ExNihilo wrote:Black Mirror spada među najbolje stvari koje sam pogledao. Ikada, igdje.
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- Bloo
- Globalna šefica
#9226 Re: Gledate seriju - preporucite je
- vicious
#9227 Re: Gledate seriju - preporucite je
joj Labude blago tebi jbt, šta sve tek treba da gledaš... 
-
s@mson
#9228 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jel' ovo podforum film i te stvari ili psihologija???
Ako imate nesto reci zato sto ja ponekad pogledam dvije, tri epizode dnevno neke serije pocnete kenjati o tome, hajte malo razgulite sa teme, jebite malo u mozak one tamo koji se daju...
Ako imate nesto reci zato sto ja ponekad pogledam dvije, tri epizode dnevno neke serije pocnete kenjati o tome, hajte malo razgulite sa teme, jebite malo u mozak one tamo koji se daju...
-
Mutivoda
#9229 Re: Gledate seriju - preporucite je
Šta dvije, tri, sezona 
- VenomousV
#9230 Re: Gledate seriju - preporucite je
nije jos pocela druga sezonaswirl wrote:Ja je prestala gledati kad je pocela druga sezona...Michun wrote:ja sam pregledala prvu sezonu i radujem se drugoj
- shmizlica
#9231 Re: Gledate seriju - preporucite je
počela the blacklist i nekako....njah, malo razočaranje...previše mi ucicano umicano....možda me najviše i privukao j. spader, sviđala mi se ona njegova uloga u boston legal...ipak drugi fol serije, a? 
- sig_garret
#9232 Re: Gledate seriju - preporucite je

Manhattan se vraca u oktobru sa drugom sezonom
- ferratilis
#9233 Re: Gledate seriju - preporucite je
Tražim neku seriju na fazon The Office i Parks and Recreation, sve preporuke su dobrodošle 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9234 Re: Gledate seriju - preporucite je
pa ocam ja znao sezonu pogledat' za dans@mson wrote:Jel' ovo podforum film i te stvari ili psihologija???
- SanskiBiser
#9235 Re: Gledate seriju - preporucite je
Arrested Development?ferratilis wrote:Tražim neku seriju na fazon The Office i Parks and Recreation, sve preporuke su dobrodošle

-
kakavdanakneiskustvu
#9236 Re: Gledate seriju - preporucite je
sig_garret wrote:
Manhattan se vraca u oktobru sa drugom sezonom
kakva je ovo serija,o cemu je?
- sig_garret
#9237 Re: Gledate seriju - preporucite je
Tajni projekat pod kojim su ameri razvili oruzije kojim je zavrsen drugi svjetski dobio je ime Manhattan projekt.
Radovi su izvedeni na tajnoj lokaciji (Los Alamos) gdje su naucnici bili smjesteni sa svojim porodicama.
Cuvanje tajni ima korozivan efekat na odnose izmedju ljudi, i serija se prvenstveno time bavi.
Mali spojler-velikih eksplozija i scena explicitnog sexa u ovoj seriji nema.
Radovi su izvedeni na tajnoj lokaciji (Los Alamos) gdje su naucnici bili smjesteni sa svojim porodicama.
Cuvanje tajni ima korozivan efekat na odnose izmedju ljudi, i serija se prvenstveno time bavi.
- Bansuri
#9238 Re: Gledate seriju - preporucite je
au, scena i glume
ovu treba ćejfit

ovu treba ćejfit

-
kakavdanakneiskustvu
#9239 Re: Gledate seriju - preporucite je
sig_garret wrote:Tajni projekat pod kojim su ameri razvili oruzije kojim je zavrsen drugi svjetski dobio je ime Manhattan projekt.
hvala,jos da imam vremena da je pogledam
- Izlija
#9240 Re: Gledate seriju - preporucite je
Početak druge sezone Gothama obećava 
- Michun
#9241 Re: Gledate seriju - preporucite je
odgledala sinoc prvu epizodu, onako chick serija, simpa. razbibriga.

