeno prostitutka? Da, vjerojatno. Da li nepogrešivo analizira to za šta se prostituiše, sigurno da
Što se tiče Kebe, Radončića i tužbe, ne možeš znati da li je kvazi dok tužilaštvo ne preuzme slučaj, odnosno objelodani. I kod smrti Joze Leutara Izetbegović stariji više nije bio aktivan, tako da , još jednom proizvoljno pretpostavljaš.
-
HM 2011
#9244 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Bosanci smo samo regionalno,KatarinaKosaca wrote:Svakako da jeste intelektualni autoritet, jer bi onda i moji i tvoji postovi zvučali bolje od Tunjine rečenice,a nije slučaj. Prožimalo bi se i ispod tvog i ispod mog nika veće obrazovanje,a nije slučajSkijaš wrote:Eto kakva je budala tebi autoritet.![]()
Da li je istovremeno prostitutka? Da, vjerojatno. Da li nepogrešivo analizira to za šta se prostituiše, sigurno da
Što se tiče Kebe, Radončića i tužbe, ne možeš znati da li je kvazi dok tužilaštvo ne preuzme slučaj, odnosno objelodani. I kod smrti Joze Leutara Izetbegović stariji više nije bio aktivan, tako da , još jednom proizvoljno pretpostavljaš.
nepogrešivo, nema šta....
- Skijaš
#9245 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Meni je veći autoritet baba koja se ne zna potpisati a pravedna je, nego kurva Tunjo kojeg kupiš za "špricer i kavurmu". Obrazovanih ljudi je u džepu imao i Milošević, pa šta je SANU nego ekipa akademaca a oko toga koliko su u pravu valjda ne bi trebalo biti dileme.KatarinaKosaca wrote:Svakako da jeste intelektualni autoritet, jer bi onda i moji i tvoji postovi zvučali bolje od Tunjine rečenice,a nije slučajSkijaš wrote:Eto kakva je budala tebi autoritet.
Što se tiče Kebe, Radončića i tužbe, ne možeš znati da li je kvazi dok tužilaštvo ne preuzme slučaj
Šta bi od onog kako će Radončić nakon smjene moći krenuti u prozivke kojim se lafo nije bavio kao ministar ? Zar nisi to rekla i zar to nije konkretnim primjerom opovrgnuto ?
-
racionalista
#9246 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Odnos Tunje i Radončića je zasnovan na doktrini "Ja tebi vojvodo, ti meni serdare." ... a obojica znamo kakva smo govna.
- Danguba
#9247 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
kratko ali jasno...racionalista wrote:Odnos Tunje i Radončića je zasnovan na doktrini "Ja tebi vojvodo, ti meni serdare." ... a obojica znamo kakva smo govna.
- Banksy
#9248 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Fahro je, već politički mrtav, nepromišljenošću koalicije SDA i SDP dobio novo, dodatno vrijeme za konsolidaciju. Znajući njegov temperament, neće moći, a da ne zaskače i grize protivnike.
Nije pametno, ali ako već ne može protiv sebe, ako već mora napadati, nek makar bira relevatne i ugledne megafone, a ne potrošene i islužene, potkupljive uglednike.
Tunjo je izuzetan um, jedan od najvećih, ali je sasvim iskompromitiran, pa njegovi napadi kroz Avazove medije ostvaruju kontraefekat.
Nije pametno, ali ako već ne može protiv sebe, ako već mora napadati, nek makar bira relevatne i ugledne megafone, a ne potrošene i islužene, potkupljive uglednike.
Tunjo je izuzetan um, jedan od najvećih, ali je sasvim iskompromitiran, pa njegovi napadi kroz Avazove medije ostvaruju kontraefekat.
- Država
#9249 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Što reče Marko Vešović: 'Za pače kod Hadžibajrića, Tunjo će izjaviti šta god hoćete...'

-
kakavdanakneiskustvu
#9250 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
andropus wrote:Eh Vesovic, stara primitivna tracerka. Ja licno Tunju cijenim jer je aktivan, pa i da u svemu masi, aktivan je za njegove godine i previse.Država wrote:Što reče Marko Vešović: 'Za pače kod Hadžibajrića, Tunjo će izjaviti šta god hoćete...'
A kakve korist od izdrkotine tipa Vesovica? Ikebana sarajevskih kafancuga, kojeg je bog kaznio na taj nacin da zivi medju onima koje najvise mrzi, medju Bosnjacima.
uh ja teških riječi na kraju