- SkyLimit
#9242 Re: Gledate seriju - preporucite je
Hemlock Grove. Necu reci je li serija dobra ili losa, ali cinjenica da sam odgledao sve epizode prve sezone mi kaze da je red da sta napisem o njoj. Sto se tice radnje, Hemlock Grove je naziv gradica u Pensilvaniji gdje pocinje serija brutalnih ubojstava mladih djevojaka, a mladici Roman i Peter koji su i centralne figure serije pocinju istragu na svoju ruku, a uz to je i barem jedan od njih medju glavnim osumnjicenim za ta ubistva. Vremenom se uvidja da u tom gradicu postoji mnogo vise kostura u ormanima i neobjasnjivih dogadjaja osim tih posljednih ubistava.
Glavni likovi:
Peter Rumancek - Mladic romskog porjekla ciji se dolazak u grad(tacnije u blizinu grada) bas podudara sa pocetkom serije ubistava. S obzirom na predrasude zbog njegovog porjekla(skoro u svakoj epizodi nego izgovori rijeci "cigansko smece") on ubrzo postaje glavni sumljivac. Uz to bez ikakve uvjerljive osnove kolaju glasine da je on vukodlak. Sto je smijesnije, on on to zaista i jeste.
Roman Godfrey - Njegova porodica je najbogatija i najmocnija u kraju, on je mlad, bogat i popularan medju zenama, no od pocetka je jasno da nesto ozbiljno nije u redu sa njim. On nije vukodlak ali nesto svakako jeste, ko posjeduje i osnovno znanje o neprirodnim kreaturama lahko ce skontati o cemu se radi. On i Peter postaju najbolji prijatelji.
Olivia Godfrey - Romanova mama, koja s obzirom da je njen muz JR Godfrey davno pocinio samoubistvo upravlja porodicnim bogatstvom. Neomiljena u mjestu, a i ocito je da je Roman svoju cudnu crtu naslijedio od nje a ne od oca. Osima sina Romana ima i kcerku Shelley, koja pati od mnogo razlicitih fizickih deformiteta.
Norman Godfrey - Brat od JR - a i ljubavnik njegove udovice Olivie. I on ima svoj vlasnicki udio u porodicnom biznisu, no cini se da je prije svega posvecen svom poslu psihijatra.
Christina Wendall - Djevojka koja je prosirila glasine da je Peter Rumancek vukodlak iako bez ikakve jasne osnove. Posjeduje bujnu mastu, veoma je znatizeljna i sanja da postane pisac. Nakon sto je pronasla tijelo jedne ubijene djevojke zavrsila je na psihijatriji i smatra se da je ona sledeca na listi tajanstvenog ubojice.
Johann Pryce - Genijalni doktor koji upravlja istrazivackom ustanovom koja je zapravo i najvaznije bogatstvo porodice Godfrey. Ustanova se bavi naprednim medicinskim tehnologijama, da covjek uzgoji u labaratorijumu potpuno funkcionalan organski ljudski bubreg, takvim stvarima se bave. Ali ocito je da u pojedinim tajnovitim prostorijama ustanove on provodi i jos puno mracnije eksperimente.
Prva sezona ima 13 epizoda, a druga 10 epizoda. Ja sam na trecoj epizodi druge sezone. Do kraja godine je najavljen izlazak trece, posljedne sezone.
-
kakavdanakneiskustvu
#9243 Re: Gledate seriju - preporucite je
valjda ce biti kao prva sezona originalne serije
- Dosadno mii
#9244 Re: Gledate seriju - preporucite je
TakodjerExNihilo wrote:Black Mirror spada među najbolje stvari koje sam pogledao. Ikada, igdje.
- Bratov brat
#9246 Re: Gledate seriju - preporucite je
Bansuri wrote:au, scena i glume
ovu treba ćejfit
Od mene preporuka za ovu- http://www.imdb.com/title/tt3595806/
- Saian
#9247 Re: Gledate seriju - preporucite je
SanskiBiser wrote:Daryl Dixon wrote:I am Happy wrote:

Pablo Escobar after his arrest for trafficking in 1976. He was let free after bribing his arresting officers
-
bezVolana
#9248 Re: Gledate seriju - preporucite je
Bansuri wrote:au, scena i glume
ovu treba ćejfit
pocela gledati prvu sezonu veri mach lajk nakon 3 ep
a i pravo gotivim ovu glumicu abigail (sestra)
- insomnia78
#9249 Re: Gledate seriju - preporucite je

Pocinje druga sezona
Sudeci prema sliKi nece imati veze sa prvom
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9250 Re: Gledate seriju - preporucite je
čiko fali hanibala
http://cultofghoul.blogspot.ba/2015/09/ ... 13-15.html
a baš sam se premišljo ionako imam gomilu stvari za pogledat
mada sad moram skoro odmah ovo nabaviti